Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 43 - børnehaven på  22 39 33 44

Personale

Leder af Ingstrup Trivselsskole og -børnehave Susanne Dragsbæk Rasmussen

Sanne er uddannet fra Skårup Statsseminarium i 1995. Hun har både arbejdet som højskolelærer, friskolelærer og har senest været i folkeskolen. På Trivselsskolen underviser Sanne i matematik, idræt og musik, og desuden forestår hun morgensang. Sanne bor i Saltum med sin kæreste og tre børn, og i sin fritid spiller hun en masse musik.

Viceskoleleder Malene Krogh

Malene er uddannet fra UCN Hjørring i 1993 med dansk og engelsk som linjefag, som hun underviste i, i godt 18 år på Ingstrup Efterskole, inden hun kom til Trivselsskolen. Hun underviser i dansk, engelsk, kristendom og historie på Ingstrup Trivselsskole. Malene bor i Ingstrup med sin kæreste og to børn.

Lærer Agnete Rømer

Agnete er uddannet fra UCN Hjørring i 2014. Hun er oprindeligt uddannet indenfor salg og arbejdede i tre år som Area Manager for Nowaco. Agnete underviser i dansk, matematik, emnetimer og idræt på Ingstrup Trivselsskole. Hun bor i Vrå med sin mand og to børn

Lærer Anette Lukassen

Anette er uddannet lærer fra UCN Hjørring 2005 og har indtil juni 2017 undervist på Toftegaardsskolen i Jerslev. Anette bor på Gjøl med sin mand og deres tre børn. På Ingstrup Trivselsskole underviser Anette i fysik/kemi, geografi, biologi, idræt og matematik.

Lærer Birgitte Sande

Birgitte er uddannet lærer fra VIA University College og har tidligere undervist på en folkeskole, en efterskole og i en modtageklasse. Oprindelig har Birgitte en baggrund som korrespondent og oversætter. På Ingstrup Trivselsskole underviser hun i tysk, engelsk, spansk, dansk og emnefag. Hun bor i Aalborg med mand og to halvvoksne børn.

Lærer Frederik Majlund Christensen

Timelærer Gitte Lis Thomsen

Gitte er ansat på skolen som timelærer i håndarbejde. Gitte har arbejdet i mange år som autodidakt kunstner.

Pædagogmedhjælper Helle Anna Libak

Helle Anna er sproglig student og har i mange år arbejdet som faglig sekretær og senere valgt til næstformand inden for dansk fagbevægelse. Hun er pædagogmedhjælper i børnehaven, Fritteren og vikar begge steder. Helle Anna bor i Ingstrup med sin mand.

Pædagog og lærer Jette Nørgaard

Jette er uddannet fra UCN Hjørring i år 2000. Jette har siden arbejdet i både børnehave og SFO – de seneste mange år i Ingstrup Integrerede Institution som souschef. På Trivselsskolen er Jette lærer i indskolingen. Jette bor i Ingstrup med sin mand og to børn.

Sekretær Jette Hosbond Klyver

Pædagogmedhjælper Lars Sønderby-Egebak

Pædagogmedhjælper Line Breinholt Winther

Pædagogmedhjælper Lis Kristensen

Pædagogmedhjælper Helle Anna Libak

Pædagog Mads Thomsen

Mads blev færdiguddannet i 2017 fra UCN i Aalborg. Han bor i Aalborg med sin kæreste og deres søn

Lærer Mette O. Stougaard

Mette er uddannet fra Jelling Statsseminarium i 1998 og har siden været ansat på danske folkeskole samt tre år på en lille skole i Østgrønland. Derudover stod hun i to år for planlægning og afvikling af kreative aktiviteter i Skallerup Seaside Resort. Mette underviser i dansk, emnetimer, krea og historie.. Hun bor med sin mand og tre børn i Vrå.

Lærer Ole Pilgaard Rasmussen

Ole er uddannet fra UCN Aalborg i år 2001 og var i 9 år ansat på Saltum Centralskole. Derefter var Ole sammen med sin kone et år på Grønland i Grønnedal. Ole underviser i matematik og idræt på Ingstrup Trivselsskole. Han bor i Ingstrup med sin kone og deres tre børn.

Pedel Thomas Kristensen