Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 34 - børnehaven på  22 39 33 44

Månedsbreve 2020/21

December

Kære forældre

Det sørme – det sandt – december ……… lige om lidt. Ungerne, vi og skolen er nu helt klar til på tirsdag: Udendørsbelysningen er på plads, alle lokaler er pyntet, og vi har spist julemænd (i chokolade) og mandariner, så nu kan december bare komme an – vi er klar!

Vi har i dag haft den hyggeligste juleklippedag med de skønneste børn. På trods af diverse restriktioner lykkedes det at skabe hygge, sang og fællesskab i klasserne.

I forhold til skoletrøjer er bestillingen sendt afsted i fredags. Vi håber at få trøjerne leveret inden jul (nok på nær lys lavendel i børnestørrelser samt xs, som er i restordre), så hvis der er nogen af jer, der skal bruge trøjerne til gaver, så send lige en mail, så vi ikke udleverer dem til børnene 😊

Vi har lovet bestyrelsen at spørge jer, der har børn i Fritteren, hvorvidt I ville være interesseret i/have behov for pasning i uge 42, altså efterårsferien. Som det er nu, er SFO’en lukket dér, men alt efter hvilke tilbagemeldinger vi får fra jer, vil bestyrelsen tage stilling til, om vi fortsat holder lukket den uge, eller om der lukkes op for pasning.

Så gentager vi lige vores hjertesuk om, at det er super vigtigt, at alle børn er på plads i skolegården kl. 8.00. Det er i forvejen en lidt ”skrøbelig” morgensangssituation, vi har i øjeblikket, og det giver noget uro, når der er børn, der kommer ind i gården, efter vi er i gang, så please…

Den sidste dag inden vi går på juleferie, plejer vi jo at være i kirke og spise fælles julefrokost i Fritteren. I år må vi undvære kirken, men mad skal vi ikke gå ned på. Vi har ”omrokeret” maden til klasseværelserne, hvor hver enkelt klasse vil spise med deres klasselærer. Tanja Meulengracht har været så helt usandsynlig sød at tilbyde at indkøbe og tilberede al maden, og det tilbud har vi sagt med glæde og taknemlighed sagt JA TAK til

I år skal børnene altså ikke selv medbringe mad – den bliver lavet af køkkennissen aka Tanja. Denne sidste dag får børnene fri kl. 12 og ikke som det står på kalenderen kl. 13. Vi mødes igen mandag d. 4. januar kl. 8.00 og slutter kl. 11.45 – resten af ugen forløber efter normalt skema.

Mange julehilsener

Sanne og Malene

November

Kære forældre

Ja, slutningen af oktober blev jo ikke helt, som vi havde drømt om, men på trods af det er alt gået fint - ingen børn eller voksne er so far konstateret smittede, og nu er vi helt klar til november 😊

I forlængelse af Coronasnakken har vi valgt, at det indtil videre kun er 7.-9. klasse, der går i bad efter idræt. 0.-2. klasse klæder heller ikke om. Efter jul håber vi på, at vi kan vende tilbage til normal procedure.

Midt i november, nærmere bestemt uge 47, har vi skole-hjem-samtaler. De bliver i år afholdt enten over telefon eller virtuelt – hvilken form der vælges, vil være op til de enkelte klasselærere, og I hører nærmere fra disse.

Tirsdag i før omtalte uge får vi besøg af et produktionsselskab, som skal lave to små film om henholdsvis børnehaven og skolen. Disse film skal bruges i PR-mæssig sammenhæng fx på Instagram, Facebook og evt. i biografreklamer. Alle har ved indmeldelse af deres børn givet tilladelse til offentliggørelse af billeder m.m. på de sociale medier, men hvis der alligevel skulle være nogen, der måtte have noget imod, at deres børn bliver filmede eller interviewede i denne sammenhæng, bedes de venligst gøre opmærksom derpå, så vil vi selvfølgelig tage hensyn til det.

Fra den kommende uge vil det være muligt at bestille nogle af vores nye skoletrøjer/hoodies - se vedhæftede fotos eller kig på Instagram/Facebook.

  • En hoodie uden lynlås fås i grå, sort og lys lavendel og koster 190 kr.
  • En hoodie med lynlås fås i grå og sort og koster 210 kr.
  • Trøjerne findes fra str. 4-6. og op til str. 3XL.

Hvis man selv eller ens barn gerne vil have en hoodie, sender man en mail til mk@ingstruptrivselsskole.dk med præcis angivelse af model, farve og ca. størrelse. Dernæst overføres beløbet til mobilepay 48 51 54 - husk at anføre elevens navn – har man flere børn, anfører man bare yngste barns navn. Når vi har modtaget orden og beløbet, vil vi hjælpe jeres børn med at tjekke, at størrelsen er rigtig, og dernæst sender vi en samlet bestilling d. 20. november.


Den sidste fredag i november har vi som altid juleklip. Det foregår i klasserne sammen med klasselærerne, og alle børn skal huske at have et veludstyret penalhus indeholdende bl.a. saks og limstift. Sanne og Ole vil gå rundt og spille julesange og hygge, og der vil også blive serveret en æbleskive eller to. Det bliver hyggeligt

Vi ønsker alle en dejlig november måned – det kan være, den bliver både kold og regnfuld, og alle børn er mere ude end ellers, så husk at forsyne ungerne med passende tøj.

Mange hilsener

Sanne og Malene

Oktober​

Kære forældre

Nu er efteråret kommet, og det kan vi både mærke og se! Vi har haft en dejlig september måned, hvor vi har nydt det gode vejr! Men nu er det blevet koldere, og I skal derfor have fyldt børnenes garderober op med dejligt varmt tøj. HUSK! Navn i det hele! Vi vil meget gerne have, at alle børn har to sæt udetøj i garderoben, da vi jo altid er ude to gange om dagen. I er meget velkommen til at komme, hvis I har spørgsmål i forhold til dette!

I september måned har vi bl.a. syltet, ”malet” hvedekerner, lavet æblegrød, bladaftryk og ”perler” af hyldebær grene, og vi har hygget med bl.a. sanglege og cykelbane på legepladsen. Og så nyder vi selvfølgelig, at legepladsen er blevet så flot efter alles hjælp! Vores nymalede legerum skal udsmykkes på væggene med bogstaver, tal, sange og rim og remser, så det glæder vi os til at komme i gang med!

Her i september er vi sammen med børnene også gået i gang med at lave ”bløde” sværd og skjold, så kan vi lege ”riddere”. Det gør vi, fordi børnene så kan få brugt noget energi under tydelige regler og rammer og altid sammen med en voksen! Vi tænker, det bliver rigtig spændende at prøve, og I vil høre nærmere om, hvordan det forløber!

D. 9. oktober skal vi alle have pulsen op, da vi har motionsdag. Vi starter kl. 10!

Vi vil igen år samle ind til ”Knæk Cancer”. Vi vil sælge kartofler og hjemmelavet solbærsyltetøj. Hvis I tænker, I har noget, I vil bidrage med, er I velkomne til at tage det med, så kan vi lave en lille bod! Pengene vi samler ind, går ubeskåret til ”Knæk Cancer”!

I uge 43 starter vores 11 øveskolebørn med at gå ovenpå sammen med Maibritt hver onsdag fra kl. 9-12.30. I vil blive tilbudt en samtale sidst i november, hvor vi kan få en snak om, hvad vi arbejder med i øveskolen, og hvad vi særligt skal have fokus på i forhold til jeres barns læring og udvikling.

Ind i mellem ovenstående aktiviteter vil vi have fokus på årstiden efterår. Vi vil synge efterårssange, flyve med drager og bruge naturens ”materialer” kreativt. Det bliver rigtig efterårshygge!

Husk! Børnene må meget gerne have en cykelhjelm i børnehaven, så har de altid mulighed for at cykle på vores to hjulede- eller løbecykler!

Rengøring i børnehaven:

Uge 40 Kenni – uge 41 Karla – uge 43 Niels – uge 44 Axel

Vores nye forældreråd har konstitueret sig således:

Formand:

Næstformand

Medlem

Sekretær Maibritt Borup

Medarbejder repræsentant Kirsten Mejlholm

Skolebestyrelsesmedlem: Jonna Jensen

I ønskes alle en rigtig god oktober måned og god efterårsferie til dem der har det!

Efterårs hilsner børnehavens personale!

September​

Kære forældre

Så står vi lige foran den første efterårsmåned oven på en varm og dejlig august, hvor vi kom godt i gang med at gå i skole. Det har været en meget skøn opstart, og alle børnene er super gode til at forholde sig de restriktioner, vi stadig lever med.

Bogbussen begynder at komme igen. Der må være to børn i bussen ad gangen, og al aflevering foregår i den gule kasse på reposen ved glasdøren. Fredag den 4. august kommer bussen for første gang, og hvis der skulle være nogle fra 0.-klasse eller andre nye ansigter fra andre klasser, der gerne vil have lånerkort, får man en seddel i bogbussen, som skal underskrives hjemme. Bogbussen kommer fast en gang om måneden.

På torsdag den 3. september kl. 19.00 er der generalforsamling, som skulle have været afholdt i april, men som blev udskudt pga. Corona. Vi gør det således, at vi mødes i gymnastiksalen, hvor vi sidder med afstand, og hvor vi – desværre – undlader at synge og spise småkager – hulk!! Alle er velkomne, men vi opfordrer jer til kun at sende en voksen pr. hustand, men det skal understreges, at det er en offentlig begivenhed, hvor alle som sagt er meget velkomne.

Glemmekassen er på magisk vis helt fyldt igen, så vi lægger tøjet frem i det ene cykelskur onsdag middag, og så ligger det til fredag middag, inden det herefter vil blive sendt afsted til genbrug. I kan evt. gå forbi det i forbindelse med generalforsamlingen. Der er meget tøj: Flyverdragter, bikinier, 8 milliarder sokker og alle mulige andre gode beklædningsgenstande 😊

D. 8. september holder vi læseformiddag for indskolingen og mellemtrinnet. Normalt må børnene møde op med puder og hele arsenaler af tøjdyr til at læse for og med, men i år må disse ting desværre pænt vente hjemme. Uha, der er mange ting, vi skal tage revanche for næste år 😊

Vi har fået et tilbud fra Jammerbugt Kommunes overvægtklinik, og vi vedhæfter det i denne mail.

Til slut vil vi gerne minde om, at alle børn skal have blyanter, viskelæder og sakse i deres penalhuse – det er altid vigtigt, men særligt vigtigt i øjeblikket. Derudover skal de altid medbringe drikkedunke, og hvis de skal varme mad, skal maden kunne varmes i den madkasse, den medbringes i. Husk også bestik, hvis der er brug for sådant.

Så fik vi vist det hele med - men det allervigtigste kommer nu: Ditlev fylder otte år i dag, 8. klasserne har været til Skills Dag på Tech College og har fået masser af ros, Trivselsbørnehaven har haft en dejlig formiddag på marken, og solen har skinnet på alle os andre 😊

Fortsat rigtig god mandag til jer.

Mange hilsener

Sanne og Malene​

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 34

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning