Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 34 - børnehaven på  22 39 33 44

Månedsbreve 2022/23

December 2022​

​Kære forældre

Så går vi i gang med julemåneden, og vores skole er helt klar og står skarpt med dejlig julepynt fabrikeret af de skønne børn. I alle klasser blev der klippet og hygget, og det var rigtig dejligt at gå rundt og mærke engagementet og se

I denne måned har vi følgende på programmet:

  • D. 2.12.: Biblioteksbus – husk bøger
  • ​7.12.: Læseformiddag for 0.-6. klasse. Eleverne skal medbringe det sædvanlige skolegrej.
  • ​D. 19.12.: Trivselsdag – alle klasser møder kl. 8-13
  • ​D. 20.12.: Kirke og julefrokost – fri kl. 13.00 og herefter juleferie til og med onsdag d. 4. januar.

I forhold til det sidste punkt har vi besluttet, at vi igen i år får pålægskagemand med flæskesteg, frikadeller, fiskefilet og andre lækkerier fra Meny – og så selvfølgelig risalamande til dessert. I modsætning til sidste år vil vi sætte os og spise sammen ALLE sammen i Fritteren – lige som i de gode gamle dage inden Coronaen. Vi skal bede alle forældre indbetale kr. 30,- pr. barn på 48 51 54 senest d. 16.12. Husk, at anføre barnets navn – hvis man har flere børn, er det nok at anføre ét navn 😊

Der er forældre, der har bedt om at få genopfrisket, hvordan man henvender sig til skolen i forbindelse med sygdom og lignende:

  • Barns sygdom – skriv en sms til 50 70 33 24 eller send en besked via Intra til Christian eller Malene.
  • ​Gå tidligere på grund af tandlæge etc. – skriv på Intra til klasselærer
  • ​Besked til Fritter – skriv sms til 50 70 33 34

Vi har i den forgangne måned sagt farvel til to elever, nemlig Malte fra 4. klasse og Lukas fra 8. klasse. Malte har stadig sin søster på skolen, så vi håber at se ham i ny og næ og ønsker ham alt det bedste. Lukas fik mulighed for at sikre sig en plads på en eftertragtet efterskole i 9. klasse ved at starte nu, og vi ønsker for ham, at han får den bedste tid på efterskolen.

I 3./4. klasse har vi sagt goddag til Nellie, og på mandag skal vi hilse på Freja i 8. klasse. Et varmt velkommen til dem begge.

Vi ønsker jer alle en dejlig december måned.

Venlig hilsen

Christian og Malene

November 2022​

Kære forældre


Den sidste efterårsmåned står på spring – temperaturerne synes dog endnu ikke helt at have opfattet, at de skal dale ned på et for årstidens passende niveau.


Lige nu og her glæder vi os først og fremmest til Åben Skole og fællesspisning på torsdag. Som bekendt skal eleverne møde kl. 13, og de elever fra 0.-6. klasse, der ikke skal spise med, har fri kl. 17.00. Eleverne fra 7.-9. klasse har fri kl. 18.30, idet de skal sælge kage, sodavand og julekalender. Vi håber på, at rigtigt mange af jer vil komme på besøg og gerne familie og venner med 😊


Dagen efter, fredag d. 4., går alle elever i skole fra kl. 8.00-11.45 – dette står IKKE i kalenderen. Vi starter med at rydde op, derefter ser vi alle sammen film, og til slut er der Bevægelse For Alle.


Så er der glædeligt nyt i forhold til Christian. Han kommer til fællesspisning på torsdag og starter så med at være på skolen fra fredag. I starten bliver det kun i få timer ad gangen, og så satser han på at være tilbage på ”fuld power” i løbet af 2-3 måneder 😊 Han glæder sig SÅ meget til at komme tilbage og være sammen med ungerne (og os), og vi glæder os til at få ham tilbage.


November måned byder også på skole-hjem-samtaler, praktik for 8. og 9. klasse og juleklip for alle. Derudover skal 5./6. klasse i teatret, så der bliver nok at se til af dejlige ting og sager 😊


Mange hilsener
Malene

Oktober 2022​

​Kære forældre

Så står vi ved indgangen til oktober måned, og vejret har da i sandhed været i efterårs-mode, men nu håber vi på lidt sol igen.

Sol giver gode muligheder for udendørsaktiviteter, og som mange af jer ved, har Ingstrup Sportsforening for nyligt opført en padelbane. Den har alle vores elever nu fået mulighed for at bruge, idet sportsforeningen har givet os et rigtigt fordelagtigt tilbud, som vi har sagt ja tak til. Alle elever på Ingstrup Trivselsskole har altså nu adgang til padelbanen, men de skal dog omkring Ole først og have info om bookingsystemet. Man skal selv medbringe padelbat og bolde.

Når solen ikke skinner, bliver der koldt, og grundet de stigende energipriser bliver denne vinter også hos os koldere end vanligt. Der er derfor super vigtigt, at alle elever har:

- Fornuftigt udetøj, så de ikke kommer ind og sidder og er våde i undervisningen (der bliver ikke lagt tøj på radiatorerne denne vinter). Medbring evt. skiftetøj.

- At man har varmt tøj og futter på – her er fodkoldt selv i ikke-vintermåneder

Derudover må man gerne tage en plaid med, hvis man synes, det kunne være varmt og hyggeligt.

Vi håber, at alle har fået bestilt de skolefotos de have brug for hos Kirsten Bøjstrup. Her kommer lige et tillægstilbud: Et stk. HELT fantastisk fællesbillede af skole- og børnehavebørn samt personale, 14 x 21 cm, 60 kr. Ønsker man et fællesbillede, bedes man indbetale beløbet via mobilepay på 48 51 54 samt med elevens navn senest d. 7.10.

I oktober har vi morgensang i kirken fredag d. 7., og man er meget velkommen til at deltage.

Den efterfølgende uge har vi emneuge, og her går alle børn i skole mandag-torsdag kl. 8-13, fredag 8-11.45. De to første dage skal vi forhåbentligt lave en Danmarksrekord i kuglebanebygning, og vi modtager stadig MEGET gerne materialer til denne – og vi vil gerne have dem så hurtigst som muligt, så vi kan danne et overblik over, hvor meget ”byggemateriale” vi har 😊 Fredag afholder vi skolernes motionsdag – husk, at eleverne skal være omklædte fra dagens start. Derefter går vi på efterårsferie.

To af de seje mødre på skolen, Line og Louise har igen i år meldt sig til at bage kager, som udbydes til salg – hele det indsamlede beløb går til Knæk Cancer. Kagerne kan købes fredag d. 28., og I får en mere præcis besked om, hvordan man bestiller og betaler, når tiden nærmer sig.

Til slut vil jeg blot nævne, at vi d. 3.11. har Åben Skole og Børnehave, hvor vi går i skole fra 13-17 med efterfølgende fællesspisning fra 17.30-18.30. Forsamlingshuset kokkererer, og menuen står på chili con carne og ris, hertil gnavegrønt, ost, cremefraiche og nachos – pris 50 kr. for voksne og 35 kr. for børn. Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig fælles stund, hvor det også vil være muligt at købe kage og sodavand – overskuddet herfra går til 7.-9. klasses Berlintur. Mere info om fællesspisning kommer medio oktober.

Jeg skal hilse fra Christian – han har det efter omstændighederne godt, og han glæder sig til at komme tilbage 😊

Rigtig god weekend til alle

Venlig hilsen

September 2022​

Kære forældre

Dette er en historisk dag – det er nemlig første gang, vi sender månedsbrev ud via Skoleintra!!! 😊 Vi skal alle sammen lige vænne os til at bruge systemet, men indtil videre tænker vi, at det er en god (og sikker) kommunikationsform.

Og så vil vi gerne sige tak for sidst. Det var dejligt at se så mange til forældremøderne og fint at få talt og lavet aftaler osv. Det er også dejligt at mærke jeres engagementet for at styrke fællesskabet med aktiviteter udenfor skolen

September måned byder på flere skønne ting:

·​På fredag skal vi i kirke og synge morgensang for første gang siden februar 2020 – det bliver skænt 😊 Vi starter som altid i Fritteren, bliver råbt op, og derefter går vi i samlet flok til kirken, hvor vi synger nogle sange og lytter til Kathrine-Præst. Hvis der er forældre, bedsteforældre eller andet godtfolk, der gerne vil med, er man velkommen. Børnehavebørnene går også med, og de glæder sig til at holde nogle af ”de store” i hånden 😊

·​Torsdag d. 8. skal vi på tredje etape af ”Kend dit Nordjylland”. Denne gang går turen til Frederikshavn, hvor vi skal bruge nogle timer i og omkring Kystmuseet Bangsbo Fort. Derefter kører vi til Frederikshavns Svømmehal, hvor vi vil plaske rundt en times tid, inden vi vender næsen hjemad igen. Eleverne skal møde til normal tid, og vi er hjemme ca. kl. 16.00. Alle børn skal medbringe en god stor madpakke, en drikkedunk med vand, badetøj og håndklæde samt være iført tøj, der passer til vejrliget – vi skal være ude en stor del af tiden. Vi voksne glæder os voldsomt til denne tur, og vi krydser fingre for sol og blå himmel, så vi kan nyde naturen omkring museet for fuld udblæsning.

På elevsiden kan vi fortælle, at vi desværre har måttet sige farvel til Mille i 5./6. klasse, men eftersom hendes lillebror stadig går her, håber vi at se hende i ny og næ. Al held og lykke til hende. I 9. klasse har vi fået en ny-gammel elev, nemlig Marianne.Et varmt velkommen tilbage til hende og hendes forældre.

Den første torsdag i november måned er der som altid Åben Skole. Her møder eleverne først kl. 13.00 og kl. 14 går skoledagen så i gang. Vi slår dørene op og inviterer de, der har lyst indenfor. Denne invitation gælder selvfølgelig forældre og familie, men også andre, der skulle have lyst til at opleve den frie skoles verden. Kl. 17.30-18.30 er der fællesspisning for alle, der måtte være i huset, og så går vi hjem 😊 Vær obs. på, at denne fællesspisningsaktivitet ikke fremgår af den udleverede kalender. Når vi nærmer os, sender vi besked ud ang. tilmelding til fællesspisning.

I morgen, fredag, bestiller jeg sweatshirts, så hvis man skal nå at have lagt en bestilling ind, så er det nu, det er nu 😊

Sidste besked i denne omgang er en bøn fra Anette: I oktober skal vi have emneuge, og her har Anette planer om, at vi skal bygge en kolonormos kæmpelang kuglebane, OG i den forbindelse vil vi gerne bede om donationer i form af rør i alle længder og tykkelser, træ (pinde, planker og andet til at bygge ”træskelletter”, som rørene kan hvile på). Det kan også være andre ting, som I tænker, der ville egne sig til konstruktion af en kuglebane …. Har man noget godt grej, vi må arve, bedes man sætte det i forgangen til Kreahuset, så vil Anette tage sig af det 😊

Vi ønsker alle en dejlig sensommer-september

Med venlig hilsen

Christian og Malene

August 2022

Kære børn og forældre på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Vi vil meget gerne byde velkommen til et nyt og spændende år med højspændt morgensang, engageret undervisning, skoleudflugt og lejrskoler.


Jeg vil, som ny skoleleder, meget gerne fortælle, at jeg er blevet modtaget utroligt godt af alle på skolen, som arbejder hårdt for at skabe et godt skoleår. Vi mangler dog det vigtigste, som er alle børn og elever på skolen og i børnehaven. Det ændres heldigvis på mandag, hvor vi alle mødes veludhvilede, sultne på ny lærdom og klar til godt kammeratskab.


Vi er klar til et nyt år og regner med, at alle børn, elever og forældre på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave er klar til at være medskabere af et fantastisk læringsmiljø for alle.


Som altid er der nogle praktiske ting, det er godt at være opmærksomme på i august 😊
• Biblioteksbussen kommer første gang fredag d. 12., og der kan afleveres og lånes bøger
• D. 24. kommer Kirsten Bøjstrup og fotograferer de enkelte skoleelever, klasser og et fællesbillede af hele skolen samt børnehaven med efterfølgende mulighed for bestilling af diverse billeder. Børnehavebørn fotograferes enkeltvis dagen efter. OBS: Denne info står ikke på skolens kalender.
• D. 26. har vi idrætsdag for hele skolen, og eleverne skal møde omklædt hjemmefra. Alle børn har fri kl. 13 den dag.
• Forældremøder afholdes d. 29.-31., og mere info om dette vil tilgå jer fra diverse klasselærere.


En anden super vigtig praktisk ting er at huske at komme til hovedrengøring på lørdag fra 10-13 😊 Man må meget gerne selv tage noget rengøringsgrej med, og så er vi ved fælles hjælp klar til at levere en dejlig ren skole til ungerne, når de starter mandag 😊
Så er der blot tilbage at ønske alle en god dag Vi ses 😊
Mange hilsener

Christian og Malene​

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 34

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning