Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 34 - børnehaven på  22 39 33 44

Månedsbreve 2023/24

Maj 2024​

April 2024​

Marts 2024​

Februar 2024​

Januar 2024

December 2023

November 2023

Oktober 2023​

September 2023​

August 2023

Kære forblæste børn og forældre på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave.

Det glæder os helt utroligt meget at kunne åbne dørene til skolen og byde jer velkommen indenfor i ly for den hårde sommervind

Jeg håber sommerferien har gjort jer godt, for vi står nu klar til at få de faste rytmer tilbage, lærdommen i højsæde og fællesskabet dyrket.

Et særligt velkommen skal lyde til Gry, Runa og Niels, som er helt nye i O. klasse og til Nana vores nye pædagog i børnehaven. Velkommen til fra os alle.

I dette månedsbrev vil jeg komme ind på lidt nyt fra børnehaven, fokusområde for dette skoleår, glemmekassen, hovedrengøring og ikke mindst en præsentation af et helt nyt tiltag, som er sendt i luften af Ole og Frederik.

Fokusområde for dette skoleår:

I år vil vi have mindre fokus på os selv hver især og mere fokus på, hvordan hver enkelt kan bidrage positiv ind i de fællesskaber, vi indgår i. Med grundlag i det grundtvig-koldske værdigrundlag om almendannelse, det myndige menneske og det forpligtende fællesskab, har vi fokus på, at alle opnår forståelse af og erfaringer med, hvad hver enkelt af os kan bidrage med for at styrke vores læringsfællesskab. I lyset af trivselsdebatten i samfundet, finder vi inspiration i tidligere professor i almen medicin og mental børnesundhed, Carsten Obel og hans fokus på, at en af de vigtigste forudsætninger for trivsel er, at hver enkelt oplever, at man bidrager positivt ind i et fællesskab.

Vi vil i klasserne arbejde med, hvordan vi skaber gode fællesskaber og hvilket ansvar den enkelte har for at hverdagen bliver tryg, sjov og lærerig for os alle.

Som en del af at styrke fællesskabet mellem børnehaven og skolen, vil vi fremover kun lave et månedsbrev, som deles med alle.

Vi vil i år arbejde på at betaling for køb i bod bliver gjort kontantfri, så vi skal bruge mobilepay. Der vil komme yderligere information ud om dette, når vi er klar.

Præsentation af Nana

Jeg vil gerne have lov at præsentere vores nye dygtige pædagog i børnehaven. Hun hedder Nana og er godt i gang med at bidrage til børnehavens gode fællesskab.

Jeg har hørt fra fortrolige kilder (Mads), at Nana allerede er faldet godt til, har styr på tingeneog sætter gang i en masse gode aktiviteter for børnene.

Så når I møder Nana i børnehaven, må I meget gerne sige velkommen til hende

Kommende måned i skolen

Sidste dag for at finde ting i glemmekassen er tirsdag d. 15. august.

Hovedrengøring lørdag 12. august. Tidligere udsendt plan er vedhæftet.

Morgensang i kirken. Fredag d. 18. august morgensang kl. ca. 08.15 alle er velkomne.

Idrætsdag 24. august fra kl. 8 – 13

29. august. Forældremøde kl. 16.30 – 19.00 i 0. - 5. klasse.

30. august. Forældremøde kl. 18.30 – 20.00 i 6. – 9. klasse.

Kommende måned i børnehaven

Børnehaven vil fremover deltage i morgensang hver fredag. Vi glæder os og er meget spændte på, hvad Mads vil synge og spille for os

Opfordring

Jeg vil gerne opfordre til, at vi alle bakker op om vores fokuspunkt om at sætte lys på, hvordan vi hver især styrker fællesskabet, og så vil jeg gerne opfordre børn og voksne til… at støtte op om Ole og Frederiks nye tiltag. De har skabt en podcast, som muligvis vil gå over i historien Den er tilgængeligt på facebook, og vil fremover indeholde let information, seriøse tiltag og en snert af sjov og spas. I må meget gerne forkæle jeres øregange hver måned med dette nye tiltag, like og dele.

Med venlig hilsen

Christian

Juni 2023

Kære forældre og børn.

Jeg vil gerne starte dette månedsbrev med at sige en stor tak til alle børn og voksne, som har arbejdet utrolig hårdt for at gøre klar til vores festival. Det er utroligt inspirerende at opleve, og uden jeres indsats ville det simpelthen ikke være muligt at stable sådan en dag på benene. Tak for at være med på ideen og lave et fantastisk stykke arbejde. Det gav en helt speciel dag, med utroligt mange smil og gode oplevelser.

Udover almindelig information, vil vi i dette månedsbrev sige et farvel og velkommen hele tre gange, informere om ændringer i morgenfritter og give lidt ros til eleverne i 9. klasse samt meget mere😊

Det første velkommen skal lyde til de nye børn og forældre i børnehaven. Det er dejligt med så mange nye ansigter i vores fællesskab. Nogle af de større elever har allerede været forbi børnehaven og forsikret mig om, at de nye børn godt nok er nogle søde nogen. Så velkommen til.

Seneste måned

Vi vil gerne sige tillykke til Frederik og Franciska med deres lille nye dreng, Otto. I den forbindelse skal det andet velkommen gives til Frederik. Han er nu vendt tilbage til skolen, og vi valgte derfor at byde ham på en svensk delikatesse, som han nød sammen med Ole og nogle af eleverne. Tillykke fra os alle. Ny søn og surstrømning, hvad kan man ønske sig mere?

I maj har både fritter og 0. klasse skulle sige farvel til Mads, som blev takket for sit gode arbejde med hygge og et forsøg på at fange ham og give ham buksevand. Men: ”Han er simpelthen for hurtigt,” udtaler børnene. Mange tak for arbejdet Mads, vi må se, om vi kan fange dig senere😊

Flot indsats: I den seneste måneds tid har jeg selvfølgeligt hæftet mig ved det store arbejde, som børn og voksne har ydet i forbindelse med Børne- og Ungefestivalen, men udover denne flotte indsats har to ting vagt min opmærksomhed.

Vi har modtaget vores tilsynsrapport fra tilsynsførende Mogens Gjerløv, som har fulgt undervisningen på skolen. Jeg er meget glad og stolt over, at det arbejde, jeg ser skolens personale yde hver dag, bliver anerkendt af vores tilsynsførende. Jeg vil her viderebringe tilsynets sammenfatning:

”Det er tilsynsførendes opfattelse, at skolen er veldrevet. Både pædagogisk og praktisk gør man sig umagen, for at give den enkelte elev de bedste betingelser. Fagligt og socialt er man ligeledes særdeles optaget af den enkelte elevs faglige standpunkt og trivsel.”

Den anden ting, som har vagt min opmærksomhed, er de censorer, som har holdt vores niendeklasser i ørene under deres eksamen. Jeg snakkede efterfølgende med censorerne, som gav udtryk for, at de mødte nogle meget venlige og godt forberedte unge mennesker i vores niendeklasse. Så kommer man forbi en af de unge venlige og godt forberedte unge mennesker fra niende klasse, må man godt give dem en lille smule ros😊 Bare en lille smule.

Kommende måned

Her i juni måned holder solen sig ikke tilbage, og det gjorde Børne- og Ungefestivalen til en ekstra god dag, men når jeg nu taler om solen, kan jeg ikke undgå at komme til at tænke på vores nye pædagogiske leder i børnehaven. Han er allerede sprunget på hovedet ud i det og gør alt for at få hverdagen og det nye år gjort klar. Derfor skal det tredje velkommen gives til Mads. Velkommen som pædagogisk leder i børnehaven. Må dit lys skinner over børnehaven selv på en gråvejrsdag.

  • På fredag d. 9. juni har vi morgensang i kirken fra 8.20 alle er velkomne.
  • ​Dimission afholdes d. 19. juni. Særskilt invitation udsendes til 9. klasse og deres forældre.
  • ​Onsdag d. 21. juni alle er i skole fra 8.00 til 13.00 Oprydnings- og trivselsdag.
  • ​Torsdag d. 22. juni er der idrætsdag på stranden fra kl. 8.00 til 13.00 (Husk cykel, cykelhjelm, passende tøj, drikkedunk og turmadpakke.)
  • ​Fredag d. 23. juni er der sidste skoledag fra 8.00 til 12.00 (Husk vandpistoler og ekstra tøj)
  • ​Vi starter igen torsdag d. 10. august kl. 8.00 til 11.45
  • ​I løbet af næste uge udsendes ny kalender og anden info om næste år.
  • ​Der er ikke er bod de sidste to fredag i dette skoleår. Sidste gang er altså nu på fredag.

Morgenfritter

I forbindelse med vores tilrettelæggelse af personaleresurser ændrer jeg lidt i tilbud om morgenfritter. Efter sommerferien vil morgenfritter være for elever til og med 4. klasse. Elever fra 5. klasse og op kan møde i skolen fra kl. 7.30.

​​

Opfordring

Jeg vil denne gang gerne opfordre til at sende gode billeder til mig fra børne og ungefestivalen, som man vurderer kan og må bruges til PR for Børne- og Ungefestivalen. P.S.: Jeg har modtaget et godt klip fra min samtale med Jonathan Christensen om mit parforhold, så dem behøver I ikke at sende😊

Med venlig hilsen

Christian​

Maj 2023

Vi vil gerne starte dette månedsbrev med en kæmpestor invitation til vores Børn- og Ungefestival lørdag d. 3. juni kl. 10-14, hvor vi slår skolegården op til et brag af en fest.

Vi ønsker, at vores Børn- og Ungefestival skal være et inspirerende samlingspunkt for børn og unge i lokalområdet, hvor vi viser alt det frem, lokalområdet kan tilbyde. Her vil der blandt mange andre aktiviteter være mulighed for, at de små kan opleve hatteteater, og de unge kan se standup med Jonathan Christensen. Vi starter alle op med fællessang og musik med Kulturskolen og herefter vil aktiviteterne åbne til glæde for børn og voksne. Hestevognskørsel, hoppeborg, lasergame, rodeotyr, guldgravning, madboder, lokale stande, bål og fest. Kom glad og vær med og inviter alle de børn og voksne i kender 😊Husk, at alle elever skal være i ”skole” fra kl. 10-14 denne dag og til gengæld har fri den efterfølgende mandag 😊
Og så til månedsbrevet, som denne gang blandt andet omhandler spændende information om oplevelser i Berlin, brandøvelser, åbningstider i Børnehave og SFO, og selvfølgelig en kort præsentation af den nye pædagogiske leder i børnehaven. Men først til…
Måneden der gik
Vi vil starte med at sige tak til Maibritt for det store arbejde, hun har bidraget med i skabelsen af vores dejlige børnehave. Hun vil blive savnet, men hendes arbejde vil fortsætte i det gode pædagogiske grundlag, som børnehaven bygger på. Vi ønsker Maibritt held og lykke med hendes videre arbejde.
Generalforsamlingen blev i god stemning afholdt onsdag d. 26. april med indlæg fra bestyrelsesformand Eva, skoleleder Christian, tilsynsførende Mogens og vores revisor Tina. Der blev over hele linjen givet udtryk for en god skole og børnehave, som klarer sig godt til trods for de udfordringer friskoleverden oplever. Jeg vil gerne citere vores revisor Tina for følgende udtalelse: ”I har en rigtig god skole og børnehave med fantastiske forhold og godt styr på driften.”
På generalforsamlingen gik Louise Juul Møller ud af bestyrelsen, og Eva Mortensen og Anette Jensen blev valgt ind for forældrekredsen, og Tina Jensen blev valgt ind i skolekredsen. Jens Peter Skov Villerup og Inger Dueholm blev valgt til suppleanter. Velkommen til nye og gamle kendinge af skolen og børnehaven.
Der blev drøftet nye tiltag som ny børnehaveleder, arbejdet med at øge børneantallet, fondssøgning og sponsorater. Jeg er som ny skoleleder utroligt glad for at mærke den gode, glødende stemning af ildsjæle, der bakker op om skolen og børnehaven, og var tydeligt at mærke, at der er mange, som er bevidste om, at vores fællesskab er noget, vi aktivt skaber sammen.
På skolen har der i denne forgangne måned været morgensang i kirken, hvor vores egen Ole Rasmussen slog sin elektriske diddley bow an i kirkerummet – hvis I forældre ikke ved hvad det er, så spørg jeres børn😉 og selvom Ole kun har en streng at spille på, gav han den fuld power. Fantastisk oplevelse, som jeg vil opfordre alle til at opleve mindst en gang i sit liv.

Herudover havde vi en stille uge, da de vilde udskolingselever tog på en urban opdagelsesrejse til Berlin, hvor de mærkede historiens vingesus ved blandt meget andet at besøge Brandenburger Tor, Berliner Fernsehturm og ikke mindst Hitlers førerbunker, som nu er en jævn parkeringsplads. Jeg har fået tilkendegivelser fra både eleverne og Malene og Frederik om at det var en fantastisk tur. Eneste sten i skoen, var Frederik, som en enkelt gang fik lidt voksen skældud af Malene. 😊
I børnehaven vil jeg gerne fremhæve madpakkehytten, eller mere præcist Thomas og de forældre, som har gjort et fantastisk stykke arbejde med at flytte sand og lægge fliser, så den kan blive klar til brug her i foråret. Det er endnu et eksempel på, at når nogle rykker sammen, kommer det alle børnene til gode. Vi glæder os til at kunne indvie den.

Kommende måned
I forbindelse med Børne- & Ungefestivalen vil vi i løbet af maj begynde at dele opgaver ud til forældre, så vi kan blive klar til at inviterer vores lokalområde til fest.
En helt stor opgave, som jeg vil opfordre til, at vi starter på nu, er at invitere de børn og forældre man kender til at komme og deltage. Det vil være en super mulighed for at give børn en sjov dag, og få vist børnehaven og skolen frem til kommende børn og voksne i vores fællesskab. Det varer ikke mange dage, før det endelige program kommer ud, så man helt tydeligt kan se, hvad det er, man inviterer til 😊
Vi vil i maj gennemføre vores første varslede brandøvelse for at få pudset vores nødrutiner af, så alle børn og voksne ved, hvordan man skal agere, hvis der skulle opstå brand. Børn og voksne vil få besked om hvor og hvornår øvelsen sættes i gang, og vi vil så efterfølgende evaluere, inden vi i fremtiden laver uvarslede brandøvelser.
Fra d. 1.8. kommer der nye åbningstider i børnehaven og SFO’en. Efter at have talt med personalet begge steder om behovet, giver det god mening, da det er meget vigtigt for os alle, at personalets timer bliver brugt sammen med børnene. Åbningstiderne fra august ser ud som følger:
Mandag-torsdag: 6.30-16.45
Fredag: 6.30-15.45
I forhold til skoleferie, så har vi tidligere skrevet ud, men det gør ikke noget at nævne, at vi går på ferie fredag d. 23.6. og starter igen torsdag d. 10.8. Vi starter dermed to dage tidligere end resten af kommunen og har i stedet en længere juleferie.

Ny pædagogisk leder i børnehaven
Vi vil meget gerne præsenterer Mads Thomsen som den nye pædagogiske leder i børnehaven. Selvom mange af jer kender Mads godt, da han har været ansat i skolen og i børnehaven siden 2017, vil vi gerne skrive et par enkelte ord om ham. Mads er valgt til at overtage den pædagogiske ledelse af børnehaven efter Maibritt, fordi han er en utroligt dygtig og professionel relationspædagog med indgående kendskab til skolens og børnehavens værdigrundlag, struktur og hverdag. Han er et positivt menneske, som arbejder konstruktivt og engageret sammen med både kolleger, forældre og børn om at finde de bedste løsninger og få dem udført. Mads er klar på den store opgave, der ligger i at fortsætte den trygge hverdag i børnehaven, samtidig med at understøtte ønsket om at styrke båndene mellem børnehaven og skolen, og på sigt at arbejde mod åbningen af et børnehus. Sidst men ikke mindst, er Mads et menneske, som børnene er glade for og trygge ved.
Vi vil meget gerne byde Mads velkommen i den nye rolle, som pædagogisk leder i børnehaven fra den 1. juni 2023.

Opfordring
Skolen og børnehaven er ikke en selvfølge, men bygger på 11 års pionerarbejde fra lokale engagerede forældre og personale. Jeg vil gerne slutte af med at gøre opmærksom på, at dette fantastiske fællesskab er noget, vi tilvælger at skabe sammen. Vi har alle direkte indflydelse på, hvem vi gerne vil skabe dette fællesskab sammen med, så inviter gerne børn og voksne til at opleve fællesskabet. Inviter til en rundvisning, som vi meget gerne giver, eller opfordre kommende forældre og børn til at deltage ved en morgensang, hvor der er risiko for kuldegysninger af den gode slags.


Med venlig hilsen
Malene & Christian

​Marts 2023

Kære forældre og børn.

Så er det tid til endnu en månedsopdatering fra os her på skolen. Der er sket en del spændende ting den seneste måned, som vi gerne vil dele med jer. Vi kan starte med at fortælle, at der i dag var vild panik på skolen, fordi påskeharen kom forbi og tabte en masse påskeæg, som børnene var så søde at hjælpe med at indsamle. Mums 😋

Seneste måned

Udskolingen har haft travlt i marts, som har været en begivenhedsrig måned. Det har været fedt for vores 8. klasse at være i brobygning for at prøve kræfter med ungdomsuddannelserne.

Udskolingen har også været på Aalborg Historisk Museum og Teater Nordkraft. Det er vigtigt, at de unge hoveder både får mødt lidt moderne kultur og mærker det historiske vingesus 😊

De har også prøvet kræfter med projektopgaven, som de klarede flot.

For 0. til 4. klasse har mødet med omverdenen også været spændende. De har været på Aalborg Teater og set ”Pinocchio”, som desværre blev afbrudt midt i forestillingen. Hovedpersonen kom til skade, og eleverne måtte tage hjem med en noget anderledes oplevelse. Heldigvis er det sådan, at de i ugen efter påske vil få mulighed for at se teaterstykket på film, som Aalborg Teater har sendt til os.

Vi har sluttet marts måned af med lidt mere sukker end dagligdagen ellers byder på. Kenneth ”Bager” Dunker var så sød at bage kææææææmpe meget chokoladekage til os som belønning for, at alle børn i skole og børnehave samlede affald ind – 175 kg blev det til! Mega godt arbejde af vores børn, og fantastisk at Kenneth er så generøs.

Der gik ikke lang tid efter chokoladekageindtaget, før der var tid til ”Redningsaktion Påskehare”. Vi blev ringet op af påskeharen, som havde brug for vores hjælp – og her var der som tidligere skrevet pay off i form af chokoladeæg, så nu er vi bare helt klar til at holde påskeferie.

Kommende måned

·Fredag d. 14. april morgensang kl. ca. 08.30 i kirken - alle er velkomne.

·Fra den 17. – 20. april er udskolingen i Berlin sammen med Malene og Frederik.

·Onsdag d. 26. april kl. 18.30 er der generalforsamling, hvor vi håber at se jer alle forældre. Bestyrelse sender en dagsorden ud.

Opfordring

Maibritt har desværre sagt farvel til os for at tage hul på et nyt kapitel i sit arbejdsliv. Vi ønsker hende alt det bedste i fremtiden og takker hende for alt det fantastiske arbejde, hun har gjort for børnehaven og skolen.

Vi er nu i gang med at finde en ny pædagogisk leder. Hvis I kender nogen, der har lyst til at overtage posten, må I endelig sige til. Vi vil meget gerne have Maibritts gode pædagogiske arbejde videreført. Vi vil derfor gerne opfordre alle til at tage del i vores søgen efter en ny pædagogisk leder.

Super god påske til jer alle

Med venlig hilsen

Malene & Christian

​Februar 2023

Kære forældre

Dette månedsbrev består af to dele: En ”officiel” meddelelse fra bestyrelsen og mig samt de vanlige informationer om kommende måneds aktiviteter m.m. 

Vi har i den seneste tid arbejdet med skolen og børnehavens budget på baggrund af øgede omkostninger og udsigt til lavere børnetal i skolen og børnehaven i 2023 og 2024. Efterfølgende har bestyrelsen og jeg konstateret, at det desværre har været nødvendigt at gennemføre en personalereduktion gældende fra det nye skoleår. Disse ændringer får altså ikke betydning for skolen og børnehavens drift indtil sommerferien. 

Helt konkret betyder det, at bestyrelsen og jeg desværre har været nødt til at opsige Agnete og Helle Anna samt at tilbyde Susanne, Maibritt, Line og Lars ansættelse på nedsat beskæftigelsesgrad. Derudover har Malene ønsket at komme til at undervise mere, og er derfor opsagt som viceskoleleder og genansat som lærer med funktion som souschef. 

Der kan, som altid ved planlægning af et nyt skoleår, komme ændringer, men det kommer ikke til at forandrer skolen og børnehavens overordnede hverdag og formål: At lave god skole og børnehave for alle vores børn. 

I forhold til konkrete ændringer kan jeg på nuværende tidspunkt sige, at 5. / 6. klasse skal have ny klasselærer. Derudover arbejder vi på at lave to fælles udeeftermiddage fra kl. 14.00 til 15.30 i børnehave og Fritter. Dette gøres i øvrigt også for at styrke fællesskabet på hele matriklen, og for at sætte endnu mere fokus på udeliv og bevægelse. 

Vi er alle i skolen og børnehaven klar over, at disse ændringer kan give bekymringer, hvilket er helt naturligt. Jeg kan dog forsikre om, at alle arbejder på fuldt tryk med at udvikling skolen, børnehaven og Fritteren. Skulle man have behov for nærmere uddybning, står døren til kontoret som altid åben. I har altid været gode til at komme til os med jeres bekymringer, det skal I endelig blive ved. 

Venlig hilsen 

Christian

​Efter en dejlig afslutning på februar måned med både dejlig emneuge og super skøn skolefest, har vi i dag taget hul på marts måned.

Her sker der en del ting på skolefronten. Allerede i næste uge skal 7.-9. klasse lave den årlige projektopgave – i år med det overordnede emne: Hele verden fra forstanden. Overbygningens brainstorm ud fra dette emne har affødt en masse spændende underemner, og vi glæder os til at følge de unge menneskers arbejde.

Herefter går vi ind i noget, der ligner en kulturuge, idet først 0.-4. klasse skal på Aalborg Teater og se ”Pinocchio ”, og 7.-9. klasse skal på Teater Nordkraft og se ”Lazarus”. Det er altid sådan en dejlig oplevelse for os alle sammen at være i teatret – lyset, lyden, historien, skuespillet, kulisserne og kostumerne – der er noget for alle sanser!

D. 22. marts sender vi forårets elevplaner ud, og i den efterfølgende uge, er der mulighed for skolehjemsamtaler, men som vanligt understreger vi, at man kun skal komme, hvis man selv har noget at spørge om i forhold til det udsendte. For 0.-2. klasses vedkommende kan man bestille tid til samtale 27.3., 3.-6. klasse har mulighed for samtaler d. 28. 3. og 7.-9. klasse d. 29.3. Så når I har modtaget elevplanerne, og hvis I derefter ønsker en samtale, så skriv en besked til klasselæreren, som giver jer en tid til samtale på den tildelte dag.

I den sidste uge af marts skal 8. klasse i brobygning på diverse ungdomsuddannelser. Her får de mulighed for at snuse til, hvad de forskellige uddannelser indeholder og på den måde bliver de mere kvalificerede til at tage et valg efter 9. eller 10. klasse.

Sidst men ikke mindst skal vi atter deltage i Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling – det ligger endnu ikke helt fast, hvornår i marts det bliver – men det bliver 😊. Det er en utrolig vigtig dag både for miljøet, hyggen og fællesskabet.

Venlig hilsen

Christian og Malene

Januar 2023​

Kære forældre

Rigtigt godt nytår til jer alle - vi håber, I har fået en god start på 2023😊

Januar er en stille og rolig måned, og det er også godt for både børn og voksne efter en hektisk - men dejlig - december. Vi går dog ikke helt i hi og især for udskolingen er der nogle ændringer i det daglige skema.

I dag har 7.-9. klasse haft besøg af Sikker Trafik Ambassadør, Ronnie Mogensen, som fortalte om et meget turbulent ungdomsliv med omsorgssvigt, stoffer, alkohol og kriminalitet samt et trafikuheld, som resulterede i, at han i dag er lam fra livet og ned og derfor sidder i kørestol. Ronnies fortælling er voldsom, men derudover er det også en fortælling om menneskelig styrke og evne til at ændre selv de mest håbløse vilkår. Huhej - vi fik noget at tænke over ....

Fra mandag d. 16. til og med torsdag d.19. har 9. klasse terminsprøver, og det samme har 7./8. klasse d. 16. og d. 17. - herefter har de to emnedag i henholdsvis tysk og kristendom. Fredag i samme uge får overbygningen besøg af Life Fonden, som kommer med deres Life Mobil Lab.

Det er super dejligt for både elever og lærere at få besøg udefra, så vi glæder os over hele to af slagsen denne måned 😊

Trivselskoret starter igen tirsdag d. 10. kl. 13.55-14.35 og har man ikke været med i første halvdel af skoleåret, så er der nu en chance for at få dejlige Annemarie til korleder. Det er ganske gratis at gå til Trivselskor, og som skrevet mange gange før, så giver det at synge sammen glæde og fællesskab, og derudover så bliver man også både klog og smuk! Så kom glad og vær med i Trivselskoret hver tirsdag 🎶

Husk, at januar er/kan være både kold og våd, så skiftetøj og fornuftigt udetøj er stadig en meget vigtig ting at medbringe 😊

God januar til alle 😊 Vi glæder os allerede til februar, hvor der både er emneuge og skolefest på programmet 💗

​Mange hilsener

​Christian og Malene

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 34

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning