Månedsbreve 2021/22

Kære alle

Så står vi lige på kanten til juni, og vi ser ud til at få lidt bedre vejr. Det er dejligt og gør også, at vi kommer til at være endnu mere udenfor, så husk gerne, at børnene skal have solcreme på/med, når de kommer i skole.

På torsdag skal vi optage en lille PR-film om henholdsvis skolen og børnehaven. Der vil være optagelser rundt omkring på skolen og i børnehaven, og vi glæder os til dagen og det færdige resultat.

Der er translokation for 9. klasse og deres forældre mandag den 21. juni klokken 17.00. Det er på en og samme gang en glædelig og sørgmodig dag: Glædelig fordi vi sender nogle skønne og dejlige unge mennesker ud i verden - sørgmodig fordi de ikke længere skal være her sammen med os. Det er dog stoltheden over vores 9. klasse elever, der står tydeligst frem, og de vil jo altid være vores Ingstrup Trivselsskolebørn.

Torsdag den 24. juni kl. 8.00-13.00 har vi idrætsdag på stranden, og i den forbindelse minder vi om, at alle børn være udstyret med en køreklar cykel, cykelhjelm, tøj der passer til vejrliget samt en rygsæk med turmadpakke og drikkedunk med vand. Vi krydser fingre for, at vejret er lige så godt, som det normalvis er på vores idrætsdage

Tiden går stærkt, og det varer ikke længe, inden vi skal tage fat på næste skoleår. Vi arbejder på højtryk med næste skoleår og med at få brikkerne til at falde på plads. Næste år vil den kommende 0. klasse blive sammenlæst med kommende 1. klasse, og alle andre klasser forbliver i den nuværende sammensætning. Vi melder ud ang. skema, klasselærere osv., når det sidste planlægningsarbejde er færdigt. Indtil da ønsker vi sol og varme til alle 😊

Mange hilsener

Sanne og Malene