Månedsbreve 2021/22

​Januar 2022

​Kære forældre

Rigtigt godt nytår til alle familier – vi håber alle er kommet godt i gang med det nyt år.

Vi er som bekendt startet med 2 dages on-line undervisning, men på onsdag går vi ”rigtigt” i gang, og det betyder, at alle møder kl. 8.00 og følger et helt almindeligt skema – det bliver dejligt 😊 Lige som inden jul skal børnene holdes adskilt klassevis, og de får tildelt separate udendørsområder. Derudover opfordrer myndighederne til to ugentlige test: De ikke-vaccinerede børn kan blive testet af Pernille-tester her på skolen tirsdag og torsdag. I forhold til de øvrige afventer vi meldinger fra kommunen angående selvtests, og så snart I ved noget, får I også besked. Vi minder om, at vi lige nu har test liggende til alle børn (undtagen til børn i 0. klasse). Det er meningen, at man skal tage en test, inden man møder fysisk i skole på onsdag og den anden lader man ligge til en evt. 0. dags-test.

Januar måned byder ikke på en helt masse anderledes ting, dog er der d. 10. januar kl. 18.30 skoleindskrivning for kommende 0. klasse elever – andre interesserede er også meget velkomne 😊 D. 11. januar afholder vi læseformiddag for 0.-7. klasse, og de forskellige dansklærere skal nok skrive ud, hvis der er noget, I skal forholde jer til i den anledning.
Den efterfølgende uge byder på terminsprøver for 8. og 9. klasse, så de kan få øvet sig i, hvordan man strukturere en opgave inden for et givent tidsrum.

Så springer vi lidt frem i tid: Vi håber på at kunne afholde generalforsamling i april – og at I alle vil møde op og være med 😊 I den anledning skal vi minde om, at hvis man har forslag til denne generalforsamling, skal de være bestyrelsen i hænde senest 1. februar 2022. Skriv en mail til bestyrelsesformand Eva Mortensen på
emo@lbnmedical.com

På trods af høje smittetal og megen virak vil vi gøre os rigtigt umage med at skolens dagligdag bliver netop det – dagligdag. Vi vil gøre alt hvad vi kan for, at vi hygger, griner, ærer og passer godt på hinanden på én og samme gang 😊

Fortsat god januar til alle!

Mange hilsener

Sanne og Malene
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

​November 2021

​Kære forældre

Så er det blevet november, og vi går en tid i møde, hvor lyset trækker sig, men det giver plads til hygge og et andet lys. Det glæder vi os også til. Det bliver koldere og husk at sørge for, der er varmt beklædning i børnenes garderober.

På torsdag den 4. november er der åben skole. Der er I alle velkomne til at være med i en skoledag, som vi har flyttet til om eftermiddagen. Børnene skal møde klokken 13.00, I er velkomne fra klokken 14.00, og vi får alle fri klokken 17.00. Klokken 16.25 vil der være fællesarrangement i gymnastiksalen, og fra 16.40-17.00 vil der være fællessang og afslutning i skolegården.

Vi har fået indskærpet af kommunen, at deres testere i øjeblikket ikke må teste vaccinerede personer, men kun ikke-vaccinerede. Fordi smittetallene lige nu stiger en del, er det muligt at denne praksis bliver lavet om igen inden længe. Indtil da, vil vi meget gerne opfordre alle til fortsat at blive testet enten her eller på et decideret testcenter – kviktestercentrene stå til at blive genoplukkede, så inden for en uges tid, skal vi forhåbentligt ikke køre så langt. Desværre er Corona her stadig, og vi håber, vi kan holde os fri af smitte og derved få lov til at have en almindelig skolehverdag med børnene.

I uge 45 er vores 8. og 9. klasser i praktik. Det er altid spændende, når de skal ud og prøve dem selv af i forhold til en måske kommende jobsituation, og vi ønsker dem alle en rigtig god uge.

Skole-hjem- samtaler afholdes i uge 46. Hold godt øje med opslagene fra de enkelte klasselærere ang. tidspunkter. Vi glæder os til at se og snakke med jer alle sammen. Vi glæder os over, vi kan mødes fysisk denne gang og glæder os til den gode og konstruktive dialog om vores fælles skønne børn.

Af andre kommende begivenheder kan vi nævne andespil søndag den 7. november klokken 14.00. Der er som altid rigtig gode præmier, kaffe og kage og hyggeligt samvær. Kom og få muligheden for at råbe ”Banko”. Det er Ole, der står for arrangementet, han har voldsomt brug for nogle hjælpere til at sætte borde og bænke op samt andre, der kan hjælpe med oprydning. Hvis man har mulighed for det, må man gerne lade os det vide 😊

Sidst på måneden, nemlig d. 26. november, holder vi juleklippedag, og denne dag skal børnene gerne have sakse med i skole.

Rigtig god november til alle.

Mange hilsener

Sanne og Malene