Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 43 - børnehaven på  22 39 33 44

Personale

Leder af Ingstrup Trivselsskole og -børnehave Susanne Dragsbæk Rasmussen

Sanne er uddannet fra Skårup Statsseminarium i 1995. Hun har både arbejdet som højskolelærer, friskolelærer og har senest været i folkeskolen. På Trivselsskolen underviser Sanne i matematik, idræt og musik, og desuden forestår hun morgensang. Sanne bor i Saltum med sin kæreste og tre børn, og i sin fritid spiller hun en masse musik.

Viceskoleleder Malene Krogh

Malene er uddannet fra UCN Hjørring i 1993 med dansk og engelsk som linjefag, som hun underviste i, i godt 18 år på Ingstrup Efterskole, inden hun kom til Trivselsskolen. Hun underviser i dansk, engelsk, kristendom og historie på Ingstrup Trivselsskole. Malene bor i Ingstrup med sin kæreste og to børn.

Lærer Agnete Rømer

Agnete er uddannet fra UCN Hjørring i 2014. Hun er oprindeligt uddannet indenfor salg og arbejdede i tre år som Area Manager for Nowaco. Agnete underviser i dansk, matematik, emnetimer og idræt på Ingstrup Trivselsskole. Hun bor i Vrå med sin mand og to børn

Lærer Anette Lukassen

Anette er uddannet lærer fra UCN Hjørring 2005 og har indtil juni 2017 undervist på Toftegaardsskolen i Jerslev. Anette bor på Gjøl med sin mand og deres tre børn. På Ingstrup Trivselsskole underviser Anette i fysik/kemi, geografi, biologi, idræt og matematik.

Lærer Birgitte Sande

Birgitte er uddannet lærer fra VIA University College og har tidligere undervist på en folkeskole, en efterskole og i en modtageklasse. Oprindelig har Birgitte en baggrund som korrespondent og oversætter. På Ingstrup Trivselsskole underviser hun i tysk, engelsk, spansk, dansk og emnefag. Hun bor i Aalborg med mand og to halvvoksne børn.

Lærer Frederik Majlund Christensen

Tekst er på vej.

Timelærer Gitte Lis Thomsen

Gitte er ansat på skolen som timelærer i håndarbejde. Gitte har arbejdet i mange år som autodidakt kunstner.

Pædagogmedhjælper Helle Anna Libak

Helle Anna er sproglig student og har i mange år arbejdet som faglig sekretær og senere valgt til næstformand inden for dansk fagbevægelse. Hun er pædagogmedhjælper i børnehaven, Fritteren og vikar begge steder. Helle Anna bor i Ingstrup med sin mand.

Pædagog og lærer Jette Nørgaard

Jette er uddannet fra UCN Hjørring i år 2000. Jette har siden arbejdet i både børnehave og SFO – de seneste mange år i Ingstrup Integrerede Institution som souschef. På Trivselsskolen er Jette lærer i indskolingen. Jette bor i Ingstrup med sin mand og to børn.

Sekretær Jette Hosbond Klyver

Tekst er på vej.

Pædagogmedhjælper Lars Sønderby-Egebak

Tekst er på vej.

Pædagogmedhjælper Line Breinholt Winther

Tekst er på vej.

Pædagogmedhjælper Lis Kristensen

Tekst er på vej.

Pædagogmedhjælper Helle Anna Libak

Tekst er på vej.

Pædagog Mads Thomsen

Mads blev færdiguddannet i 2017 fra UCN i Aalborg. Han bor i Aalborg med sin kæreste og deres søn

Lærer Mette O. Stougaard

Mette er uddannet fra Jelling Statsseminarium i 1998 og har siden været ansat på danske folkeskole samt tre år på en lille skole i Østgrønland. Derudover stod hun i to år for planlægning og afvikling af kreative aktiviteter i Skallerup Seaside Resort. Mette underviser i dansk, emnetimer, krea og historie.. Hun bor med sin mand og tre børn i Vrå.

Lærer Ole Pilgaard Rasmussen

Ole er uddannet fra UCN Aalborg i år 2001 og var i 9 år ansat på Saltum Centralskole. Derefter var Ole sammen med sin kone et år på Grønland i Grønnedal. Ole underviser i matematik og idræt på Ingstrup Trivselsskole. Han bor i Ingstrup med sin kone og deres tre børn.

Pedel Thomas Kristensen

Tekst er på vej.

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 43

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning