Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 34 - børnehaven på  22 39 33 44

Rengøring​

Rengøring: På skolens kalender kan I se, hvornår I har rengøring. I er velkomne til at bytte indbyrdes. Hvis man har flere børn, er det det yngste barns navn, der er noteret. De forældre, der ikke er samboende, vælger selv, om de vil gøre rent sammen eller fordele de tildelte rengøringer mellem sig. Der er enkelte familier, hvori der kun er 1 forælder. De er enten sat sammen med en anden enlig forælder eller har en rengøring mindre end de øvrige.

Fredag vil man få en sms fra Malene med en kode til den nøgleboks, der sidder til venstre for hoveddøren.

Man kan gøre rent fredag, lørdag eller søndag. Ganske få weekender er der arrangementer på skolen, som man må tage hensyn til. Der skal gøres rent efter arrangementerne.

Skolen er delt i 4 zoner. På kalenderen kan man se, hvilken zone, man er blevet tildelt. Hver zone er beregnet til 2 voksnes arbejdskraft i ca. 3 timer:


Zone 1: 1. sal fra rengøringsdepotet hen til trævæg, repos og trappen ned til indgang, trappen ned til garderoberne, hele underetagen minus sløjd og hjemkundskab.


Zone 2: Hele anden sal, trappe ned til Fritter, Fritter, trappe ned til 1. sal.


Zone 3: Den gamle skole, toiletter i skolegård, 3./4. klasse, gangareal hen til trævæg, entre samt toilet ved Sannes kontor.


Zone 4: Skolekøkken, vaskerum, viktualierum samt hele stueetagen og trappe op til 1. sal i Kreahuset.


Vær meget opmærksom på de opslag, der er opsat på samtlige områder. Vi vil gerne tilstræbe en vis ensartethed i rengøringsstandarden, så tjek venligst opslagene.

Vær meget opmærksom på de opslag, der er opsat på samtlige områder. Vi vil gerne tilstræbe en vis ensartethed i rengøringsstandarden, så tjek venligst opslagene. Rengøringsmidler befinder sig aflåste lokaler. Brugte klude smides på gulvet i vaskerummet i kælderen.

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 34

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning