Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 34 - børnehaven på  22 39 33 44

Månedsbreve 2020/21

September​

Kære forældre

Så står vi lige foran den første efterårsmåned oven på en varm og dejlig august, hvor vi kom godt i gang med at gå i skole. Det har været en meget skøn opstart, og alle børnene er super gode til at forholde sig de restriktioner, vi stadig lever med.

Bogbussen begynder at komme igen. Der må være to børn i bussen ad gangen, og al aflevering foregår i den gule kasse på reposen ved glasdøren. Fredag den 4. august kommer bussen for første gang, og hvis der skulle være nogle fra 0.-klasse eller andre nye ansigter fra andre klasser, der gerne vil have lånerkort, får man en seddel i bogbussen, som skal underskrives hjemme. Bogbussen kommer fast en gang om måneden.

På torsdag den 3. september kl. 19.00 er der generalforsamling, som skulle have været afholdt i april, men som blev udskudt pga. Corona. Vi gør det således, at vi mødes i gymnastiksalen, hvor vi sidder med afstand, og hvor vi – desværre – undlader at synge og spise småkager – hulk!! Alle er velkomne, men vi opfordrer jer til kun at sende en voksen pr. hustand, men det skal understreges, at det er en offentlig begivenhed, hvor alle som sagt er meget velkomne.

Glemmekassen er på magisk vis helt fyldt igen, så vi lægger tøjet frem i det ene cykelskur onsdag middag, og så ligger det til fredag middag, inden det herefter vil blive sendt afsted til genbrug. I kan evt. gå forbi det i forbindelse med generalforsamlingen. Der er meget tøj: Flyverdragter, bikinier, 8 milliarder sokker og alle mulige andre gode beklædningsgenstande 😊

D. 8. september holder vi læseformiddag for indskolingen og mellemtrinnet. Normalt må børnene møde op med puder og hele arsenaler af tøjdyr til at læse for og med, men i år må disse ting desværre pænt vente hjemme. Uha, der er mange ting, vi skal tage revanche for næste år 😊

Vi har fået et tilbud fra Jammerbugt Kommunes overvægtklinik, og vi vedhæfter det i denne mail.

Til slut vil vi gerne minde om, at alle børn skal have blyanter, viskelæder og sakse i deres penalhuse – det er altid vigtigt, men særligt vigtigt i øjeblikket. Derudover skal de altid medbringe drikkedunke, og hvis de skal varme mad, skal maden kunne varmes i den madkasse, den medbringes i. Husk også bestik, hvis der er brug for sådant.

Så fik vi vist det hele med - men det allervigtigste kommer nu: Ditlev fylder otte år i dag, 8. klasserne har været til Skills Dag på Tech College og har fået masser af ros, Trivselsbørnehaven har haft en dejlig formiddag på marken, og solen har skinnet på alle os andre 😊

Fortsat rigtig god mandag til jer.

Mange hilsener

Sanne og Malene​

August

Kære forældre

Vi håber, alle har haft en god sommer, har fået slappet af og nydt af være sammen med familie og venner 😊

Lige om lidt er vi helt klar, og vi glæder os vildt meget til at se jeres børn igen. Der er allerede nu børn i børnehave og Fritter, men det bliver så godt at få alle tilbage – også selvom, der stadig er lidt andre betingelser end før Coronaen. I forhold til sidstnævnte lister vi her nogle ting, som forældre, børn og personale stadig skal forholde sig til:

  • Skolebørn fra 0.-4. klasse, som har brug for Morgenfritter, skal igen møde i børnehaven, men de skal være på første sal og må altså ikke blive blandet med børnehavebørnene. Det er derfor kun børn, der virkelig har brug for Morgenfritter, der må komme – det er i øjeblikket desværre ikke nok, at man synes, det er hyggeligt at kommet tidligt i skole 😊

  • Morgenproceduren bliver således, at alle børn møder så tæt på kl. 08.00 som muligt. Hvis man kommer før, går man hen og vasker hænder på det store toilet i skolegården, hvorefter man går ind i sin egen klasse. Man må ikke opholde sig på gange eller i andre klasser. Kl. 8 ringer vi med klokken, og så skal alle børn ud og stå på deres kryds i skolegården, hvorefter vi synger morgensang og giver beskeder. Herefter går eleverne ind, vasker hænder, går i egne klasser, computere bliver afsprittet, og undervisningen går i gang. Forældre må desværre stadig ikke følge deres børn ind i skolens bygninger, men skal blive udenfor (vi laver lige en undtagelse på første skoledag for 0. klasses forældre).

  • ​I frikvartererne må klasserne endnu ikke blande sig, hvorfor de igen får hver deres område. Vi starter op med de områder, de havde inden ferien, men vil rotere hver 14. dag, så der bliver noget nyt at kigge på og foretage sig for alle. Når man kommer ind fra frikvarterer, vaskes der hænder, inden man går i klassen.

  • Madpakker kan igen lægges i køleskabet, ligesom der også må varmes mad i klassernes mikroovne – man skal selv have evt. gafler, tallerkener osv. med hjemmefra. Der vaskes hænder før og efter madpakkespisning. Der vil indtil videre ikke være bod, og vi råder forældre til de børn, der skulle have haft bod til at lægge 20 kr. til side om ugen, idet der godt kan komme noget forældrebetaling i forbindelse med lejrskoler, nu hvor eleverne i hvert fald noget af året mister denne indtægt.

  • Vi har en bøn om, at alle børn møder op med veludstyrede penalhuse. Børnene må ikke låne blyanter, viskelædere osv. af hinanden, så det er vigtigt, at der er helt styr på den detalje. Penalhuset må også meget gerne indeholde en saks, så vi ikke skal bruge tid på at spritte sakse, hver gang eleverne skal klippe. Skriv meget gerne navn på penalhusets indhold med en sprittus.

  • Rengøring vil stadig blive foretaget to gange om dagen – toiletter og kontaktflader rengøres hver formiddag, og om eftermiddagen vil der være en mere omfattende rengøring – sammenlagt rengøres der 5-6 timer hver dag. I forældre er igen ansvarlige for weekendrengøringerne, og de er tilbage til helt normalt niveau med støvsugning, afvaskning af alle vandrette flader, gulvvask osv. Det er mere end nogen sinde vigtigt, at man er grundig og kigger på de i hvert rum opsatte info-skilte. Lige i øjeblikket er det umuligt at opdrive latexhandsker, så medbring gerne selv rengøringshandsker, hvis man ønsker at benytte sådanne.

Pyha, det var mange ting, men det er sådan vores liv er lige i øjeblikket, og det skal nok blive fint alt sammen. Restriktionerne synes meget massive, når de sådan bliver listet op, men heldigvis bemærker hverken ungerne eller personalet dem så meget, når dagligdagen først kører.

Som vi skrev inden ferien bringer skolestarten nye mennesker til os: 8 nye 0. klasser, Benjamin i 5. klasse, Noah i 8. klasse og Alberte i 9. klasse. På personalesiden har vi fået to nye pædagogmedhjælpere, Victoria og Lukas. For dem alle gælder det, at vi glæder os til at lære dem at kende – det er så skønt med nye mennesker, der giver nyt input og nye glæder.

August måned byder udover hovedrengøring og skolestart også på forældremøder og idrætsdag – det hele kan man se på den udleverede kalender eller på skolens hjemmeside. D. 3. september har vi generalforsamling – den generalforsamling vi skulle have haft afholdt i april. Vi håber at se rigtigt mange af jer ved den lejlighed😊

Nu vil vi blot endnu engang sige, at vi glæder os til at komme i gang med et nyt år sammen med dejlige børn, søde forældre og skønne kolleger. Selvom der rent fysisk skal være mere afstand mellem os, så står vi heldigvis stadig tæt sammen om at lave den bedste skole for jeres børn/vores elever

Mange hilsener

Sanne og Malene

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 34

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning