Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 34 - børnehaven på  22 39 33 44

Månedsbrevs arkiv

December 2022​

​Kære forældre

Så går vi i gang med julemåneden, og vores skole er helt klar og står skarpt med dejlig julepynt fabrikeret af de skønne børn. I alle klasser blev der klippet og hygget, og det var rigtig dejligt at gå rundt og mærke engagementet og se

I denne måned har vi følgende på programmet:

 • D. 2.12.: Biblioteksbus – husk bøger
 • ​7.12.: Læseformiddag for 0.-6. klasse. Eleverne skal medbringe det sædvanlige skolegrej.
 • ​D. 19.12.: Trivselsdag – alle klasser møder kl. 8-13
 • ​D. 20.12.: Kirke og julefrokost – fri kl. 13.00 og herefter juleferie til og med onsdag d. 4. januar.

I forhold til det sidste punkt har vi besluttet, at vi igen i år får pålægskagemand med flæskesteg, frikadeller, fiskefilet og andre lækkerier fra Meny – og så selvfølgelig risalamande til dessert. I modsætning til sidste år vil vi sætte os og spise sammen ALLE sammen i Fritteren – lige som i de gode gamle dage inden Coronaen. Vi skal bede alle forældre indbetale kr. 30,- pr. barn på 48 51 54 senest d. 16.12. Husk, at anføre barnets navn – hvis man har flere børn, er det nok at anføre ét navn 😊

Der er forældre, der har bedt om at få genopfrisket, hvordan man henvender sig til skolen i forbindelse med sygdom og lignende:

 • Barns sygdom – skriv en sms til 50 70 33 24 eller send en besked via Intra til Christian eller Malene.
 • ​Gå tidligere på grund af tandlæge etc. – skriv på Intra til klasselærer
 • ​Besked til Fritter – skriv sms til 50 70 33 34

Vi har i den forgangne måned sagt farvel til to elever, nemlig Malte fra 4. klasse og Lukas fra 8. klasse. Malte har stadig sin søster på skolen, så vi håber at se ham i ny og næ og ønsker ham alt det bedste. Lukas fik mulighed for at sikre sig en plads på en eftertragtet efterskole i 9. klasse ved at starte nu, og vi ønsker for ham, at han får den bedste tid på efterskolen.

I 3./4. klasse har vi sagt goddag til Nellie, og på mandag skal vi hilse på Freja i 8. klasse. Et varmt velkommen til dem begge.

Vi ønsker jer alle en dejlig december måned.

Venlig hilsen

Christian og Malene

November 2022​

Kære forældre


Den sidste efterårsmåned står på spring – temperaturerne synes dog endnu ikke helt at have opfattet, at de skal dale ned på et for årstidens passende niveau.


Lige nu og her glæder vi os først og fremmest til Åben Skole og fællesspisning på torsdag. Som bekendt skal eleverne møde kl. 13, og de elever fra 0.-6. klasse, der ikke skal spise med, har fri kl. 17.00. Eleverne fra 7.-9. klasse har fri kl. 18.30, idet de skal sælge kage, sodavand og julekalender. Vi håber på, at rigtigt mange af jer vil komme på besøg og gerne familie og venner med 😊


Dagen efter, fredag d. 4., går alle elever i skole fra kl. 8.00-11.45 – dette står IKKE i kalenderen. Vi starter med at rydde op, derefter ser vi alle sammen film, og til slut er der Bevægelse For Alle.


Så er der glædeligt nyt i forhold til Christian. Han kommer til fællesspisning på torsdag og starter så med at være på skolen fra fredag. I starten bliver det kun i få timer ad gangen, og så satser han på at være tilbage på ”fuld power” i løbet af 2-3 måneder 😊 Han glæder sig SÅ meget til at komme tilbage og være sammen med ungerne (og os), og vi glæder os til at få ham tilbage.


November måned byder også på skole-hjem-samtaler, praktik for 8. og 9. klasse og juleklip for alle. Derudover skal 5./6. klasse i teatret, så der bliver nok at se til af dejlige ting og sager 😊


Mange hilsener
Malene

Oktober 2022​

​Kære forældre

Så står vi ved indgangen til oktober måned, og vejret har da i sandhed været i efterårs-mode, men nu håber vi på lidt sol igen.

Sol giver gode muligheder for udendørsaktiviteter, og som mange af jer ved, har Ingstrup Sportsforening for nyligt opført en padelbane. Den har alle vores elever nu fået mulighed for at bruge, idet sportsforeningen har givet os et rigtigt fordelagtigt tilbud, som vi har sagt ja tak til. Alle elever på Ingstrup Trivselsskole har altså nu adgang til padelbanen, men de skal dog omkring Ole først og have info om bookingsystemet. Man skal selv medbringe padelbat og bolde.

Når solen ikke skinner, bliver der koldt, og grundet de stigende energipriser bliver denne vinter også hos os koldere end vanligt. Der er derfor super vigtigt, at alle elever har:

- Fornuftigt udetøj, så de ikke kommer ind og sidder og er våde i undervisningen (der bliver ikke lagt tøj på radiatorerne denne vinter). Medbring evt. skiftetøj.

- At man har varmt tøj og futter på – her er fodkoldt selv i ikke-vintermåneder

Derudover må man gerne tage en plaid med, hvis man synes, det kunne være varmt og hyggeligt.

Vi håber, at alle har fået bestilt de skolefotos de have brug for hos Kirsten Bøjstrup. Her kommer lige et tillægstilbud: Et stk. HELT fantastisk fællesbillede af skole- og børnehavebørn samt personale, 14 x 21 cm, 60 kr. Ønsker man et fællesbillede, bedes man indbetale beløbet via mobilepay på 48 51 54 samt med elevens navn senest d. 7.10.

I oktober har vi morgensang i kirken fredag d. 7., og man er meget velkommen til at deltage.

Den efterfølgende uge har vi emneuge, og her går alle børn i skole mandag-torsdag kl. 8-13, fredag 8-11.45. De to første dage skal vi forhåbentligt lave en Danmarksrekord i kuglebanebygning, og vi modtager stadig MEGET gerne materialer til denne – og vi vil gerne have dem så hurtigst som muligt, så vi kan danne et overblik over, hvor meget ”byggemateriale” vi har 😊 Fredag afholder vi skolernes motionsdag – husk, at eleverne skal være omklædte fra dagens start. Derefter går vi på efterårsferie.

To af de seje mødre på skolen, Line og Louise har igen i år meldt sig til at bage kager, som udbydes til salg – hele det indsamlede beløb går til Knæk Cancer. Kagerne kan købes fredag d. 28., og I får en mere præcis besked om, hvordan man bestiller og betaler, når tiden nærmer sig.

Til slut vil jeg blot nævne, at vi d. 3.11. har Åben Skole og Børnehave, hvor vi går i skole fra 13-17 med efterfølgende fællesspisning fra 17.30-18.30. Forsamlingshuset kokkererer, og menuen står på chili con carne og ris, hertil gnavegrønt, ost, cremefraiche og nachos – pris 50 kr. for voksne og 35 kr. for børn. Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig fælles stund, hvor det også vil være muligt at købe kage og sodavand – overskuddet herfra går til 7.-9. klasses Berlintur. Mere info om fællesspisning kommer medio oktober.

Jeg skal hilse fra Christian – han har det efter omstændighederne godt, og han glæder sig til at komme tilbage 😊

Rigtig god weekend til alle

​Venlig hilsen

September 2022​

Kære forældre

Dette er en historisk dag – det er nemlig første gang, vi sender månedsbrev ud via Skoleintra!!! 😊 Vi skal alle sammen lige vænne os til at bruge systemet, men indtil videre tænker vi, at det er en god (og sikker) kommunikationsform.

Og så vil vi gerne sige tak for sidst. Det var dejligt at se så mange til forældremøderne og fint at få talt og lavet aftaler osv. Det er også dejligt at mærke jeres engagementet for at styrke fællesskabet med aktiviteter udenfor skolen

September måned byder på flere skønne ting:

·​På fredag skal vi i kirke og synge morgensang for første gang siden februar 2020 – det bliver skænt 😊 Vi starter som altid i Fritteren, bliver råbt op, og derefter går vi i samlet flok til kirken, hvor vi synger nogle sange og lytter til Kathrine-Præst. Hvis der er forældre, bedsteforældre eller andet godtfolk, der gerne vil med, er man velkommen. Børnehavebørnene går også med, og de glæder sig til at holde nogle af ”de store” i hånden 😊

·​Torsdag d. 8. skal vi på tredje etape af ”Kend dit Nordjylland”. Denne gang går turen til Frederikshavn, hvor vi skal bruge nogle timer i og omkring Kystmuseet Bangsbo Fort. Derefter kører vi til Frederikshavns Svømmehal, hvor vi vil plaske rundt en times tid, inden vi vender næsen hjemad igen. Eleverne skal møde til normal tid, og vi er hjemme ca. kl. 16.00. Alle børn skal medbringe en god stor madpakke, en drikkedunk med vand, badetøj og håndklæde samt være iført tøj, der passer til vejrliget – vi skal være ude en stor del af tiden. Vi voksne glæder os voldsomt til denne tur, og vi krydser fingre for sol og blå himmel, så vi kan nyde naturen omkring museet for fuld udblæsning.

På elevsiden kan vi fortælle, at vi desværre har måttet sige farvel til Mille i 5./6. klasse, men eftersom hendes lillebror stadig går her, håber vi at se hende i ny og næ. Al held og lykke til hende. I 9. klasse har vi fået en ny-gammel elev, nemlig Marianne.Et varmt velkommen tilbage til hende og hendes forældre.

Den første torsdag i november måned er der som altid Åben Skole. Her møder eleverne først kl. 13.00 og kl. 14 går skoledagen så i gang. Vi slår dørene op og inviterer de, der har lyst indenfor. Denne invitation gælder selvfølgelig forældre og familie, men også andre, der skulle have lyst til at opleve den frie skoles verden. Kl. 17.30-18.30 er der fællesspisning for alle, der måtte være i huset, og så går vi hjem 😊 Vær obs. på, at denne fællesspisningsaktivitet ikke fremgår af den udleverede kalender. Når vi nærmer os, sender vi besked ud ang. tilmelding til fællesspisning.

I morgen, fredag, bestiller jeg sweatshirts, så hvis man skal nå at have lagt en bestilling ind, så er det nu, det er nu 😊

Sidste besked i denne omgang er en bøn fra Anette: I oktober skal vi have emneuge, og her har Anette planer om, at vi skal bygge en kolonormos kæmpelang kuglebane, OG i den forbindelse vil vi gerne bede om donationer i form af rør i alle længder og tykkelser, træ (pinde, planker og andet til at bygge ”træskelletter”, som rørene kan hvile på). Det kan også være andre ting, som I tænker, der ville egne sig til konstruktion af en kuglebane …. Har man noget godt grej, vi må arve, bedes man sætte det i forgangen til Kreahuset, så vil Anette tage sig af det 😊

Vi ønsker alle en dejlig sensommer-september

Med venlig hilsen

Christian og Malene

August 2022

Kære børn og forældre på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Vi vil meget gerne byde velkommen til et nyt og spændende år med højspændt morgensang, engageret undervisning, skoleudflugt og lejrskoler.


Jeg vil, som ny skoleleder, meget gerne fortælle, at jeg er blevet modtaget utroligt godt af alle på skolen, som arbejder hårdt for at skabe et godt skoleår. Vi mangler dog det vigtigste, som er alle børn og elever på skolen og i børnehaven. Det ændres heldigvis på mandag, hvor vi alle mødes veludhvilede, sultne på ny lærdom og klar til godt kammeratskab.


Vi er klar til et nyt år og regner med, at alle børn, elever og forældre på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave er klar til at være medskabere af et fantastisk læringsmiljø for alle.


Som altid er der nogle praktiske ting, det er godt at være opmærksomme på i august 😊
• Biblioteksbussen kommer første gang fredag d. 12., og der kan afleveres og lånes bøger
• D. 24. kommer Kirsten Bøjstrup og fotograferer de enkelte skoleelever, klasser og et fællesbillede af hele skolen samt børnehaven med efterfølgende mulighed for bestilling af diverse billeder. Børnehavebørn fotograferes enkeltvis dagen efter. OBS: Denne info står ikke på skolens kalender.
• D. 26. har vi idrætsdag for hele skolen, og eleverne skal møde omklædt hjemmefra. Alle børn har fri kl. 13 den dag.
• Forældremøder afholdes d. 29.-31., og mere info om dette vil tilgå jer fra diverse klasselærere.


En anden super vigtig praktisk ting er at huske at komme til hovedrengøring på lørdag fra 10-13 😊 Man må meget gerne selv tage noget rengøringsgrej med, og så er vi ved fælles hjælp klar til at levere en dejlig ren skole til ungerne, når de starter mandag 😊
Så er der blot tilbage at ønske alle en god dag Vi ses 😊


Mange hilsener

Christian og Malene​

Juni 2022

Kære forældre

I morgen går vi ind i den første sommermåned, og tiden flyver afsted. Vi glæder os over det lune vejr, og håber det holder, for vi vil gerne være ude noget mere her i sommeren. Husk i den forbindelse, at børnene skal være smurt i solcreme, når de kommer i skole.

Der er en del ting, der kommer til at ske her i juni. Vores 9. klasse går til afgangsprøver i dansk og engelsk de næste uger. Vii har sagt til dem, at de bare skal gøre, hvad de kan, og at en prøvesituation er et øjebliksbillede, som ikke definerer dem som mennesker. Det gør derimod de egenskaber, de hver især og sammen har. Vi håber, de alle sammen får en god oplevelse.


Vi har dimission for selv samme 9. klasse og deres familier mandag den 20. juni fra klokken 17.00. Det er altid en helt særlig begivenhed, når vi ønsker nogle dejlige unge mennesker god vind videre ud i livet, uden for Ingstrup Trivselsskole og -børnehave.

Onsdag d. 22. juni laver vi en generel oprydning i samtlige klasser, og de klasser, som skal have nyt lokale næste år, holder også flyttedag. Når alt det praktiske er til en side, vil der være Trivselsdag resten af dagen sammen med den aktuelle klasselærer. Alle elever får fri kl. 13.00 😊

Dagen efter, torsdag den 23. juni fra kl. 8-13 har vi idrætsdag på stranden, og derfor er det supervigtigt, at alle børn have en køreklar cykel og cykelhjelm klar klokken 8.00. Derudover skal man være udstyret med en turrygsæk indeholdende en solid madpakke, drikkedunk med vand, tøj der passer til vejret og sidst, men ikke mindst skal ens krop være indsmurt i solcreme.

Fredag den 24. juni har vi sidste skoledag fra kl. 8-12. Her vil 9. klasse traditionen tro komme udklædt og holde sidste skoledag sammen med os. Der vil være karamelkast og vandkamp, så husk badetøj, håndklæde og evt. en vandpistolgeværsting.

Vedhæftet er en opdateret kalender.

Vi glæder os til en forhåbentlig både solrig og begivenhedsrig juni måned 😊


Mange hilsener

Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave​​

Maj 2022

​Kære forældre


Vi går en dejlig, travl og begivenhedsrig måned i møde, hvor solen forhåbentligt vil skinne på os det meste af tiden

D. 2.-4. maj er helliget 9. klassernes skriftlige afgangsprøver, så der skal vi andre være stille, når vi bevæger os rundt i den gamle bygning. Onsdag d. 4. får 4.-7. klasse besøg af forfatteren Søren Jessen, hvis værker ungerne forinden har læst et udvalg af. Torsdag kommer Jammerbugt Kulturskole og laver musik med 2.-3. klasse, så der sker en del i den kommende uge.

Derefter er der nogenlunde ro på indtil d. 20. maj, hvor vi endelig igen kan lave SKOLEGÅRDSROCK I den forbindelse har Sanne to beskeder:


1. Fra mandag den 2. maj holder vi i en periode morgensamling uden jer forældre. Vi er ellers så glade for, I igen kommer og synger med, men vi skal i gang med at øve vores indslag til skolegårdsrock, og indslaget skal gerne være en overraskelse. Mandag d. 23. maj er I mere end velkomne igen😊


2. Vi vil gerne, at I sender en mail til mail@ingstruptrivselsskole.dk med besked om, hvorvidt I d. 20. kan hjælpe om formiddagen(klargøring), eftermiddagen(bla. stå i boder) eller oprydning (jeg minder om, at oprydningsrekorden er 31 min. fra vi sagde ”Vi ses næste år”, til hele skolegården var ryddet). Hvis man ikke melder tilbage, sættes man på en opgave. Husk at skrive, hvis man allerede har en anden slags opgave – fx hente scene dagen før el.lign.

I denne uge har vi desværre sagt farvel til Anders Lunden fra 5. klasse. Han er startet på Saltum skole, og vi ønsker ham alt det bedste og håber, han bliver rigtigt glad for at være der.

I forhold til månedens hændelser, så var jeg nærved at glemme den uendeligt vigtige dato: 14. maj. Og hvis det var sket, ville 7. klasses samlede vrede hvile over mig til evig tid. D. 14. maj skal de smukke unge mennesker kon- og nonfirmeres, og vi sender dem mange og kærlige ønsker for en skøn dag med familie og venner.

Vi slutter denne månedshilsen med at sige: God weekend

Mange hilsener

Malene Krogh
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

April 2022

​Kære forældre


Vi er på vej ud af en dejlig marts måned, som bl.a. har budt på opera og teater for indskolingen, fastelavn for Fritterbørnene, reklamefremstød for Ung Jam og Ventil-foredrag for udskolingen. Derudover er vi som tidligere nævnt startet på en ugentlig ”alle-bevæger-sig-sammen-time”, og det har indtil videre udmøntet sig i nogle dejligt gåture, hvor eleverne får talt sammen på tværs af klasserne, hvilket er så skønt at se. I denne uge har vi/skal vi også samle skrald, og eleverne er super gode til at finde og samle det skrald, som der desværre ligger lidt for meget af i vores natur. På mandag kommer renovationsfolkene og vejer, hvor meget vi har fundet i løbet af ugen.

På elevsiden er der sket nogle ændringer, idet vi desværre har måttet sige farvel til Casper fra 6./7. klasse, som lige nu har brug for et andet undervisningstilbud. Vi har heldigvis stadig Caspers søskende på skolen, så vi mister ikke fuldstændigt kontakt til ham, og vi ønsker Casper alt det bedste. Carl Herman fra 2. klasse skal fremover hjemmeskoles, så vi siger farvel til ham og hans forældre og ønsker ham al held og lykke. Oliver fra 4./5. klasse har valgt at skifte skole, og også her gælder det, at vi stadig har Olivers søster hos os, og derfor også håber at se ham i ny og næ. Også Oliver ønskes held og lykke. I 2. klasse får vi fra på mandag en ny pige, Isabella Marie Buch, som flytter til byen med sin mor, Maibritt og sin far, Brian. Et varmt velkommen skal lyde til den nye familie i flokken 😊

Inden påske vil I modtage forårets elevplaner – dvs. en slags statusopgørelse på jeres barn m.h.t. både det faglige og det sociale. Forårselevplanen er en opdateret version af den plan, I modtog i vinters. Det, der måtte være nyt, er skrevet med grønt. Hvis I har behov for at få nogle af tingene uddybet, er I velkommen til at kontakte de enkelte lærere over mail eller komme til skolehjem-samtaler d. 25.-27. april. Se evt. opdateret kalender på skolens hjemmeside. I skal selv kontakte klasselærer, hvis I gerne vil have en samtale 😊

Ugen inden, der er skolehjemsamtaler, har vi generalforsamling – nærmere bestemt d. 20.4. kl. 19.00. Vi håber, at se rigtigt mange af jer. Bestyrelsen vil inden længe udsende en dagsorden for mødet.

Så er jeg af Ole samt Jonatans far, Morten, blevet tvunget til at komme med en reklame for et fodboldarrangement – det kommer her:
I forbindelse med Champions League finalen i fodbold, som spilles lørdag d. 28.5. kl. 21.00, vil der være et arrangement for alle interesserede. Arrangementet starter med fælles grilning af medbragt mad, hvorefter der spilles en fodboldkamp mellem elever og voksne. Til slut ses finalen i Fritteren på storskærm kl. 21.00. Der vil i god tid inden bliver udsendt en indbydelse. Hm, på trods af at det handler om fodbold lyder det jo faktisk ret hyggeligt 😉😊😊

Vi håber, alle får en dejlig april måned og en god påskeferie, når vi når dertil.


Mange hilsener

Malene Krogh

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave​

Marts 2022

​Kære forældre


Vi er nu kommet ind i den første forårsmåned, og hvis det bliver et forår, som danske forår er flest, så er det vigtigt, at der både er varmt tøj/regntøj i garderoben. Forhåbentligt får vi også en masse sol 🌞🌞🌞

Mandag d. 7. marts klokken 8.00 har vi igen morgensang sammen i Fritteren ❤️❤️❤️ Det glæder vi os vildt meget til! Eftersom vi har måttet undvære det i knap 2 år, er der jo nogle elever for hvem, det er noget, de aldrig har prøvet før. I forhold til morgensang er det super vigtigt, at alle elever er klar i Fritteren klokken 8.00, hvor vi starter med at råbe alle elever op og derefter synger vi. De første 14 dage laver vi morgensang uden forældre, da vi lige skal ind i rytmen og have skabt en rutine, men fra 21. marts er alle forældre igen velkomne til at være med til morgensang. Det vil vi også glæde os til 😊

I forlængelse af at genoptage gamle rutiner, så tænker vi, at det er en god ide at minde alle om børnehavens og skolens kostpolitik, som lyder: Grønt, groft og uden sukker. Vi er helt med på, at nogle få børn fx har svært ved at spise groft brød, men hvis alle igen lige vil give den overordnede retningslinje en tanke både i forhold til madpakker og bod, så vil det være rigtigt fint 🙂

I næste uge skal 8. og 9. klasse lave projektopgaver, og i år er det overordnede emne ”Magt”, som åbner op for muligheden for at vælge utallige spændende underemner.

Mandag d. 14. skal 0.-3. klasse i Aalborg Teater og se ”Kejserens Nye Klæder”. Forestillingen har allerede fået stor ros, så der er helt klart noget at glæde sig til.

Til slut videresender vi en besked fra Jammerbugt Kommune ang. Coronatestning:

Den 21. februar 2022 ophørte opfordringen om, at alle elever fra og med 1. klasse og ansatte på grundskoler lader sig screeningsteste to gange om ugen. Derfor er kommunens podeteam nedlagt, og der udleveres heller ikke længere automatisk selvtest til skolens elever og ansatte.

Skulle I have et ønske om fortsat at bruge selvtest til jeres barn, er I velkomne til at hente selvtest på skolens kontor. Sundhedsstyrelsen anbefaler dog, at man ikke bruger selvtest, hvis man har været smittede inden for de seneste 60 dage.

Hvis I har spørgsmål eller brug for vejledning ang. smitte med COVID-19 mv., kan I frem til udgangen af marts ringe til Jammerbugts Sundhedsteam på tlf. 4191 2818 på hverdage mellem kl. 7.30 – 15.00 og weekender mellem kl. 13.00 – 17.00.

Februar 2022

​Kære forældre


Vi er på vej ind i februar, og vi håber det bliver måneden, hvor Coronaen slipper os. Lige nu har vi mange smittede børn og voksne i både skole og børnehave, og vi glæder os alle sammen til en lidt mere almindelig hverdag. Vi kan godt mærke på børnene, at hverdagen af gode grunde ikke er lige så struktureret som den plejer, så vi skal alle hjælpe hinanden med rummelighed og forståelse i det samarbejde, vi har omkring børnene.

Sidst på ugen vil alle børn i 0.-9. klasse igen få en pakke med 5 tests med hjem. Den skulle så gerne holde den efterfølgende to og en halv uge, og lad os så krydse fingre for, at vi dernæst er ved at være et sted, hvor vi kan ophøre med at teste.

I uge 7 har vi emneuge: ”Kunst og børn i bevægelse”. Det projekt glæder vi os vildt meget til, og vi håber at få frembragt skønne kunstværker, som vil komme til at pryde vores skole både inde og ude. OG apropos kunst i uderummet: På væggen ud mod Skolebakken hænger der en kæmpemæssig drage og drageunger, som vi skal have pillet ned. De er fæstnet med få skruer, men vi kunne super godt bruge en lift eller muligvis et stillads (vi ved bare ikke helt, om man ville kunne stille sidstnævnte op på det pågældende sted). Er der nogen, der ville kunne hjælpe med at skaffe det ene eller andet, så Thomas-Pedel kan få slået dragen og dens unger ihjel???

I forhold til uge 7, så er vi nødt til at droppe skolefesten. I stedet laver vi en udendørs ferniserings-højtidelighed med ungerne fredag formiddag. De forældre, som har mulighed for det, er naturligvis velkomne til at komme og beundre frembringelserne.

I uge 8 holder skolen vinterferie, og derefter er der kun en enkelt skoledag, inden foråret (i hvert fald ifølge kalenderen) sætter ind

God februar til alle

Mange hilsener

Sanne og Malene

​Januar 2022

​Kære forældre


Rigtigt godt nytår til alle familier – vi håber alle er kommet godt i gang med det nyt år.

Vi er som bekendt startet med 2 dages on-line undervisning, men på onsdag går vi ”rigtigt” i gang, og det betyder, at alle møder kl. 8.00 og følger et helt almindeligt skema – det bliver dejligt 😊 Lige som inden jul skal børnene holdes adskilt klassevis, og de får tildelt separate udendørsområder. Derudover opfordrer myndighederne til to ugentlige test: De ikke-vaccinerede børn kan blive testet af Pernille-tester her på skolen tirsdag og torsdag. I forhold til de øvrige afventer vi meldinger fra kommunen angående selvtests, og så snart I ved noget, får I også besked. Vi minder om, at vi lige nu har test liggende til alle børn (undtagen til børn i 0. klasse). Det er meningen, at man skal tage en test, inden man møder fysisk i skole på onsdag og den anden lader man ligge til en evt. 0. dags-test.

Januar måned byder ikke på en helt masse anderledes ting, dog er der d. 10. januar kl. 18.30 skoleindskrivning for kommende 0. klasse elever – andre interesserede er også meget velkomne 😊 D. 11. januar afholder vi læseformiddag for 0.-7. klasse, og de forskellige dansklærere skal nok skrive ud, hvis der er noget, I skal forholde jer til i den anledning.
Den efterfølgende uge byder på terminsprøver for 8. og 9. klasse, så de kan få øvet sig i, hvordan man strukturere en opgave inden for et givent tidsrum.

Så springer vi lidt frem i tid: Vi håber på at kunne afholde generalforsamling i april – og at I alle vil møde op og være med 😊 I den anledning skal vi minde om, at hvis man har forslag til denne generalforsamling, skal de være bestyrelsen i hænde senest 1. februar 2022. Skriv en mail til bestyrelsesformand Eva Mortensen på
emo@lbnmedical.com

På trods af høje smittetal og megen virak vil vi gøre os rigtigt umage med at skolens dagligdag bliver netop det – dagligdag. Vi vil gøre alt hvad vi kan for, at vi hygger, griner, ærer og passer godt på hinanden på én og samme gang 😊

Fortsat god januar til alle!

Mange hilsener

Sanne og Malene
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

November 2021

​​Kære forældre


Så er det blevet november, og vi går en tid i møde, hvor lyset trækker sig, men det giver plads til hygge og et andet lys. Det glæder vi os også til. Det bliver koldere og husk at sørge for, der er varmt beklædning i børnenes garderober.

På torsdag den 4. november er der åben skole. Der er I alle velkomne til at være med i en skoledag, som vi har flyttet til om eftermiddagen. Børnene skal møde klokken 13.00, I er velkomne fra klokken 14.00, og vi får alle fri klokken 17.00. Klokken 16.25 vil der være fællesarrangement i gymnastiksalen, og fra 16.40-17.00 vil der være fællessang og afslutning i skolegården.

Vi har fået indskærpet af kommunen, at deres testere i øjeblikket ikke må teste vaccinerede personer, men kun ikke-vaccinerede. Fordi smittetallene lige nu stiger en del, er det muligt at denne praksis bliver lavet om igen inden længe. Indtil da, vil vi meget gerne opfordre alle til fortsat at blive testet enten her eller på et decideret testcenter – kviktestercentrene stå til at blive genoplukkede, så inden for en uges tid, skal vi forhåbentligt ikke køre så langt. Desværre er Corona her stadig, og vi håber, vi kan holde os fri af smitte og derved få lov til at have en almindelig skolehverdag med børnene.

I uge 45 er vores 8. og 9. klasser i praktik. Det er altid spændende, når de skal ud og prøve dem selv af i forhold til en måske kommende jobsituation, og vi ønsker dem alle en rigtig god uge.

Skole-hjem- samtaler afholdes i uge 46. Hold godt øje med opslagene fra de enkelte klasselærere ang. tidspunkter. Vi glæder os til at se og snakke med jer alle sammen. Vi glæder os over, vi kan mødes fysisk denne gang og glæder os til den gode og konstruktive dialog om vores fælles skønne børn.

Af andre kommende begivenheder kan vi nævne andespil søndag den 7. november klokken 14.00. Der er som altid rigtig gode præmier, kaffe og kage og hyggeligt samvær. Kom og få muligheden for at råbe ”Banko”. Det er Ole, der står for arrangementet, han har voldsomt brug for nogle hjælpere til at sætte borde og bænke op samt andre, der kan hjælpe med oprydning. Hvis man har mulighed for det, må man gerne lade os det vide 😊

Sidst på måneden, nemlig d. 26. november, holder vi juleklippedag, og denne dag skal børnene gerne have sakse med i skole.

Rigtig god november til alle.


Mange hilsener

Sanne og Malene
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Juni 2021

​Kære alle

Så står vi lige på kanten til juni, og vi ser ud til at få lidt bedre vejr. Det er dejligt og gør også, at vi kommer til at være endnu mere udenfor, så husk gerne, at børnene skal have solcreme på/med, når de kommer i skole.

På torsdag skal vi optage en lille PR-film om henholdsvis skolen og børnehaven. Der vil være optagelser rundt omkring på skolen og i børnehaven, og vi glæder os til dagen og det færdige resultat.

Der er translokation for 9. klasse og deres forældre mandag den 21. juni klokken 17.00. Det er på en og samme gang en glædelig og sørgmodig dag: Glædelig fordi vi sender nogle skønne og dejlige unge mennesker ud i verden - sørgmodig fordi de ikke længere skal være her sammen med os. Det er dog stoltheden over vores 9. klasse elever, der står tydeligst frem, og de vil jo altid være vores Ingstrup Trivselsskolebørn.

Torsdag den 24. juni kl. 8.00-13.00 har vi idrætsdag på stranden, og i den forbindelse minder vi om, at alle børn være udstyret med en køreklar cykel, cykelhjelm, tøj der passer til vejrliget samt en rygsæk med turmadpakke og drikkedunk med vand. Vi krydser fingre for, at vejret er lige så godt, som det normalvis er på vores idrætsdage

Tiden går stærkt, og det varer ikke længe, inden vi skal tage fat på næste skoleår. Vi arbejder på højtryk med næste skoleår og med at få brikkerne til at falde på plads. Næste år vil den kommende 0. klasse blive sammenlæst med kommende 1. klasse, og alle andre klasser forbliver i den nuværende sammensætning. Vi melder ud ang. skema, klasselærere osv., når det sidste planlægningsarbejde er færdigt. Indtil da ønsker vi sol og varme til alle 😊

​Mange hilsener

Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Tak for i år

Kære forældre

Vi har haft en super dejlig (og våd) sidste skoledag, og nu er tiden kommet til, at vi skal sige tak for dette skoleår. Det er jo et skoleår, der skiller sig ud fra mængden – vi blev sendt hjem og kom igen under nye og anderledes forhold. Vi har skrevet det før, men det er helt fantastisk, hvordan børn og voksne her på stedet har taget de mange forandringer i stiv arm og med godt humør. I må også gerne klappe jer selv på skulderen – tak for godt samarbejde under alt det her ”halløj”.

Nu har skoleåret heldigvis handlet om meget andet og mere end Corona, og vi har haft et godt skoleår med super oplevelser i form af lejrskoler, emneuger, julebazar, skolefest m.m.– og helt almindelige skoledage med helt usædvanligt søde børn 😊

Desværre, men helt uundgåeligt skal vi skal sige farvel til vores skønne 9. klasse elever: Casper, Edin, Emil, Frida, Mathias, Matthias, Mikkel og Nattali. Også to dejlige 8. klasse elever skal vi tage afsked med, nemlig Asger og Mille, der skal på efterskole. For dem alle gælder det, at vi ønsker held og lykke fremover – de vil altid være vores børn, og vi håber, at de vil komme tilbage og besøge os i ny og næ. Til de forældre i de to klasser, der ikke længere vil have deres gang hos os, siger vi tak for lån af jeres børn og tak for samarbejdet.

Heldigvis skal vi også sige goddag til en del nye børn. I første omgang er det et varmt velkommen til de nye 0. klasser: Bredo, Ester, Frederik, Jonas KD, Karen, Mille, Signe M og Valdemar SiPe. Vi glæder os vildt til for alvor at lære jer at kende og følge jeres udvikling her på skolen. Også et stort velkommen til de af 0. klasses forældre, der er nye på skolen.

I 5. klasse skal vi sige hej til Benjamin JM, som flytter hertil fra Roskilde. I 8. klasse får vi selskab af Noah, som kommer fra Løkken, og 9. klasse er heldige at få en ny kammerat i form af Alberte, som flytter til Ingstrup fra Aalborg. Et kæmpe velkommen til dem og deres forældre – vi håber, I hurtigt falder til og bliver glade for at gå her hos os, og vi glæder os til samarbejdet.

På personalesiden skal vi sige farvel til søde Sophie, Lasse og Andreas. Vi har været usigeligt glade for alt det, de har bidraget med, mens de har været hos os, og vi ønsker dem al held og lykke på deres videre færd. Til gengæld har vi ansat Victoria og Lukas, som skal være i børnehave og fritter samt gøre rent. Victoria er en af vores tidligere elever, så hende vil der være en del, der allerede kender. De er begge unge, sprøde og friske, så det bliver godt lige at få sænket gennemsnitsalderen på personalesiden en anelse 😉

Så er der blot tilbage at minde om hovedrengøringen d. 8. august og ellers ønske for alle, at de får en solrig sommer med mange gode oplevelser.

Mange hilsener fra

Sanne og Malene

April 2021

Kære forældre

Så er påsken ovre, og vi håber, I alle har nydt den i både sol og slud/sne 😊

I dag har vi sagt velkommen tilbage til vores 5./6. klasse, der sammen med 9. klasse skal i skole i denne uge. Ligesom os har de sikkert glædet sig, og nogle har måske også haft lidt uro i maven, da de har været længere tid væk fra en almindelig skoledag, end de har efter en sommerferie. Selvfølgelig passer vi godt på dem og har fokus på, at de lige skal finde ind i skolelivet igen.

Sidst i juni, når skoleåret stopper, skal vi desværre sige farvel til en af vores afholdte lærere, Birgitte. Det er vi rigtig kede af, men Birgitte skal udvide sin oversættervirksomhed og muligvis bosættes i Århus eller Berlin, os så bliver der for langt her op til os. Vi ønsker Birgitte rigtig god vind på hendes videre færd og siger tak fordi, hun var med til at gøre Ingstrup Trivselsskole til et godt sted at være for både børn og kollegaer.

Vi skal også sige farvel til Helle Bach, som er en af de dygtige og engagerede pædagoger i vores dejlige børnehave. Helle har lige fra starten været med i børnehaven og har med sit dedikation og kærlighed til stedet været medvirkende til, at vi har så etableret en institution, som vi har i dag. Vi er kede af, at Helle skal stoppe, og vi vil ønske Helle alt den bedste og også takke hende for de år, hvor hun har været et godt og solidt omdrejningspunkt på Ingstrup Trivselsskole og børnehave.

Vi må igen udskyde skolegårdsrock, som vi også har skrevet på facebook. Eran DD vil stadig meget gerne komme og spille i vores skolegård, så det er med at sætte kryds i kalenderen den 20. maj 2022, hvor vi så håber og tror på, vi kan lave et brag af en skolegårdsrock.

Generalforsamlingen er vi også nødt til at flytte. Bestyrelsen melder en ny dato ud, når de kan danne sig et billede af, hvornår det kan lade sig gøre i forhold til restriktioner osv.

Sidst men ikke mindst, skal I sætte et stort kryds i kalenderen lørdag den 28. august kl. 10. Her vil vi fejre Ingstrup Trivselsskoles 10-års jubilæum. Forhåbentligt er vi et andet sted i forhold til Covid, så vi satser på at holde et stort udendørsarrangement den dag.

Rigtig god april til jer alle sammen

Hilsner fra Malene og Sanne

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Marts 2021

Kære alle

Så blev det marts og den første forårsmåned. Det er rigtig dejligt, og vi krydser fingre for, at vejret bliver godt, så vi kan være en masse uden for. Husk, at børnene stadig skal have varmt tøj i deres garderober.

Vi har i dag sagt velkommen til Jonas, der er startet i 2. klasse og hans forældre Rikke og Christian. Et stort velkommen til dem – de er nu en del af holdet her på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave.

Desværre skal vi sige farvel til Julie fra 5. klasse og Simen og Cecilie fra 8. klasse. Vi har været super glade for at have dem, men nu skal de sammen med deres forældre rejse tilbage til Norge. Vi vil ønske dem rigtig god vind med den nye tilværelse.

Fra den 22.-25. marts er der mulighed for en forældresamtale, hvis man har behov for det. Samtalerne vil blive afholdt over teams/telefon, og man skal henvende sig til klasselæren, hvis man ønsker at få en snak om ens barns faglige og sociale trivsel.

Som det ser ud lige nu, skal vores 9. klasse starte på torsdag. Torsdag og fredag i denne uge, skal de møde kl. 8.00-11.45. I ugen efter, uge 10, skal de have deres fulde skema med fysisk tilstedeværelse og i uge 11 skal de så igen have fjernundervisning med det timetal, som det . Vi glæder og rigtig meget, til de kommer og går i skole her igen!

Eftersom 9. klasserne kommer igen, går vi tilbage til helt almindelig gammeldags fordeling af rengøringsområder – dog bedes de, der har område 3, rengøre begge udendørstoiletter – ja, vi ved godt, at det bliver lavet om på meget hele tiden og så igen, men sådan er det altså lige nu 😊

Vedhæftet er en opdateret telefonliste, som I kan gemme eller printe ud.

I ønskes alle en rigtig god marts måned 😊

Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Februar 2021

Kære forældre

Februar banker på døren, og i næste uge går vi ind i den femte uge med fjernundervisning. På trods af at ingen synes, det er festligt, går det stadigvæk fint, og 3./4. klasse er nu også alle kommet med på Teams 😊


Der er ingen tvivl om, at savnet efter kammerater og en mere almindelig dagligdag for alvor bider i vores børn nu, og det bliver spændende at se, hvornår vi kan begynde at lukke skolen bare en lille smule op igen. Det svar forventer vi af få i starten af næste uge.

Hvis der skulle være forældre, der er økonomisk ramt af Corona, er der mulighed for at søge et særligt COVID-19 fripladstilskud – se vedhæftede. Sørg for at læse den medfølgende vejledning grundigt og aflever det udfyldte skema til skolen, som vil sørge for den videre ekspedition.

I tirsdags kom de sidste skoletrøjer. De fleste er blevet afhentede, men der ligger stadig trøjer til Carla, Clara, Signe, Nanna. De ligger på skolens 1. sal og kan afhentes inden for skolens åbningstid (7-15.30)
Hvis man skulle have fortrudt, at man ikke har fået købt, har vi nogle få ekstra tilbage. Det drejer sig om:
Lavendel u/lynlås: 8-10, 12-14, S, XL
Sort u/lynlås: 12-14, XS, L
Grå u/lyn: XL, XXL
Sort m/lyn: M
Grå m/lyn: S

I forhold til dette skoleårs lejrskoler, som vi flyttede fra september til nu i april, må vi desværre meddele, at vi er nødt til at udskyde dem endnu engang, nemlig til 2. uge i september 2021. Det er urealistisk, at vi kan komme afsted i dette skoleår, men så tager vi revanche i sensommeren 😊

For 9. klasses vedkommende vil vi prøve at lave en kortere erstatningstur i det sene forår, men det kan ikke planlægges før, der er kommet endelige udmeldinger ang. afgangsprøver.


På trods af afstand og afsavn så har vi stadig super mange gode stunder med eleverne over skærm. Der bliver afholdt sjove konkurrencer og quiz’er og fortalt virkelige dårlige vittigheder. Derudover får vi også en hel masse hyggelige historier om fars fødselsdag, en ny hund, en ny tand og mange andre vigtige ting – det er så dejligt – det betyder alverden


Mange hilsener

Sanne og Malene​

Januar 2021

Kære forældre

Endnu engang godt nytår til alle 😊

Skolen er i gang igen – om end på en lidt underlig måde. Alle skolebørn fjernundervises indtil videre til d. 15. januar, og så må tiden vise, om vi får lov til at se på hinanden igen d. 18. Det er ikke nogen ønskesituation for nogen, men en nødvendighed, og vi må hjælpe hinanden med at få det bedst mulige ud af det 😊

0.-2. klasse vil hver dag få tilsendt lektier på mail fra henholdsvis Jette og Lasse. Det vil fortrinsvis være i fagene dansk, matematik og engelsk.
3./4. klasse vil hver dag få tilsendt lektier på mail fra Mette. Det vil fortrinsvis være i fagene dansk, matematik, engelsk, emne og krea.
Indskolingen skal maksimum gå i skole til kl. 11.45 dagligt.

5.-9. klasse vil blive undervist fra kl. 08.15-13.00 mandag-onsdag og kl. 08.15-11.45 torsdag-fredag. De skal følge skemaet og skal desuden hver dag være på Discord kl. 8.15 med den lærer de har i første lektion samt kl. 11.00 med den lærer de har dér.
Udskolingens materialer vil enten blive sendt til dem via Facebook eller mail, og de vil altid være i stand til at komme i kontakt med den aktuelle lærer via mail, Messenger eller telefon.

Lige som i foråret, hvor der også var fjernundervisning/nødundervisninger, er det vigtigt, at ingen familier går i stykker på det her. Børnene i indskolingen får lavet det, de kan og magter. Eleverne i 5.-9. klasse kan mere selv, bl.a. bede lærerne om hjælp og vejledning, men også her gælder det, at der ikke er nogen, der skal føle sig utilstrækkelige. Man gør selvfølgeligt sit bedste, men skal ikke få stres.

I forbindelse med nedlukningen skal vi vide, hvem der i 0.-4. klasse har brug for nødpasning fra torsdag d. 7. januar til fredag d. 15. januar. Man har ret til nødpasning, hvis man ikke arbejder hjemme og ikke har mulighed for at finde andre pasningsmuligheder. Send en mail til mk@ingstruptrivselsskole.dk. Husk at anføre elevens navn, dage og tidsrum.

En lidt mindre formel og hyggelig oplysning er, at vi har fået en ny elev i 3. klasse. Hun hedder Mille og er storesøster til Benjamin i 2. klasse. Et varmt velkommen til hende – vi glæder os til at tage rigtigt imod hende senere i januar.

Så skal vi desværre også tage afsked med en elev, nemlig Ingrid Marie i 5. klasse, som har valgt at skifte skole. Vi kommer til at savne hende, men ønsker hende alt det bedste, og heldigvis går hendes søskende her stadig, så vi mister ikke helt kontakten til hende.

Mads er på barsel indtil vinterferien, og i den periode passer Lasse hans arbejde. Lasse har været fast vikar hos os i mere end et år, og både vi og børnene er glade og trygge i hans selskab, så det bliver super fint 😊

Ja, det var så januar månedsbrevet – for FILAN, hvor vi glæder os til igen at skrive breve om udflugter, lejrskoler, teaterture – FÆLLES oplevelser!!!! Og det kommer vi jo heldigvis snart til; det siger både Mette og Margrethe 😉 Vi strammer ballerne og får det bedste ud af januar – giv jeres skønne unger et kram og hils fra os.

Mange hilsener

Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave​

December 2020

Kære forældre

Det sørme – det sandt – december ……… lige om lidt. Ungerne, vi og skolen er nu helt klar til på tirsdag: Udendørsbelysningen er på plads, alle lokaler er pyntet, og vi har spist julemænd (i chokolade) og mandariner, så nu kan december bare komme an – vi er klar!

Vi har i dag haft den hyggeligste juleklippedag med de skønneste børn. På trods af diverse restriktioner lykkedes det at skabe hygge, sang og fællesskab i klasserne.

I forhold til skoletrøjer er bestillingen sendt afsted i fredags. Vi håber at få trøjerne leveret inden jul (nok på nær lys lavendel i børnestørrelser samt xs, som er i restordre), så hvis der er nogen af jer, der skal bruge trøjerne til gaver, så send lige en mail, så vi ikke udleverer dem til børnene 😊

Vi har lovet bestyrelsen at spørge jer, der har børn i Fritteren, hvorvidt I ville være interesseret i/have behov for pasning i uge 42, altså efterårsferien. Som det er nu, er SFO’en lukket dér, men alt efter hvilke tilbagemeldinger vi får fra jer, vil bestyrelsen tage stilling til, om vi fortsat holder lukket den uge, eller om der lukkes op for pasning.

Så gentager vi lige vores hjertesuk om, at det er super vigtigt, at alle børn er på plads i skolegården kl. 8.00. Det er i forvejen en lidt ”skrøbelig” morgensangssituation, vi har i øjeblikket, og det giver noget uro, når der er børn, der kommer ind i gården, efter vi er i gang, så please…

Den sidste dag inden vi går på juleferie, plejer vi jo at være i kirke og spise fælles julefrokost i Fritteren. I år må vi undvære kirken, men mad skal vi ikke gå ned på. Vi har ”omrokeret” maden til klasseværelserne, hvor hver enkelt klasse vil spise med deres klasselærer. Tanja Meulengracht har været så helt usandsynlig sød at tilbyde at indkøbe og tilberede al maden, og det tilbud har vi sagt med glæde og taknemlighed sagt JA TAK til

I år skal børnene altså ikke selv medbringe mad – den bliver lavet af køkkennissen aka Tanja. Denne sidste dag får børnene fri kl. 12 og ikke som det står på kalenderen kl. 13. Vi mødes igen mandag d. 4. januar kl. 8.00 og slutter kl. 11.45 – resten af ugen forløber efter normalt skema.

Mange julehilsener

Sanne og Malene

November 2020

Kære forældre

Ja, slutningen af oktober blev jo ikke helt, som vi havde drømt om, men på trods af det er alt gået fint - ingen børn eller voksne er so far konstateret smittede, og nu er vi helt klar til november 😊

I forlængelse af Coronasnakken har vi valgt, at det indtil videre kun er 7.-9. klasse, der går i bad efter idræt. 0.-2. klasse klæder heller ikke om. Efter jul håber vi på, at vi kan vende tilbage til normal procedure.

Midt i november, nærmere bestemt uge 47, har vi skole-hjem-samtaler. De bliver i år afholdt enten over telefon eller virtuelt – hvilken form der vælges, vil være op til de enkelte klasselærere, og I hører nærmere fra disse.

Tirsdag i før omtalte uge får vi besøg af et produktionsselskab, som skal lave to små film om henholdsvis børnehaven og skolen. Disse film skal bruges i PR-mæssig sammenhæng fx på Instagram, Facebook og evt. i biografreklamer. Alle har ved indmeldelse af deres børn givet tilladelse til offentliggørelse af billeder m.m. på de sociale medier, men hvis der alligevel skulle være nogen, der måtte have noget imod, at deres børn bliver filmede eller interviewede i denne sammenhæng, bedes de venligst gøre opmærksom derpå, så vil vi selvfølgelig tage hensyn til det.

Fra den kommende uge vil det være muligt at bestille nogle af vores nye skoletrøjer/hoodies - se vedhæftede fotos eller kig på Instagram/Facebook.

 • En hoodie uden lynlås fås i grå, sort og lys lavendel og koster 190 kr.
 • En hoodie med lynlås fås i grå og sort og koster 210 kr.
 • Trøjerne findes fra str. 4-6. og op til str. 3XL.

Hvis man selv eller ens barn gerne vil have en hoodie, sender man en mail til mk@ingstruptrivselsskole.dk med præcis angivelse af model, farve og ca. størrelse. Dernæst overføres beløbet til mobilepay 48 51 54 - husk at anføre elevens navn – har man flere børn, anfører man bare yngste barns navn. Når vi har modtaget orden og beløbet, vil vi hjælpe jeres børn med at tjekke, at størrelsen er rigtig, og dernæst sender vi en samlet bestilling d. 20. november.


Den sidste fredag i november har vi som altid juleklip. Det foregår i klasserne sammen med klasselærerne, og alle børn skal huske at have et veludstyret penalhus indeholdende bl.a. saks og limstift. Sanne og Ole vil gå rundt og spille julesange og hygge, og der vil også blive serveret en æbleskive eller to. Det bliver hyggeligt

Vi ønsker alle en dejlig november måned – det kan være, den bliver både kold og regnfuld, og alle børn er mere ude end ellers, så husk at forsyne ungerne med passende tøj.

Mange hilsener

Sanne og Malene

Oktober​ 2020

Kære forældre

Nu er efteråret kommet, og det kan vi både mærke og se! Vi har haft en dejlig september måned, hvor vi har nydt det gode vejr! Men nu er det blevet koldere, og I skal derfor have fyldt børnenes garderober op med dejligt varmt tøj. HUSK! Navn i det hele! Vi vil meget gerne have, at alle børn har to sæt udetøj i garderoben, da vi jo altid er ude to gange om dagen. I er meget velkommen til at komme, hvis I har spørgsmål i forhold til dette!

I september måned har vi bl.a. syltet, ”malet” hvedekerner, lavet æblegrød, bladaftryk og ”perler” af hyldebær grene, og vi har hygget med bl.a. sanglege og cykelbane på legepladsen. Og så nyder vi selvfølgelig, at legepladsen er blevet så flot efter alles hjælp! Vores nymalede legerum skal udsmykkes på væggene med bogstaver, tal, sange og rim og remser, så det glæder vi os til at komme i gang med!

Her i september er vi sammen med børnene også gået i gang med at lave ”bløde” sværd og skjold, så kan vi lege ”riddere”. Det gør vi, fordi børnene så kan få brugt noget energi under tydelige regler og rammer og altid sammen med en voksen! Vi tænker, det bliver rigtig spændende at prøve, og I vil høre nærmere om, hvordan det forløber!

D. 9. oktober skal vi alle have pulsen op, da vi har motionsdag. Vi starter kl. 10!

Vi vil igen år samle ind til ”Knæk Cancer”. Vi vil sælge kartofler og hjemmelavet solbærsyltetøj. Hvis I tænker, I har noget, I vil bidrage med, er I velkomne til at tage det med, så kan vi lave en lille bod! Pengene vi samler ind, går ubeskåret til ”Knæk Cancer”!

I uge 43 starter vores 11 øveskolebørn med at gå ovenpå sammen med Maibritt hver onsdag fra kl. 9-12.30. I vil blive tilbudt en samtale sidst i november, hvor vi kan få en snak om, hvad vi arbejder med i øveskolen, og hvad vi særligt skal have fokus på i forhold til jeres barns læring og udvikling.

Ind i mellem ovenstående aktiviteter vil vi have fokus på årstiden efterår. Vi vil synge efterårssange, flyve med drager og bruge naturens ”materialer” kreativt. Det bliver rigtig efterårshygge!

Husk! Børnene må meget gerne have en cykelhjelm i børnehaven, så har de altid mulighed for at cykle på vores to hjulede- eller løbecykler!

Rengøring i børnehaven:

Uge 40 Kenni – uge 41 Karla – uge 43 Niels – uge 44 Axel

Vores nye forældreråd har konstitueret sig således:

Formand:

Næstformand

Medlem

Sekretær Maibritt Borup

Medarbejder repræsentant Kirsten Mejlholm

Skolebestyrelsesmedlem: Jonna Jensen

I ønskes alle en rigtig god oktober måned og god efterårsferie til dem der har det!

Efterårs hilsner børnehavens personale!

September​ 2020

Kære forældre

Så står vi lige foran den første efterårsmåned oven på en varm og dejlig august, hvor vi kom godt i gang med at gå i skole. Det har været en meget skøn opstart, og alle børnene er super gode til at forholde sig de restriktioner, vi stadig lever med.

Bogbussen begynder at komme igen. Der må være to børn i bussen ad gangen, og al aflevering foregår i den gule kasse på reposen ved glasdøren. Fredag den 4. august kommer bussen for første gang, og hvis der skulle være nogle fra 0.-klasse eller andre nye ansigter fra andre klasser, der gerne vil have lånerkort, får man en seddel i bogbussen, som skal underskrives hjemme. Bogbussen kommer fast en gang om måneden.

På torsdag den 3. september kl. 19.00 er der generalforsamling, som skulle have været afholdt i april, men som blev udskudt pga. Corona. Vi gør det således, at vi mødes i gymnastiksalen, hvor vi sidder med afstand, og hvor vi – desværre – undlader at synge og spise småkager – hulk!! Alle er velkomne, men vi opfordrer jer til kun at sende en voksen pr. hustand, men det skal understreges, at det er en offentlig begivenhed, hvor alle som sagt er meget velkomne.

Glemmekassen er på magisk vis helt fyldt igen, så vi lægger tøjet frem i det ene cykelskur onsdag middag, og så ligger det til fredag middag, inden det herefter vil blive sendt afsted til genbrug. I kan evt. gå forbi det i forbindelse med generalforsamlingen. Der er meget tøj: Flyverdragter, bikinier, 8 milliarder sokker og alle mulige andre gode beklædningsgenstande 😊

D. 8. september holder vi læseformiddag for indskolingen og mellemtrinnet. Normalt må børnene møde op med puder og hele arsenaler af tøjdyr til at læse for og med, men i år må disse ting desværre pænt vente hjemme. Uha, der er mange ting, vi skal tage revanche for næste år 😊

Vi har fået et tilbud fra Jammerbugt Kommunes overvægtklinik, og vi vedhæfter det i denne mail.

Til slut vil vi gerne minde om, at alle børn skal have blyanter, viskelæder og sakse i deres penalhuse – det er altid vigtigt, men særligt vigtigt i øjeblikket. Derudover skal de altid medbringe drikkedunke, og hvis de skal varme mad, skal maden kunne varmes i den madkasse, den medbringes i. Husk også bestik, hvis der er brug for sådant.

Så fik vi vist det hele med - men det allervigtigste kommer nu: Ditlev fylder otte år i dag, 8. klasserne har været til Skills Dag på Tech College og har fået masser af ros, Trivselsbørnehaven har haft en dejlig formiddag på marken, og solen har skinnet på alle os andre 😊

Fortsat rigtig god mandag til jer.

Mange hilsener

Sanne og Malene​

Månedsbrev juni 2020

Kære forældre

Så nåede vi udgangen af maj måned, og det har på trods af alle mærkeligheder været en dejlig måned med skønne børn og voksne og smukt vejr.

Juni ville normalvis byde på hovedrengøring, men eftersom vi endnu ikke må forsamles i så store mængder, har vi flyttet rengøringen til weekenden, inden eleverne starter i skole altså d. 7.-9. august. Vær søde at sætte kryds i kalenderen 😊 MÅSKE kan vi alle gøre rent lørdag fra kl. 10-13, og måske skal det spredes ud over fredag-søndag – det ved vi ikke endnu. I bliver i det kommende skoleår ikke bedt om at møde ind til Vedligeholdelsesdag i september – det tænker vi bliver for meget, når rengøringen er blevet flyttet.

Vi minder om, at der er sidste tilmeldingsfrist til Trivselskoret i næste uge. Annemarie kommer hjem fra Færøerne og overtager koret fra august, men for at vi skal kunne oprette det, kræver det flere tilmeldte end der er pt. Husk: Det er gratis, det er sjovt, man skal minimum gå i 3. klasse OG man bliver et bedre menneske af at synge 😊

I forhold til personalesituationen kan vi fortælle, at vi i dag har sagt farvel til Jacob, som er gået på pension. Gitte stopper til 1. august, og Sophie skal videre med et studie og stopper ligeledes. De skal alle tre have en kæmpe tak for deres indsats her på stedet – vi har været så glade for at have dem, og vi ønsker dem alt det bedste for fremtiden.

Som I sikkert alle samme ved, lægger vi ofte fotos op på Facebook. Inden for det sidste halve år er vi også begyndt at bruge Instagram, og det er blevet positivt bemærket i Friskoleforeningen. Derfor har de spurgt, om Ingstrup Trivselsskole i næste uge vil lave et såkaldt take-over på Friskolernes Instagram profil, hvor alt hvad vi lægger op, dukker op på deres side. Det vil vi selvfølgelig mega gerne og glæder os til at vise de andre skoler, hvem vi er, og hvad vi står for. Men join os på Instagram og join evt. Friskoleforeningens side 😊

Den sidste uge inden ferien håber vi at kunne afvikle stort set, som den står anført på kalenderen. Mandag har vi translokation for 9. klasse, som dog kun må ”medbringe” to forældre pr. elev. De præcise rammer for højtideligheden kender vi endnu ikke, men vi sender en invitation ud, så snart vi bliver lidt klogere på dem.

Nu vil vi ønske jer en god pinse – nyd den. Husk, at vi først møder tirsdag og husk, at vi p.g.a. Grundlovsdag har fri allerede kl. 12 fredag

Hilsner fra

Sanne og Malene
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Månedsbrev marts 2020

Kære forældre

Så er vi næsten ude af februar og på vej ind i marts, der er den første forårsmåned. Vi har dog i den her uge haft en lille smule vintervejr til stor glæde for børnene. Der er ikke noget som sne, der kan få dem til at suse ud, så snart frikvarteret starter. Selvom det ikke er så meget sne, har det vakt stor glæde😊

Der vil her i marts være mulighed for forældresamtaler, hvis man har behov for at spørge ind til elevplanerne. Samtalerne for 0.-3. klasse er den 23.3. i tidsrummet kl. 14.-17, for 4.-6. klasse er det d. 24.3. i samme tidsrum og endelig 7.-9. klasse d. 25.3. også fra kl. 14-17. Skriv til klasselæreren, hvis I ønsker en tid med mulighed for at spørge ind til elevplanerne.

Lars er på kursus de næste 14 dage, og på onsdag starter Frederik på 7 ugers barsel. Det er Andreas, der er barselsvikar for Frederik, og Sophie og Lasse der er vikarer for Lars. Vi er glade for, at det kunne lade sig gøre at få de tre skønne unge mennesker til at dække timerne ind, da det som bekendt er nogen, som både børn og voksne kender i forvejen.

Vores store dejlige børn i 8./9. klasse skal skrive projekt i den kommende uge – vi udsætter 7. klasses projekt, idet vores program ville blive lidt presset, nu da Frederik skal på barsel. Derudover skal 8. klasse også i brobygning i de sidste to dage af marts og to første dage af april.

Mandag den 2. marts starter Felicia i 1. klasse her hos os. Hun er lillesøster til Alexandra, der går i 7. klasse, så et stort velkommen til hende. Hun glæder sig til at starte, og børnene i 1. klasse glæder sig til, hun kommer😊

I dag har vi modtaget en mail fra Sundhedsstyrelsen vedrørende Coronavirus (COVID-19). Her indskærpes de helt almindelige hygiejneråd:

 • Vask hænder ofte og hyppigt med sæbe og vand, brug evt. håndsprit
 • Nys og host i ærme eller albuebøjning
 • Ved arbejde med direkte kontakt med sekreter opfordres til brug af engangshandsker

Derudover indskærpes det også, at COVID-19 alene skal mistænkes hos en syg medarbejder/elev, hvis denne har feber OG hoste eller vejrtrækningsproblemer OG rejseaktivitet til områder med udbredt smittespredning ELLER personer med de nævnte symptomer, som har haft tæt kontakt til en person med påvist eller mistænkt COVID-19.

Vi sørger selvfølgelig for at informere vores børn om, hvordan de skal forholde sig rent hygiejnemæssigt, og derudover sørger vi for at fortælle dem om sygdommen på en måde, så det ikke skaber unødig angst. Og så må børnene selvfølgelig altid komme og tale med os, hvis der er noget, de bekymrer sig om.

Vi vil ønske jer alle sammen rigtig god fredag og weekend.

Med venlig hilsen

Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Månedsbrev februar 2020

Kære forældre

Vi er på vej ind i februar, og vi kan så småt begynde at mærke, at dagene bliver længere. Vi har nydt januar med lidt mere ”dagligdag”, end december kunne byde på. Den kunne til gengæld så meget andet 😊

Skolefest

Om ikke så længe skal vi afholde den legendariske skolefest sammen med jer, og det glæder vi os meget til. Vi må også i år sige, at festen kun er for forældre og elever – søskende, der ikke går på skolen, har vi desværre ikke plads til, hvis vi skal overholde de forskellige sikkerhedsregulativer. Vi har planlagt en rigtig spændende emneuge op til festen, og temaet er ”Universet”, som man sikkert også vil kunne se til skolefesten. Det kan ikke udelukkes, at vi skal møde stjerner, planeter, måne- og marsmænd samt meget andet 😊

8./9. klasse vil ikke deltage i emneugen, men i stedet have forskellige fagdage – torsdag vil 7.-9. klasse modtage undervisning i førstehjælp.

I forhold til forplejning under skolefesten vil det som altid være muligt at bestille sandwich: Man kan få kylling, æg/rejer eller roastbeef til kr. 35,- stk. Send en mail til mk@ingstruptrivselsskole.dk med bestillingen samt navnet på jeres barn – i tilfælde af, at man er så heldig at have flere børn på skolen, opgiver man yngste barns navn. Bestillingen skal være MK i hænde senest torsdag i næste uge. Der vil også blive solgt pølsehorn – dem skal man ikke afgive bestilling på. På selve aftenen sælges sodavand, og der kan betales med kontanter eller mobilepay.

Så håber vi meget, at der er forældre eller børn, der vil bage nogle kager, som man kan spise til dessert – skriv også her en mail til MK, hvis man vil bidrage med det.

Dagen efter skolefesten har eleverne fri klokken 11.45 – Fritteren er naturligvis åben for de børn, der er tilmeldt dér.

Rengøring

Vi minder om, at det er super vigtigt at læse de skilte, der er sat op på rengøringsområderne, således at vi sikrer en vis rengøringsstandard. Dette skal i første omgang ske af omsorg for børnene, så de fx ikke skal ligge og rode rundt i en masse skidt i gymnastiksalen, fordi der ikke er blevet støvsuget under ribberne. I anden omgang vil vi også sikre en fælles opbakning til de forældre, der kommer ugen efter, idet de skal helst ikke bruge ekstra lang tid på deres rengøring, fordi standarden ugen før har været for lav.

Team Rynkeby Skoleløbet

Vi har fået en henvendelse om at deltage i Rynkebyløbet: Team Rynkeby Skoleløbet er Nordens største motions- og velgørenhedsløb, hvor elever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland løber til fordel for børn med kritiske sygdomme. I Danmark løber eleverne fredagen før påskeferien, den 3. april 2020, for at støtte Børnelungefondens livsvigtige arbejde for børn med kritiske lungesygdomme.

Hele idéen med løbet er at give eleverne en oplevelse af, at de kan være med til at gøre en reel forskel for børn med alvorlige sygdomme ved at gøre noget aktivt sammen med andre børn. Inden løbet har eleverne mulighed for at indgå mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende, der opfordres til at give et beskedent beløb per omgang eller kilometer, den enkelte elev løber i forbindelse med Team

Rynkeby Skoleløbet. Der kan naturligvis også laves en aftale om et fast beløb.

Vi synes, at Team Rynkeby Skoleløbet er en unik mulighed for at vise vores børn, at via fællesskab og menneskelig omsorg kan man gøre en verden til forskel, så vi håber, at nogle af jer forældre vil gribe muligheden og være arrangører på dette løb. Skolen vil stå for praktiske ting som fx at kopiere, dele sedler ud m.m. og vil selvfølgelig også på selve dagen deltage med alt personale, men selve tilmeldingen (18.2.) og planlægningen (som der ikke er meget af), vil vi gerne have er forældrestyret. Vi havde et super flot forældrearrangeret Knæk Cancer-arrangement i efteråret – lad os se om vi ikke kan gentage succesen 😊 For mere info se https://team-rynkeby.dk/skoleloebet.aspx

Så er der vist blot tilbage at sige, at vi holder vinterferie i uge 8 og starter igen mandag den 24. februar klokken 8.00 😊

Mange hilsner fra personalet

Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -​børnehave

Månedsbrev januar 2020

Kære alle forældre

Så er det tid til at tage hul på et nyt år, og det glæder vi os til. Vi håber alle børn, familier og personale har haft en rigtig god juleferie og kom godt ind i det nye år.

Vi skal sige velkommen til Christian og hans forældre Trine og Mogens. Christian skal gå i 7 klasse, og vi glæder os til at lærer både ham og hans forældre godt at kende.

I januar er der nogle arrangementer, vi skal være opmærksomme på:

 • Som bekendt er skolefesten flyttet til 13 februar, så vær lige obs på det.
 • I morgen aften kl. 18.30 har vi har skoleindskrivning, og vi glæder os til at møde de forældre, hvis børn skal starte i 0. klasse til sommer.
 • Bestyrelse, personale og forældrerådet i børnehaven afholder nytårskur på fredag.
 • Der er terminsprøver fra den 13.-17. januar for 8./9. klasse i den gamle skolebygning. Der er også tre dage, hvor 7. klasse øver sig i, hvad terminsprøver er. I forbindelse med det, skal vi igen minde både de unge og I forældre om, at karakterer ikke viser, hvor fantastisk og unikke eleverne er. Det viser heller ikke, hvor gode venner de er for hinanden, eller hvor omsorgsfulde, kærlige og nærværende de hver især er. Ej heller, hvor meget de lyser op for andre i vores dagligdag. Vi øver os på de prøver, som staten har bestemt, at vi skal aflægge, og så længe eleverne gør deres bedste, er alt fint.

I forhold til øvrige datoer og arrangementer, vil vi gerne, at alle lige tjekker op på kalenderen, hvad angår bod, arbejdsdage og rengøring her i sidste del af skoleåret 19/20. Det er vigtigt, vi alle har styr på det, så vi får en hverdag hvor de praktiske opgaver i fællesskabet bare kører godt.

Generalforsamling afholdes tirsdag den 21. april 2020. Vi håber, I alle vil møde op og være med. Hvis I har nogle forslag til generalforsamlingen, skal de være bestyrelsen i hænde senest 1. februar.

Vi glæder os rigtig meget til 2020 med samarbejde om de dejligste børn, der er både vores og jeres kerneopgave.

Et rigtig godt 2020 ønskes til jer alle.

Med venlig hilsen


Malene og Sanne
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Månedsbrev december 2019

Kære forældre

Vi har taget hul på julemåneden, og vi synes godt, vi kan mærke, at der er meget glæde og spænding hos vores skønne børn. Denne spænding bliver ikke mindre af, at vi hver morgen uddeler 7 pakker i vores pakkekalender – det er så hyggeligt.

Allerførst kan vi fortælle, at Casper, som i dag blev kørt på Hjørring Sygehus med trykken for brystet og snurren i venstre arm, er frisk igen. Det er vi SÅ glade for 😊

Der skal lyde en stort tak til julebasarsudvalget, som har gjort et kæmpe arbejde for, at julebasaren kun-ne blive til noget. De lavede en super dejlig dag for os alle sammen. Også tak til de forældre der tog en stor tørn på værkstederne. Husk, at det er vigtigt, vi alle sammen giver en hånd med i udvalgene, så vi kan beholde de fantastiske arrangementer, og så opgaven bliver mindre for den enkelte.

Kulturskolen afholder julekoncert på skolen den 12. december, hvor de børn, der har gået til musik i løbet af året, viser, hvad de har arbejdet med.

Den sidste skoledag i dette år er fredag den 20. december, hvor vi går i kirke klokken 9.00 og laver vores eget musik-juleafslutnings arrangement. Alle er velkomne til at gå med i kirke. Bagefter er der julefrokost og juleafslutning for børn og personale, og hvert barn vil få besked på at medbringe en ting til julefroko-sten. Det foregår ved lodtrækning i de enkelte klasser. Vi glæder os til den dag, som slutter kl. 13.00.

Vi mødes igen efter juleferien mandag den 6. januar klokken 8.00, hvor vi har almindeligt skema indtil klokken 11.45, hvor alle får fri.

Rigtig god december til alle.

Hilsner fra Malene og Sanne

​​

Månedsbrev november 2019

November står snart for døren, og det samme gør en del hyggelige arrangementer af forskellig art – se skemaet senere i mailen.

I fredags var der forældrearrangeret indsamling til ”Knæk Cancer”, og på ganske få timer blev der samler 3014 kr. ind. Stor tak til arrangørerne og stor tak for opbakningen. I børnehaven blev der samlet 1135 kr. ind, så vi er ret stolte over vores samlede bidrag.

På skolens kalender er årets skolefest annonceret til d. 30. januar. Af forskellige praktiske årsager flytter vi festen til d. 13. februar. Ændringen er noteret på kalenderen på skolens hjemmeside, men vær lige obs. på det.

Så er der en enkelt ændring i forhold til rengøring: Hidtil er det udendørs toilet kun blevet rengjort i perioden fra påske indtil efterårsferien. Det skal fra nu af rengøres hele året, så når man har område 3 skal man lige huske at tage det med – uanset årstid 😊

Det kan synes, som om der er længe til jul, men før vi ved af det er det den første december, og hvis der er noget, der skal være styr på inden – så er det pakkekalendergaver: Hvert barn skal medbringe en pakke til en værdi af max. 30 kr. Hvis det er en ”pigepakke”, bedes den mærket med et stort P – er pakken til drenge mærkes den med et stort D. Pakker, der kan bruges af begge køn, mærkes ikke. Alle pakker skal være i hus senest d. 28.11. Husk at krydse jer af på sedlen, der kommer til at ligge i Fritteren sammen med pakkerne.

D. 1.11. kl. 17-18

​Syng dansk i Løkken Svømmehal: Syng og svøm på én og samme gang. Der vil være glade mennesker i Spandex samt et toptunet orkester.

D. 3.11. kl. 14

​Ingstrup Trivselsskole og -børnehaves sagnomspundne andespil/bank med fantastisk kage og skønne præmier. Kom, hyg, spil og støt – overskuddet går til udendørs legeting til ungerne.

D. 5.11.

2./3. klasse har naturdag med Lars og Jette

D. 11.11.

Skolehjemsamtaler for 0.-3. klasse

D. 12.11.

Skolehjemsamtaler for 4./5. klasse

D. 13.11.

Skolehjemsamtaler for 7. klasse

D. 14.11.

Skolehjemsamtaler for 6. klasse

D. 19.11.

Skolehjemsamtaler for 8./9. klasse

D. 30.11. kl. 10-14

Super-duper-overmåde-hyggelig julebazar for hele familien, hvor der er rig lejlighed til bl.a. at bage, snakke, spise og bare rå-julehygge. Hvis der skulle være nogen, der har fade, krukker, pynt og lign. til at lave dekorationer på/med, modtages disse materialer med kyshånd

​Til allersidst bringer vi et lille reklamefremstød for den indendørs fodboldsæson, der starter om kort tid

Månedsbrev oktober 2019

Så er vi på vej ind i oktober, og vi er begyndt at finde godt ind i det nye skoleår.

Dagens kæmpestore og dejlige nyhed er, at det er lykkedes at lave kontrakt med Erann Drori, som kommer og spiller til Skolegårdsrock i foråret. Vi glæder os vildt meget til at se og høre ham optræde og er sikre på, at han vil være med til at gøre dagen til en kæmpe succes!

Udskolingen samt Anette og Agnete skal i morgen, d. 1. oktober, på naturfagsdag sammen med Marianne Fisker fra ”Fonden Kaj Kær Flora og Fauna”. Fonden tilbyder mange spændende naturprojekter til skoler i lokalområdet, og det samarbejde glæder vi os meget til. Skolens øvrige klasser skal afsted med fonden senere på skoleåret.

I uge 41 har vi emneuge. Den kommer til at handle om kultur og natur i området omkring Skagen. Vi tager til Råbjerg Mile og Skagen onsdag den 9. oktober. Vi kører med busser kl. 8.15 fra skolen (Børnene møder kl. 8.00 som sædvanligt, og så lander vi igen på skolens p-plads omkring kl. 17.00. Når I skal afhente børnene, skal vi bede jer om ikke at holde i vejsiden foran skolen, da busserne skal kunne komme til at sætte børnene forsvarligt af. Alle børnene skal have tøj på til at kunne være ude det meste af dagen uanset vejret samt medbringe en god stor madpakke, drikkedunk og turrygsæk. Mandag, tirsdag og torsdag vil eleverne i grupper rotere mellem 3 forskellige værksteder, og alle møder 08.00-13.00 de dage.

Sidste år var vi som bekendt i Lønstrup, ved Tversted Søerne og i Ørnereservatet, og nu glæder vi os helt vildt til etape 2 af vores ”Kend dit Nordjylland”.

Fredag i samme uge har vi motionsdag. Den dag skal børnene møde i idrætstøj, og vi skal lave forskellige aktiviteter. Undervisningen stopper kl. 11.45, hvor vi siger god efterårsferie.

Vi bringer her en reklame for vores udvalg, som vi har meget brug for, at der er nogle flere forældre i, så send meget gerne en mail, hvor I melder jer til det ene eller andet af udvalgene 😊 Nedenstående er en oversigt over de bestående udvalg, men dels er der måske forældre, der ønsker at blive skiftet ud – dels kan vi rigtig godt bruge flere hænder 😊

Andespil: Thea, Eline, Sven Aksel, Ole Rasmussen, Simon Hessellund

Arrangement til fordel for Kræftens Bekæmpelse: Line VH

Julebazar: Line F, Marie Louise, Tenna, Louise RB, Tina, Kenneth, Ann Louise, Gitte T, Line-Maria, Frank og Lotte LL - eller også er det Lotte J 😊

Til slut minder vi om, at det er væsentligt, at jeres børn altid medbringer (over)tøj, der passer til årstiden, og vi minder også både nye og gamle forældre om, at de parkeringspladser, der ligger i forbindelse med indkørslen til skolegården, af praktiske og sikkerhedsmæssige hensyn altid kun må bruges af personalet.

Rigtig god oktober til alle

Mange hilsner fra Sanne og Malene

Månedsbrev september 2019

​Kære forældre

Så er vi kommet godt i gang med skoleåret, og vi har haft en dejlig start med børnene. De har fået meget ros for vores idrætsdag, hvor de på tværs af alle klassetrin hygger sig og tager sig af hinanden, og hvor det bliver rummet, at nogle går vildt meget op i konkurrencedelen og andre mere har fokus på at få en aktiv og sjov dag.

Vi har i dag været i kirke for sidste gang med Anette Udmark. Vi har været meget glade for at komme hos hende gennem alle årene, og Anette har gjort kirkerummet i Ingstrup til et dejligt og rummeligt sted for os som skole at komme. Anette har fået et nyt embede i Thisted, og hun og familien flytter der til i september. Det betyder også, at vi desværre skal sige farvel til Magda, der går i 4. klasse. Vi ønsker familien rigtig god vind.

Vi vil gerne sige tak til alle for ugens forældremøder. De har været båret af information, planlægning, debatter, meningsudvekslinger og ideer. Det er super, at vi mødes om vores børn og får skabt et grundlag, der kan hjælpe alle vores børn bedst muligt. En af de ideer, der fremkom, var, at alle undervisernes mailadresser kan findes på hjemmesiden. Det er en rigtig god ide, som allerede er sat i værk.
En anden idé, der dukkede op, handlede om nye udvalg, så lige nu søger vi folk, der kunne tænke sig at:
- Arrangere et orienteringsløb for eleverne
- Lave en fælles udflugtsdag for alle elever og forældre
- Være medarrangør på et arrangement, hvor vi samler ind til Kræftens Bekæmpelse
Derudover har vi stadig brug for forældre til julebazarudvalget og andespilsudvalget, så kom glad – udvalgsarrangementerne er af stor betydning for fællesskabsfølelsen på vores skole 😊

Vores næste skoleuge bliver en spændende en af slagsen, hvor alle klasser - med undtagelse af 7. klasse der skal afsted sidst i september - skal på lejrskole i løbet af ugen. Vi kan mærke på eleverne, at de er spændte, og nogle også lidt bekymrede, men det vi allertydeligst kan mærke, er, at de glæder sig!! Det bliver spændende at høre om de forskellige ture, når alle er vel hjemme igen!! 😊 På grund af de mange lejrskoler har 2./3. og 7. klasse fri kl. 13 både mandag og tirsdag.
Husk, at holde godt øje med kalenderen i september, hvor der bl.a. er vedligeholdelsesdag, ”Luthers nøgle” for 7. klasse, Skills for 8.klasse, koncert i kirken osv.

Med venlig hilsen
Sanne og Malene
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Månedsbrev august 2019

Kære forældre

Så er det blevet skolestart igen, og vi glæder os så meget til at tage fat på skoleåret 2019/2020 sammen med børnene og jer forældre. Vi håber, I har haft en dejlig ferie og har nået at hygge og slappe lidt af.

Vi skal i år sige velkommen til de fire nye 0. klasse børn, som skal have første skoledag: Konrad, Lucca, Mads og Waldemar og deres forældre. Vi skal også sige velkommen til Sofie, der skal gå i 7. klasse og Asger, der skal gå i 8. klasse og deres forældre. Vi glæder os til at tage rigtig godt imod jer og lære jer at kende. Husk, at alle vi ”garvede forældre” skal være gode til at hjælpe og tage de nye forældre med i vores fællesskab.

På personaleside byder vi velkommen tilbage til Agnete, som har været på barsel, men som nu heldigvis er tilbage😊 Derudover også et stort velkommen til Sophie, som er vores nye pædagogmedhjælper. Hun skal arbejde både i børnehave og fritter samt være vikar i skoledelen

I forhold til kalenderen har vi en rettelse, som er vigtig for de forældre, der har børn i 4.-6. klasse. Deres lejrskole ligger d. 4.-6. september og ikke den 2.-4.

M.h.t. til rengøring bedes man bemærke, at der er kommet nye rengøringsskilte, som er ophængt på alle områder. Husk venligst at læse, så vi kan sikre en nogenlunde ens rengøringsstandart 😊

Udover at glæde os til dagligdagen med jeres søde børn, glæder vi os til mange andre ting som fx lejrskoler, emneuge med dagsudflugt, teaterture, julebazar, skolegårdsrock og maaange andre ting – det bliver SÅ godt 😊

En tredje ting, vi glæder os til, er samarbejdet med jer. Vi glæder os til at fastholde den åbne og kærlige diaglog om de fantastiske børn, som er jeres – men også lidt vores 😊

Med venlig hilsen
Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave​

Månedsbrev juni 2019

Kære forældre

Så er vi efter en dejlig begivenhedsrig maj måned klar til at starte på en spændende juni. Vi starter i næste uge med 2 emnedage, hvor temaet er demokrati og folkestyre. Det er vigtige emner, som vi glæder os til at arbejde med på en spændende måde i børnehøjde. Børnene skal mandag og tirsdag gå i skole fra kl. 8-13. Onsdag holder vi grundlovsfris på skolen og torsdag- fredag har vi normalt skema😊

Vi arbejder også på at få næste skoleår skemalagt, og i den forbindelse kommer der lidt ændringer i klassesammensætningen. Vi har jo for første gang en hel klasse, der forlader skolen, så det har bla. givet de rokeringer, der er i skemaet herunder. Vi har fortalt børnene det i dag, og det er dejligt at mærke, at de jo kender hinanden så godt, at de tager godt imod rokeringerne. De vil stadig være på holddeling, så det er ”næste som nu” som en af dem sagde😊Her er skemaet, så I lige kan se, hvordan det ser ud næste skoleår.

Bemærk at nedenstående omhandler kommende 0. klasse, kommende 1. klasse osv.

Apropos det, at vi har en afgangsklasse, så skal vi også skabe nye traditioner. Vi har aftalt med 9. klasse, at de kommer her på vores sidste skoledag og hygger sig sammen med os andre. Det er vi rigtig glade for, at de vil. Mandag den 24. maj klokken 17.00 afholder vi translokation for 9. klasse og deres forældre, bedsteforældre, søskende osv. Hvor de får udleveret deres beviser, og hvor vi er værter med et glas bobler og snack.

Der vil ud over translokation og sidste skoledag også være en idrætsdag i den sidste uge, som vil foregå på stranden. Vi skal nok komme med nærmere info, når vi nærmer os der.

Lørdag d. 22. juni er der hovedrengøring for alle forældre – vi sender snarest en plan ud for, hvem der skal gøre hvad. Hvis man ved, at man ikke kan komme den pågældende lørdag, må man gerne sende en mail til mk@ingstruptrivselsskole.dk. Man vil da få tildelt en rengøringsopgave på et andet tidspunkt. Vi understreger dog, at det kun er muligt for et fåtal 😊

Vi vil gerne ønske alle en rigtig god Kr. Himmelfartsferie.

Hilsner fra Malene og Sanne​

Månedsbrev maj 2019

Kære forældre

Så er vi på vej ind i maj måned, hvor der er mange ting at glæde sig til : Vi skal for første gang afholde skriftlige afgangsprøver,7. klasserne skal konfirmeres d. 19. maj, og d. 24. maj er der Skolegårdsrock med optræden af dejlige elever og fantastiske Søs Fenger.

I forbindelse med Skolegårdsrock har vi brug for hjælp fra ALLE familier. Fredag formiddag skal der sættes scener op samt borde, bænke og boder etc. Under arrangementet er der brug for hjælp i boderne samt et par sikkerhedsvagter. Efter arrangementer skal der ryddes op på ingen tid – det plejer vi at være verdensmestre til 😊Hvis I gerne selv vil bestemme, hvornår på dagen I skal hjælpe til, skal I sende en mail til Sanne på mail@ingstruptrivselsskole.dk ellers sætter hun jer bare på.

Lasse Toft Sørensen fra 6. klasse startede i torsdags på Saltum Skole. Han har været rigtig glad for at gå her, men han har nogle kammerater i Saltum, som han gerne ville op til, og vi ønsker ham god vind. Vi har stadig hans søskende på skolen, så vi kommer heldigvis til at holde kontakten med familien og Lasse 😊

Generalforsamlingen var både hyggelig og velbesøgt. Sanne og Eva aflagde begge beretninger om året gang og fortalte om mange af de fantastiske ting, der foregår på vores skole. Dernæst fortalte revisoren om økonomien, som er rigtig god, og Mogens Gjerløv, som er vores tilsynsførende, fortalte rosende og positivt om sine oplevelser på skolen. Til slut var der valg til bestyrelsen. Eva Morten fik genvalg, og Louise Møller samt Line Funch blev valgt ind i stedet for Lars Schrøder og Tina Simoni, som ikke ønskede genvalg. Stor tak til de to sidstnævnte for arbejdet, de har lagt i bestyrelsen.

Torsdag d. 9. maj er der idrætsdag for 4.-6. klasse på Vedsted Skole, og det foregår i samarbejde med Aabybro Friskole og Klim Friskole. De involverede klasser vil få nærmere besked en af dagene.

Månedsbrev marts 2019

Kære forældre

Så er det snart marts, og man kan heldigvis fornemme, at det skønne forår er på vej. Den kommende måned byder bl.a. på projektopgave for 7.-9. klasse (4.-8. marts) samt generalprøve for 9. klasses afgangsprøve (19. marts). I forhold til projektopgaven er det overordnede emne ”Forandring”, og det har givet anledning til valg af mange forskellige spændende underemner, som eleverne får mulighed for at fordybe sig i.

Sidst på måneden er der mulighed for skolehjemsamtaler, og forinden vil man få tilsendt reviderede elevplaner. Husk, at man denne gang kun skal melde sig samtaler, hvis man selv har noget, man ønsker at tale om – lærerne har ikke yderligere at tilføje.

Der er et folketingsvalg på trapperne, og med stor sandsynlighed bliver grundskolen – herunder forholdet mellem folkeskoler og friskoler/private grundskoler - et varmt emne.

Derfor har Friskoleforeningen lavet en »valgpakke«, der indeholder informationer om:

 • Friskolefakta (koblingsprocent, økonomi, social ansvarlighed, skolens lokale rolle, elevandele)
 • Udgiften til en friskoleelev og en folkeskoleelev
 • Hvordan bliver friskolernes finansieret?

Denne valgpakke har vi vedhæftet, så I får mulighed for at forholde jer kritisk til de evt. forkerte eller mangelfulde oplysninger i debatter, som omhandler friskoler/private grundskolers rammevilkår, elevandele osv.

Taget på den gamle skolebygning er nu færdigt, og det er blevet så smukt. Vi er meget taknemlige for, at Jammerbugt Kommune har respekt for de gamle bygninger og sætter dem i stand med tanke for de oprindelige materialer og arkitektur. Om kort tid vil vi også (endelig) få en branddør i gymnastiksalen, så vi kan bruge salen, når vi alle sammen er samlet fx til skolefest o.lign. I sommerferien kommer der nye vinduer i underetagen i den side, der vender ud mod skolegården – det er også hårdt tiltrængt.

OG så kommer vi til det, som vi alle sammen glæder os vildt til: DGI-Nordkraft for alle skolebørn tirsdag d. 26. marts fra 08.00-13.00. Man møder på skolen til sædvanlig tid og er fra dagens start iført idrætstøj, turrygsæk, solid madpakke, drikkedunk med vand og crazy godt humør.

Månedsbrev januar 2019

Kære forældre

Vi håber, alle familier har haft en rigtig dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Vi glæder os til at tage hul på 2019, og vi starter skoleåret med at byde velkommen til Anton, der skal gå i første klasse og hans forældre Mia og Søren. Husk at tage rigtig godt imod ham og hans familie og hjælp dem godt på vej, så de hurtigt føler sig hjemme her.

Skolens generalforsamling afholdes den 24. april klokken 19.00. Vi håber, I alle vil møde op og være med. Hvis man har nogle forslag til generalforsamlingen, skal de være bestyrelsen i hænde senest den 1. februar.

På sidste møde har bestyrelsen besluttet, at der kommer en skolepengestigning pr. 1. august 2019. Den bliver på 100 kroner om måneden på 1. barn, så den økonomiske merudgift er ens for alle. Husk, at man altid har mulighed for at søge om fripladstilskud. Der kommer ansøgningsskemaer ud i løbet af foråret.

Vi vil gerne opfordre til, at man lige tjekker op på skolens kalender, når vi nu tager fat på anden halvdel af skoleåret 2018/2019. Det er vigtigt, man som familie har styr på rengøring og de fælles arbejdsdage, samt ikke mindst bod til børnene, så vi får en hverdag, hvor de praktiske opgaver i fællesskabet bare kører godt.

Som bekendt er vi ved at få skiftet taget på den gamle skolebygning. Det betyder, at der er sat stillads omkring hele bygningen. Det skulle være skærmet af efter alle sikkerhedsforskrifter, men det er vigtigt, I snakker med jeres børn om, at man ikke må være på stilladset, heller ikke efter skoletid. Vi glæder os meget til at se det nye tag, når det står færdigt.

Vi har nu så store børn, at der de næste 2 uger vil blive afholdt terminsprøver i den gamle bygning for vores 7.-9. klasse. Vi glæder os til at øve os, så vi er klar til det første hold elever på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave, der skal herfra med folkeskolens afgangsprøve 😊God fornøjelse de næste uger til overbygningen.

Ellers glæder vi os til et godt og lærerigt år med en masse samarbejde om de børn, som er vores og jeres kerneopgave. Vi og børnene glæder os også helt specifikt til vi ses til skolefest 31. jan fra 17.30 til 20.00. Der skal nok komme noget nærmere info senere.

Et rigtig godt 2019 ønskes til alle.

Hilsner fra Malene og Sanne

Månedsbrev december 2018

Kære forældre

Så står vi lige på spring til december, og vi kan i den grad allerede mærke julestemningen. Børnene er i hvert fald klar til alt, hvad december byder på.

Endnu engang vil vi sige en stor tak til juleudvalget, der stod for at skyde vores julerier i gang med en meget dejlig julebazar, hvor der kom mange mennesker, og hvor der blev hygget og julet rundt omkring i huset. Det var virkelig en dejlig dag for både store og små.

Pakkekalenderpakkerne hober sig op – vær opmærksom på, alle børn skal have en gave med senest mandag. Der bliver kikket langt efter de flotte gaver, der allerede er kommet, og vi ved børnene glæder sig.

I forhold til skoletrøjer og skolebukser minder vi også om, at de skal bestilles senest i morgen. Den samlede ordre bliver afgivet mandag, og husk, at det kun er det tøj, der er betalt for, der bliver bestilt.

Grå Hætte trøje str. 116-128-140-152-164 300 kr. inkl.. tryk.

Blå Hætte trøje str. 116-128-140-152-164 300 kr. inkl.. tryk.

Grå hætte trøje str. s-3xl 325 kr. inkl.. tryk.

Blå hætte trøje str. s-3xl 325 kr. inkl.. tryk.

Grå zip-hætte trøje str. 116-128-140-152-164 325 kr. inkl.. tryk.

Blå zip-hætte trøje str. 116-128-140-152-164 325 kr. inkl.. tryk.

Grå zip-hætte trøje str. s-3xl 350 kr. inkl.. tryk.

Blå zip-hætte trøje str. s-3xl 350 kr. inkl.. tryk.

Sorte bukser str. 116-128-140-152-164 200 kr. inkl.. tryk.

Sorte bukser str. s-3xl 225 kr. inkl.. tryk.

Indbetal venligst beløbet på skolens konto nr. 9033 0001063804. Det er vigtigt, at anføre elevens navn ved indbetaling!!

Vi minder lige om at sidste skoledag er torsdag 20. december, hvor vi holder fast i traditionen med at gå i kirke og holde julefrokost med alle børnene. Der vil i løbet af december blive trukket lod blandt børnene i forhold til, hvad de skal medbringe af mad og drikke. Det skal I nok få nærmere besked om, MEN skulle der være nogen, der gerne vil købe og stege ribbenstege, så kunne vi godt bruge 5-6 forældre til at gøre det.

Juleferien slutter d. 3. januar, hvor vi går i skole fra 8.00-11.45.

Vi vil ønske alle familier en rigtig dejlig december.

Med venlig hilsen

Sanne og Malene

M​ånedsbrev november 2018

​Kære forældre

Lige om lidt skriver vi november, og kulden, regnen og mørket er over os, men heldigvis kan vi skrue op for varmen, tænde stearinlysene og hygge inden døre.

Pædagogisk døgn: I morgen forlader al personalet som bekendt skolen og børnehaven og tager på pædagogisk døgn, hvor vi vil lytte, lære og diskutere. Det er yderst vigtigt, at vi en gang i mellem får mulighed for at tage en dag ud af kalenderen og sammen og uforstyrret fordybe os i vores job – jeres børns skole og børnehave – så vi er glade for, at nogle af jer har tilbudt at overtage undervisningsopgaverne for en stund.

Andespil: Søndag d. 11. november kl. 14 inviteres I til Andespil i Forsamlingshuset. Vi håber, at rigtigt mange af jer vil kommer og spille om de mange skønne præmier, og vi håber også, at I vil tage venner og familie med, idet overskuddet fra dette arrangement går til børnene på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave. Og så er det hyggeligt 😊

Jul lige om lidt: Ja, godt nok er vi endnu kun på tærsklen til november, men alligevel skal vi begynde at forholde os til julen. Alle børn skal senest d. 30. medbringe en pakke til en værdi af max 30 kr. Hvis gaven er ”pige-agtig” mærkes den med et ”P”, hvis den er til drenge, mærkes den ”D”. Husk at bruge store bogstaver, så de ikke kan forveksles. Gaver der kan bruges af begge køn, mærkes ikke. Hver skoledag i december vil der blive trukket kalendergaver til morgensang, og det er vel unødvendigt at nævne, at disse kalenderpakker er et stort hit blandt børnene.

Lørdag d. 24. kl. 10-14 afholdes den årlige julebazar. Her kan man bage, synge, spise, hygge i forskellige værksteder sammen med sin familie. Alle er velkomne til vores bazar, og det er en dejlig start på julen .

Adresseændringer: Husk at meddele kontoret evt. adresseændringer og husk også at informere klasselæreren om flytninger. For de fleste børn er en flytning en stor begivenhed, som påvirker dem, så derfor er det rart for klasselæreren at have viden om 😊

Til slut vil vi ønske jer en glædelig november, og om ikke før så ses vi til skole-hjem-samtaler, som løber af stablen fra d. 12.-19.

Mange hilsner Sanne og Malene

​Månedsbrev oktober 2018

​Kære forældre

​​

Efteråret er kommet med blæst, regn og kølighed, men heldigvis byder den kommende måned også på både teaterkoncert, ferie og andre gode oplevelser.​

Vedligeholdelsesdag

​Vi vil gerne sige mange tak for den store indsats, der blev ydet før, under og efter vores vedligholdelsesdag. Der blev malet i to klasselokaler og hvis I kigger ind i Fuglereden, vil I kunne se, at der er sket store og fantastiske forandringer dér: Indhegnet bålplads med bænke, afskærmet sandkasse, nyt tag på skuret, afskærmet plads til vores affaldscontainere m.m. Det ser SÅ godt ud! Vedligholdelsesdagen er super vigtig i forhold til at få lavet noget praktisk arbejde, men endnu vigtigere i forhold til vores fornemmelse af, at vi har et fælles projekt, som vi alle bakker op om 😊

Teateruge

​Vi ser frem til vores teateruge og ved jo stadig ikke helt, hvor vi ender, men vi glæder os rigtigt meget til at vise, hvad vi har arbejdet med i dagene inden forestillingen. Forestillingen er torsdag den 11. okt. klokken 18.30 og på grund af meget begrænset plads, er det kun forældre, der kan komme til dén forestilling. Hvis man har bedsteforældre eller andre, der gerne vil se os optræde, er der generalprøve klokken 11. samme dag, hvor alle ikke-forældre skal være meget velkomne. Begge forestillinger foregår i Ingstrup Forsamlingshus.

​​

På grund af selv samme teaterkoncert er vores morgensang de næste 2 uger lukket for alle andre end elever og personale, da der forgår hemmelige øveting. I uge 43 vil vi glæde os over at have rigtigt mange af jer med til morgensang igen😊

Diverse info

​​

 • Om fredagen inden efterårsferien rydder vi op efter teaterkoncerten og derefter har vi et motionsarrangement, hvor man enten skal cykle eller løbe. Denne dag skal børnene derfor møde i idrætstøj, og de børn, der ønsker at cykle, medbringer cykel og cykelhjelm. Alle har fri kl. 11.45.
 • Efter efterårsferien har alle klasser idræt indendørs, indtil foråret igen banker på.
 • Dagen på ”Kunsten” i Aalborg for 4.-9. klasse er flyttet fra d. 22.10 til den 29.10. Denne dag slutter desuden først kl. 15.30. Der er denne dag INGEN BOD.

 • Den 2. november står der i vores kalender, at skoledagen slutter klokken 11.45. Det skal rettes til en almindelig skoledag, hvor alle børn går i skole til det tidspunkt, som de plejer om fredagen.
 • Vores andespil blevet flyttet fra den 4. november til den 11. november – reklamér gerne for arrangementet.
 • Sørg for, at der nu er regntøj/varmt tøj i børnenes garderober.
 • Husk at Fritteren er lukket i efterårsferien.

​​

​Vi glæder os til en skøn oktober og vil ønske alle familier en rigtig god weekend.

​​

Med venlig hilsen

Sanne og Malene

​​

Månedsbrev september 2018

Så er vi gået ind i den første efterårsmåned og den er startet med det flotteste vejr. Alligevel er det vigtigt, at der er varmt og praktisk tøj i garderoben. Det kan hurtigt blive koldt og slå om i vejret.

​​

Vejret var vi også heldige med i torsdags, da vi var på tur til Rubjerg Knude, Tverstedsøerne og Ørnereservatet. Vi havde en fantastisk dag, og vi må som voksne endnu engang sige, at vi er så glade for den måde vores børn er sammen med os og hinanden på og ikke mindst, at de er så gode og ordentlige, når vi er ude blandt andre – og det på en måde, så det også bliver bemærket af dem, vi er sammen med. Det er en fornøjelse på alle måder!

Ellers glæder vi glæder os til, vi skal være sammen på lørdag, hvor der skal bygges forskellige ting i Fuglereden, males, gøres rent osv. Vi mødes klokken 10-13. De, der skal arbejde i Fuglereden, må rigtigt gerne medbringe rundsav, stiksav, håndsav, værktøjskasse, kap – og geringssav og boremaskine, hvis man skulle være den heldige ejer af slige instrumenter.

Så har vi desværre måtte sige farvel til Tue fra 8. klasse, som er startet på Saltum Skole. Vi kommer til at savne ham rigtigt meget, men ønsker ham alt det bedste.

Lige i øjeblikket er Jannie Borup vikar for Lars, og det er hun, fordi Lars er blevet far til endnu et dejligt drengebarn. Vi ønsker Lars og Lone et stort tillykke

Så er der en enkelt rettelse til kalenderen, som I bedes være opmærksomme på: Teaterkoncerten torsdag i uge 41 flyttes grundet noget lys-teknisk huttelidut fra kl. 17.00 til kl. 18.30.

Rigtig god september måned til alle

Med venlig hilsen

Sanne og Malene

Månedsbrev august 2018

Så er der kun et par dage til, at vi heldigvis starter skolen op igen. Den – og vi – trænger til, at de skønne børn kommer tilbage igen Vi håber, I alle sammen har haft en rigtig dejlig ferie og har nydt den danske varme sommer

Vi glæder os rigtig meget til, at se alle børnene igen på mandag klokken 8.00 og også til at sige velkommen til nye elever og deres familier. Der starter i alt 109 elever på Ingstrup Trivselsskole og det er fantastisk. De nye 0. -klasser og deres familier er: Amalie, Ditlev, Ellen, Frede, Gustav, Helena, Jeppe, Kristian, Liv, Malte, Mikkel, Stine og Valdemar. Derud over skal vi sige velkommen til Edin, der skal gå i 8.klasse. Han er bror til Alvar og Talima, som vi allerede har på skolen. Vi skal også sige velkommen til Jeppe, der skal gå i 5. klasse. Jeppe er flyttet til Ingstrup Efterskole fra Aalborg med sin familie, da hans mor er forstander på skolen. Et kæmpestort velkommen til alle de nye elever og deres familier. Vi skal huske at tage rigtig godt imod dem, som vi også plejer at gøre, hjælpe dem med alt det praktiske og tage dem godt ind i vores fællesskab.

Vi skal også sige velkommen til Frederik og Birgitte, der er ansat som henholdsvis barselsvikar og lærer, samt Jette, der skal være i administrationen og også være vikar i ny og næ. Vi håber, de bliver rigtig glade for at være her hos os, og vi glæder os over, de skal være en del af vores team. Samtidig med vi starter det nye skoleår op, skifter Malene stilling fra souchef til viceskoleleder, og det er vi glade for, hun har sagt ja til.

Første skoledag.

Vi mødes i Fritteren klokken 8.00. Efter morgensang vil der være klasselærertid, og fra klokken 9.00 starter vi almindeligt skema. Dagen slutter klokken 11.45, hvor man enten har fri eller går i Fritter.

Foto

Alle børn skal ha taget fællesfoto d. 22. august, så husk det, hvis der skal sættes hår

Forældremøder

27. august er der forældremøde i 0.-3. klasse v./Jette og Mette, d. 28. august er det 4.-6. klasse og Birgittes og Anettes tur, og 7.-9. klasses forældre og Malene holder møde d. 29. august. Skulle der være nogle stykker, der kunne tænke sig at bage en kage til en af aftenerne, skal man endelig ikke holde sig tilbage

Udflugtsdag

For at fejre og markere at vi er blevet over 100 elever, laver vi den 30. august en udflugtsdag for alle børn på skolen. Vi skal møde klokken 8.00 til morgensang, som vi plejer, og derefter kommer der busser og kører os rundt i Nordjylland. I vil senere blive orienteret om, hvor vi skal hen. Børnene skal den dag medbringe:

 • Drikkedunk med vand
 • Madpakke til hele dagen i en rygsæk, de selv kan bære.
 • Tøj, der passer til vejret

Dagen slutter med, at vi ankommer til Trivselsskolen ca. kl. 16.45. Vi skal bare have den skønneste dag!!!

Trivselskor

Hvis man har et barn, der gerne vil gå til Trivselskor, der som bekendt er ganske gratis, er det nu, man skal melde sig til. Koret ligger torsdage kl. 14.00 og varer ca. 45-60 minutter. Udover at det på alle måder er fantastisk at synge sammen, viser nyeste forskning faktisk, at det styrker immunforsvaret at synge i kor, så hvis man går i 3.-9. klasse, så kom bare an

Vi ses på mandag. Rigtig god weekend til alle.

Hilsen personalet på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave.

Malene og Sanne

Månedsbrev juni

Kære forældre

​Så er det dagen før dagen, og vi styrter rundt som fluer i flaske, men I skal lige have et månedsbrev alligevel

​I morgen

Der er forældre, der er i tvivl, så vi understreger, at selvom man fx har fri kl. 11.45 i morgen, så bliver man bare på skolen og er med til at gøre de sidste ting klar. Der vil selvfølgelig være tilsyn med alle

Nyansættelser

Som bekendt har vi søgt to lærere til næste skoleår, og vi har nu ansat Birgitte Sande, som skal undervise i tysk, dansk og engelsk, samt Frederik Majlund Christensen, som skal være vikar for Agnete, der jo er på barsel hele næste skoleår. Desuden har vores sekretær Karina desværre valgt at sige op, men vi har heldigvis været heldige at kunne få Jette Hosbond Klyver i nogle ugers praktik med henblik på fastansætelse. Vi byder de tre nye ansatte et varmt velkommen i vores hus og håber, at I som sædvanligt vil tage godt imod dem og hjælpe dem til hurtigt at falde til hos os.

​Udeskoledag/festdag i Oasen i Vester Hjermitslev d. 14.6.

Stort set alle børn (førskolebørn-7. klasse) skal til udeskoledag i Vester Hjermitslev i forbindelse med byfest. De vil være sammen med elever fra Saltum Skole. Udeskolebørn samt 0.-2. klasse bliver kørt i bus, 3.-7. klasse cykler. Man skal være iført tøj til idræt og ude-aktiviteter og desuden medbringe en turtaske med madpakke og drikkedunk.

​​

​Førskolebørn-2. klasse skal afhentes i Vester Hjermitslev i tidsrummet 13.00-16.30. Andreas, Mads og Lars vil være sammen med børnene.

​​

​3.-7. klasse cykler hjem igen kl. 13.00 med mindre I sender en mail til mk@ingstruptrivselsskole.dk med besked om, at jeres barn må blive og deltage i de aktiviteter, som der foregår. Der vil ikke være lærere fra vores skole til stede, men derimod frivillige fra Vester Hjermitslev.

Til de børn, der bliver, vil der kl. 13.00 være saftevand og kage, ligesom man som forældre har mulighed for at købe kaffe og kage. Kl. 14.00 åbner festpladsen med sliktelt, stor hoppepude samt børnetelt. Der vil også være mulighed for at deltage i diverse aktiviteter. Kl. 15 kommer YouTuber Com Kean og underholder og giver autografter. Kl. 17 starter fællesspisning. Menuen lyder på Bøf Strofanoff og salatbar til de voksne og kylling og frikadeller til børnene. Det koster 70 kr. for voksne og 40 kr. for børn (til og med 7. kl.), og man mobilepayer 24882 og anfører, hvor mange børn og voksne man betaler for. Børn indtil 3 år er gratis.

Det, der foregår efter kl. 13, foregår altså på frivillig basis og er uden for Ingstrup Trivselsskoles regi, men Vester Hjermitslev gør sig stor umage med at arrangere en festlig dag, så bak endelig op om deres initiativ.

Grundlovsferie og idrætsdag

Husk at skolen er lukket d. 4. og 5. maj pga. Grundlovsferie og vær obs. på at vi har flyttet vores egen idrætsdag fra tirsdag d.26.6. til torsdag d. 28.6.

Skoletandplejen

Vi har lovet skoletandplejen at sige, at de holder ferie fra 30.6. til 10.8.

Så er der vist blot tilbage at sige, at vi glæder os vanvittigt til at hygge os med jer alle i morgen – vi får en helt fantastisk dag Husk at de, der ikke har fået skrevet sig på en opgave, hjælper med oprydning kl. 17.30

Mange hilsner

Sanne og Malene

Månedsbrev maj 2018

Kære forældre

Først et stort tillykke til alle vores 7. klasser, der blev konfirmeret i lørdags. Vi håber alle konfirmander og deres familier havde rigtigt gode fester og hyggede sig i forbindelse med konfirmationen.

Vi skal i denne måned sige goddag til 3 nye børn og deres familier. Den 1. juni starter Valdemar i 1. klasse og Petrea i 2. klasse. De er søskende til Anine, der startede hos os i begyndelsen af året. Velkommen til dem og deres forældre Tine og Henrik, som vi jo kender i forvejen. Endelig starter Gustav Dragsbæk Rasmussen i 2. klasse. Han har i forvejen sine storesøstre Andrea og Johanne her, og hans mødre Winnie og Sanne er i forvejen i forældreflokken Et stort velkommen til jer alle sammen.

Som I sikkert alle har set i kalenderen, har vi Grundlovsferie d. 4. og 5. maj. Hvis I har Fritterbørn, der har behov for pasning disse dage, skal de tilmeldes til mb@ingstruptrivselsskole.dk inden den 9. maj, så vi kan sætte personale på.

Husk, der er ekstraordinær generalforsamling i morgen aften, tirsdag d. 1. maj klokken 19, dog kun med det punkt, der hedder stemmeret til børnehavens forældre i skolebestyrelsen.

Legepladsen er ved at blive lavet. Der arbejdes på højtryk, og vi glæder os rigtig meget, til den er færdige, så der igen kan leges uhindret i skolegården. De har lovet de er færdige til skolegårdsrock den 1.juni.

Skolegårdsrock er lige om hjørnet, hvor vi som bekendt er i skole til langt ud på eftermiddagen. Vi skal til det store arrangement bruge noget hjælp fra jer, og der er derfor nødvendigt, at alle forældre skriver tilbage, hvornår I kan hjælpe, og hvad I gerne vil hjælpe til med den dag. Vi har brug for hjælp til følgende:

Klokken 08.00-14.00: Opsætning af scene, borde og bænke osv.

Klokken 14.00-17.30: Hjælp i boder, vagter.

Klokken 17.30-18.30: Nedtagning af scene, borde, stole osv.

Hvis man ikke har specifikke ønsker til, hvornår på dagen men kan hjælpe, kan man skrive det i mailen, og så sætter vi på der, hvor der mangler folk Vi glæder os helt vildt til at lave den her dag sammen med børnene og med jer.

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev april 2018.

Så går vi ind i april måned og nu ønsker vi os, at vi kan mærke og se, at det ER forår Husk, det stadig er omskifteligt vejr, så der skal stadig være lidt varmt tøj i garderoben.

Trivsels-trail:

Vi håber, alle har haft en dejlig påskeferie og har fået påskeæg og har hygget!! Rigtig mange af jer var heldigvis med til Trivsels-trail. Et perfekt organiseret arrangement, som Anja Rasmussen og Eva Mortensen har arbejdet hårdt på at få kørt i stilling. Dejligt at vejret også var med. Stor tak til ALLE, der var en del af arrangementet – som enten medhjælp eller deltager og speciel tak til Anja og Eva som primus motorer på arrangementet. Det blev til 130 deltagere og et overskud på ca. 10.000 kr., som kommer til at gå til renovering af/nyindkøb til legeplads på skolen. Det er vi rigtig glade for!!!

Konflikt:

Konflikten er foreløbig udsat til sidst i april. Den kan dog komme med få dages varsel, hvis forhandlingerne bryder sammen. Hvis det ender i konflikt, vil det på vores skole betyde, at alle lærere med undtagelse af Malene og Sanne er lockoutet. Dvs. at det kun er de timer, Malene underviser på nuværende tidspunkt, hun skal læse, og det skema sender vi ud, hvis konfliktet kommer. Det betyder, at børnene ikke kan være på skolen, med mindre de skal undervises af Malene.

Pædagogerne er ikke udtaget til konflikt på det arbejde, der ikke er undervisning. Dvs. skolens SFO kører som normalt. Man kan komme og være i SFO til den tid man til dagligt møder i SFO. Altså, hvis 1. klasse plejer at gå i SFO klokken 13, er det også det tidspunkt man kan komme i SFO under en eventuel lockout. Så tjek børnenes skema og se, hvornår de må komme.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi håber, der i sidste sekund kommer en aftale. Vi ønsker på ingen måde at blive lockoutet og ikke kunne forsætte med at undervise børnene. Hvis der er nogen, der har spørgsmål til det praktiske i forbindelse med lockouten, må I endelig komme og spørge. Så skal vi svare, så godt vi kan

Generalforsamling:

Vi sender en særskilt information ud angående vores generalforsamling d. 17.april kl. 19.00. Husk, at der er mulighed for at få en lille forfriskning i det nye skolekøkken klokken 18.30.

Legeplads

Når frosten er helt væk og vejret bliver mere stabilt, påbegynder vi arbejdet med legepladsen i skolegården. Det kommer til at forgå i etaper, og den første etape bliver at få sandet ud af skolegården og få et andet faldunderlag under redskaberne, så vi hele tiden har sikkerheden i orden. Derudover får vi også et gyngestativ. Det glæder vi os rigtig meget til. I den kommende tid vil der derfor være noget arbejde i vores skolegård. Det er bl.a., fordi der er tjent penge til skolen ved trivselstrail, loppemarked, julemarked osv., at vi kan starte på at renovere og senere udbygge legpladsområdet. Det betyder rigtig meget for de muligheder vi har for at lave gode ting til og for børnene, at der bliver lavet disse arrangementer. Vi håber, vi i de kommende år får råd til nye legeredskaber og legemiljøer bl.a. i Fuglereden.

Elevplaner.

Reviderede elevplaner sendes ud den 12. april. Der bliver ikke holdt forældresamtaler som sådan i den forbindelse. Hvis nogen tænker, de har et særligt behov for at tale med lærerne om det, der står i elevudtalelserne, skal man kontakte klasselæreren, og så vil der være mulighed for en samtale for 0.-2. klasses forældre den 16. april, for 3.-5. klasses forældre den 24. april og for 6.-8. klasses forældre den 18. april.

​​

Hilsner fra

Malene og Sanne

Månedsbrev marts

Kære forældre

Hvad var det dog, der skete?

Mit vinterfrosne hjertes kvarts

må smeltes ved at se det,

den første dag i marts.

Hvad gennembrød den sorte jord

og gav den med sit sølvblå flor

et stænk af jordens tone?

Den lille anemone,

jeg planted dér i fjor.

​Kalenderen siger forår – der er umiddelbart ingen blå anemoner at se, men til gengæld masser af vintergækker som allerede i sidste måned brød frem af jorden, så selv om temperaturen ikke er imponerende, er der dog sikre forårstegn at spore.

Teateruge

Som bekendt har vi et par gange udskudt Teaterugen pga. Sannes knæ, og det kommer vi til at gøre igen. Sanne kan på ingen måde arbejde de mange timer, det kræver at stable en forestilling på benene, og eftersom hun er primus motor i teaterprocessen, har vi besluttet at flytte teaterugen til uge 41, altså ugen før efterårsferien. Ydermere har vi bestemt os for at lave en delvis normal uge 12, men bibeholde skolefesten, så i grove træk kommer ugen til at se således ud:

​​​

I forhold til skolefesten minder vi om, at arrangementet kun er for elever og deres forældre. Søskende er velkomne alle andre dage, men ikke til skolefesten Rent praktisk bliver det således, at de forældre, der ønsker at spise på skolen, lige som sidste år kan bestille sandwich. De koster 25 kr. stykket, og man kan vælge mellem æg/rejer, frikadelle eller kylling. Eleverne kan købe pølsehorn til 5 kr. stykket, og de bages af 1./2. klasses forældre og skal ikke bestilles på forhånd. Der er gratis kaffe/te, og øl og vand kan købes. Som sædvanligt vil vi rigtigt gerne have, at nogle af jer vil bage kage, som man kan nyde sammen med sin kaffe. SÅ mail til mk@ingstruptrivselsskole.dk, hvis I skal bestille sandwich og/eller vil bage kage Sandwich bestilles hurtigst muligt og senest d. 10. marts

Trivsels-Trail

Så vil vi gerne slå et slag for Trivsels-Trail, som i år ligger søndag d. 25. marts kl. 11, og det er flittige Anja og Eva, der står for arrangementet:

​​

”Kom og løb et dejligt trailløb i området ved Grønhøj Strand lige syd for LøkkenRuten er ca 5,75 km lang, og du kan vælge at løbe 1-3 runder eller et halvmarathon Halvmarathonløbere bedes være klar på Grønhøj Strand Campings P-plads kl 10.45, hvor man bliver fragtet til startstregen. De øvrige løbere skal være klar til start kl 11 ved start inde på campingpladsen

Der er ingen tidtagning. Et stort ur står til rådighed, og man noterer selv sin tid. Til gengæld er der dampende varm suppe, når man er færdig med løbet

Der vil også være lodtrækningspræmier Der er depot i målområdet med vand og frugt.

Pris: 100 kr. som betales til Eva Mortensen på mobilepay 60 43 15 48. Børn fra Ingstrup Trivselsskole og -Børnehave deltager gratis

Løbet er arrangeret til fordel for Ingstrup Trivselsskole og -Børnehave. Overskuddet går til aktiviteter/legeredskaber til børnene.”

​​

Vi håber, at rigtigt mange af jer vil deltage – hvis man ikke er særlig sportif, kan man sagtens gå ruten Vi vil også være taknemlige, hvis I vil dele begivenheden på Facebook. https://www.facebook.com/events/313397659140198/

Generalforsamling

17. april afholder vi generalforsamling kl. 19.00. Der vil komme en decideret indkaldelse senere, men I må gerne overveje, om der er nogen af jer, der har lyst til at stille op til bestyrelsen. Bestyrelsen holder møde ca. 1 gang om måneden og er en enorm vigtig del af skolen og børnehavens drift, så tænk over det – prik evt. andre på skulderen. I forhold til den nuværende bestyrelse kan vi fortælle, at Kenneth Dunker er trådt ud af bestyrelsen, og Tina Simoni har i kraft af sin rolle som suppleant, overtaget hans plads. Kenneth har gjort et stort arbejde i skolens bestyrelse, og vi siger ham mange tak for indsatsen.

​Så er der blot tilbage at ønske jer en god (og kold) tirsdag

​Mange hilsener

Sanne og Malene

Månedsbrev februar 2018

​Kære forældre

Liden sol i disse uger.

Februar har gjort os mindre.

Sne som tynger. Is som knuger.

Vi kan ingenting forhindre.

Men måske april vil hente

vores hjertebål tilbage.

Sammen vil vi tålsomt vente,

liden sol i disse dage.

I morgen starter vi atter på en ny måned – dagene er blevet længere – vi kan så småt begynde at se frem til forårets komme.

Danmarks Radio: 8. klasse var i sidste uge på besøg hos DR i Aalborg, hvor de bl.a. blev undervist i at genkende fake news. Det var en øjenåbner for alle – også for dansklærerinden, som på trods af høj alder og mange års skolegang havde svært ved at skelne de rigtige nyheder fra de ”fake” – så vær på vagt!

Aflyst teatertur: 0.-2. klasse skulle tirsdag have været på Aalborg Teater og se ”Karlsson på taget”, men ak – tirsdag morgen 5 minutter før bussen gik, blev forestillingen aflyst pga. sygdom. Øv, bøv – eleverne fik dog alligevel en dejlig dag med madpakkespisning og leg på Grønhøj Campings legeplads. Forestillingen henlægges i stedet til fredag d. 23. marts.

DGI-Nordkraft: Husk, at det er fredag, at vi alle tager til Aalborg for at kaste vores kroppe rundt i DGI’s skønne haller. Husk også, at jeres børn skal være iført passende påklædning, medbringe turmadpakke og drikkedunk med vand. Det er også en god idé at medbringe indendørs sko, hvis man vil deltage i indefoldbold o.lign. Der har været forespørgsler om, hvorvidt børnene må medbringe penge og købe mad og drikke i caféerne, og hertil er svaret: Nej, det må man ikke. Vi glæder os super meget til en dejlig dag, hvor vi alle er sammen om at bevæge os og få sved på panden.

Vinterferie: I uge 8 holder skolen vinterferie. De børn, der skal i Fritter har tilmeldt sig, og de vil noget af tiden være sammen med børnehavebørnene, og noget af tiden vil de være alene sammen med Mads eller Lars.

Nye klasselokaler: Om kort tid går vi i gang med at indrette den gamle fritter/det tidligere borgerhus til nyt kreahus. Der skal væltes en væg, men ellers er det et spørgsmål om at flytte krea-tingene over i de nye rammer. Derefter kan vi påbegynde en ”opfriskning” af det nuværende krea-lokale, som i det kommende skoleår skal fungere som en helt almindelig stamklasse. Vi får brug for at en gruppe af jer maler og gør rent – til gengæld kan man slippe for at deltage i vedligeholdelsesdagen i det nye skoleår – jeg skriver ud, når vi helt præcis ved, hvornår vi får brug for assistance.

God februar til alle

Månedsbrev januar​

Kære forældre

“Hvor du sætter din fod,

drysser frø af de drømme, du driver imod.

Ved de veje du finder,

vil man snart plukke minder.

Om du flyver omkring eller står og slå rod,

bli’r der spor af din fod.”

Godt nytår til alle! Så er vi trådt ind i et endnu år med udfordringer, glæder, sorger, møder med nye mennesker og MEGET ANDET spændende

Sanne: Sannes sygemelding bliver desværre forlænget. Sanne har et såkaldt traumeknæ – hun er blevet opereret i det et utal af gange, og derfor tager det længere tid at komme til kræfter. Som en konsekvens af det flytter vi emneugen og skolefesten fra uge 7 til uge 12 – lige inden påskeferien. Skolefesten er altså nu placeret torsdag d. 22. marts kl. 17.30-20.00. Skriv gerne ændringen i kalenderen. Derudover vil Nanna, som indtil videre har haft nogle vikartimer hos os, tage Sannes musiktimer i rotationsfag, så de musikbørn, der indtil nu har været fordelt på Ole, Jettes og Gittes hold, rent faktisk kan få noget musik.

Skolegårdsrock: Som en del af jer sikkert allerede har set på Facebook, er det lykkedes os at få Thomas Buttenschøn med band som hovednavn til Skolegårdsrock i år. Det er super dejligt, og I må gerne sprede det glade budskab, så vi får rigtigt mange besøgende d. 18. maj.

Dagsudflugt: I løbet af januar-februar laver vi en dagsudflugt for alle skolebørn. Nu hvor emneugen og skolefesten er blevet flyttet, trænger vi til et eller andet, der kan skabe lidt hygge og variation i de mørke vintermåneder. Vi har endnu ikke helt styr på, hvornår vi tager en dag ud af kalenderen, men I får en mail, så snart vi har styr på det.

Teater for 0.-2. klasse: Tirsdag d. 30. januar tager Jette, Mette og Mads de heldige børn i 0.-2. klasse med i Aalborg Teater og ser ”Karlson på Taget”. Arrangementet ligger inden for skoletiden, og klasselærerne vil forinden komme med info ang. turmadpakker osv.

Vejarbejde: I næste uge bliver den søndre ende af Præstegaardsvej gravet op – det vil sige, at hvis man kommer syd fra enten kan vælge at parkere ved Sportspladsen, på Skolebakken eller køre ad Hovedgaden og via en af sidegaderne komme til skolen.

Disse var ordene i januar-månedsbrevet

Mange venlige hilsener Malene

Månedsbrev december

Kære forældre

”Skyerne gråner, og løvet falder,

Fuglene synger ej mer,

Vinteren truer, og natten kalder,

Blomsterne sukker: det sner!

Og dog bærer blus vi med glæde!”

Kulden og mørket er over os, men vi har heldigvis varme sokker og har fået tændt julebelysningen både ude og inde, så vi holder stand.

Juleklip: Vi havde en rigtig dejlig formiddag, som stod på gåtur, juleklip, julehistorie og chokoladejulemænd og mandariner

Julebazar: Vi vil gerne rette en STOR tak til julebazarudvalget, som havde gjort en KÆMPE indsats for at arrangementet blev så vellykket, som det gjorde. Skolen emmede af hygge og glade mennesker – tusinde tak for det!

Bogbus: D.1.12. kommer bogbussen – husk bøger og lånerkort.

Skolekor: På mandag d. 4.12. kommer Anne Marie fra Jammerbugt Kulturskole, og efter morgensang laver hun kor med 4.-8. klasse i en halv times tid. Det bliver en smagsprøve på det skolekor, vi forsøger at starte op efter juleferien. Det kommer til at ligge om mandagen kl. 14, og det er gratis at gå til. Det kunne være så SUPER SEJT, hvis vi kunne have vores eget skolekor. På mandag sender jeg yderligere information ud om koret.

Personalekursus: D. 12.12. skal personale og bestyrelse ved både skole og børnehave på kursus i Århus og alle børn har derfor fri senest kl. 13.00. Jonathan og Andreas vil bemande børnehaven, og Anja, Karina og Line er søde forældre, der tager sig af de børn, der måtte være i Fritter.

Kirke og julefrokost for alle børn: D. 21.12. møder alle børn til sædvanlig tid. Kl. 9.30 er der julegudstjeneste i Ingstrup Kirke – her er forældre, bedsteforældre o.lign. velkomne. Derefter går elever og personale hjem og spiser julefrokost kl. ca. 11. Herefter hygger vi, og kl. 13 ønsker vi hinanden god jul og god ferie! I forhold til julefrokosten bliver det som altid således, at børnene trækker lod om, hvad de skal have med: Det kan være frikadeller, æg, rugbrød osv. I år har vi den udfordring i forhold til opvarmning af maden, at vi ikke har noget skolekøkken – det gamle er til den tid blevet revet ned, og et nyt er under opførsel – og det er jo VILDT FEDT For vi trænger i DEN GRAD til et nye køkken. Og det med opvarmning løser vi. Senere på måneden får jeres barn en mail om, hvad I skal medbringe samt anvisninger på, hvordan det skal anrettes.

Glemmekasse: Glemmekassen bugner som altid D. 21.12. er sidste frist, hvis man vil redde noget af sit barns evt. glemte sager.

Computere og opladere: Det er klogt at sørge for, at der er navn på ens barns computer og oplader – vi har opladere til at ligge overalt, og det er super svært at vide, hvem der ejer hvad, når der ikke er navn på, så please ….

Skolestart efter ferien: Vi møder mandag d. 3. kl. 08.00 – alle har fri 11.45 for at sikre en lidt blød opstart efter en forhåbentlig god og hyggelig ferie.

Mange venlige hilsener

Malene

Månedsbrev november

Kære forældre

”Mørk er november og løvfaldet slut,

vandet begynder at fryse,

lyset fra solen og blomsterne brudt –

da må vort hjerte selv lyse.

Synge vil vi, legen er magt,

mer’ end beregning, forstand og foragt

værn mod det sorte og tomme.

Om der svæver dødelig dræ,

vil vi dog elske – og plante et træ:

frugter kan uspået komme.”

November er vist ikke manges yndlingsmåned, men heldigvis skal vi her på skolen en helt masse hyggeligt i den kommende tid, så det hjælper gevaldigt på det

 • Andespil: På søndag kl. 14 afholder vi andespil/banko i forsamlingshuset. Alle er velkomne, men husk lige at man gerne skal være så gammel, at man kan sidde stille Der sælges dejlig kage, sodavand og kaffe.

 • Skole-hjem-samtaler: Så glæder vi os meget til at se jer til skole-hjem-samtaler, som løber af stablen d. 6.-9. november. I løbet af de næste 2-3 dage udsendes elevudtalelserne, som vi vil tage udgangspunkt i til samtalerne.

 • Teatertur: D. 14. kl. 18.00 skal 3.-5. klasse i teatret og se Rockulven – Agnete og Anette laver plan for turen.

 • Julebazar: D. 25. november kl. 10-14 afholder vi Julebazar, hvor vi juler for fuld skrue, så slæb tante Olga og fætter Åge med og bag pebernødder, køb dekorationer og spis æbleskiver i vildskab. Det bliver SÅ hyggeligt!

 • Læseformiddag: D. 27. november holder vi læseformiddag, hvor alle klasser læser og får Book-talks af Sanne-bibliotekar. Man må gerne medbringe hyggeplysdyr, puder og slige ting til at gøre sig det behageligt.

 • Kalenderpakker: Senest d. 30. november skal alle børn have medbragt en lille pakke til max 25 kr. til vores pakkekalender, hvor vi hver skoledag i december udtrækker pakker til de søde børn.

Det var alt for denne gang – vi ses formentlig på torsdag til Åben Skole

Med venlig hilsen

Malene

Månedsbrev oktober

Kære forældre

Oktober måned står for døren og efterlader en travl og dejlig september måned med de skønneste børn. Vi havde en fantastisk idrætsdag, som vi allerede har pralet af på facebook, men vi må igen sige, at vi har de bedste børn i verden. Den måde de tager sig af hinanden og hepper på hinanden, er ikke nogen selvfølge!! Det er udtryk for nogle dejlige elever, der sammen med de skønne voksne skaber en kultur, hvor vi er ordentlige med hinanden og tager os af hinanden. Vi er nogle, der stadig får gåsehud, når vi tænker på den dag

Vi glæder os derfor også rigtig meget til uge 41, hvor vi i en emneuge, danner hele skolen om til en by, Ingilstorp, og børnene skal samarbejde på kryds og tværs for at få byen til at køre rundt.

 • Mandag-onsdag møder alle kl. 8.00-13.00 og medbringer selv formiddagsmad. Middagsmaden købes for ”Sanjasser”, som man tjener ved at arbejde.
 • Emneugen kulminerer torsdag den 12. oktober med vores verdensmesterskab i Soap Box Car Race. Den dag skal børnene gå i skole fra kl. 11 til kl. 18, og vi håber, I forældre vil komme og heppe, købe lidt mad og i det hele taget bare være med til en hyggelig eftermiddag. Jeres børn skal også denne dag medbringe en madpakke og kan efter kl. 16.00 købe lidt mad i caféen for føromtalte Sanjasser
 • Fritterbørnsforældre bedes senest onsdag d. 4.9. meddele skolen, hvorvidt deres barn/børn kommer i Fritter i tidsrummet kl. 8-11 torsdag i emneugen
 • Fredag møder alle kl. 8-11.45. iført idrætstøj. Vi starter med at rydde op og derefter holder vi skolernes motionsdag.

Efter motionsdagen har Fritteren som sædvanlig åben, men husk at den er lukket i uge 42. Vi håber, alle familier får en rigtig dejlig efterårsferie, når vi kommer der til.

Vi skal sige et stort velkommen til Mads, der er ansat i Rosas stilling pr. 23. oktober. Vi glæder os rigtig meget til, at Mads skal være en del af vores hus, og vi håber, I vil tage rigtig godt imod ham. Han har lavet en lille præsentation af sig selv, som vi sender med her

Vi vil ønske alle familier en rigtig god weekend!

Hilsner fra Sanne

Hej alle sammen.

Mit navn er Mads Thomsen, jeg er 25 år gammel, og jeg bor i Aalborg sammen med min kæreste Signe og vores søn. Min største interesse er sport, og jeg har gennem hele mit liv selv dyrket sport – primært fodbold og håndbold. Lige nu spiller jeg selv seniorfodbold i Fremad Nørhalne, hvor jeg også tidligere har været træner. Desuden elsker jeg at fiske, og jeg kan også godt lide at lave mad.

Jeg er meget glad for, at Ingstrup Trivselsskole netop har ansat mig som pædagog i fritteren og skolen, og jeg glæder mig meget til at komme i gang med arbejdet både i skolen og fritteren. Jeg begyndte uddannelsen som pædagog 1. februar 2014 i Hjørring efter ca. 1 års arbejde som pædagogmedhjælper og lærervikar på Vadum Skole og efter min værnepligt ved Søværnet, hvor jeg besøget Island, Færøerne og Grønland. Jeg blev færdig på pædagoguddannelsen juni 2017.

Jeg ser meget frem til at møde jeres børn og være medvirkende til, at de får en lærerig, sjov, spændende og varieret hverdag. Jeg brænder nemlig for, at jeres børn får gode dage med en masse spændende oplevelser. Jeg er selv optaget af børn i bevægelse, og I vil opleve mig gøre flittigt brug af udendørsarealerne sammen med jeres børn. Jeg ser frem til og møde jer alle sammen og hilse på jer.

Jeg håber på et langt og godt fremtidigt samarbejde og glæder mig til at møde jer alle fra uge 43.

Har I nogle spørgsmål, er I mere end velkomne til at hive fat i mig.

Med venlig hilsen

Mads

Månedsbrev september

Kære forældre

Så tager vi hul på den første efterårsmåned, men vi kan jo håbe på en dejlig sensommer Alligevel kan temperaturen falde, så det er tid til at tjekke, at alle børn har skiftetøj og varmt tøj med i garderoben.

Tak for det store fremmøde til forældremøderne. Det er vigtigt og dejligt, vi kan mødes så mange om børnenes skolegang, og kan snakke om både arrangementer, pædagogik og den praktiske hverdag.

Fredag d. 15. har vi idrætsdag, og alle børn skal møde omklædt hjemmefra – vi skal være ude, så husk lige at tjekke vejrudsigten . Vi holder fri kl. 13.00

Det er et lidt kort månedsbrev denne gange, da vi allerede har skrevet meget til jer i august

Rigtig god weekend til alle!

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev august

Kære forældre

Velkommen: Vi har sådan glædet os til at skrive velkommen til skoleåret 2017/2018. Vi håber, alle familier har haft en dejlig sommer og har fået nydt ferien, og at alle er klar til et nyt og spændende skoleår. Vi glæder os til en hverdag med børnene igen og til en masse spændende projekter og oplevelser, og det var fantastisk at se dem sidde klar ved morgensang i dag.

Vi skal sige et stort velkommen til nye børn og deres forældre. Fra førskolegruppen kommer Signe, Magnus, Tobias, Rasmus, Anders og Holger. De har været i Fritter om eftermiddagen siden 1. april, men nu bliver de helt ”rigtige” skolebørn og skal være 0.-klasser Et stort velkommen til både jer og jeres forældre. Vi glæder os rigtig meget til at lære jer og jeres forældre bedre at kende. Vi skal også sige velkommen til Casper og Caroline og deres forældre. Casper skal starte i 3. klasse og Caroline skal gå i 1. klasse. Også et stort velkommen til dem og deres forældre.

På personalesiden er der også kommet et nyt ansigt. Vi glæder os til at samarbejde med Anette Lukassen, der skal være klasselærer i 5. klasse og matematiklærer på flere trin og forstå undervisningen i naturfag i overbygningen. Vi håber, Anette bliver rigtigt glad for at være her hos os, og vi håber, alle vil tage rigtigt godt imod hende.

Line Funch er i dette skoleår tilbage som underviser og skal forstå tyskundervisningen i overbygningen. Vi er meget glade for, at Line ville det og glæder os til samarbejdet med hende igen!

Overskud fra Landsstævnet: Endnu engang vil vi sige kæmpe tak til de forældre, der var frivillige til Landsstævnet, og til Anja Rasmussen der koordinerede opgaven. Vagterne til Landsstævnet har indbragt over 9000 kr., som skal bruges til det nye projekt med at starte opbygningen af en ny og spændende legeplads til skole- og sfobørn.

Eventdag: Fredag den 25. august, bliver en speciel dag. Der skal hele skolen til Saltum og deltage i en eventdag for skolerne i Saltum, Vester Hjermitslev og Ingstrup. Det er en hel dag med aktiviteter, og klokken 14.20-14.35 skal Ingstrup Trivselsskole stå for fællessang. Vi vil meget gerne have, at alle børn er tilstede, og hvis dette for enkelte børn ikke skulle kunne lade sig gøre, vil vi gerne have et afbud. 0.-4. klasse tager bussen til Saltum, og 5.-8. klasse cykler sammen med Ole og Malene. De børn, der har taget bussen til Saltum skal afhentes kl. 14.35 ved Nolshytten i stedet for på skolen. De SFO-børn, som ikke kan blive hentet der, tager med personalet hjem på skolen umiddelbart efter fællessangens afslutning. Der kommer nærmere information om dagen Men sæt kryds…. Og sæt evt. eftermiddagen af til arrangementet. Der foregår mange spændende ting, og hvis man skulle have lyst, slutter det hele med et grillarrangement ved Nolshytten.

Vedligeholdelsesdag: Husk at vi har Vedligeholdelsesdag lørdag d. 26. august kl. 10-14, hvor alle familier skal varetage en opgave – se vedhæftede og meld tilbage til Malene hurtigst muligt.

Forældremøder: Der er forældremøder d. 28-30 august – tjek kalenderen for dato og tidspunkt

Efterårsferien: Vi vil også lige allerede nu minde jer om, at skole og sfo er lukket i efterårsferien i uge 42, men sfo er åben i uge 8, hvor det er vinterferie

Meget info: Der er altid mange informationer her i opstarten, men jeg håber, I spørger hvis der er noget af det, I undrer jer over. I det hele taget så kom endelig og snak med os, hvis I undrer jer over noget. Kom inden undren bliver til utilfredshed

Vi glæder os til skoleåret 2017/2018 sammen med jer og jeres skønne børn.

Sommerhilsner fra personalet på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave.

Sanne

Månedsbrev juni

Så står vi ved skoleåret sidste måned og tiden flyver afsted, når man er et dejligt sted. I dag er er 18 skoledage tilbage, inden det bliver ferie (har de talt i 4. klasse), så der bliver også fart på de sidste uger med lejrskoler osv.

Tak

Vi vil gerne sige et kæmpe stort tak til alle, der på den ene eller anden måde, gav en hånd med til Skolegårdsrock. Det var en helt fantastisk dag, hvor fællesskab, musik og begejstring var den bærende kraft. Det er dejligt at se, hvordan børnene knokler og føler kæmpe ejerskab for det arrangement. Der blev sågar hentet ekstra sand fra fuglereden og kørt ind i sandkassen, der blev lavet pynt til alle vinduer, gjort toiletter rene og i det hele taget gjort klar til gæster på en engageret måde. Man blev ofte spurgt, om de kunne hjælpe med noget! Vores børn kan og er noget helt særligt!!

Lejrskoler

Børnene vil i uge 23 og 24 på skift være på lejrskole. Det betyder, at vi i nogle timer kører med andre voksne og andet indhold. Det bliver børnene sat godt ind i, inden det starter. Mødetid og sluttidspunkter for skoledagene er stort set de samme som børnene har til dagligt – der er enkelte ændringer, som klasselærerne vil informere om. Børnene glæder sig vildt til deres lejrskoler!!

Solcreme

Vores UV-index er højt, så husk solcreme!

Hovedrengøring

Husk at der lørdag d. 17. juni er hovedrengøring for alle forældre i 3.-7. klasse. Malene har tidligere sent en mail ud med oplysninger om, hvad man skal gøre rent, og derudover figurerer planen også som en begivenhed på Facebook.

Sidste skoleuge

Mandag i sidste skoleuge har vi idrætsdag. Hvis vejret tillader det, tager vi på stranden, så alle børn skal have cykler og turmadpakker med den dag.

Sidste skoledag må man som sædvanligt medbringe badetøj og vandholdige skydevåben, hvis man har trang til det!

Næste skoleår

I løbet af sidste skoleuge vil klasselærerne sende skemaer ud for skoleåret 17/18. Man vil opleve ændringer på den måde, at kommende 0.-2., 3.-5. og 6.-8. klasse i en del af deres timer vil blive slået sammen og delt i flere hold. Som vi tidligere har orienteret om, gøres dette for i højere grad at sikre det enkelte barns optimale læringsbetingelser. Der vil på forældremøderne i starten af skoleåret være mulighed for mere information om dette tiltag.

I forhold til det nye skoleår vil jeres barn/børn i sidste skoleuge også blive udstyret med næste års kalender og telefonliste. Disse udleveres i kopiform, men vil for kalenderens vedkommende også blive lagt på skolens hjemmeside.

Frederikke

Vi skal i forbindelse med afslutningen tage afsked med Frederikke. Hun er for noget tid siden stoppet med at være fast i børnehave og sfo, men når vi går på ferie, stopper Frederikke også som underviser, da hun skal ind og læse til lærer. Vi vil gerne sige tak til Frederikke for det arbejde, hun har lavet med klasserne her hos os, og vi har mange børn, der er meget glade for Frederikke og er kede af, hun skal stoppe. Vi vil ønske hende rigtig god vind med hendes studie og i det hele taget.

Rigtig god tirsdag til alle.

Sanne

Månedsbrev maj 2017

Så er det snart maj efter en lidt kort skolemåned p.g.a. påsken. Vi glæder os til næste måned og håber, vejret bliver lidt lunere.

I mandags havde vi havde 5 kvalificerede ansøgere til samtale til vores nyligt opslåede lærerstilling i bl.a. fysik/kemi, biologi og geografi. Valget faldt på Anette Lukassen, der er 36 år og bosiddende på Gjøl. Vi glæder os rigtig meget til samarbejdet med Anette, og hun glæder sig meget til at komme her. Anette havde sit ældste barn på Ingstrup Trivselsskole i en periode, da skolen startede, og indtil familien flyttede til Gjøl, så hun er bekendt med huset. Et stort velkommen til Anette, som er ansat pr. 1. august. Jeg håber, I som altid vil tage rigtig god imod hende.

Torsdag d. 20. april var vi i ZOO med alle børn og voksne i huset. Man er som voksen – og med god grund – dagligt stolt af vores børn, men det er fantastisk at tage dem med på tur. De er bare super søde, dygtige, hjælpsomme og sjove at være sammen med. Børnene har snakket meget om det, de oplevede i Aalborg ZOO, så det var på alle måder en dejlig dag for alle.

Det snart den 19. maj og tid til Skolegårdsrock!! Vi glæder os til at lave endnu et musikarrangement og høre alle de dygtige børn komme på scenen, og så glæder vi os også helt vildt til at høre Alberte Winding og Andreas Fuglebæk. Vi håber, I vil tage en masse mennesker med ud i skolegården, så vi kan lave en musikfest! På de borde der står lige oven for tappen, har vi lagt nogle plakater, som I må meget gerne tage med og hænge op, hvor I kommer frem. Malene har lavet en seddel, hvorpå man kan anføre sit navn, samt hvor man hænger plakaterne op, så der ikke opstår ”dobbeltophængninger”.

Til jer, der siden sidste månedsbrev ikke har fået meldt tilbage, angående det at hjælpe til, så er Skolegårdsrock et stort arrangement, og vi har brug for flere hænder. Vi har specielt brug for hjælp til oprydning, når arrangementet slutter. Sidste år tog det næsten ingen tid at pakke det hele sammen, da mange hjalp til. Så jer vi ikke har hørt fra: Vær søde hurtigst muligt at melde jer til på skolens mail. Skriv også, hvis jeres barn ikke er der den dag. Vi skal som skole optræde, og det ville være dejligt at have helt styr på, hvem der er der til at synge og spille osv. Lav også gerne rigeligt med soldanse derhjemme op til den 19 maj?

Husk at skole og SFO er lukket Store Bededag den 12. maj og Kristi Himmelfart den 25. og 26. maj.

Mange hilsner fra Sanne

Månedsbrev april 2017

​Så er foråret godt på vej, og vi satser på, at det byder på mange lune dage. Vi glæder os til at være endnu mere ude til aktiviteter og hygge Det kan være noget skiftende vejr på den her årstid, så husk at børnene har tøj til det forskellige vejr i deres garderober.

Kæmpe tak for det store fremmøde til vores generalforsamling. Det var dejligt at se så mange nye og ”gamle” forældre sådan en aften. Der ligger et referat af generalforsamlingen på skolens hjemmeside, og hvis man var forhindret i at deltage i mødet, vil jeg opfordre til, at man går ind på siden og læser det. Eva Mortensen, Lars Schrøder og Kennet Dunker (næstformand) blev genvalgt til bestyrelsen. Stort tillykke til alle tre. Ud over de tre består bestyrelsen af Svend Axel Svenningsen (formand), Benthe Hvid, Lene Albertsen og Jonna Jensen.

Vanilla og Emily, der startede i henholdsvis 0. klasse og børnehave i sidste uge, skal tilbage til Pandrup skole og børnehave. Savnet efter Pandrup var for stort, og derfor har forældrene taget den beslutning. Vi er kede af, at pigerne ikke skal gå hos os, men vi håber de bliver glade for beslutningen om at flytte tilbage og ønsker dem god vind!!

Trivsels-trail blev en kæmpe succes. Det blev helt fyldt op med max antal deltagere og var super godt arrangeret af Eva og Anja… Der var ud over de to flere andre hjælpere med på dagen og en stor tak til alle, der hjalp til med afholdelsen af arrangementet!!! Overskuddet blev på 10.000 kr,, som vil gå til projekt legeplads, (bedre miljø, bevægelsesmuligheder og væresteder på børnenes legeplads/skolegård.) Det er dejlig med penge til det projekt!

I forhold til et andet penge-genererende projekt, kan Anja fortælle, at der er mange forældre, der har meldt sig til at være vagter ved DGI’s Landsstævne. Man kan stadig nå at melde sig, og det gøres på følgende link:

https://indkvartering.nemvagt.dk/customuserprofile/new/a0160709701140704575d499c997b6ca

Den 19. maj har vi skolegårdsrock. Vi vil i den forbindelse gerne ligesom sidste år bede alle forældre melde ind med, hvad I kan hjælpe med i forbindelse med arrangementet. Der kan godt komme flere mennesker end sidste år, så vi har brug for al hjælp…. Alle forældre skal inden d. 20. april sende en mail om, i hvilket tidsrum man vil kunne hjælpe, og om vi skal tage nogle særlige hensyn. Hvis man ikke har mulighed for at deltage i arrangementet, skal I skrive det. Efterfølgende skal vi nok sende en liste ud, så man kan se, hvilken opgave man har fået. Vi glæder os så meget til at lave det her arrangement sammen med jer.

Der er kommet flere børn i børnehaven, så vi skal bruge lidt flere hænder. Det er rigtig dejligt. Det betyder, at Helle fra den 1. april 2017 ikke længere er i SFO’en, men udelukkende er i børnehaven. Det er ikke sikkert, det altid vil være sådan, men det er den tilpasning, vi laver lige nu. Det betyder også, at Rosa og Lars vil være de gennemgående voksne i SFO’en hver dag fremover.

Husk vi i år holder påskeferie fra den 8. april til den 17. april, begge dage inkl.

Torsdag den 20. april tager hele skolen som tidligere skrevet afsted til Aalborg Zoo. Det glæder vi os rigtig meget til! Husk at alle børn skal have turtasker, madpakker og drikkevarer til en hel dag samt udetøj tilpasset vejret. Alle møder til sædvanlig tid – bussen kører hjem fra Aalborg Zoo kl. 14, så dagen slutter ca. 14.45.

I forhold til weekendrengøring skal vi minde om, at de, der har område 3, fra nu af skal huske at rengøre det udendørs pigetoilet – som både drenge og piger benytter ?

Malene og Sanne er på kursus den 3.-5. april og er tilbage igen torsdag den 6.

Vi vil ønske alle familier en rigtig god påskeferie, når vi kommer til den. Så må vi se om påskeharen skulle komme forbi Ingstrup Trivselsskole og -børnehave igen i år ?

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev marts 2017

Så er vi tilbage efter en uges vinterferie, hvor vi håber, alle har haft det hyggeligt og dejligt, og at alle er i god behold efter diverse skiture

Den 22. marts klokken 19.00 afholder vi skolens generalforsamling. Det er en rigtig vigtig aften, hvor man får info om skolens virke. Vi vil gerne opfordre ALLE til at deltage!! I år genopstiller de bestyrelsesmedlemmer, der er på valg, men derfor er man selvfølgelig velkommen til at stille opJ Det handler også om at komme og høre, hvor vi er som skole lige nu og om at møde de andre forældre og være i fællesskabet.

Dagsorden vil på mødet være:

 • Velkomst v/formanden
 • Valg af dirigent og stemmetæller
 • Formandens beretning
 • Skolelederens beretning
 • Årsregnskab
 • Beretning fra tilsynsførende ved Inger Ottesen
 • Valg af ny tilsynsførende
 • Valg af bestyrelsesmedlemmer
 • Valg af suppleanter
 • Indkomne forslag
 • Eventuelt

Vi håber også, at I, der er nye forældre, vil dukke op og være med til at skabe en rigtig god generalforsamling for Ingstrup Trivselsskole og -børnehave i 2017. Vel mødt. Vi byder på kaffe og kageJ

Vi har i går sagt farvel til skolens sekretær Berit Lindrup, som var ansat her i 2 år, og som vi har været super glade for. Hun har fået job som konsulent ved UV-data. Vi har pr. 1. marts ansat Karina Mose Larsen, der ud over at være sekretær her hos os også skal være på Vedsted Friskole. Vi glæder os til at byde Karina velkommen til vores skole og håber, hun bliver glad for at være her!!

Frederikke er efter eget ønske ikke i længere i børnehave og SFO, men hun fortsætter med undervisning af børnene i skolen, så Frederikke er heldigvis stadig en del af vores stab, indtil hun skal læse til lærer til sommer. Andreas Dolmer har overtaget timerne i børnehaven, og Lars er kommet i fritteren. Det er begge to voksne børnene er kendte med og glade for.

Der er en gruppe af forældre, som har arrangeret en after-ski fest her på skolen den 11. marts, hvor de inviterer alle forældre – uanset om man står på ski eller ej Invitationen er vedhæftet dette månedsbrev, så husk at åbne vedhæftningen.

Mandag d. 13. har vi læseformiddag, og det betyder, at alle børn skal have en god bog og evt. pude/bamse/tæppe med, så vi kan få en hyggelig stund omkring læsning J

Sidste forår var vi ude at lege vikinger i Yxneskoven, og det var så dejlig en dag, at vi også i år har besluttet at lave en udflugt med fagligt indhold. Derfor tager vi torsdag d. 20.4. til Aalborg ZOO, hvor klasserne på skift af ZOO’s personale vil blive undervist i et emne, som de på forhånd også har arbejdet med på skolen. Det glæder vi os alle meget til!

HvornårHvadHvem08.00Udvidet morgensang, dagens program, morgenmotionAlle lærere09.00Vi kører til ZOO

Spisning af medbragt formiddagsservering.

Alle lærere samt Rosa og Lars10.000.+1. klasse får undervisning: Dyr derhjemmeJette, Mette og Lars11.002.+3. klasse får undervisning: Grønlands dyrAgnete og Rosa12.00Frokostmadpakker spisesAlle lærere samt Rosa og Lars12.004.+5. klasse får undervisning: Grønlands dyrMette og Malene13.006.+7. klasse får undervisning: Dyrs tilpasning og forskellighederMalene og Ole14.10Bussen kører os hjemAlle lærere samt Rosa og Lars14.50 (ca.)HjemmeAlle lærere samt Rosa og Lars

Husk også vores Trivselstrail søndag d. 19 marts kl. 11. Det er en fantastisk mulighed for at forene motion, natur og fællesskab – find mere info på FB under Trivsels-Trailløb.

Sidst men ikke mindst kan vi fortælle, at 4H på nogle forældres initiativ laver madskole på vores skole i uge 27 – se vedhæftede eller opslag på Facebook. Hvis man har et ”gastromomisk” barn på mellem 8 og 12 år, er det en fantastisk mulighed. Der er ikke uanede pladser, og man melder sig til på 4H’s hjemmeside.

Jeg håber alle får en dejlig onsdag, her på den første forårsdag i 2017.

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev februar

Vi vil starte med at sige tak til alle, der deltog i skolefesten. Vi synes, det var en rigtig god aften, og vi voksne er stadig helt høje af den uge sammen med verdens dejligste og skønneste børn. Det er fantastisk at mærke det sammenhold og fællesskab, børnene har med hinanden, og kammeratskabet er tydeligt og det vigtigste. De har fået SÅ meget ros for ugen og forestillingen, som vi også er stolte overJ

Som vi tidligere har skrevet, starter tvillingerne Emma og Amanda i dag i 0. klasse, og vi byder hjertelig velkommen til dem og deres forældre Tom og Tanja. Vi håber, de bliver rigtigt glade for at være her hos os, og vi glæder os til at lære dem alle fire godt at kende!!

I forhold til at få genetableret det armering der var i jorden over for skolen, arbejder vi stadig med kommunen og vejfolkene, så man igen kan komme til at holde ind og evt. parkere dér. Det er ikke sikkert, det lykkes, så måske skal vi øve os på at holde andre steder om morgenen lidt i otte. Man må stadigvæk gerne holde ved klubhuset, og man kan også holde på Skolebakken og evt. komme ind via Trivselsbørnehavens have.

Vores dygtige sekretær Berit har sagt sin stilling op hos os, da hun er blevet headhuntet til et job hos Dansk Skoledata. Vi er rigtigt kede af at skulle af med Berit, men vi ønsker hende alt det bedste. D. 1.3. starter vores nye sekretær, Karina Mose Larsen, som ligesom Berit vil være tilstede mandag og onsdag. Et stort velkommen til Karina, som vi ser frem til at lære at kende og samarbejde med.

Sanne er blevet opereret i knæet i går, hvilket betyder, at hun er fraværende hele denne uge samt arbejder en del hjemmefra i næste uge. Malene er under Sannes fravær konstitueret skoleleder.

Der sker ikke de helt store afvigelser fra den normale rutine i denne måned: I dag er 4. klasse på besøg på det meget fine vikingemuseum på Lindholm Høje, på fredag kommer biblioteksbussen, d. 17. har vi morgensang i kirken, og i uge 8 holder vi vinterferie.

Månedsbrev januar

Kære alle

Vi vil gerne ønske jer et rigtig god nytår!! Vi håber, I er kommet godt ind i det og også har haft en rigtig dejlig juleferie.

Vi er i dag startet op med en flok glade, motiverede og parate børn, der tydeligvis havde savnet hinandenJ Det er skønt at mærke!! En god start på året 2017, som vi glæder os til at komme i gang med. Vi har mange planer J En af de ting, vi kunne fortælle børnene her til morgen, var, at Alberte bliver ”navnet ” til skolegårdsrock 2017. Det er vi rigtig glade for.! Så i foråret kommer vi til at arbejde med Albertesange, og der er mange at vælge imellem. Sæt et kæmpe kryds i kalenderen den 19. maj, hvor Skolegårdsrock løber af stablen.

Vi har en anderledes skoledag på tirsdag den 10. januar. Vi har skrevet det ud tidligere, men vi minder om det her. Lærerne er på kursus, så undervisningen den dag varetages af Lars, Rosa og nogle forældre. Alle børnene har fri klokken 12, og dem der går i fritter, kan gå i fritter fra klokken 12.

Vi har fået lagt nyt linoleum flere steder i huset, bl.a. på trappen, hvor man kommer ind, den lille gang ved køkkenet og i 0.-klasse. Det var hårdt tiltrængt, og det er dejligt, at børn og voksne ikke længere falder på trappen pga. løst linoleum. Kom og kik. Det har pyntetJ

Der er hovedrengøring på lørdag klokken 10, og det er 0.-2. klasses forældre, der har tjansen. Malene har fordelt rengøringsområderne på de enkelte familier, og så hjælper man hinanden færdige.

Vi glæder os til at se jer til skolefesten den 26. januar klokken 17.00 i forsamlingshuset, hvor børnene igen i år vil tage jer med ind i et musikalsk univers, der stadig er hemmeligt J og efterfølgende til fest på skolen…

Rigtig god tirsdag til jer alle.

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev december

Så står vi lige på dørtærsklen til december måned, efter en travl, men meget dejlig november måned her på Ingstrup Trivselsskole. Vi har afholdt nogle rigtig gode arrangementer, andespil, julebazar og åben skole, og det har været nogle super dejlige arrangementer alle 3. Vi har fået mange positive tilbagemeldinger fra forskellige på alle 3 arrangementer! Julebazar, andespil og loppemarked har til sammen givet et super flot overskud, sådan at vi har kunne købe 3 fede liggecykler og en mooncar til børnenes frikvarter. Det er fantastisk, og vi vil gerne sige en stor tak til alle, der har knoklet i de udvalg, der har stået for arrangementerne!!! Også en stor tak til sponsorer og alle andre, der bakker op om vores arrangementer. Det betyder rigtig meget!!!

Vi glæder os til en hyggelig december måned sammen med børnene, og vi vil lige minde om, at onsdag den 21. december er den sidste skoledag. Vi går i kirke klokken 9.30, og hvor alle er velkommen til at komme med. Bagefter har vi julefrokost med børnene, en rigtig god tradition, som børnene glæder sig til. Hvis der skulle være nogen, der har mulighed for at hjælpe med at klargøre maden, vil vi blive super glade. Selvfølgelig er der ikke mange, der har fri på det tidspunkt, men måske er der nogle ”bedster”, der kunne agere køkkenassistenter J Vi har første skoledag igen tirsdag den 3.januar og stater med morgensang og herefter almindelig skoledag.

Arbejdet med at lægge nye kloakker ude foran skolen skrider godt fremad. Vi har efterhånden vænnet os til, at huset til tider ryster, og at vi af og til mangler strøm og vand. De har lovet os, de er færdige til jul, så det må vi håbeJ

Der vil på skolen i december måned blive påbegyndt udskiftning af nogle gulvarealer, så der bliver lidt flytten rundt på nogle rum og ting – det er altså ikke drillenisser, der er på spil…

Lørdag d. 7. januar kl. 10-13 er der hovedrengøring for forældre til børn i 0.-2. klasse. Husk at sætte kryds i kalenderen, så skolen for børnenes skyld kan blive pæn og relativt bakteriefri J

Vi holder skoleindskrivningsmøde mandag den 9. januar klokken 17, som skrevet ud på facebook. Hvis I kender nogen, der skal have deres barn i skole, må I gerne give den dato videre til dem….

Vi håber, alle familier vil få en dejlig og hyggelig december….

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev november 2016

Så er det november efter en spændende oktober, som både bød på en dejlig emneuge, med bl.a. Ol-aktiviteter, Ol sang og motionsdag. Det er en stor fornøjelse for alle os voksne og se, hvordan børnene arbejder i fantastiske fællesskaber, også når de er delt ind på tværs af klasser og store sammen med de små. Det var en dejlig uge.

Vi skal bede jer sende en mail til Maibritt i børnehaven Maibritt (maibrittbb@hotmail.com) hvis I har brug for SFO-pasning den 22., 23. december eller 2. januar. Skolen slutter med sidste dag den 21. december og starter op igen den 3. januar 2017. Maibritt skal have modtaget jeres mail inden den 26. november, hvor vi laver vagtplan.

Vi vil gerne bede alle om lige at stramme op i forhold til mødetiden om morgenen. Det er noget forstyrrende, når vi er i gang med at råbe eleverne op eller synge den første sang, at der kommer børn og voksne dryssende. Man må altid gerne være med til morgensang som voksen, for vi elsker I er med!!, men sørg for at være der når vi starter.

Vi skal på skolen have en ny tilsynsførende. Det er Annalene Ebdrup, som er en lokal fra Ingstrup, der har sagt ja, og som vi glæder os rigtig meget til at komme til at lære nærmere at kende. Annalene har i mange år været lærer på Ingstrup Efterskole, så hun er bekendt med skole og undervisning. Vi glæder os til samarbejdet, og Inger Ottesen, som har haft posten indtil nu, vil hjælpe Annalene i gang, og så vil hun starte på egen hånd efter generalforsamlingen.

Vi skal en masse spændende ting her i november. Jeg håber, I allerede har et stort kryds i kalenderen på torsdag den 3. november klokken 15-19, hvor vi har Åben Skole. Her inviterer vi forældre, søskende og andet godtfolk til at komme og være med i en skoledag og se, hvad vi går rundt og laver. Man må gerne komme senere eller gå tidligere, hvis man ikke kan være der i hele tidsrummet. Vi glæder os til, I skal se vores hverdag med de skønne børn og være med i undervisningen og til ”morgensang”.

Søndag den 6. november klokken 14, afholder vi andespil i forsamlingshuset. Kom og vær med og vind mange fine præmier. Alle må være med også børn, men de skal kunne tallene, da andespillet kører i voksentempoJ

Husk der er skole-hjem-samtaler i uge 45, så hold godt øje med mail fra klasselærerne, i forhold til hvad tid det er.

Vi holder læsedag den 14. november, hvor alle børn læser og laver læseaktiviteter fra klokken 8.15 til 11.15.

Sidst men ikke mindst!! har vi vores årlige julebasar lørdag den 26. november fra klokken 10-13. Her kommer skolen til at emme af jul, og der vil være mulighed for at lave juleaktiviteter sammen med børnene, købe julegodter og pynt. Vi håber, alle vil tage julehumøret med så vi får en hyggelig og dejlig julebasar….

Håber alle vil have en god dag…

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev oktober

Så står vi lige på kanten til oktober, og efteråret er blevet tydeligere. Vi har haft en fantastisk sensommer/start på efteråret, men nu er det mere ustadigt og koldt, så husk at få fyldt op i børnenes garderober med varmt tøj, regntøj og gummistøvler, så vi kan lave udendørsaktiviteter med børnene….

Vi har i dag sagt farvel til Mikkel og Ann Marie, der skal flytte med deres mor til Mou. Vi er rigtig kede af, at de ikke skal gå her hos os længere, men håber de bliver rigtig glade for at gå i skole i Mou. Vi ønsker dem held og lykke, og heldigvis kommer de til at være i Ingstrup hos deres far og på camping engang imellem, og der vil de rigtig gerne mødes og lege. Rigtig god vind til dem og familien.

Vores glemmekasse bugner af tøj sko osv… Vi siger det tit til morgensang og sender børnene ned i hold for at finde deres tøj. Så mind dem om det og kik selv, hvis I kommer forbi den. Når vi kommer til efterårsferien, er vi nødt til at tømme den og sende det der er i til genbrug…. Så få endelig tjekket…

Vi har emneuge i uge 41. Her møder alle børn som sædvanligt klokken 8.00, og så har alle fri klokken 13.15 hver dag. Ugens overskrift er olympiade. Der skal arbejdes i forskellige værksteder og der bliver både bevægelse og noget til hovedetJ Torsdag er der Para-ol og fredag i den uge har vi motionsdag, så både torsdag og fredag skal alle møde i idrætstøj og tøj til at være ude hele dagen.

Husk at både skole og Fritter er lukket i uge 42.

Vi skal på mandag sige velkommen til Rosa, der skal starte som pædagog i Fritteren og som støtte i skoledelen. Vi glæder os rigtig meget til at lære Rosa godt at kende og håber, alle vil tage rigtig godt imod hende. Samtidig har vi været så heldige, at vi har kunne ansætte Lars, foreløbigt indtil sommer. Lars er kendt i huset, da han har været vores meget afholdte vikar gennem længere tid. Lars er ansat i en halvtidsstilling til støtte i skoledelen. Det er vi rigtig glade for i hele huset, så vi glæder os til oktoberJ Vi håber også, I som altid vil tage godt imod ham som en mere fast del af personalet.

Vi vil ønske alle voksne og børn en rigtig god efterårsferie.

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev september

Så er det blevet september måned, og vi er kommet rigtig godt i gang med skoleåret. Vi har fået en ny dreng i 5./6. klasse der hedder Casper. Et stort velkommen til både Casper og hans forældre Gitte og Brian. Tag rigtig godt imod dem.

I dag fredag holder vi indvielsesfest i vores nye fritter sammen med børnene. Den er blevet super flot, og det er et fantastisk rum at komme ind i for både børn og voksne. En stor tak til alle både forældre og ansatte, der har bidragetog knoklet for, at vi nu har et flot rum at være i både til morgensamling og i SFO. Det er en dejlig fornemmelse, at vi har lavet det her i fællesskab!

På mandag skal 5./6. klasse på overnatning med 5./6. klasse fra Aabybro Friskole og med 6./7. klasse fra Vedsted friskole. Det er 70 børn, der skal på naturskolen ved Fosdalen, hvor de skal undervises af deres lærere og en naturvejleder. Rigtig god tur til dem.

Hvis nogen af jer har flyttet adresse inden for det sidste år, vil jeg gerne lige bede jer skrive en mail med den nye adresse. Det er vigtigt for skolen, at I står opført med de rigtige adresser.

HUSK af det er sidste chance til at bestille skoledragt. Kom og få prøvet og betalt, for udvalget får mappen overdraget mandag og sender bestillingerne, så vi kan få de lækre dragter i brug. Altså, det kan nås i dag og i morgen.

Vi har, efter samtaler med 5 ansøgere i tirsdags, ansat en pædagog i Tinas stilling, da Tina jo er startet på universitetet. Vores nye medarbejder hedder Rosa, og hun kommer fra Nørresundby og virker som det helt rigtige menneske i vores SFO. Vi glæder os rigtig meget til, hun skal starte den 1. oktober. Indtil Rosa kan starte, er Lars Sønderby i Tinas skema både i skoledelen og i SFO. Det er dejligt, han har sagt ja til det, da vi alle i huset kender ham godt, og så er han meget afholdt af børnene og de voksne her.

Husk at SFO og skole er lukket i uge 42. Der er altså ikke mulighed for pasning. I uge 8 er sfo’en åben, hvis der er nogen der har behov for det.

4.-6. klasse forældre skal være obs. på, at deres børns lejrskole er blevet rykket en uge frem, altså til den 14.-16. juni.

Vi håber rigtig mange af jer kommer til loppemarked i morgen fra 10-13. Vi håber, I vil købe en masse dejlige ting, da overskuddet kommer til at gå til børnenes hverdag med legeredskaber osv. Hvis man nu har nogle ting, man tænker kunne sælges på loppemarked, kan man stadig nå at aflevere det… Så kik i skuret, på loftet, og i garagenJ

Vi vil her til slut sige tak til jer alle for nogle gode og konstruktive forældremøder. Det er dejligt at mærke det arrangement, der er fra forældrene i de enkelte klasser og viljen til at starte nye initiativer, der kan styrke elevernes legeaftaler og sociale rum.

Til sidst vil vi ønske alle en rigtig god weekend og håbe, vi ses i morgen til loppedag.

Sanne.

Månedsbrev august

Så gik sommeren Vi håber alle familier, ansatte og bestyrelse havde en rigtig dejlig ferie, selvom vejret indimellem var noget skiftende. Vi håber også, at alle børn er klar til et nyt og spændende år på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave.

I dag er der startet 2 nye elever og desværre er der også rejst én. Smilla fra 0.-klasse er startet på Natur Friskolen i Vesthimmerland pr. 1. august, da hendes far har fået job der, og familien skal flytte derned. Vi har været meget glade for at have Smilla her hos os, og det er gensidigt er meldingen fra familienJ, så vi vil ønske Tina, Morten og Smilla alt muligt held og lykke med deres nye tilværelse. I dag startede Silke i 5./6. klasse. Et stort velkommen til Silke og hendes familie. Silke kommer fra Pandrup og familien bor i Blokhus. Ligeledes startede Agnes i 3. klasse i dag. Hun kommer også fra Pandrup Skole og bor i Pandrup. Også et kæmpe stort velkommen til Agnes og hendes familie. Vi håber både Silke og Agnes bliver rigtigt glade for at gå her hos os. HUSK at selvom vi er blevet flere, er det vigtigt at tage super godt imod de nye forældre og børn. Hjælp dem med de praktiske ting og med at komme godt med i vores fællesskab. Der er nu 81 elever på skolen.

Så er det også nu 2.-4 klasse skal have computer med hver dag til undervisning. Det er der mange af dem, der glæder sig tilJ Vi vil gerne have, at I hjælper dem med at få gode vaner med deres computer. De skal lære, at deres computer skal være opladt hver morgen, når de møder, og at den skal med hver dag. Skolen vil installere Office 365 på deres computere her i løbet af de første uger, så de kan komme i gang. Efterfølgende vil resten af børnene få installeret programmet 365, så alle børn har programmet, og vi derved arbejder på samme platform.

Det er nu besluttet, at vi skal have nye skoledragter. De gamle er ved at være slidt og kan ikke fås mere, og derfor kommer der nu et tilbud, som vi håber, I alle vil tage imod. Der er tale om en flot Hummeldragt i farverne sort/rød og sort/grå. Man kan selv vælge, om overdelen skal være rød eller sort. De bliver lavet med skolens logo på ryggen og eget navn trykt på bukser og trøje på forsiden. Det er en dragt, der normalt koster 625 kr. Udvalget har forhandlet den til 425 kr. i størrelserne 116-176 og til 475 kr. i størrelserne s-xxxl. Begge priser er med tryk med navn og logo. I denne uge, er det nu muligt at komme og prøve dragterne og derefter bestille og betale, da udvalget har skaffet en dragt i hver størrelse. Dragten skal være bestilt senest 1. september, og man kan fx prøve dragten, når man kommer til vedligeholdelsesdag J

Altså:

1: Man skal komme op og prøve en dragt og skrive i mappen, hvilken størrelse man skal have.

2: Skrive hvad navn, der skal stå på dragten i den bestillingsmappe, der ligger ved dragterne.

3: Betale med mobilpay eller kontanter.

Derefter bestiller skolen dragterne, der så kan afhentes her på skolen, når de er færdige…

Kalender: Husk at den opdaterede kalender ligger på hjemmesiden, og at det er vigtigt at tjekke den, da det er den seneste version, og der kan være ændringer til nogle af informationerne.

Bod: der er ikke bod i denne uge, men der starter bod fra i næste uge, og det er mandag og fredag i hele skoleåret. Man kan købe mad for 5 eller 10 kr. de to dage.

Vi glæder os meget til at skulle i gang med et helt nyt skoleår. Det er skønt at have en elevrække fra 0. til og med 7. klasse med dejlige børn, som vi kan få lov til at følge tæt…. Husk at kimen til at et barn trives i høj grad handler om et godt og tæt skole-hjem-samarbejde. Kom, hvis der er noget, I undrer jer over. Kom og snak med os, inden undren bliver til utilfredshed. Så har børnene og de voksne alle muligheder for at trives på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave!

Vi håber alle får et godt skoleår 2016-2017…….

God onsdag til alle…

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev juni

​Så er vi nået til sidste måned inden sommerferien. Vi har haft en meget dejlig maj med mange indtryk og gode oplevelser for både børn og voksne.

Vores dag i Yxenskoven har været en stor oplevelse for os alle, og vi har lige netop afsluttet vores store arrangement ”skolegårdsrock”. Det var en helt fantastisk dag med stort ejerskab fra børnene, der er gået meget op i, hvordan skolegården kunne pyntes, og i om de kunne hjælpe alle dem, der kom med materialer til vores dag, og ikke mindst at Thorsen skulle komme her på vores skoleJ Vi har sagt det før, og vi siger det meget gerne igen ”Vi har meget talentfulde og meget dejlige børn på Ingstrup Trivselsskole”!!! Selvom vi fik det sagt fra scenen, vil vi også her meget gerne sige en stor tak til alle forældre, der bidrog med arbejdskraft og andet til dagen. Også en kæmpe tak til skolens bestyrelse, der har været i planlægningen hele vejen og har ydet en stor indsats for at dagen kunne blive til det, den var, og ikke mindst til alle ansatte, der også er gået all in i planlægningen og afviklingen af det her arrangement.

Onsdag og torsdag i denne uge, tager alle børn på lejrskole til forskellige steder. 4.-6. klasse skal på en lejrskole, hvor de både skal overnatte og fodre dyr på Oceanariet, besøge museer og overnatte på Halvorsminde Efterskole. 1.-3. klasse skal til Poulstrup og sove på friskolen der. Derudover skal de besøge Agnetes gård samt Vrejlev Kloster.

Vi skal i år have sidste skoledag fredag den 24. juni, og i år skal vi ikke sige farvel til nogen årgang, så det er skønt. Skoledagen slutter klokken 12, så dér har alle elever fri, når vi har ønsket hinanden god ferie. Eleverne vil i løbet af den sidste uge få skema og den nye kalender med hjem, så I kan orientere jer om, hvad og hvornår der er aktiviteter I skal deltage i næste skoleår.

Jeg minder lige om, at man skal huske at indsende ansøgning til fripladsansøgning, hvis man vil ansøge om skolepengenedsættelse, også selvom man får tilskud i år. Man skal ansøge hver gang. Fristen er 1. juni 2016.

Vi skal have hovedrengøringsdag den 18. juni. Det er for 3.-6. klasses forældre. Det er klokken 10.00-14.00 og alle har fået et område, de er ansvarlige for, og så hjælper vi selvfølgelig hinanden færdige. Rengøringsområdet er beregnet ud fra 2 voksne pr. barn.

Vi har idrætsdag tirsdag den 21 juni. Den dag skal børnene have idrætstøj på og turmadpakkeJ Der kommer nærmere information senere.

Vi vil slutte månedsbrevet med et citat fra et barn i skolegården hørt fredag lige inden skolegårdsrock blev skudt i gang; ”Det her er en alt for fed skole” J

Vi vil ønske alle en rigtig god tirsdag. Vi vil også ønske alle børn og lærere rigtig gode lejrskoler.

Hilsner fra Sanne.

Månedsbrev Maj

Så er vi godt på vej ind i maj, som starter med en uges ferieJ Der kun ganske få børn tilmeldt i Fritter mandag, tirsdag og onsdag i næste uge, så der er mange der skal holde helt fri….

Tak til de mange forældre og andre der kom til generalforsamling den 4. april. Valget til bestyrelsen blev sådan, at den eksisterende bestyrelse kan fortsætte. De har valgt at forsætte deres poster, således at Svend Axel er formand, Kenneth Dunker næstformand, og Lene Albertsen står for økonomi. Tillykke med genvalget til Lene, Svend Axel, Jonna og Benthe. De to suppleanter Lars Schrøder og Tina Simoni blev også genvalgt. Også tillykke til dem. Vi havde en rigtig god generalforsamling, med en dejlig stemning. Selvom der kom mange, kunne det være dejligt, hvis endnu flere ville komme og være med. Det er her I som forældre, vælger de mennesker, der sidder i bestyrelsen og her man kan komme med forslag til ændringer. Så husk at få datoen for generalforsamling i kalenderen, når datoen bliver meldt ud.

Vi skal i dag fredag, sige farvel til Lars, der har været i arbejdsprøvning her hos os siden februar. Vi er kede af at Lars skal holde op, for både børn og voksne har været meget glade for ham!! Heldigvis vil Lars gerne være vikar, indtil han finder et job, så vi siger mest på gensyn. Helle er heldigvis kommet tilbage efter et sygdomsforløb, og hun er startet op onsdag i denne uge på halv tid. Vi er meget glade for Helle er her på skolen igen, så velkommen tilbage til hende!

Mandag d. 9. kommer til at stå i liverollespillets tegn: Der vil blive lavet våben og tøj og man vil lære noget om det middelalderlige univers, som rollespil kan foregå i. Alle på nær 0. klasse har fri kl. 14.00. Tirsdag d. 10. møder eleverne til sædvanlig tid, men kl. 08.45 bliver vi hentet af busser og kørt til Yxneskoven (Tornby Klitplantage), hvor vi vil spille rollespil, indtil vi bliver hentet igen 13.45. Vi er hjemme på skolen ca. 14.30. Alle børn skal have en turmadpakke med, der kan holde en hel dag samt drikkedunk med vand. Desuden skal man være iklædt tøj, der passer til vejret og være klar på at tilbringe en hel dag i skoven sammen med trolde, orker, og det der er værre!!!! Det bliver en fantastisk dag, men børnene ved ikke, hvor vi skal hen, så schyyy…. J Se evt. http://yxenskoven.dk/index.php/dk/

Mandag d. 23. maj er der mulighed for at have skolehjemsamtaler med Jette, Mette og Malene og tirsdag d. 24. maj er det Agnete og Ole, man kan komme i audiens hos. Forinden vil I få tilsendt en kort udtalelse i forhold til de tests, som vi i øjeblikker udsætter jeres børn for i dansk og matematik. Hvis man har spørgsmål til disse eller noget andet, er man velkommen til at melde sig til samtale hos de pågældende lærere, men altså kun hvis man selv har noget at spørge om. Lærerne laver ikke et oplæg som ved samtalerne i efteråret.

Den 27. maj skal vi jo have Skolegårdsrock. Arrangementet starter klokken 14 og slutter klokken 17. Det vil sige, vi fra klokken 13.30 skal være klar til at modtage de første gæster.

Vi vil gerne bede jer om at hjælpe til med:
1: At gøre klar i boder og skolegård,
2: Stå i boder
3: Hjælpe med oprydning efter arrangementet.

Bestyrelsen er hver især ansvarlig for en bod eller et område, og de skal bruge meget hjælp. Vi er helt afhængige af, at vi alle sammen hjælpes ad med det her arrangement, som vi glæder os til!:-) Skriv en mail til mail@ingstruptrivselsskole.dkmed jeres navne og vi/jeg er klarJ, og så sætter vi folk på de forskellige opgaver til dagen. Hvis man første kan fra klokken 15, kan man skrive: Jeg /vi er klar fra klokken 15.00. Hvis man slet ikke kan komme den dag, skriver man en mail om det, så alle skal sende en mail tilbage med enten tilmelding eller afbud inden den 10. maj 2016. Alle børn skal gerne være her den eftermiddag, da vi skal optræde på scenen. Det er vigtigt, vi får besked, hvis der er børn der ikke kan den eftermiddag. 

Husk at når I kommer, er børnene jeres og ikke længere fritterens, da vi regner med der kommer mange mennesker…. Husk at tage alle I kender med til dagen, så så mange som muligt oplever Ingstrup Trivselsskole i samarbejde med Jammerbugt kulturskole og Ingstrup Efterskole, og får en oplevelse her på vores skole………

Vi har i skema-udvalget (Malene og Sanne) arbejdet med næste års skemaer til skoleåret. De er ikke klar til jer og børnene endnu, men det, vi kan melde ud nu, er, at den nuværende klassesammensætning fortsætter. Dvs. at de klasser der har været sammen i år, også er det næste år. Samtidig vil den kommende 1 klasse få en del undervisning med den kommende 0. klasse, men også timer hvor 1. klasse er for sig selv…. Når skemaerne er klar til udsending, får børnene dem med hjem. Næste års skolekalender kommer også med hjem med skemaerne, men husk at man altid skal opdatere med den kalender, der ligger på nettet. Selvom vi forsøger at lægge alt ind i kalenderen, I får udleveret, så kommer der små ændringer i løbet af året, så tjek den lige ind imellem.

Det var en masse ting lige her ved indgangen til maj måned, og det kan være svært at forstå, at der kun er 2 måneder til sommerferien starter. Vi starter undervisning igen onsdag den 10. august 2016 klokken 8.00.

Vi vil ønske jer alle en rigtig god forlænget Kristi Himmelfartsferie.

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev april

Så er vi kommet ind i april måned, efter en marts med mange spændende aktiviteter som Trivselsløb, høvdingeboldstævne, emnedage med cykel- og bunkertur. Børnene (og de voksne J) har haft store oplevelser med alle arrangementer.

Selvom solen er fremme ind imellem, og vi mærker forår, er det stadig koldt nogle dage, og det er vigtigt børnene stadig har varmt tøj og ekstratøj i deres kasser….

Vi skal sige velkommen til 8 børn, som starter i børnehaven i førskolegruppe. De vil om eftermiddagen være med i vores fritter, så mange af jer vil møde dem og deres forældre. Nogle forældre og børn er vant til at komme i huset, da de har søskende på skolen og andre er helt nye i vores hus. Husk at byde dem velkommen og tage dem med ind i det fælleskab vi har. Velkommen til Emilie, Josefine, Malthe, Marie, Emilie, Clara, Morten, Victor og deres familier.

Der er generalforsamling på mandag den 4. april klokken 19.00. Vi håber rigtigt mange af jer vil dukke op. Det er her, der bliver valg til bestyrelsen, og man får et indblik i skolens økonomi og skoleårets afvikling. Jeg håber, vi ses…..

Når man henter rengøringsnøglen hos Sanne, vil der fremover være to nøgler, man skal benytte. Udover at låse sig ind og ud af hoveddøren, beder vi også om, at man låser sig ind og ud af glasdøren på første sal, når man kommer og går. Vi oplever desværre af og til, at hoveddøren står åben, selvom skolen er lukket, og bl.a. af forsikringsmæssige årsager skal nævnte glasdør altså være aflåst, når man forlader skolen.

Tak til alle, der hjalp og deltog i vores Trivselsløb. Der var mange, der lavet et stort stykke arbejde for, at det arrangement kunne lykkes. I det hele taget skal lyde en tak til alle, der giver en hånd med i hverdagen. Det kan være med opstilling af stilads, skaffe papir børnene kan skrive og tegne på, opsætning af hjemmeside, kagebagning, opsætning af tabeltrappe osv. Der er mange ting, der kunne nævnes, og vi er som skole og børnehave meget afhængige af den hjælp. Det er dejligt, at mange står klar med et ”ja”, hvis vi beder om hælp – tusind tak.

Nu vil vi ønske alle familier en dejlig april måned og rigtig god weekend…

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev februar.

Vi vil starte med at sige tusind tak for sidst. I forhold til teaterkoncerten og skolefesten har vi fået utroligt mange positive og rosende tilbagemeldinger fra jer, og det er vi glade for!! De er givet videre til børnene, og vi er så stolte over, hvordan de børn har arbejdet med de udfordringer, vi har givet dem!! Det blev også en dejlig aften, fordi I var verdens bedste publikum, og fordi I hyggede og snakkede med hinanden bagefterJ Dejligt at se så mange snakke og hygge på kryds og tværs af klasser. Så tak for årets skolefest også til jer.

Årets generalforsamlingen er blevet fastlagt til den 4. april klokken 19, så sæt endelig kryds i kalenderen den dato…

Vi vil gerne spørge, om der er et par forældre der vil være med til at styre afviklingen af vores skolegårdsrockarrangement. Det er en enestående mulighed for at tjene penge ind til skolen og til at vise oplandets familier, hvad vi kan på Ingstrup Trivselsskole, både musikalsk og hvad angår afholdelsen af et stort arrangement. Skriv en mail til mig på mail@ingstruptrivselsskole.dk, og så vil jeg indkalde udvalget, og så får vi sat tingene i rammer. Vi har lige booket vinderen af Talent Beatbokseren Thorsen, som vil komme og underholde os på scenen i skolegården den dag sammen med en masse dygtige unge fra Jammerbugt Kulturskole, vores sportsforening og Ingstrup Efterskole…. Og selvfølgelig de musikalske børn fra Ingstrup Trivselsskole!!!!

Husk vi holder vinterferie i uge 8, hvor skolen er lukket. Hvis man har brug for pasning i SFO, skal man skrive en mail på skolens mail inden onsdag den 3. februar, så vi kan få lavet vagtplan for de ansatte.

Vi minder lige igen om, at alle klasser fra 2. klasse og op fra august skal have computer med i skole. Som vi tidligere skrev, behøver det ikke at være nye computere, men de skal være funktionelle. Meget af vores undervisning på alle klassetrin vil foregå på portaler.

I dag har vi helt officielt sagt velkommen til Smilla, der er startet i 0-klasse, og til hendes forældre Tine og Morten. Vi glæder os til at lære jer alle 3 godt at kende!!… Velkommen til vores skole!

Husk at kikke godt i glemmekassen. Vi kunne uden problemer starte en genbrugstøjforretningJ

Ellers vil vi ønske jer alle sammen en god mandag og en god februar.

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev januar

​Vi håber, alle familier har haft en rigtig god jul og også et godt nytår!! Vi håber, I har nydt det, og det var en flok glade, men lidt morgentrætte børn vi havde til morgensamling i dag. De har måske sovet lidt længere i ferien Dejligt at have dem tilbage ……

Så er det tid til at tage hul på et nyt kalenderår med en masse spændende arrangementer og projekter. Vi starter med skoleindskrivning til den kommende 0. klasse den 11. januar klokken 17.00. Hvis I kender nogle familier, der har et barn, der skal starte i skole til sommer, så prik dem endelig på skulderen og opfordre dem til at komme den dag. Og del endelig opslaget på facebook

Vi skal have generalforsamling i marts/april, der kommer en dato ud lidt senere. Hvis I har forslag, der skal behandles på en generalforsamling, skal bestyrelsen have forslaget skrifteligt inden den 1. februar 2016. Vi skal nok melde en dato ud for generalforsamlingens afholdelse snarest.

Den 28. januar skal vi have skolefest, og vi vil glæde os til at se alle forældre og søskende. Børnene skal i hele uge 4 have skoletasker med i skole, for selvom vi vil øve os på noget, så skal vi også arbejde med fagene indimellem. Alle børnene skal optræde til skolefesten, så det er vigtigt, klasselæreren får besked, hvis der er familier, der ikke kan deltage den aften. Vi mødes klokken 17.30 i byens forsamlingshus, hvor børnene i år vil lave en teaterkoncert, hvor de fortolker Kim Larsen. Efter det går vi over på skolen for at hygge og feste indtil klokken 20.30, hvor skolefesten slutter. Der vil i løbet af et par dage komme en indbydelse til dette arrangement.

Den 27. maj laver vi et kæmpe arrangement i vores skolegård, der hedder Skolegårdsrock. Der kommer børn og forældre fra oplandet for at høre musik, og vi er værter for arrangementet. Vi laver det i samarbejde med kulturskolen i Jammerbugt og Ingstrup by. Det bliver med stor mobil scene, lydmand og musikalsk optræden af både børn og voksne. I den forbindelse får vi brug for en masse hjælpende hænder fra store og små, og Ingstrup Trivselsskoles børn skal naturligvis på scenen som værter for arrangementet. Så sæt kryds i jeres kalender den 27 maj

Der er hovedrengøringsdag lørdag den 9. januar fra klokken 10-14. Det er forældrene fra 0. til og med 2. klasse, der skal komme den dag.

Vi minder lige om igen, at i år er der almindelige skoledage op til påskeferien den 21-22-23 marts. Der holder skolen ikke ferie….. Skolen holder til gengæld lukket de 3 dage op til Kristi Himmelfartsferiend.3.-5.maj. I skoleåret 2016/2017 har bestyrelsen besluttet, at vi igen følger ferien i Jammerbugt, således at vi holder fri de 3 dage op til påske.

Når man runder et årsskifte, kommer man også til at gøre sig tanker om det, man oplever, og jeg må bare sige, at det er en fantastisk følelse at arbejde med jeres børn sammen med et team af lærere, pædagoger, medhjælpere, frivillige, ja hele personalet, som tager børnene ind under huden, møder dem og lærer dem. Lige så fantastisk (ved godt at fantastisk er et meget stort ord her i Nordjylland, men det er fantastisk!!) er det at opleve den varme og det engagement, der er fra jer forældre. Det er så vigtigt for vores skole, og det skal vi holde fast i, også når vi bliver flere, for det gør vi jo

Endnu engang et rigtig godt nytår og en god mandag til alle…

Sanne

Månedsbrev december

​Kære forældre

Så er vi gået ind i december, den hyggelige julemåned, hvor vi vil synge julesange og hver dag trække 5 gaver fra pakkekalenderen til morgensang.

Tak for en rigtig hyggelig julebazar til alle jer, der deltog. Det var en dejlig dag, hvor skolen emmede af julestemning. Sidst i november havde vi også andespil, som forløb rigtigt godt – en stor tak skal lyde til alle de forældre og bedsteforældre, der hjalp med at arrangere og afvikle de to dage. Også tak til alle andre, der hjalp til med, at de dage blev så hyggelige.

Vi har afholdt skoleårets skole/hjem-samtaler, og vi havde nogle gode og konstruktive samtaler med alle. Tak for det. Skulle man som barn eller forældre være kommet i tanke om ting, der ikke blev taget hånd om ved samtalen, må I kontakte klasselæreren.

Vi vil igen i år slutte året af med en børnejulefrokost, hvor alle børn medbringer noget spiseligt. Jette laver en lodtrækning, som fordeler maden, men er der nogle forældre, der brænder for at levere en steg eller ris à l’amande, vil vi rigtigt gerne have besked i løbet af denne uge.

Husk, at der er hovedrengøring lørdag d. 9. januar kl. 10-14. Alle forældre, der har børn i 0.-2. klasse deltager – de deltager til gengæld ikke i sommerhovedrengøringen – også selvom de har børn i 3.-6. klasse. Hvis det er helt umuligt for en familie at deltage den pågældende dag, bedes det meddelt mk@ingstruptrivselsskole.dk hurtigst muligt. Man vil så kunne tage sine 4 timer på et andet tidspunkt, men eftersom det giver både administrativt og praktisk ”bøvl”, forventes det så vidt muligt, at man arbejder i det angivne tidsrum. En endelig plan for lørdag d. 9. januar vil tilgå alle først i januar.

I forhold til rengøring skal vi i øvrigt minde om, at man selv er ansvarlig for at holde styr på, hvornår man skal gøre rent. Den, der har rengøringsområde 1, skal sørge for at hente nøglen senest fredag kl. 13.00. Som en nødløsning kan nøglen hentes hos en af skolens ansatte, men det er altså kun en nødløsning.

Så er der blot tilbage at skrive, at vi starter i skole igen mandag den 4. januar 2016 klokken 8.00, og derudover vil personale og bestyrelse på Ingstrup Trivselsskole ønske jer alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår. Tak for godt samarbejdet i 2015.

Venlig julehilsen

Sanne

Søndag d. 13. De børn, der har tilmeldt sig, går Luciaoptog i kirken. Husk snarlig tilmelding til mk@ingstruptrivselsskole.dk

Fredag d. 19. Alle møder kl. 08.00 til almindelig morgentime. Derefter går vi til julegudstjeneste i Ingstrup Kirke, som starter kl. 09.30. Alle er velkomne. Efterfølgende hygger vi i klasserne. Børnejulefrokost kl. 11.30. Børnene har fri fra skole kl. 13.00.

Månedsbrev november

Spil Dansk dag
I går på torvet i Nørresundby, hvor vores børn sang 2000 børn og voksne sønder og sammen, var i badeland og kørte i busser, var en fantastisk dag. Den dag tror jeg ikke vil blive glemt lige med det samme. Flere af børnene mente, at det skulle vi da hver dagJ Børnene var fantastiske… Der er mange mennesker udefra, der har været og sagt, at det var en stor oplevelse at hører og se vores børn på scenen. De bliver rost så megetJ, at P 4 Nordjylland valgte at lægge et klip ud, og klippet var Ingstrup børnene med Karlas sang. Den har her til morgen 8200 visninger på facebook….Vi indtog i den grad de sociale medier….:-) Vi har i dag meget trætte børn og med god grund, så her mellem 10.30 og 12 ser vi film og spiser flødebollerJ

Åben skole
Vi glæder os til at se jer til åben skole på torsdag klokken 15. Se opslaget der er lagt ud….vi laver en skoledag fra 15-19, hvor vi meget gerne vil have I kommer …hvis I hører om nogle der kunne være interesseret i at få deres barn på friskole eller børnehave eller bare gerne vil se, hvad det er, så tag dem endelig med!!!Børnene skal denne dag møde i skole klokken 14….. Jeg tænker, at I på åben skole dagen, måske kan få hørt sangen fra torvet i NørresundbyJ

Besparelser på friskolen…STORMØDE.
I mandags den 26. oktober havde lederne fra Vedsted Friskole, Aabybro friskole og Ingstrup Trivselsskole, indkaldt til møde, da der er store besparelser til friskolen i finansloven 2016. VI MÅ GØRE NOGET. Vi havde fra Ingstrup: Ole Rasmussen, Line Funch, Eva Mortensen, Kenneth Dunker, Jonna Jensen med. Selvom vores friskole ikke som sådan er i krise økonomisk, er der 176 friskoler i Danmark, der er. De har underskud. Når vi på Ingstrup har haft overskud, skyldes det dygtig økonomisk ledelse af Anja og bestyrelse, men også at Ingstrup Trivselsskole hele tiden har fået elevfremgang. Derfor har nedskæringen ikke fået et så synligt udtryk hos os. Vi er blevet skåret drastisk de sidste 4 år og der ud over får vi ifølge finansloven ca. 1280 kr. mindre i tilskud pr elev næste år. Det er 94.720 mindre i tilskud for vores lille skole….Det er mange penge, og det går ud over vores børn…..Jeg vil meget gerne bede jer læse den vedhæftede seddel, det er en invitation til et stormøde, som vi her på Ingstrup Trivselsskole er medvirkende ophavsmænd til….Læs det også selvom der er lidt teknisk forklaring og kom med til møde den 16. november….Det er så vigtigt at vise, at friskolen er vigtig for både familier, børn og det lokalsamfund, de fleste skoler ligger i…. LÆS ENDELIG DET VEDHÆFTEDE DOKUMENT!!!!


Fritteren….
Det er vigtigt, I får den seddel leveret tilbage til fritteren, hvor der står om jeres børn må gå med andre hjem, må gå hjem når det vil osv. Det er vigtigt i forhold til ansvar, og fritterens tilrettelæggelse af deres arbejde, så skynd jer at få de sedler udfyldt og sendt til fritteren…. Husk at bakke op om de initiativer der kommer fra fritteren, også når de engang imellem beder om hjælp til noget.

HUSK se godt på kalenderen. Der er andespil den 8. november, hvor vi håber rigtig mange vil komme og spille med, der er skole-hjem samtaler i uge 47, og julebasar den 28. november, så det er en måned med flere dejlige arrangemente . Kalenderen ligger også altid opdateret på vores hjemmeside…….

Til alle Familier:

Rigtig god weekend til alle og tag jer godt af vores trætte, meget dygtige og lidt berømte børn….

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev Oktober 2015

Til alle der deltog i vedligeholdelsesdag og festen: Tak for en super dejlig dag!! Vi fik ordnet mange projekter, og det var en rigtig hyggelig og sjov fest. Også tak til alle jer, der ikke kunne den dag, men som har lavet projekter på andre tidspunkter. Det har pyntet det hele!

Så har vi afsluttet september måned, der gik stærkt og bød på spændende og dejlige oplevelser. 4.-6. klasse dansede med Dansefyrtårnet og blev spurgt, om de godt ville komme og vise det i Aalborg. Det er så flot og sejt, det de laver. 3 klasse var med-musikkere på et Thomas Helmig nummer ”Jeg tar’ imod”, som var ugens sang i sidste uge. De var også mega seje!!

Der er kommet en ny dreng i 6. klasse der hedder Thomas. Han bor i Løkken med sine forældre Merete og Per og 2 storebrødre. Et stort velkommen til dem! Husk at blive ved med at støtte og hjælpe de nye familier, der træder ind i vores fællesskab. Selvom vi ikke er en kæmpeskole, er der mange ting at komme ind i, når man er ny her. J Et stort velkommen til jer!

Vi tømmer glemmekassen fredag inden efterårsferien. Den er meget fuld, så kik endelig efter ting de næste par uger, så I får det med hjem. Der er alt fra madkasser til tøj og sko …..

I uge 42, hvor vi alle holder ferie, kommer kommunens folk og skifter vinduer i gymnastiksalen. Det er virkelig dejligt, da de gamle er i meget dårlig stand. Vi glæder os til at se resultatet, når vi kommer igen efter ferien.

Husk, at vi fredag inden efterårsferien, den 9.oktober, afholder skolernes motionsdag. Børnene skal have idrætstøj på, som de kan være ude i. Der vil stadig være bod den dag, så man kan købe brød om formiddagen….

Den 29 oktober er det, at hele skolen skal ind og synge på Nørresundby Torv. Vi kører afsted i bus og med NT. Vi skal synge Karlas Sang på en scene foran ca. 1500 børn fra fem Nørresundbyskoler. Vi skal også synge en del sange fælles med alle de andre og se dem optræde. Det glæder børnene sig meget til. Spil Danskdags programmet slutter klokken ca. 11, hvorefter vi går til Skansebadet. Her starter vi med at spise madpakker, og her efter går vi ind og laver aktiviteter i svømmelandet. Børnene skal denne dag have en turmadpakke med, svømmetøj, håndklæde og ikke mindst VARMT TØJ til at stå på torvet i alt slags vejr. Vi kommer hjem igen med bus mellem 14.30 og 15. Der kommer nærmere besked om transporten og tider på denne dag, lidt senere… Forældre er meget velkomne til at tage med der ind og være med til arr. på torvet. Vi har tidligere skrevet, vi gerne vil have jer forældre til at køre, men det er desværre sådan, at vi ikke kan lade forældre og ansatte køre med børn i bilen i skoletiden. Det skyldes tilsynspligten, som kan påvirke det forsikringsmæssige ansvar. Vi vil gerne, at alle børn har deres Ingstrup Trivselsskole t-shirt på denne dag.

De 3 skæve fridage, som for et par år siden blev flyttet fra påsken til andre tidspunkter på året, har været evalueret på bestyrelsesmødet i går aftes. Det blev besluttet, at i skoleåret 2016-2017 og frem, ligger de fridage fast i forbindelse med påsken, så vi følger ferieåret i Jammerbugt Kommune. I foråret 2016 er de 3 feriedage stadig op til Kristihimmelfartsferien.

Vi har indkøbt nye t-shirt med Ingstrup Trivselsskole og -børnehave logo på. Det koster 60 kr. for børne-t-shirt og 80 kr. for voksne. T-shits’ene ligger på hylden ved forgangen til køkkenet, så der kan man komme og finde de størrelser, man skal bruge, og så efterfølgende finde en ansat, man kan betale til.

Rigtig god oktober og efterårsferie til alle familier og ansatte på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave.

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev September

Så er vi kommet rigtig godt i gang med skoleåret 2015-2016. Vi er blevet mødt af nogle glade, parate børn, som gerne vil fortælle om deres sommer, og som virker klar til at bridrage til vores fællesskab. Mange havde savnet deres kammerater, og enkelte mente, at deres forældre godt kunne koordinere, hvornår ferieturen skal ligge, så de ikke skulle undvære hinanden i 3 uger!!!!:-)

Det årlige loppemarked, som blev afholdt i weekenden, må siges igen at være en succes. Tak for en super indsats til loppemarkedsudvalget, og tak til alle der donerede, hjalp til, købte og hyggede sig. Det er en stor hjælp til vores dejlige børnehave, der får oveskuddet ca. 8000 fra dagen. Tak til alle der hjalp til med at få dagen til at blive en god ”loppe” dag!!

Der er indkøbt nye T-shirts med skolens logo i voksen og børnestørrelse. Hvis man ikke fik købt en til loppemarked, står de i en kasse ved køkkenet og så kan man give det kontante beløb til én fra personalet. Prisen er 60 kr. for børnestørrelse (til og med 12 år) og 80 kr. for en voksen.

Vi nærmer os vedligeholdelsesdagen den 12. september. Husk tidpunktet er rykket til klokken 12-16, og der efterfølgende kan deltages i fest. Man skal tilmelde sig festen hos mk@ingstruptrivselsskole.dk . Hvis man er forhindret i at deltage i vedligeholdelsesdagen, skal man skrive en mail til skolens mail, som er mail@ingstruptrivselsskole.dk, så får man en opgave, man kan ordne en dag man kan. Til festen skal man medbringe kød, man kan lægge på de opstillede grill samt bestik, tallerkner og glas. Personalet sørger for salat og flutes. Man kan købe øl, sodavand, rødvin og hvidvin til sædvanlig pris. Derfor: sidste tilmeldingsfrist til festen er onsdag den 9. september til Malenes mail… Den samme dato gælder hvis man skal melde fra vedligeholdelsesdagen og have en anden opgave. Vær søde at overholde tilmeldingsfristerne. Det sparer os for en masse besvær J

I forhold til vedligeholdelsesdagen har vi også vedhæftet en foreløbig liste over de opgaver, der skal fordeles. Der er ikke fordi, man kan melde sig på før selve dagen, men man kan se, hvad der er, man gerne må tilbringe af forskellige redskaber. Som man kan se, har vi også brug for, at der er 3-4 stykker, der i stedet for at komme på vedligeholdelsesdagen, vil rydde op efter festen. Så hvis man gider at bruge noget tid søndag middag på at rydde op, så send en mail til Malene.

Det er på bestyrelsesmøde vedtaget, at skolepengene stiger den 1. januar 2015. Det er kun på skoledelen, prisen stiger med 50 kr. pr. barn om måneden. 3. barn er stadig gratis. Fritter og børnehave har stadig samme pris som før.

Vi er ude i idræt indtil efterårsferien, så husk det varme praktiske tøj med til idræt. Og også ekstra tøj i kassen, da vi er på ture ud af huset osv. Der er af og til nogle børn, der blive noget våde, så tjek altid op på ekstra tøj i garderoben. Fredag vil vi gerne, at I tjekker, at der er ryddet op på børnenes tøj i garderoberne, så der kan blive gjort rent i weekenderne.

Mandag den 14. sep. skal 4-5 klasse til idrætsdag på Vedsted Friskole sammen med 4.-5. klasse fra Aabybro og Vedsted. Dagen står på kalenderen til den 2. september, men den er altså rykket til den 14. september.

Vores lektiecafe er startet op mandag og tirsdag, hvor Helle Anna og Anders hjælper med lektierne. Hvis jeres barn er tilmeldt lektiecafe, vil vi rigtig gerne at I snakker med ham/hende om, at de skal gå lige direkte til lektiecafeen, efter timen er slut klokken 14, så Helle Anna og Anders ikke skal ud og lede efter dem. Det er en rigtig god mulighed for at få ekstra hjælp, og dejligt Helle Anna og Anders vil komme her frivilligt hver uge og hjælpe.

Rigtig god tirsdag til alle…..

Månedsbrev august

Så er ferietiden forbi, og vi håber, alle børn, forældre og ansatte på Ingstrup Trivselsskole og børnehave har haft en rigtig dejlig sommer. Vejret har været skiftende J, men vi håber alle har fået slappet af og nydt det.

Nu er vi klar til et nyt skoleår 2015-2016, og vi har i dag haft en rigtig dejlig første skoledag. Glade, smilene, forventningsfulde børn, der så meget klar udJ Vi fik sunget skoleåret i gang og fik leget i skolegården, både børn og voksne.

Vi har i dag sagt goddag til helt nye børn og 2 voksne på Trivselsskolen. Rasmus starter i 3. klasse, Mads i 0. klasse, Gustav i 0. klasse og så har en vi indskolingsklasse, der nu er blevet 0 klasseJ Et kæmpe stort velkommen til jer!! Vi glæder os meget til, at I bliver en del af hverdagen på Skolen og i SFO’en.

Vi har lige før sommerferien startede, ansat Frederik Haagen, som pædagogmedhjælper i SFO’en og i børnehaven. Frederik er 18 år og kommer fra Tranum. Vi håber, han bliver lige så glad for at være her, som vi erJ

I Fritteren er pædagog Mona Hejlesen (mor til Naja+Ninna) ansat som tovholder, da Helle har fået flere timer i børnehaven. Mona har tidligere hjulpet frivilligt til i børnehaven og er dermed kendt med både børn og voksne i huset, og vi glæder os alle til samarbejdet.

Line Funch er i det her skoleår inde og varetage støttefunktioner, så hun vil også være ansat et par dage om ugen. Et stort velkommen til jer alle 3.

I skal sætte et stort kryds i den kalender, I har fået udleveret på den 12. sep. Vi har vedligeholdelsesdag for alle forældre den dag, men vi ændrer tidspunktet til 12-16. Der vil være et par aktiviteter for børnene om eftermiddagen, så de kan godt komme med. Baggrunden for at flytte tidspunktet er, at Agnete har vundet et band til en fest. Det band har hun doneret til skolen, og derfor vil vi gerne holde en forældrefest, hvor vi først arbejder og derefter fester. Der kommer senere et program for dagen og mere information…..

Hold rigtig godt øje med den kalender, I har fået ud. Der står alle de ting, vi allerede har datoer på. Derfor står de fremover ikke i månedsbrevet, men på kalenderen. Kommer der nye aktiviteter, sender vi det selvfølgelig med månedsbrevet. Husk loppemarked den 29. august, som i øvrigt varer fra 10-13 og IKKE fra 10-15, som annonceret. Forældremøderne ligger fra den 17 til den 20. august. I kan se på kalenderen, hvornår I skal deltage.

Børnene skal ud og have frisk luft og være aktive i alle frikvarterer, så de skal have regntøj og fodtøj i deres kasser på alle klassetrin. Vi håber solen kommer meget frem i august, så husk solcreme…

Der er i dette skoleår bod om fredagen. Det er 4.-6 klasse, der står for den, og det er muligt at købe brød i 10-frikvarteret. 4.-6. klasse forældre skal selv holde sig orienteret om, hvornår de skal bage på kalenderen, og det er er vigtigt at have styr på det, for ellers står vi med en del børn, der ikke har formiddagsmad med.

Husk at ansøgning om skolepengenedsættelse skal indleveres eller mailes til Sanne senest i uge 32. Husk I skal ansøge igen, hvis I har fået før. Det sker ikke automatisk. Ansøgningspapir var vedhæftet månedsbrevet fra juni.

Torsdag den 29. oktober er der spil dansk dag, hvor vi skal ind og synge med 1500-2000 andre børn på Nørresundby torv. Vi skal være på Nørresundby Torv klokken 10, og hvis der er nogle forældre, der gerne vil med og lægge bil til transport af nogle børn, vil vi blive rigtig gladeJ Man må gerne sende en mail til mig (Sanne) hvis man har mulighed for at hjælpe.

Vores undervisning vil mere og mere blive It-baseret. De undervisningsmaterialer der bliver udviklet, er i højere og højere grad udviklet til computere. Derfor vil vi fra skoleåret 2016-2017 lave rigtig meget af vores undervisning på computer. Det betyder, at alle børn fra 2. klasse og op fra næste sommer skal have computer med i skole hver dag. Den behøver ikke være ny, men skal fungere, og vi anbefaler, at den har Office-pakken. Vi skriver det ud nu, i god tid, så man kan tænke det ind i løbet af året.

Vi glæder os til skoleåret 2015-2016 med jer og jeres skønne børn!

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev juni

​Tak for de få, men konstruktive forældresamtaler vi havde her i sidste uge. Det virker til at være en god ordning med en obligatorisk samtale i efteråret, hvor alle kommer, og så den her hvis der er ekstra behov, eller hvis man har barn i 0. eller 1. klasse. Det er dejligt at mødes med jer og mødes om det, der er vores kerneopgave, børnene….

Så står vores Livø-tur lige for døren. Det glæder vi os meget til!! Vi krydser stadig fingre for vejret, og ellers hygger vi max alligevel. Vi har sendt programmet for dagene, og hvis der er noget, man ikke forstår, skal vi nok lige gennemgå det, når vi er kommet der over… Vi er 161 mennesker der skal være sammen, så vi skal lige pakke lidt tålmodighed omkring måltider osv. med ned i rygsækken. Vi håber, det bliver en dejlig tur, hvor vi alle også får mulighed for at invitere alle nye forældre og børn ind i vores fællesskab.

I uge 25 tager 7.-8. klasse til Berlin, sammen med Malene og Ole. De har haft et stort projekt om 2. verdenskrig, så det bliver spændende for dem at komme ned og se nogle af monumenterne fra den gang. Samtidig bliver det jo en afskedstur for dem, da de alle skal videre på andre skoler efter sommerferien. Det bliver underligt, vemodigt og håbefuldt at sende dem ude i den store verden. Vi holder afsked for dem på skolen den sidste fredag, hvor de får deres udtalelser og et par ord med på vejen. Vi vil her gerne sige tak, fordi I har været her og har været med til at gøre Ingstrup Trivselsskole til et dejligt sted at være!! Vi ønsker jer rigtig god vind og vil gerne sige en stort tak til jeres forældre for et godt samarbejde, det gode humør, store nærvær og engagement! Tak!!

Så har vi lovet et bringe en besked videre fra Ingstrup Sportsforening. Hvert år holder de i forbindelse med Sportsugen et cykel sponsorløb, og i år foregår løbet søndag d. 28. juni kl. 15.45 med start ved skolen. Alle børn og voksne har mulighed for at deltage. Man cykler på en af sportsforeningen fastsat rute, som er ca. 1,5 km lang, og som man cykler lige så mange gange, man kan på en time. De børn, der vælger at cykle, skal skaffe en eller flere sponsorer, som betaler et selvvalgt beløb. Dette beløb går i år til nye gymnastikredskaber. Børnene vil kunne få udleveret sponsorsedler på skolen, og disse sedler skal afleveres senest d. 26.6. i Peter Lasborgs postkasse, som befinder sig på Hovedgaden 78 i Ingstrup.

Til alle vil vi sige tak for dette skoleår. Et fantastisk skoleår med elevfremgang, en børnehave som kan fejre en succesfuld 1 års fødselsdag i august. Et år med et svært farvel til Anja og et varmt og nysgerrigt goddag til Sanne. Det er et helt afgørende parameter for glæden og livet på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave, at vi alle beholder den åbne og konstruktive dialog, som man så tydeligt mærker, når man er ny på det her sted. Det er en kæmpe værdi, vi skal værne om. Det her er et unikt sted at være, med en masse unikke børn og voksne, og det skal vi passe godt på! Passe på dem og det!!

Vi holder snart en dejlig sommerferie, og så kommer vi tilbage mandag den10. august, klar til at tage fat på skoleår 2015-2016.

Rigtig god sommerferie til alle børn og voksne på og omkring Ingstrup Trivselsskole og -børnehave… Nyd den og pas godt på jer…..

Sommerhilsner til alle fra Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Sanne.

​Her er nogle datoer for juni måned…

4.-5. juni: Fællestur for skolebørn og deres forældre til Livø

15.-19. juni:7./8. klasse på Berlintur. Resten af skolen har emneuge og laver oprydning, så der er klar til hovedrengøring..

20. juni: Hovedrengøring for forældre med børn i 3.-8. klasse

22. juni: Idrætsdag for alle børn fra 8.00-13.15

26. juni: Sidste skoledag og afslutning for 7-8 klasse. Tag lige ekstra tøj med. Hvis der skulle komme vand Sidste frist for aflevering af sponsorsedler til cykelsponsorløb.

28.juni: Cykelsponsorløb kl. 15.45

På gensyn den 10. august klokken 8.00.

​​

Månedsbrev maj 2015

​Så blev det maj måned, og her har vi den 1. april fået 6 nye skolebegyndere i Fritteren. Det er rigtig dejligt. De virker så glade for både det førskolearbejde, der bliver lavet i børnehaven og det at være i Fritteren. De er meget klar til at komme i skole. Det siger de også selv

I vil i denne måned modtage jeres børns elevplaner, og der bliver i den forbindelse mulighed for at stille spørgsmål til denne, hvis der er noget, man ikke forstår. Man kan møde Ole, Malene, Line/Agnete tirsdag den 26. maj, og Mette og Jette den 28. maj. Hvis man ikke har nogle spørgsmål til elevplanen, skal man ikke møde op. Vi vil dog gerne tale med alle 0.-1. klasses forældre. I får nærmere besked fra klasselærerene.

Selv om generalforsamlingen lå sidst i marts, vil vi sige tak til de mange forældre og andre, der mødte op. Signe Langagergaard, og Anders Udmark trådte ud af bestyrelsen. Tak for jeres store indsats. Kenneth Dunker og Anette Udmark blev valgt ind. Bestyrelsen består nu af følgende medlemmer: Formand Sven Aksel Svenningen, Næstformand Kenneth Dunker (forælder i 3 og 4. klasse), sekretær Eva Mortensen (forælder i 0. klasse), økonomiansvarlig Lene Albertsen (forælder i 7-8. klasse), Benthe Hvid (forælder i 2. og 5. klasse), Jonna Jensen (forælder i 1. og 4. klasse) Anette Udmark (forældre i 4 klasse og børnehaven). Husk at bestyrelsen er jeres talerør. Hvis I har gode idéer eller sager, der skal tages op, kan I nævne det for et af medlemmerne. Så tager de det med til bestyrelsesmøder.

Husk Fritteren er lukket fredag de 15. maj, efter Kristi himmelfart.

Vi minder lige om, at der er hovedrengøring på skolen lørdag den 20. juni fra klokken 10-13. Det er forældre fra og med 3. klasse, til og med 8. klasse, der skal stå for rengøringen denne gang. Der kommer en plan ud til jer med nærmere besked i juni måned.

Til sidst et stort tillykke til vores 3 konfirmander og deres familier. Vi håber, I havde en rigtig dejlig dag.

2. og 3. maj: Konfirmationsdage for Jonathan, Peter og Kristoffer…

4.-6. maj: Mette på læsevejledermodul 2. Tobias er vikar.

14.-15. maj: Skole og Fritter lukket pga. Kristi Himmelfarts ferie.

18.-20. maj: Ole matematikvejlederkursus

 1. maj Holder kulturskolen en koncert for os klokken 10.30. Det glæder vi os meget til.
 2. maj Jette kursus
 3. maj Bogbussen kommer klokken 10.30

Rigtig god maj til alle store og små omkring Ingstrup Trivselsskole og -Børnehave.

Månedsbrev April 2015

Så er det april, der står for døren efter en marts måned med mange forandringer: En masse sygdom hos store og små, herlige dage, nye elever og en svær afsked med Anja. Det er svært for alle når Ankermanden(kvinden) forlader skolen, og Anja vil blive savnet i det her hus på mange fronter. Vi vil ønske hende al den gode vind, der findes i verden med hendes nye job.

Den 1. april starter Mathias, der skal gå i første klasse og hans søster Anna, der skal gå i børnehave. Vi byder både Mathias, Anna og deres forældre Maria og Kenneth velkommen til Ingstrup Trivselsskole! Vi håber, de bliver glade for at være her. Tag godt imod dem.

April er en måned, hvor vejret kan være meget omskifteligt, så husk at børnene har tøj og sko til både de lidt koldere, våde dage og de lidt varmere.

Svømning om torsdagen er slut og blev afsluttet på fornemmeste vis. Der blev taget svømmemærker, og alle børnene svømmede langt.

Vi skal lige være opmærksomme på, at der ikke må køres med biler i skolegården fra klokken 6.10-17.00. Børnene cykler, leger og løber på løbehjul og skal kunne det uden at være bange for, der kommer biler.

Husk der er trivselsløb på lørdag den 4. april. Vi håber, at der er mange, der bakker op om det arrangement. Læs mere på hjemmesiden.

Førskolebørn starter i Fritter om eftermiddagen efter påske. Vi skal sige velkommen til Iben, Nanna, Villads, Magda, Ingrid Marie og Anna. Det betyder, at der kommer børn, der lige skal passes ekstra på og hjælpes i gang med aktiviteter og rutinerne i Fritteren. I løbet af foråret vil de også deltage i aktiviteter med 0-klasse og vil skulle øve sig i at gå i skole. Her vil vi måske også støde på Gustav, som også skal starte i 0. klasse efter sommerferien, men han bliver i sin egen børnehave indtil skolestarten i august.

Tilbage er at sige tak for den første måned på den her fantastiske skole. Jeg er blevet taget så godt imod af både børn, personale, forældre og bestyrelse og glæder mig, hver dag jeg skal herop. Det her sted er så fuld af hjerte og liv! Anja skrev i sidste månedsblad, at I endelig må komme forbi, hvis der er noget I undrer jer over eller bare gerne lige vil høre mere om. Gør endelig det!!

Rigtig god påske til alle!!

Hilsner fra Sanne.

Påskeferie fra torsdag den 2. april til mandag den 6. april. Begge dage incl.

Månedsbrev marts 2015

​I dag har der næsten været forår, for solen har braget ned fra en skyfri himmel. Husk dog stadig varmt tøj i garderoben, da det stadig kan være bidende koldt nogle dage. 0.-1. klasse skal især have styr på garderoben, når de hver mandag tilbringer det meste af dagen ude.

 1. marts skal vi sige velkommen til Sofie, som starter i 2. klasse. Hun er lillesøster til Emil H. fra 5. klasse, så en del af eleverne kender hende. Samme dag skal vi også sige stort velkommen til Sanne, som bliver vores nye skoleleder. Børn og voksne på skolen glæder sig meget til at lære hende at kende. Vi fik hilst på hende i februar, hvor hun afslørede fantastiske klaver-evner, der imponerede alle tilstedeværende.
 2. marts starter Mads, som også starter i 2. klasse. Mads kommer fra Thise. Velkommen til
Jeg kan i det hele taget afsløre, at der er meget stor interesse for skolen lige nu fra vores opland. Alene inden for de sidste to dage har jeg talt i telefon med 3 forældrepar, som gerne vil besøge skolen. Vi skal huske, at selv om skolen er i så god vækst, så er det vigtigt at hvert nye barn og deres forældre, får en varm velkomst af alle. Jeg vil gerne opfordre til, at forældrene i de klasser, der modtager nye børn, husker at legeaftaler er vigtige, når man ikke kender så mange. Og måske skal klassernes forældreråd tænke i at lave et lille ryste-sammen-arrangement i klassen for børn og forældre.

Svømning for 2.-5. klasse fortsætter hver torsdag indtil påske.

Der har været enkelte forældre, for hvem det kom som en overraskelse, at vi havde fri 3 dage i uge 6, og ikke forstod meningen dermed. Det er jeg selvfølgelig ked af, men føler ikke, at jeg har kunnet oplyse bedre eller have taget flere med på råd. Ferieplanen for skoleåret 14/15 blev sendt ud i juni 2014, hvor de tre dage står forklaret. Forinden var det desuden med på alle forældremøder i foråret 2014, og da der var overvejende opbakning, besluttede bestyrelsen at lave et toårigt forsøg med at flytte de tre dage før skærtorsdag. Det er jo det, vi kan på en friskole – vi kan selv bestemme, og I forældre kan have indflydelse på rigtigt mange ting. Hvis man ønsker direkte indflydelse, vil jeg opfordre til, at man stiller op til valg til bestyrelsen, som foregår på skolens generalforsamling i slutningen af marts. Der er tre på valg: Eva Mortensen, Anders Udmark og Signe Langagergaard. Eva genopstiller, men Anders og Signe træder ud af bestyrelsen. Forslag til nye bestyrelsesmedlemmer modtages indtil d. 29/3 og sendes til mig eller bestyrelsens formand Sven Aksel Svenningsen. Man må gerne foreslå sig selv.

Bestyrelsen vil efter generalforsamlingen gerne holde en farvel-goddag reception for undertegnede og Sanne (Hun hedder i øvrigt Susanne Dragsbæk Rasmussen, men foretrækker at blive kaldt Sanne). Alle er velkomne.

Trivselsløbet afholdes påskelørdag. Husk at tilmeldinger på facebook ikke er nok. I skal tilmelde jer på skolens hjemmeside, hvor I også kan finde flere informationer om løbet. Hjælpere efterlyses. Hvis I gerne selv vil løbe, så spørg en bedsteforælder eller naboen, om han/hun vil hjælpe. Giv besked til mig, hvis I kan hjælpe.

Dette er mit sidste månedsbrev, og jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle for det gode samarbejde, jeg har oplevet igennem næsten 4 år. Vi har verdens bedste skole, som er et resultat af mange forskellige menneskers hårde arbejde, store interesse og åbne sind. Glem ikke fortsat at kommunikere åbent, så undren ikke bliver til utilfredshed. Tak for samarbejdet om jeres skønne børn. De er unikke hver og en. Bliv ved med at være gode til at anerkende personalet for deres store arbejde. En forælder sagde på et tidpunkt til mig, at arbejdet her måtte være en loppetjans. Jeg tror, det var ment, som at dette er et sted med en meget positiv ånd og derfor et godt sted at arbejde. Det er det i høj grad. Men tag ikke fejl. Der bliver arbejdet benhårdt og professionelt hver dag for at jeres børn får fyldt rygsækken op med viden og kompetencer, samtidigt med at de trives og har det sjovt.

Tak godt imod Sanne og vær åben over for de forandringer skolen står over for: Elevtallet stiger, antallet af ansatte stiger. Malene starter som souschef for skolen 1. marts og er stedfortræder, hvis Sanne er fraværende. Der skal ansættes en sekretær og flere ting vil komme til. Jeg glæder mig at være en del af den fortsatte udvikling – nu dog som forælder.

Praktisk skal jeg sige, at jeg fungerer som skoleleder til min sidste dag d. 31/3. Sanne skal indføres i mange ting i denne måned, så ret fortsat henvendelse til mig, hvis I har behov for det.

Mange hilsner fra Anja

Mandag d.2. Ny skoleleder starter.

Tirsdag d. 3. Jette på musikkursus. Line Funch vikar.

Ons-fre 4.-6.Mette på læsevejlederkursus. Line vikar.

Uge 11 8. klasse i brobygning

Mandag d. 16. Mette starter som klasselærer for 2.-3. klasse.

Tirsdag d. 17. 2.-3. klasse på tur: Skraldedag. Husk turmadpakke og drikkedunk.

7.-8. klasse får besøg af Åbybro og Vedsted friskoler hele dagen.

Onsdag d. 18. Malene er fraværende. Mette og Jette er vikarer.

Fredag d. 20. Mette på kursus. Line vikar.

Mandag d. 23. Bestyrelsesmøde kl. 17.00

Tirsdag d. 24. Agnete på idrætskursus. Line vikar.

Onsdag d. 25. 0.-3. klasse på teatertur fra kl. 8.00-14.00. Husk turtaske med turmadpakke og drikkedunk.

Mandag d. 30. Generalforsamling kl. 19.00. Derefter goddag-farvel reception.

Månedsbrev februar 2015

​Tak for en dejlig skolefest. Det var skønt at se og mærke, at alle børn hyggede sig på tværs af klasser, og forældrene fik snakket med hinanden.

Vi skal d. 2. februar sige velkommen til Sebastian (2. kl) og Sander (1. kl), som skal starte på skolen. De kommer fra Thise. Tag rigtigt godt imod dem. VI glæder os til at lære jer at kende.

I januar sagde vi velkommen til Allan Vester Lassen, som er ansat som pedel på skolen i 5 timer ugentligt. Vi er meget glade for den ekstra hjælp i hverdagen. Måske kender nogen ham fra Uno-X i Saltum.

Hvis nogen har glemt, hvorfor vi holder 3 mærkelige feriedage i uge 6, kommer forklaringen her: Personale, forældre og bestyrelse har ønsket at afprøve at flytte de tre dage før skærtorsdag til en anden periode for at få mulighed for at rejse uden for højsæsoner. I år ligger den i uge 6, så skiglade forældre/børn tilgodeses. Næste år vil de tre fridage ligge før Kr. Himmelfarts dag, så man får en hel uge fri i foråret.

Gymnastiksalen skal renoveres i uge 6-8, så alle elever skal have udendørs idrætstøj med i uge 6 og 7. Der skal males og slibes gulv.

2.-5. klasse skal ikke til svømning i uge 7, da svømmehallen holder lukket. De følger i stedet deres almindelige skema for torsdag. Efter vinterferien svømmer vi igen hver torsdag i hele februar.

Ons-fredag d. 4.-6. Ferie

Mandag d. 9. Sanne, vores nye skoleleder, kommer på besøg (Hun starter 2. marts)

Fredag d. 13. Anja og Ole fraværende. Line Funch og Mette er vikarer.

Uge 8 Ferie

Fredag d. 27. Morgensang i kirken. Vi råber eleverne op kl. 8.00 i fritteren og går i kirken derefter.

Månedsbrev januar

​Personale og bestyrelse på Ingstrup Trivselsskole vil gerne ønske jer og jeres familier en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår. Tak for det gode samarbejde i 2014 – Vi takker for jeres opbakning og konstruktive tilgang til jeres børn skolegang. Vi håber, at I alle får en dejlig juleferie.

Vi påbegynder svømmeundervisning i Løkken Svømmehal torsdag d. 8/1 for 2.-5. klasse, så husk svømmetøj hver torsdag. Vi svømmer frem til påske om torsdagen.

Efter jul begynder vi på en indsamling af mælkekartonlåg og brugte kuglepenne/overstregningstuscher m.m. De kan genanvendes, og man får et beløb pr. del, man afleverer, som fx kan gå til Red Barnet. Så I må gerne starte indsamlingen derhjemme over julen.

Der er lidt ændringer i 7.-8 klasses skema frem til påske, så I modtager et nyt skema pr. mail.

I juleferien får vi et rengøringsfirma til at polere gangene på skolen, så de ser pæne ud igen, når vi møder efter ferien. Vi påregner desuden at skulle have forskønnet vores gymnastiksal i uge 6-8, men det får vi håndværkere til at gøre for os. Der skal males og slibes gulv. Vi arbejder desuden på at ansætte en pedel i nogle få timer ugentligt i det nye år.

Lør d. 20/12-søn 4/1 Juleferie

Lørdag d. 3. Kl. 10.00 Hovedrengøring for halvdelen af skolens forældre. Alle har fået mail omkring det.

Onsdag d. 7. Bestyrelsesmøde

Torsdag d. 8. Indskrivningsmøde for kommende 0. klasser i Fritteren kl. 17.00. Spred gerne ordet til forældre til 0. klassesbørn, som I kender.

Uge 5 Vi har lidt alternativt skema, da vi øver teater hele ugen. Skoletasken skal dog medbringes, da vi også skal have almindelig undervisning ind imellem. 7.-8. klasse skal ikke på efterskolen i denne uge.

Onsdag d. 28. Uddannelsesarrangement på Vedsted Friskole for 7.-8. klasse og deres forældre om aftenen. Mere information følger efter juleferien.

Torsdag d. 29. Skolefest 18.30-21.30 for skolens elever og deres forældre. I vil modtage en særskilt invitation til aftenen i løbet af januar. Søskende og bedsteforældre er velkomne til at komme og se skoleforestillingen kl. 10.30 i skolens fritter.

Månedsbrev December

Så er vi gået ind i december, hvor vi hver dag på skolen trækker 4-5 gaver fra pakkekalenderen til morgensang.

Tak for en rigtig hyggelig Julebazar til alle jer der deltog. Det var en dejlig dag, hvor skolen emmede af julestemning. I november havde vi også Andespil, som også var en dejlig dag – et stort tak skal lyde til alle de forældre og bedsteforældre, der hjalp med at arrangere og afvikle de to dage. Med så mange frivillige hænder er det ingen sag, at stable sådan nogle arrangementer på benene.

Vi har afholdt skoleårets første runde skole/hjem-samtaler, og vi havde nogle gode og konstruktive samtaler med alle. Tak for det. Skulle man som barn eller forældre være kommet i tanke om ting, der ikke blev taget hånd om ved samtalen, må I kontakte klasselæreren.

Vi vil igen i år slutte året af med en børnejulefrokost, hvor alle børn medbringer noget spiseligt. Jette laver en lodtrækning, som fordeler maden, men der er nogle gange forældre, der brænder for at levere en steg eller ris a la mande, og hvis det også er tilfældet i år, må I gerne give besked i denne uge.

Personale og bestyrelse på Ingstrup Trivselsskole ønsker jer alle en glædelig jul samt et lykkebringende nytår. Tak for samarbejdet i 2014.

Fredag d. 19/12: Alle møder kl. 08.00 til almindelig morgentime. Derefter går vi til julegudstjeneste i Ingstrup Kirke, som starter kl. 09.30. Alle er velkomne. Efterfølgende hygger vi i klasserne. Børnejulefrokost kl. 11.30. Børnene har fri fra skole kl. 13.00.

20/12-4/1: Juleferie. Vi starter i skole kl 8.00 mandag d. 5/1.

Lørdag d. 3/1: Vi mødes lørdag kl. 10.00 til hovedrengøring. Forældrepar fra 0.-2. klasse får en rengøringsopgave, som skal løses inden skolestarten i det nye år. Hvis ikke man kan komme lørdag, må man løse opgaven på et andet tidspunkt den weekend. (Man må også gøre det inden nytår, da skolen er lukke fra d. 20/12). Planen bliver sendt til de involverede pr. mail senere i december. Hvis man har børn både i 0.-2. kl og 3.-8. kl, skal man ikke frygte at blive sat til at gøre hovedrengøring 2 gange i dette skoleår!

Månedsbrev November

Som I måske har læst i lokalavisen har 4.-5. klasse sammen med Mette sendt tekstforslag ind til Danmarks nye skolesang, som bl.a. Søren Rasted står bag. Skoler over hele landet har sendt forslag ind, og nogle af 4.-5. klasses linjer er blevet udvalgt til at være en del af Skolesangen sammen med 7 andre skoler. Vi er meget glade og stolte over at være blevet udvalgt, og Mette og klassen har gjort et flot stykke arbejde, som de fortjener stor ros for. Flot arbejde!! (Søren Rasted udtalte oven i købet i radioen, at hans yndlingslinje var ”Kære Danmark, mon du ved det? Der er børn, der bor på dig.” Tilfældigvis et Trivselsskole-forslag J )

Der er mange ting på plakaten i november:

Skolen inviterer både til Andespil og Julebazar. Vi håber, at I vil tage naboer, familie og venner med, for det er arrangementer, hvor vi samler mange penge ind til Børnehaven/skolen. Hvis nogen vil bage en kage til arrangementet, er vi taknemmelige.

Vi håber, at I forældre vil hjælpe os med at reklamere for Åbent Hus på skolen og i børnehaven d. 6/11 kl. 15.00-19.00. Del gerne vores begivenhed på Facebook, hæng vores opslag op i lokalsamfundet, men endnu bedre er det at direkte kontakte forældre til skolesøgende børn, som I kender, og invitere dem herop helt uforpligtende – I kan jo følges, for I er også meget velkomne d. 6/11. Vi har annoncer i aviserne i disse uger. Men I kan gøre en stor forskel for os ved at gøre en indsats i jeres netværk.

November er også måneden, hvor skoleårets første skole/hjem-samtaler finder sted. Vi glæder os til at fortælle, hvad vi arbejder med i hverdagen, og hvad status er for det enkelte barn. Tal gerne med jeres barn forinden, om der er noget, han/hun ønsker, at vi skal tale om. Alle børn er velkomne til at deltage i samtalerne sammen med deres forældre.

Pengocup er blevet til Spirecup (et indendørs fodboldstævne for 1.-9. kl) og afholdes i år i Nolshallen i Saltum i uge 46. Hvis eleverne skal deltage, er det på forældres initiativ. Forældre fra klasserne står for coaching og koordinering af transport. Karina Sand står for 5. klasse piger, Kenneth Dunker for 4. klasse drenge, Ulrik Guldager for 2. klasse drenge.

Ifølge kalenderen bliver det nu for alvor koldt udenfor, så husk at eleverne bør have huer, vanter og varmt overtøj med i skole/SFO – alle er ude i vores første frikvarter. Husk også lygter på cyklerne.

Søndag d. 2. Andespil i forsamlingshuset kl. 15.00.

Torsdag d. 6. Alle børn møder i skole kl. 14-19. Åbent hus kl. 15.00-19.00. Se i øvrigt vedhæftede plan for dagen.

Fredag d. 7. 4.-5. klasse i Musikkens hus sammen med Mette. Husk turtaske med madpakke og drikkedunk.

Lør/søndag d. 8.-9. Novemberkunst på Ingstrup Efterskole, hvor 2.-5. klasse udstiller billeder og knive. Der er gratis adgang. Eleverne har invitation med hjem i tasken.

Mandag d. 10. Skole/hjem-samtaler 2.-3. klasse

Tirsdag d. 11. Skole/hjem-samtaler i 7.-8. kl. Spirecup for 1.-2. kl.

Onsdag d. 12. Spirecup for 3. og 4. klasse

Torsdag d. 13. Samtaler 0. klasse

Læsedag. Vi laver mange forskellige læseaktiviteter denne dag. Eleverne må gerne medbringe Anders And blade, bøger eller blade hjemmefra. Vi tæller sammen, hvor mange minutter vi tilsammen får læst over hele dagen (også efter skoletid). Vi får også besøg af forfatteren Glen Ringtved, som skal fortælle for alle vores klasser.

Spirecup for 5. klasse

Fredag d. 14. Spirecup for 7. og 8. klasse

Mandag d. 17. Skole/hjem-samtaler 4.-5. kl.

Tirsdag d. 18. 4.-5. klasse i teatret og se ”Alice i eventyrland” om aftenen.

Torsdag d. 20. Skole/hjem-samtaler 1. kl.

Mandag d. 24. 5. kl får besøg fra tandplejen.

Fredag d. 28. Juleklip fra 10.30-12.00.

Uge 48 Alle klasser fremstiller et eller andet til Julebazaren i løbet af ugen

Lørdag d. 29. Julebazar 10-14 med arbejdende værksteder m.m. Alle er velkomne.

Månedsbrev oktober 2014

Vi er lige blevet færdige med en rigtig god emneuge, hvor lærerne har nydt at møde de fleste elever på skolen. Vi håber, at eleverne har fået øjnene op for børns forskellige vilkår i de lande, de er blevet præsenteret for. 0.-5. klasse har arbejdet med Australien, Grønland, Kina og Gambia.

7.-8. klasse har prøvet at arbejde selvstændigt med en opgave i 3 dage, og det har været en god udfordring for alle. Alle har arbejdet godt med deres selvvalgte land – nogle dog mere koncentreret og vedholdende end andre.

Vi vil gerne henstille til, at I forældre ikke parkerer lige foran porten, når I henter og bringer. Når vores børn kommer cyklende til og fra skole, er der dårligt udsyn, hvis der er biler der. Man kan bruge parkeringspladsen eller holde ved fortovet før el. efter skolen. Mange børn har trænet at cykle til og fra skole i disse uger. Måske var der flere af vores børn, som kunne holde fast i den gode vane med at cykle.

Vi tømmer glemmekassen i efterårsferien, så tjek venligst, om der er noget I mangler. Måske er det en god idé, at forældre, som ikke kommer på skolen jævnligt, lige slår et smut forbi og hjælper jeres barn med at tjekke kassen. Vi oversvømmes især af strømper J

Til skolernes motionsdag vil vi gerne have hjælp af et nogle forældre til at stå poster rundt omkring på ruterne kl. 10-12. Henvend jer venligst til Anja.

I november har vi en del arrangementer, hvor ALLE er inviterede. Vi vil gerne hygge om jer og jeres børn i den mørke tid, men vi vil også gerne kunne vise skolen frem for nysgerrige potentielle forældre og børn til skolen/børnehaven. Det er ingen hemmelighed, at de næste årgange, der skal starte i skole er små her i Ingstrup, og vi vil gerne tiltrække børn til disse årgange fra de omkringliggende byer.

Torsdag d. 9. 4.-5. klasse holder klassefest på skolen.

Fredag d. 10. Skolernes motionsløb kl. 10.00. Giv gerne børnene idrætstøj på fra dagens start. Der er bod kl. 9.00, hvor der kan købes formiddagsmad. Skolen holder efterårsferie kl. 12.00. Fritteren lukker kl. 16.20 som altid om fredagen

Uge 42 Efterårsferie

​Onsdag d. 22. Bestyrelsesmøde kl. 17.00

Nedenstående datoer er vigtige at huske i nær fremtid:

​Søndag d. 2. november: Skolen arrangerer andespil (banko) i forsamlingshuset. ALLE er velkomne. Inviter endelig naboer, venner og bedsteforældre med. Dog skal det siges, at det er rigtig banko med højt tempo, så det

er ikke lavet for børn, men børn som har helt styr på tallene fra 1-100 kan godt være med, hvis de også er gode til at sidde stille længe. Overskuddet går til børnehaven i år.

Torsdag d. 6. november Åbent hus på skolen kl. 15-19 for alle nysgerrige. Børnene skal denne dag først møde ind kl. 14.00 og har først fri kl. 19.00. Program for dagen følger. Fritteren har åben fra kl. 6.20 som sædvanligt. Reklamer gerne for denne dag for venner og bekendte, som har børn i den skolesøgende alder. Vi vil meget gerne have så mange, som muligt forbi og se, hvad vi laver.

Torsdag d. 13. november: Vi laver læsemaraton for skolens elever på skolen i løbet af dagen.

Lørdag d. 29. november: Julebazar på skolen fra 10-14. Alle er velkomne til at deltage i de arbejdende værksteder, købe lækkerier i bazaren, købe gløgg og æbleskiver i caféen m.m.

Månedsbrev september 2014

​Vi har haft en dejlig start på skoleåret. Vores 0. klasse er glade for endelig at være ”rigtige” skolebørn, og 1. klasse er svært tilfredse med ikke at være de yngste længere. I det hele taget synes vi, at vi møder positive og oplagte børn hver dag i skolen – det er dejligt.

Nye rutiner er blevet kørt ind efter ferien, eftersom vi nu samarbejder tæt med børnehaven. Skolen åbner 7.40 hver dag. Hvis man kommer før, skal man møde ind i børnehaven. Skolen låses mellem kl. 15.30 og 16.00, når fritterpersonalet går over i børnehaven.

Der bliver for eftertiden lektiehjælp om tirsdagen. Det er Anders Udmark som her stiller sin hjælp til rådighed.

Bus 208 til Brønderslev via V. Hjermitslev kører nu fra Ingstrup hver dag kl. 14.11 og 15.11. Jeg håber, at jer der bor på ruten vil begynde at anvende bussen, da jeg har bildt NT ind, at der bor 16 potentielle kunder på ruten. Vi er meget glade for de ekstra ture. Man kan købe rejsekort til bussen, hvis den kun benytten af og til, men hvis det er alle skoledage, kan et periodekort bedst betale sig, er jeg blevet oplyst om.

Der er blevet afholdt loppemarked med et flot overskud på rundt regnet 7000 kr. Tak til jer, der deltog enten ved at donere lopper, at bage, at sælge, at købe eller hygge sig med os. Pengene går til børnehavens daglige drift, da økonomien fortsat er skrøbelig der.

Vi fortsætter traditionen med morgensang i kirken. Følg med i kalenderen her i månedsbrevet. Samarbejdet med kirken er fortsat et led i kristendomsundervisningen, som er et fag alle klasser skal have. Forældre er velkomne til deltage, ligesom forældre altid er velkomne til morgensang på skolen.

Husk at eleverne har udendørs idræt indtil efterårsferien – husk sko. Husk også fornuftigt fodtøj og regntøj til især 0.-3. klasse, som af og til er på ture.

Der er lus på skolen i denne tid. Kæm venligst jeres børn, så vi kan komme problemet til livs.

Vi vil gerne opfordre til, at I skriver navn på jeres børns tøj, sko, madkasser og drikkedunke, så vi kan finde de rette ejere, når vi dagligt finder ting rundt om på skolen. Husk at glemmekassen står ved 0.klasse, hvis I mangler noget.

Boden er fra september åben hver tirsdag og fredag. Prisen for bodmad er 5 kr. pr. servering.

I løbet af september vil mange af klasserne blive testet i læsning, som en del af skolens testprogram.

Mandag d. 1. 4.-5. klasse på tur til Universitariet i Aalborg. Husk turmadpakke/drikkelse til hele dagen.

Tirsdag d. 2. Idrætsdag. Alle møder omklædt og klar til atletik udenfor. Alle har fri kl. 13.15. Der er bod i formiddagspausen.

Onsdag d. 10. Bestyrelsesmøde kl. 19.00. Husk at I som forældre kan kontakte bestyrelsens medlemmer, hvis der er noget, I ønsker vi skal tage op. Find bestyrelsesmedlemmerne på skolens hjemmeside.

Mandag d. 15. Malene fraværende. Mette og Line Funch er vikarer.

Tors-fredag d.18.-19. Agnete på kursus. Line vikar.

Torsdag d. 18. 7.-8. klasse skal have undervisning hele dagen på Vedsted Friskole sammen med Malene. Nærmere information følger.

Fredag d. 19. Kl. 08.00 går vi i samlet flok til kirken, hvor vi synger morgensang.

Uge 39 Emneuge med overskriften ”Børn i verden”. Alle møder kl. 8.00-13.15 hele ugen. 7.-8. klasse skal dog på efterskolen om onsdagen, som normalt, men har også fri kl. 13.15 denne dag.

Uge 40-41 0.-5. klasse deltager i Aktiv Rundt i Danmark-kampagnen, hvor klasserne i emnetimerne sætter fokus på sund kost og motion.

​Tirsdag d. 30. Skolefotograf Kirsten Bøjstrup kommer og fotograferer os alle.

Månedsbrev august 2014

Første skoledag efter ferien står for døren. Vi håber, at alle har haft en dejlig ferie, og at eleverne kommer veludhvilede i skole. Så er vi klar til nye faglige og personlige udfordringer i det nye skoleår. Vi glæder os til at se jer alle J Et særligt velkommen til Laura, som skal starte i 5. klasse. Vi glæder os til at lære dig at kende.

Vi har også fået nye ansigter i personalegruppen. Agnete og Mette starter som lærere. Helle Bach er ny pædagog i fritter og børnehave, Sebastian Leth Klinge er ansat som pædagogmedhjælper fritter og børnehave, Rikke Brus Pedersen er ansat i børnehave som medhjælper og skal tage den daglige rengøring, Mona Hejlesen hjælper til på frivillig basis en dag om ugen i børnehaven. Mange nye ansigter – men vi er jo også blevet en institution rigere J

Hvis nogen har lyst til at bidrage med lidt bageværk til loppemarkedet d. 23/8, vil vi være taknemmelige. Giv Anja besked.

Al idræt foregår udendørs indtil efterårsferien. Husk fornuftige sko til det formål. 0.-1. klasse har udedag hver mandag uanset vejr. Sørg for ekstratøj, regntøj og gummistøvler i garderoben.

Mandag d. 11. Første skoledag. Alle møder i Fritteren kl. 8.00 og går derefter med klasselæreren i sin egen klasse, hvor vi spiser rundstykker indtil kl. 10.00. Derefter almindeligt skema indtil kl. 12, hvor alle har fri. Husk skoletaske og penalhus.

Fredag d. 15. Agnete omsorgsdag. Mona Hejlesen vikar.

Tirsdag d. 19. Forældremøde i 0. klasse og 7.-8. klasse kl. 19.00

Onsdag d. 20. Forældremøde i 1. klasse kl. 19.00

Torsdag d. 21. Forældremøde i 2.-3. kl og 4.-5. kl. 19.00

Lørdag d. 23. Loppemarked i skolegården fra 10-14. Der kan foruden lopper købes kaffe, saft og kage. Vi håber, at I vil donere gamle ting og sager til loppemarkedet. Tingene kan indleveres i hele uge 34 på skolen. Overskuddet går til børnehaven.

Ons d. 27. 7.-8. klasse til idrætsdag på Vedsted Friskole kl. 8-15 (cirkatider da vi ikke har modtaget dagens program endnu). Husk turmadpakke til dagen.

Tors-fre d. 28.-29. Jette omsorgsdag. Line Funch vikar.

Mandag d. 1/9 4.-5. klasse skal på udflugt til Aalborg Universitarium. 8.00-14.00. Husk tur til dagen.

Tirsdag d. 2/9 Idrætsdag. Alle møder omklædte fra 8.00-13.15

Månedsbrev juni 2014

Tak for de få, men konstruktive skole/hjem-samtaler, vi har haft i den forgangne måned. Det var en ny måde at afholde samtaler på her på Trivselsskolen, da samtalerne ikke var obligatoriske for alle.

Jeg er blevet kontaktet af forældre, som mener, at det er på høje tid, at vi laver en voksenfest for forældre, personale og bestyrelse igen. Vi laver det som et sammenskudsgilde: Man tager hver især en ret med til 4 personer, og så deler vi al den lækre mad. Vi sørger for, at man kan købe drikkevarer til fornuftige priser. Vi håber, at mange af jer har lyst til at komme. Det er hyggeligt at være sammen på uformel vis. Invitation er sendt via mail med dette månedsbrev.

Festen bliver afholdt efter en vedligeholdelsesdag. Vi får brug for folk, der kan hjælpe med at hænge lyddæmpning op, hjælpe med at skifte bordplade i køkkenet, male mit kontor, ordne udendørsarealer osv. Hvorvidt vi samtidigt laver hovedrengøring ved jeg først, når vi nærmer os d. 21/6, da jeg måske har fået Jammerbugt Kommunes nyttejobordning til at komme og udføre den opgave J

Jeg hænger en seddel op ved fritteren, hvor man kan tilmelde sig vedligeholdelsesdag og fest. Man kan også tilmelde sig pr. mail til mig.

Tak for endnu et godt skoleår. Vi holder snart en dejlig sommerferie, og når vi kommer tilbage fra ferie, er vi pludselig en mere institution under Trivselsskolen, idet Børnehaven Trivsel åbner 1. august.

I juni er der mange alternative dage for især 6.-7. klasse, da de har eksaminer på efterskolen i hele juni. Se nedenstående.

Ons-fre d. 4.-6/6 Lejrskoletur for 1.-4. klasse. Yderligere orientering er sket fra klasselærerne.

Fredag d. 6/6 6.-7. klasse holder fri.

Fredag d. 13. 6.-7. klasse på tur, men starter med tysk kl. 8.15 på Trivselsskolen

Onsdag d. 18. 1.-2. klasse går med Anja hjem og spiser medbragte madpakker. Anja sørger for drikkevarer + lidt godt.

Fredag d. 20. 6.-7. klasse på tur, men starter med tysk kl. 8.15 på Trivselsskolen

Lørdag d. 21. Vedligeholdelsesdag kl. 10.00. Tag madpakke med. Vi sørger for drikkevarer. Kl. 18.30 sammenskudsgilde for voksne.

Mandag d. 23. 6.-7. klasse på tur til Aalborg – Lego Mindstorm

Tirsdag d. 24. Morgensang i kirken.

Fredag d. 27. Sidste skoledag før sommerferien. Alle møder fra 08.00-12.00. Tag ekstratøj med, da alle der har lyst pjasker med vand i tilfælde af godt vejr

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 34

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning