Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 34 - børnehaven på  22 39 33 44

Månedsbreve 2022/23

Juni 2022

Kære forældre

I morgen går vi ind i den første sommermåned, og tiden flyver afsted. Vi glæder os over det lune vejr, og håber det holder, for vi vil gerne være ude noget mere her i sommeren. Husk i den forbindelse, at børnene skal være smurt i solcreme, når de kommer i skole.

Der er en del ting, der kommer til at ske her i juni. Vores 9. klasse går til afgangsprøver i dansk og engelsk de næste uger. Vii har sagt til dem, at de bare skal gøre, hvad de kan, og at en prøvesituation er et øjebliksbillede, som ikke definerer dem som mennesker. Det gør derimod de egenskaber, de hver især og sammen har. Vi håber, de alle sammen får en god oplevelse.


Vi har dimission for selv samme 9. klasse og deres familier mandag den 20. juni fra klokken 17.00. Det er altid en helt særlig begivenhed, når vi ønsker nogle dejlige unge mennesker god vind videre ud i livet, uden for Ingstrup Trivselsskole og -børnehave.

Onsdag d. 22. juni laver vi en generel oprydning i samtlige klasser, og de klasser, som skal have nyt lokale næste år, holder også flyttedag. Når alt det praktiske er til en side, vil der være Trivselsdag resten af dagen sammen med den aktuelle klasselærer. Alle elever får fri kl. 13.00 😊

Dagen efter, torsdag den 23. juni fra kl. 8-13 har vi idrætsdag på stranden, og derfor er det supervigtigt, at alle børn have en køreklar cykel og cykelhjelm klar klokken 8.00. Derudover skal man være udstyret med en turrygsæk indeholdende en solid madpakke, drikkedunk med vand, tøj der passer til vejret og sidst, men ikke mindst skal ens krop være indsmurt i solcreme.

Fredag den 24. juni har vi sidste skoledag fra kl. 8-12. Her vil 9. klasse traditionen tro komme udklædt og holde sidste skoledag sammen med os. Der vil være karamelkast og vandkamp, så husk badetøj, håndklæde og evt. en vandpistolgeværsting.

Vedhæftet er en opdateret kalender.

Vi glæder os til en forhåbentlig både solrig og begivenhedsrig juni måned 😊


Mange hilsener

Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave​

Maj 2022

Kære forældre

Vi går en dejlig, travl og begivenhedsrig måned i møde, hvor solen forhåbentligt vil skinne på os det meste af tiden

D. 2.-4. maj er helliget 9. klassernes skriftlige afgangsprøver, så der skal vi andre være stille, når vi bevæger os rundt i den gamle bygning. Onsdag d. 4. får 4.-7. klasse besøg af forfatteren Søren Jessen, hvis værker ungerne forinden har læst et udvalg af. Torsdag kommer Jammerbugt Kulturskole og laver musik med 2.-3. klasse, så der sker en del i den kommende uge.

Derefter er der nogenlunde ro på indtil d. 20. maj, hvor vi endelig igen kan lave SKOLEGÅRDSROCK I den forbindelse har Sanne to beskeder:


1. Fra mandag den 2. maj holder vi i en periode morgensamling uden jer forældre. Vi er ellers så glade for, I igen kommer og synger med, men vi skal i gang med at øve vores indslag til skolegårdsrock, og indslaget skal gerne være en overraskelse. Mandag d. 23. maj er I mere end velkomne igen😊


2. Vi vil gerne, at I sender en mail til mail@ingstruptrivselsskole.dk med besked om, hvorvidt I d. 20. kan hjælpe om formiddagen(klargøring), eftermiddagen(bla. stå i boder) eller oprydning (jeg minder om, at oprydningsrekorden er 31 min. fra vi sagde ”Vi ses næste år”, til hele skolegården var ryddet). Hvis man ikke melder tilbage, sættes man på en opgave. Husk at skrive, hvis man allerede har en anden slags opgave – fx hente scene dagen før el.lign.

I denne uge har vi desværre sagt farvel til Anders Lunden fra 5. klasse. Han er startet på Saltum skole, og vi ønsker ham alt det bedste og håber, han bliver rigtigt glad for at være der.

I forhold til månedens hændelser, så var jeg nærved at glemme den uendeligt vigtige dato: 14. maj. Og hvis det var sket, ville 7. klasses samlede vrede hvile over mig til evig tid. D. 14. maj skal de smukke unge mennesker kon- og nonfirmeres, og vi sender dem mange og kærlige ønsker for en skøn dag med familie og venner.

Vi slutter denne månedshilsen med at sige: God weekend

Mange hilsener

Malene Krogh
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

April 2022

Kære forældre

Vi er på vej ud af en dejlig marts måned, som bl.a. har budt på opera og teater for indskolingen, fastelavn for Fritterbørnene, reklamefremstød for Ung Jam og Ventil-foredrag for udskolingen. Derudover er vi som tidligere nævnt startet på en ugentlig ”alle-bevæger-sig-sammen-time”, og det har indtil videre udmøntet sig i nogle dejligt gåture, hvor eleverne får talt sammen på tværs af klasserne, hvilket er så skønt at se. I denne uge har vi/skal vi også samle skrald, og eleverne er super gode til at finde og samle det skrald, som der desværre ligger lidt for meget af i vores natur. På mandag kommer renovationsfolkene og vejer, hvor meget vi har fundet i løbet af ugen.

På elevsiden er der sket nogle ændringer, idet vi desværre har måttet sige farvel til Casper fra 6./7. klasse, som lige nu har brug for et andet undervisningstilbud. Vi har heldigvis stadig Caspers søskende på skolen, så vi mister ikke fuldstændigt kontakt til ham, og vi ønsker Casper alt det bedste. Carl Herman fra 2. klasse skal fremover hjemmeskoles, så vi siger farvel til ham og hans forældre og ønsker ham al held og lykke. Oliver fra 4./5. klasse har valgt at skifte skole, og også her gælder det, at vi stadig har Olivers søster hos os, og derfor også håber at se ham i ny og næ. Også Oliver ønskes held og lykke. I 2. klasse får vi fra på mandag en ny pige, Isabella Marie Buch, som flytter til byen med sin mor, Maibritt og sin far, Brian. Et varmt velkommen skal lyde til den nye familie i flokken 😊

Inden påske vil I modtage forårets elevplaner – dvs. en slags statusopgørelse på jeres barn m.h.t. både det faglige og det sociale. Forårselevplanen er en opdateret version af den plan, I modtog i vinters. Det, der måtte være nyt, er skrevet med grønt. Hvis I har behov for at få nogle af tingene uddybet, er I velkommen til at kontakte de enkelte lærere over mail eller komme til skolehjem-samtaler d. 25.-27. april. Se evt. opdateret kalender på skolens hjemmeside. I skal selv kontakte klasselærer, hvis I gerne vil have en samtale 😊

Ugen inden, der er skolehjemsamtaler, har vi generalforsamling – nærmere bestemt d. 20.4. kl. 19.00. Vi håber, at se rigtigt mange af jer. Bestyrelsen vil inden længe udsende en dagsorden for mødet.

Så er jeg af Ole samt Jonatans far, Morten, blevet tvunget til at komme med en reklame for et fodboldarrangement – det kommer her:
I forbindelse med Champions League finalen i fodbold, som spilles lørdag d. 28.5. kl. 21.00, vil der være et arrangement for alle interesserede. Arrangementet starter med fælles grilning af medbragt mad, hvorefter der spilles en fodboldkamp mellem elever og voksne. Til slut ses finalen i Fritteren på storskærm kl. 21.00. Der vil i god tid inden bliver udsendt en indbydelse. Hm, på trods af at det handler om fodbold lyder det jo faktisk ret hyggeligt 😉😊😊

Vi håber, alle får en dejlig april måned og en god påskeferie, når vi når dertil.


Mange hilsener

Malene Krogh

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave​

Marts 2022

Kære forældre


Vi er nu kommet ind i den første forårsmåned, og hvis det bliver et forår, som danske forår er flest, så er det vigtigt, at der både er varmt tøj/regntøj i garderoben. Forhåbentligt får vi også en masse sol 🌞🌞🌞

Mandag d. 7. marts klokken 8.00 har vi igen morgensang sammen i Fritteren ❤️❤️❤️ Det glæder vi os vildt meget til! Eftersom vi har måttet undvære det i knap 2 år, er der jo nogle elever for hvem, det er noget, de aldrig har prøvet før. I forhold til morgensang er det super vigtigt, at alle elever er klar i Fritteren klokken 8.00, hvor vi starter med at råbe alle elever op og derefter synger vi. De første 14 dage laver vi morgensang uden forældre, da vi lige skal ind i rytmen og have skabt en rutine, men fra 21. marts er alle forældre igen velkomne til at være med til morgensang. Det vil vi også glæde os til 😊

I forlængelse af at genoptage gamle rutiner, så tænker vi, at det er en god ide at minde alle om børnehavens og skolens kostpolitik, som lyder: Grønt, groft og uden sukker. Vi er helt med på, at nogle få børn fx har svært ved at spise groft brød, men hvis alle igen lige vil give den overordnede retningslinje en tanke både i forhold til madpakker og bod, så vil det være rigtigt fint 🙂

I næste uge skal 8. og 9. klasse lave projektopgaver, og i år er det overordnede emne ”Magt”, som åbner op for muligheden for at vælge utallige spændende underemner.

Mandag d. 14. skal 0.-3. klasse i Aalborg Teater og se ”Kejserens Nye Klæder”. Forestillingen har allerede fået stor ros, så der er helt klart noget at glæde sig til.

Til slut videresender vi en besked fra Jammerbugt Kommune ang. Coronatestning:

Den 21. februar 2022 ophørte opfordringen om, at alle elever fra og med 1. klasse og ansatte på grundskoler lader sig screeningsteste to gange om ugen. Derfor er kommunens podeteam nedlagt, og der udleveres heller ikke længere automatisk selvtest til skolens elever og ansatte.

Skulle I have et ønske om fortsat at bruge selvtest til jeres barn, er I velkomne til at hente selvtest på skolens kontor. Sundhedsstyrelsen anbefaler dog, at man ikke bruger selvtest, hvis man har været smittede inden for de seneste 60 dage.

Hvis I har spørgsmål eller brug for vejledning ang. smitte med COVID-19 mv., kan I frem til udgangen af marts ringe til Jammerbugts Sundhedsteam på tlf. 4191 2818 på hverdage mellem kl. 7.30 – 15.00 og weekender mellem kl. 13.00 – 17.00.

Februar 2022

Kære forældre


Vi er på vej ind i februar, og vi håber det bliver måneden, hvor Coronaen slipper os. Lige nu har vi mange smittede børn og voksne i både skole og børnehave, og vi glæder os alle sammen til en lidt mere almindelig hverdag. Vi kan godt mærke på børnene, at hverdagen af gode grunde ikke er lige så struktureret som den plejer, så vi skal alle hjælpe hinanden med rummelighed og forståelse i det samarbejde, vi har omkring børnene.

Sidst på ugen vil alle børn i 0.-9. klasse igen få en pakke med 5 tests med hjem. Den skulle så gerne holde den efterfølgende to og en halv uge, og lad os så krydse fingre for, at vi dernæst er ved at være et sted, hvor vi kan ophøre med at teste.

I uge 7 har vi emneuge: ”Kunst og børn i bevægelse”. Det projekt glæder vi os vildt meget til, og vi håber at få frembragt skønne kunstværker, som vil komme til at pryde vores skole både inde og ude. OG apropos kunst i uderummet: På væggen ud mod Skolebakken hænger der en kæmpemæssig drage og drageunger, som vi skal have pillet ned. De er fæstnet med få skruer, men vi kunne super godt bruge en lift eller muligvis et stillads (vi ved bare ikke helt, om man ville kunne stille sidstnævnte op på det pågældende sted). Er der nogen, der ville kunne hjælpe med at skaffe det ene eller andet, så Thomas-Pedel kan få slået dragen og dens unger ihjel???

I forhold til uge 7, så er vi nødt til at droppe skolefesten. I stedet laver vi en udendørs ferniserings-højtidelighed med ungerne fredag formiddag. De forældre, som har mulighed for det, er naturligvis velkomne til at komme og beundre frembringelserne.

I uge 8 holder skolen vinterferie, og derefter er der kun en enkelt skoledag, inden foråret (i hvert fald ifølge kalenderen) sætter ind

God februar til alle

Mange hilsener

Sanne og Malene

​Januar 2022

​Kære forældre


Rigtigt godt nytår til alle familier – vi håber alle er kommet godt i gang med det nyt år.

Vi er som bekendt startet med 2 dages on-line undervisning, men på onsdag går vi ”rigtigt” i gang, og det betyder, at alle møder kl. 8.00 og følger et helt almindeligt skema – det bliver dejligt 😊 Lige som inden jul skal børnene holdes adskilt klassevis, og de får tildelt separate udendørsområder. Derudover opfordrer myndighederne til to ugentlige test: De ikke-vaccinerede børn kan blive testet af Pernille-tester her på skolen tirsdag og torsdag. I forhold til de øvrige afventer vi meldinger fra kommunen angående selvtests, og så snart I ved noget, får I også besked. Vi minder om, at vi lige nu har test liggende til alle børn (undtagen til børn i 0. klasse). Det er meningen, at man skal tage en test, inden man møder fysisk i skole på onsdag og den anden lader man ligge til en evt. 0. dags-test.

Januar måned byder ikke på en helt masse anderledes ting, dog er der d. 10. januar kl. 18.30 skoleindskrivning for kommende 0. klasse elever – andre interesserede er også meget velkomne 😊 D. 11. januar afholder vi læseformiddag for 0.-7. klasse, og de forskellige dansklærere skal nok skrive ud, hvis der er noget, I skal forholde jer til i den anledning.
Den efterfølgende uge byder på terminsprøver for 8. og 9. klasse, så de kan få øvet sig i, hvordan man strukturere en opgave inden for et givent tidsrum.

Så springer vi lidt frem i tid: Vi håber på at kunne afholde generalforsamling i april – og at I alle vil møde op og være med 😊 I den anledning skal vi minde om, at hvis man har forslag til denne generalforsamling, skal de være bestyrelsen i hænde senest 1. februar 2022. Skriv en mail til bestyrelsesformand Eva Mortensen på
emo@lbnmedical.com

På trods af høje smittetal og megen virak vil vi gøre os rigtigt umage med at skolens dagligdag bliver netop det – dagligdag. Vi vil gøre alt hvad vi kan for, at vi hygger, griner, ærer og passer godt på hinanden på én og samme gang 😊

Fortsat god januar til alle!

Mange hilsener

Sanne og Malene
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 34

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning