Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 34 - børnehaven på  22 39 33 44

Månedsbreve 2022/23

Maj måned

Vi vil gerne starte dette månedsbrev med en kæmpestor invitation til vores Børn- og Ungefestival lørdag d. 3. juni kl. 10-14, hvor vi slår skolegården op til et brag af en fest.

Vi ønsker, at vores Børn- og Ungefestival skal være et inspirerende samlingspunkt for børn og unge i lokalområdet, hvor vi viser alt det frem, lokalområdet kan tilbyde. Her vil der blandt mange andre aktiviteter være mulighed for, at de små kan opleve hatteteater, og de unge kan se standup med Jonathan Christensen. Vi starter alle op med fællessang og musik med Kulturskolen og herefter vil aktiviteterne åbne til glæde for børn og voksne. Hestevognskørsel, hoppeborg, lasergame, rodeotyr, guldgravning, madboder, lokale stande, bål og fest. Kom glad og vær med og inviter alle de børn og voksne i kender 😊Husk, at alle elever skal være i ”skole” fra kl. 10-14 denne dag og til gengæld har fri den efterfølgende mandag 😊
Og så til månedsbrevet, som denne gang blandt andet omhandler spændende information om oplevelser i Berlin, brandøvelser, åbningstider i Børnehave og SFO, og selvfølgelig en kort præsentation af den nye pædagogiske leder i børnehaven. Men først til…
Måneden der gik
Vi vil starte med at sige tak til Maibritt for det store arbejde, hun har bidraget med i skabelsen af vores dejlige børnehave. Hun vil blive savnet, men hendes arbejde vil fortsætte i det gode pædagogiske grundlag, som børnehaven bygger på. Vi ønsker Maibritt held og lykke med hendes videre arbejde.
Generalforsamlingen blev i god stemning afholdt onsdag d. 26. april med indlæg fra bestyrelsesformand Eva, skoleleder Christian, tilsynsførende Mogens og vores revisor Tina. Der blev over hele linjen givet udtryk for en god skole og børnehave, som klarer sig godt til trods for de udfordringer friskoleverden oplever. Jeg vil gerne citere vores revisor Tina for følgende udtalelse: ”I har en rigtig god skole og børnehave med fantastiske forhold og godt styr på driften.”
På generalforsamlingen gik Louise Juul Møller ud af bestyrelsen, og Eva Mortensen og Anette Jensen blev valgt ind for forældrekredsen, og Tina Jensen blev valgt ind i skolekredsen. Jens Peter Skov Villerup og Inger Dueholm blev valgt til suppleanter. Velkommen til nye og gamle kendinge af skolen og børnehaven.
Der blev drøftet nye tiltag som ny børnehaveleder, arbejdet med at øge børneantallet, fondssøgning og sponsorater. Jeg er som ny skoleleder utroligt glad for at mærke den gode, glødende stemning af ildsjæle, der bakker op om skolen og børnehaven, og var tydeligt at mærke, at der er mange, som er bevidste om, at vores fællesskab er noget, vi aktivt skaber sammen.
På skolen har der i denne forgangne måned været morgensang i kirken, hvor vores egen Ole Rasmussen slog sin elektriske diddley bow an i kirkerummet – hvis I forældre ikke ved hvad det er, så spørg jeres børn😉 og selvom Ole kun har en streng at spille på, gav han den fuld power. Fantastisk oplevelse, som jeg vil opfordre alle til at opleve mindst en gang i sit liv.

Herudover havde vi en stille uge, da de vilde udskolingselever tog på en urban opdagelsesrejse til Berlin, hvor de mærkede historiens vingesus ved blandt meget andet at besøge Brandenburger Tor, Berliner Fernsehturm og ikke mindst Hitlers førerbunker, som nu er en jævn parkeringsplads. Jeg har fået tilkendegivelser fra både eleverne og Malene og Frederik om at det var en fantastisk tur. Eneste sten i skoen, var Frederik, som en enkelt gang fik lidt voksen skældud af Malene. 😊
I børnehaven vil jeg gerne fremhæve madpakkehytten, eller mere præcist Thomas og de forældre, som har gjort et fantastisk stykke arbejde med at flytte sand og lægge fliser, så den kan blive klar til brug her i foråret. Det er endnu et eksempel på, at når nogle rykker sammen, kommer det alle børnene til gode. Vi glæder os til at kunne indvie den.

Kommende måned
I forbindelse med Børne- & Ungefestivalen vil vi i løbet af maj begynde at dele opgaver ud til forældre, så vi kan blive klar til at inviterer vores lokalområde til fest.
En helt stor opgave, som jeg vil opfordre til, at vi starter på nu, er at invitere de børn og forældre man kender til at komme og deltage. Det vil være en super mulighed for at give børn en sjov dag, og få vist børnehaven og skolen frem til kommende børn og voksne i vores fællesskab. Det varer ikke mange dage, før det endelige program kommer ud, så man helt tydeligt kan se, hvad det er, man inviterer til 😊
Vi vil i maj gennemføre vores første varslede brandøvelse for at få pudset vores nødrutiner af, så alle børn og voksne ved, hvordan man skal agere, hvis der skulle opstå brand. Børn og voksne vil få besked om hvor og hvornår øvelsen sættes i gang, og vi vil så efterfølgende evaluere, inden vi i fremtiden laver uvarslede brandøvelser.
Fra d. 1.8. kommer der nye åbningstider i børnehaven og SFO’en. Efter at have talt med personalet begge steder om behovet, giver det god mening, da det er meget vigtigt for os alle, at personalets timer bliver brugt sammen med børnene. Åbningstiderne fra august ser ud som følger:
Mandag-torsdag: 6.30-16.45
Fredag: 6.30-15.45
I forhold til skoleferie, så har vi tidligere skrevet ud, men det gør ikke noget at nævne, at vi går på ferie fredag d. 23.6. og starter igen torsdag d. 10.8. Vi starter dermed to dage tidligere end resten af kommunen og har i stedet en længere juleferie.

Ny pædagogisk leder i børnehaven
Vi vil meget gerne præsenterer Mads Thomsen som den nye pædagogiske leder i børnehaven. Selvom mange af jer kender Mads godt, da han har været ansat i skolen og i børnehaven siden 2017, vil vi gerne skrive et par enkelte ord om ham. Mads er valgt til at overtage den pædagogiske ledelse af børnehaven efter Maibritt, fordi han er en utroligt dygtig og professionel relationspædagog med indgående kendskab til skolens og børnehavens værdigrundlag, struktur og hverdag. Han er et positivt menneske, som arbejder konstruktivt og engageret sammen med både kolleger, forældre og børn om at finde de bedste løsninger og få dem udført. Mads er klar på den store opgave, der ligger i at fortsætte den trygge hverdag i børnehaven, samtidig med at understøtte ønsket om at styrke båndene mellem børnehaven og skolen, og på sigt at arbejde mod åbningen af et børnehus. Sidst men ikke mindst, er Mads et menneske, som børnene er glade for og trygge ved.
Vi vil meget gerne byde Mads velkommen i den nye rolle, som pædagogisk leder i børnehaven fra den 1. juni 2023.

Opfordring
Skolen og børnehaven er ikke en selvfølge, men bygger på 11 års pionerarbejde fra lokale engagerede forældre og personale. Jeg vil gerne slutte af med at gøre opmærksom på, at dette fantastiske fællesskab er noget, vi tilvælger at skabe sammen. Vi har alle direkte indflydelse på, hvem vi gerne vil skabe dette fællesskab sammen med, så inviter gerne børn og voksne til at opleve fællesskabet. Inviter til en rundvisning, som vi meget gerne giver, eller opfordre kommende forældre og børn til at deltage ved en morgensang, hvor der er risiko for kuldegysninger af den gode slags.


Med venlig hilsen
Malene & Christian

​Marts 2023

Kære forældre og børn.

Så er det tid til endnu en månedsopdatering fra os her på skolen. Der er sket en del spændende ting den seneste måned, som vi gerne vil dele med jer. Vi kan starte med at fortælle, at der i dag var vild panik på skolen, fordi påskeharen kom forbi og tabte en masse påskeæg, som børnene var så søde at hjælpe med at indsamle. Mums 😋

Seneste måned

Udskolingen har haft travlt i marts, som har været en begivenhedsrig måned. Det har været fedt for vores 8. klasse at være i brobygning for at prøve kræfter med ungdomsuddannelserne.

Udskolingen har også været på Aalborg Historisk Museum og Teater Nordkraft. Det er vigtigt, at de unge hoveder både får mødt lidt moderne kultur og mærker det historiske vingesus 😊

De har også prøvet kræfter med projektopgaven, som de klarede flot.

For 0. til 4. klasse har mødet med omverdenen også været spændende. De har været på Aalborg Teater og set ”Pinocchio”, som desværre blev afbrudt midt i forestillingen. Hovedpersonen kom til skade, og eleverne måtte tage hjem med en noget anderledes oplevelse. Heldigvis er det sådan, at de i ugen efter påske vil få mulighed for at se teaterstykket på film, som Aalborg Teater har sendt til os.

Vi har sluttet marts måned af med lidt mere sukker end dagligdagen ellers byder på. Kenneth ”Bager” Dunker var så sød at bage kææææææmpe meget chokoladekage til os som belønning for, at alle børn i skole og børnehave samlede affald ind – 175 kg blev det til! Mega godt arbejde af vores børn, og fantastisk at Kenneth er så generøs.

Der gik ikke lang tid efter chokoladekageindtaget, før der var tid til ”Redningsaktion Påskehare”. Vi blev ringet op af påskeharen, som havde brug for vores hjælp – og her var der som tidligere skrevet pay off i form af chokoladeæg, så nu er vi bare helt klar til at holde påskeferie.

Kommende måned

·Fredag d. 14. april morgensang kl. ca. 08.30 i kirken - alle er velkomne.

·Fra den 17. – 20. april er udskolingen i Berlin sammen med Malene og Frederik.

·Onsdag d. 26. april kl. 18.30 er der generalforsamling, hvor vi håber at se jer alle forældre. Bestyrelse sender en dagsorden ud.

Opfordring

Maibritt har desværre sagt farvel til os for at tage hul på et nyt kapitel i sit arbejdsliv. Vi ønsker hende alt det bedste i fremtiden og takker hende for alt det fantastiske arbejde, hun har gjort for børnehaven og skolen.

Vi er nu i gang med at finde en ny pædagogisk leder. Hvis I kender nogen, der har lyst til at overtage posten, må I endelig sige til. Vi vil meget gerne have Maibritts gode pædagogiske arbejde videreført. Vi vil derfor gerne opfordre alle til at tage del i vores søgen efter en ny pædagogisk leder.

Super god påske til jer alle

Med venlig hilsen

Malene & Christian

​Februar 2023

Kære forældre

Dette månedsbrev består af to dele: En ”officiel” meddelelse fra bestyrelsen og mig samt de vanlige informationer om kommende måneds aktiviteter m.m. 

Vi har i den seneste tid arbejdet med skolen og børnehavens budget på baggrund af øgede omkostninger og udsigt til lavere børnetal i skolen og børnehaven i 2023 og 2024. Efterfølgende har bestyrelsen og jeg konstateret, at det desværre har været nødvendigt at gennemføre en personalereduktion gældende fra det nye skoleår. Disse ændringer får altså ikke betydning for skolen og børnehavens drift indtil sommerferien. 

Helt konkret betyder det, at bestyrelsen og jeg desværre har været nødt til at opsige Agnete og Helle Anna samt at tilbyde Susanne, Maibritt, Line og Lars ansættelse på nedsat beskæftigelsesgrad. Derudover har Malene ønsket at komme til at undervise mere, og er derfor opsagt som viceskoleleder og genansat som lærer med funktion som souschef. 

Der kan, som altid ved planlægning af et nyt skoleår, komme ændringer, men det kommer ikke til at forandrer skolen og børnehavens overordnede hverdag og formål: At lave god skole og børnehave for alle vores børn. 

I forhold til konkrete ændringer kan jeg på nuværende tidspunkt sige, at 5. / 6. klasse skal have ny klasselærer. Derudover arbejder vi på at lave to fælles udeeftermiddage fra kl. 14.00 til 15.30 i børnehave og Fritter. Dette gøres i øvrigt også for at styrke fællesskabet på hele matriklen, og for at sætte endnu mere fokus på udeliv og bevægelse. 

Vi er alle i skolen og børnehaven klar over, at disse ændringer kan give bekymringer, hvilket er helt naturligt. Jeg kan dog forsikre om, at alle arbejder på fuldt tryk med at udvikling skolen, børnehaven og Fritteren. Skulle man have behov for nærmere uddybning, står døren til kontoret som altid åben. I har altid været gode til at komme til os med jeres bekymringer, det skal I endelig blive ved. 

Venlig hilsen 

Christian

​Efter en dejlig afslutning på februar måned med både dejlig emneuge og super skøn skolefest, har vi i dag taget hul på marts måned.

Her sker der en del ting på skolefronten. Allerede i næste uge skal 7.-9. klasse lave den årlige projektopgave – i år med det overordnede emne: Hele verden fra forstanden. Overbygningens brainstorm ud fra dette emne har affødt en masse spændende underemner, og vi glæder os til at følge de unge menneskers arbejde.

Herefter går vi ind i noget, der ligner en kulturuge, idet først 0.-4. klasse skal på Aalborg Teater og se ”Pinocchio ”, og 7.-9. klasse skal på Teater Nordkraft og se ”Lazarus”. Det er altid sådan en dejlig oplevelse for os alle sammen at være i teatret – lyset, lyden, historien, skuespillet, kulisserne og kostumerne – der er noget for alle sanser!

D. 22. marts sender vi forårets elevplaner ud, og i den efterfølgende uge, er der mulighed for skolehjemsamtaler, men som vanligt understreger vi, at man kun skal komme, hvis man selv har noget at spørge om i forhold til det udsendte. For 0.-2. klasses vedkommende kan man bestille tid til samtale 27.3., 3.-6. klasse har mulighed for samtaler d. 28. 3. og 7.-9. klasse d. 29.3. Så når I har modtaget elevplanerne, og hvis I derefter ønsker en samtale, så skriv en besked til klasselæreren, som giver jer en tid til samtale på den tildelte dag.

I den sidste uge af marts skal 8. klasse i brobygning på diverse ungdomsuddannelser. Her får de mulighed for at snuse til, hvad de forskellige uddannelser indeholder og på den måde bliver de mere kvalificerede til at tage et valg efter 9. eller 10. klasse.

Sidst men ikke mindst skal vi atter deltage i Danmarks Naturfredningsforenings årlige affaldsindsamling – det ligger endnu ikke helt fast, hvornår i marts det bliver – men det bliver 😊. Det er en utrolig vigtig dag både for miljøet, hyggen og fællesskabet.

Venlig hilsen

Christian og Malene

Januar 2023​

Kære forældre

Rigtigt godt nytår til jer alle - vi håber, I har fået en god start på 2023😊

Januar er en stille og rolig måned, og det er også godt for både børn og voksne efter en hektisk - men dejlig - december. Vi går dog ikke helt i hi og især for udskolingen er der nogle ændringer i det daglige skema.

I dag har 7.-9. klasse haft besøg af Sikker Trafik Ambassadør, Ronnie Mogensen, som fortalte om et meget turbulent ungdomsliv med omsorgssvigt, stoffer, alkohol og kriminalitet samt et trafikuheld, som resulterede i, at han i dag er lam fra livet og ned og derfor sidder i kørestol. Ronnies fortælling er voldsom, men derudover er det også en fortælling om menneskelig styrke og evne til at ændre selv de mest håbløse vilkår. Huhej - vi fik noget at tænke over ....

Fra mandag d. 16. til og med torsdag d.19. har 9. klasse terminsprøver, og det samme har 7./8. klasse d. 16. og d. 17. - herefter har de to emnedag i henholdsvis tysk og kristendom. Fredag i samme uge får overbygningen besøg af Life Fonden, som kommer med deres Life Mobil Lab.

Det er super dejligt for både elever og lærere at få besøg udefra, så vi glæder os over hele to af slagsen denne måned 😊

Trivselskoret starter igen tirsdag d. 10. kl. 13.55-14.35 og har man ikke været med i første halvdel af skoleåret, så er der nu en chance for at få dejlige Annemarie til korleder. Det er ganske gratis at gå til Trivselskor, og som skrevet mange gange før, så giver det at synge sammen glæde og fællesskab, og derudover så bliver man også både klog og smuk! Så kom glad og vær med i Trivselskoret hver tirsdag 🎶

Husk, at januar er/kan være både kold og våd, så skiftetøj og fornuftigt udetøj er stadig en meget vigtig ting at medbringe 😊

God januar til alle 😊 Vi glæder os allerede til februar, hvor der både er emneuge og skolefest på programmet 💗

​Mange hilsener

​Christian og Malene

December 2022​

​Kære forældre

Så går vi i gang med julemåneden, og vores skole er helt klar og står skarpt med dejlig julepynt fabrikeret af de skønne børn. I alle klasser blev der klippet og hygget, og det var rigtig dejligt at gå rundt og mærke engagementet og se

I denne måned har vi følgende på programmet:

  • D. 2.12.: Biblioteksbus – husk bøger
  • ​7.12.: Læseformiddag for 0.-6. klasse. Eleverne skal medbringe det sædvanlige skolegrej.
  • ​D. 19.12.: Trivselsdag – alle klasser møder kl. 8-13
  • ​D. 20.12.: Kirke og julefrokost – fri kl. 13.00 og herefter juleferie til og med onsdag d. 4. januar.

I forhold til det sidste punkt har vi besluttet, at vi igen i år får pålægskagemand med flæskesteg, frikadeller, fiskefilet og andre lækkerier fra Meny – og så selvfølgelig risalamande til dessert. I modsætning til sidste år vil vi sætte os og spise sammen ALLE sammen i Fritteren – lige som i de gode gamle dage inden Coronaen. Vi skal bede alle forældre indbetale kr. 30,- pr. barn på 48 51 54 senest d. 16.12. Husk, at anføre barnets navn – hvis man har flere børn, er det nok at anføre ét navn 😊

Der er forældre, der har bedt om at få genopfrisket, hvordan man henvender sig til skolen i forbindelse med sygdom og lignende:

  • Barns sygdom – skriv en sms til 50 70 33 24 eller send en besked via Intra til Christian eller Malene.
  • ​Gå tidligere på grund af tandlæge etc. – skriv på Intra til klasselærer
  • ​Besked til Fritter – skriv sms til 50 70 33 34

Vi har i den forgangne måned sagt farvel til to elever, nemlig Malte fra 4. klasse og Lukas fra 8. klasse. Malte har stadig sin søster på skolen, så vi håber at se ham i ny og næ og ønsker ham alt det bedste. Lukas fik mulighed for at sikre sig en plads på en eftertragtet efterskole i 9. klasse ved at starte nu, og vi ønsker for ham, at han får den bedste tid på efterskolen.

I 3./4. klasse har vi sagt goddag til Nellie, og på mandag skal vi hilse på Freja i 8. klasse. Et varmt velkommen til dem begge.

Vi ønsker jer alle en dejlig december måned.

Venlig hilsen

Christian og Malene

November 2022​

Kære forældre


Den sidste efterårsmåned står på spring – temperaturerne synes dog endnu ikke helt at have opfattet, at de skal dale ned på et for årstidens passende niveau.


Lige nu og her glæder vi os først og fremmest til Åben Skole og fællesspisning på torsdag. Som bekendt skal eleverne møde kl. 13, og de elever fra 0.-6. klasse, der ikke skal spise med, har fri kl. 17.00. Eleverne fra 7.-9. klasse har fri kl. 18.30, idet de skal sælge kage, sodavand og julekalender. Vi håber på, at rigtigt mange af jer vil komme på besøg og gerne familie og venner med 😊


Dagen efter, fredag d. 4., går alle elever i skole fra kl. 8.00-11.45 – dette står IKKE i kalenderen. Vi starter med at rydde op, derefter ser vi alle sammen film, og til slut er der Bevægelse For Alle.


Så er der glædeligt nyt i forhold til Christian. Han kommer til fællesspisning på torsdag og starter så med at være på skolen fra fredag. I starten bliver det kun i få timer ad gangen, og så satser han på at være tilbage på ”fuld power” i løbet af 2-3 måneder 😊 Han glæder sig SÅ meget til at komme tilbage og være sammen med ungerne (og os), og vi glæder os til at få ham tilbage.


November måned byder også på skole-hjem-samtaler, praktik for 8. og 9. klasse og juleklip for alle. Derudover skal 5./6. klasse i teatret, så der bliver nok at se til af dejlige ting og sager 😊


Mange hilsener
Malene

Oktober 2022​

​Kære forældre

Så står vi ved indgangen til oktober måned, og vejret har da i sandhed været i efterårs-mode, men nu håber vi på lidt sol igen.

Sol giver gode muligheder for udendørsaktiviteter, og som mange af jer ved, har Ingstrup Sportsforening for nyligt opført en padelbane. Den har alle vores elever nu fået mulighed for at bruge, idet sportsforeningen har givet os et rigtigt fordelagtigt tilbud, som vi har sagt ja tak til. Alle elever på Ingstrup Trivselsskole har altså nu adgang til padelbanen, men de skal dog omkring Ole først og have info om bookingsystemet. Man skal selv medbringe padelbat og bolde.

Når solen ikke skinner, bliver der koldt, og grundet de stigende energipriser bliver denne vinter også hos os koldere end vanligt. Der er derfor super vigtigt, at alle elever har:

- Fornuftigt udetøj, så de ikke kommer ind og sidder og er våde i undervisningen (der bliver ikke lagt tøj på radiatorerne denne vinter). Medbring evt. skiftetøj.

- At man har varmt tøj og futter på – her er fodkoldt selv i ikke-vintermåneder

Derudover må man gerne tage en plaid med, hvis man synes, det kunne være varmt og hyggeligt.

Vi håber, at alle har fået bestilt de skolefotos de have brug for hos Kirsten Bøjstrup. Her kommer lige et tillægstilbud: Et stk. HELT fantastisk fællesbillede af skole- og børnehavebørn samt personale, 14 x 21 cm, 60 kr. Ønsker man et fællesbillede, bedes man indbetale beløbet via mobilepay på 48 51 54 samt med elevens navn senest d. 7.10.

I oktober har vi morgensang i kirken fredag d. 7., og man er meget velkommen til at deltage.

Den efterfølgende uge har vi emneuge, og her går alle børn i skole mandag-torsdag kl. 8-13, fredag 8-11.45. De to første dage skal vi forhåbentligt lave en Danmarksrekord i kuglebanebygning, og vi modtager stadig MEGET gerne materialer til denne – og vi vil gerne have dem så hurtigst som muligt, så vi kan danne et overblik over, hvor meget ”byggemateriale” vi har 😊 Fredag afholder vi skolernes motionsdag – husk, at eleverne skal være omklædte fra dagens start. Derefter går vi på efterårsferie.

To af de seje mødre på skolen, Line og Louise har igen i år meldt sig til at bage kager, som udbydes til salg – hele det indsamlede beløb går til Knæk Cancer. Kagerne kan købes fredag d. 28., og I får en mere præcis besked om, hvordan man bestiller og betaler, når tiden nærmer sig.

Til slut vil jeg blot nævne, at vi d. 3.11. har Åben Skole og Børnehave, hvor vi går i skole fra 13-17 med efterfølgende fællesspisning fra 17.30-18.30. Forsamlingshuset kokkererer, og menuen står på chili con carne og ris, hertil gnavegrønt, ost, cremefraiche og nachos – pris 50 kr. for voksne og 35 kr. for børn. Vi glæder os til at se jer alle til en hyggelig fælles stund, hvor det også vil være muligt at købe kage og sodavand – overskuddet herfra går til 7.-9. klasses Berlintur. Mere info om fællesspisning kommer medio oktober.

Jeg skal hilse fra Christian – han har det efter omstændighederne godt, og han glæder sig til at komme tilbage 😊

Rigtig god weekend til alle

​Venlig hilsen

September 2022​

Kære forældre

Dette er en historisk dag – det er nemlig første gang, vi sender månedsbrev ud via Skoleintra!!! 😊 Vi skal alle sammen lige vænne os til at bruge systemet, men indtil videre tænker vi, at det er en god (og sikker) kommunikationsform.

Og så vil vi gerne sige tak for sidst. Det var dejligt at se så mange til forældremøderne og fint at få talt og lavet aftaler osv. Det er også dejligt at mærke jeres engagementet for at styrke fællesskabet med aktiviteter udenfor skolen

September måned byder på flere skønne ting:

·​På fredag skal vi i kirke og synge morgensang for første gang siden februar 2020 – det bliver skænt 😊 Vi starter som altid i Fritteren, bliver råbt op, og derefter går vi i samlet flok til kirken, hvor vi synger nogle sange og lytter til Kathrine-Præst. Hvis der er forældre, bedsteforældre eller andet godtfolk, der gerne vil med, er man velkommen. Børnehavebørnene går også med, og de glæder sig til at holde nogle af ”de store” i hånden 😊

·​Torsdag d. 8. skal vi på tredje etape af ”Kend dit Nordjylland”. Denne gang går turen til Frederikshavn, hvor vi skal bruge nogle timer i og omkring Kystmuseet Bangsbo Fort. Derefter kører vi til Frederikshavns Svømmehal, hvor vi vil plaske rundt en times tid, inden vi vender næsen hjemad igen. Eleverne skal møde til normal tid, og vi er hjemme ca. kl. 16.00. Alle børn skal medbringe en god stor madpakke, en drikkedunk med vand, badetøj og håndklæde samt være iført tøj, der passer til vejrliget – vi skal være ude en stor del af tiden. Vi voksne glæder os voldsomt til denne tur, og vi krydser fingre for sol og blå himmel, så vi kan nyde naturen omkring museet for fuld udblæsning.

På elevsiden kan vi fortælle, at vi desværre har måttet sige farvel til Mille i 5./6. klasse, men eftersom hendes lillebror stadig går her, håber vi at se hende i ny og næ. Al held og lykke til hende. I 9. klasse har vi fået en ny-gammel elev, nemlig Marianne.Et varmt velkommen tilbage til hende og hendes forældre.

Den første torsdag i november måned er der som altid Åben Skole. Her møder eleverne først kl. 13.00 og kl. 14 går skoledagen så i gang. Vi slår dørene op og inviterer de, der har lyst indenfor. Denne invitation gælder selvfølgelig forældre og familie, men også andre, der skulle have lyst til at opleve den frie skoles verden. Kl. 17.30-18.30 er der fællesspisning for alle, der måtte være i huset, og så går vi hjem 😊 Vær obs. på, at denne fællesspisningsaktivitet ikke fremgår af den udleverede kalender. Når vi nærmer os, sender vi besked ud ang. tilmelding til fællesspisning.

I morgen, fredag, bestiller jeg sweatshirts, så hvis man skal nå at have lagt en bestilling ind, så er det nu, det er nu 😊

Sidste besked i denne omgang er en bøn fra Anette: I oktober skal vi have emneuge, og her har Anette planer om, at vi skal bygge en kolonormos kæmpelang kuglebane, OG i den forbindelse vil vi gerne bede om donationer i form af rør i alle længder og tykkelser, træ (pinde, planker og andet til at bygge ”træskelletter”, som rørene kan hvile på). Det kan også være andre ting, som I tænker, der ville egne sig til konstruktion af en kuglebane …. Har man noget godt grej, vi må arve, bedes man sætte det i forgangen til Kreahuset, så vil Anette tage sig af det 😊

Vi ønsker alle en dejlig sensommer-september

Med venlig hilsen

Christian og Malene

August 2022

Kære børn og forældre på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Vi vil meget gerne byde velkommen til et nyt og spændende år med højspændt morgensang, engageret undervisning, skoleudflugt og lejrskoler.


Jeg vil, som ny skoleleder, meget gerne fortælle, at jeg er blevet modtaget utroligt godt af alle på skolen, som arbejder hårdt for at skabe et godt skoleår. Vi mangler dog det vigtigste, som er alle børn og elever på skolen og i børnehaven. Det ændres heldigvis på mandag, hvor vi alle mødes veludhvilede, sultne på ny lærdom og klar til godt kammeratskab.


Vi er klar til et nyt år og regner med, at alle børn, elever og forældre på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave er klar til at være medskabere af et fantastisk læringsmiljø for alle.


Som altid er der nogle praktiske ting, det er godt at være opmærksomme på i august 😊
• Biblioteksbussen kommer første gang fredag d. 12., og der kan afleveres og lånes bøger
• D. 24. kommer Kirsten Bøjstrup og fotograferer de enkelte skoleelever, klasser og et fællesbillede af hele skolen samt børnehaven med efterfølgende mulighed for bestilling af diverse billeder. Børnehavebørn fotograferes enkeltvis dagen efter. OBS: Denne info står ikke på skolens kalender.
• D. 26. har vi idrætsdag for hele skolen, og eleverne skal møde omklædt hjemmefra. Alle børn har fri kl. 13 den dag.
• Forældremøder afholdes d. 29.-31., og mere info om dette vil tilgå jer fra diverse klasselærere.


En anden super vigtig praktisk ting er at huske at komme til hovedrengøring på lørdag fra 10-13 😊 Man må meget gerne selv tage noget rengøringsgrej med, og så er vi ved fælles hjælp klar til at levere en dejlig ren skole til ungerne, når de starter mandag 😊
Så er der blot tilbage at ønske alle en god dag Vi ses 😊


Mange hilsener

Christian og Malene​

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 34

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning