Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 34 - børnehaven på  22 39 33 44

Månedsbreve 2019​/20

Månedsbrev marts 2020

Kære forældre

Så er vi næsten ude af februar og på vej ind i marts, der er den første forårsmåned. Vi har dog i den her uge haft en lille smule vintervejr til stor glæde for børnene. Der er ikke noget som sne, der kan få dem til at suse ud, så snart frikvarteret starter. Selvom det ikke er så meget sne, har det vakt stor glæde😊

Der vil her i marts være mulighed for forældresamtaler, hvis man har behov for at spørge ind til elevplanerne. Samtalerne for 0.-3. klasse er den 23.3. i tidsrummet kl. 14.-17, for 4.-6. klasse er det d. 24.3. i samme tidsrum og endelig 7.-9. klasse d. 25.3. også fra kl. 14-17. Skriv til klasselæreren, hvis I ønsker en tid med mulighed for at spørge ind til elevplanerne.

Lars er på kursus de næste 14 dage, og på onsdag starter Frederik på 7 ugers barsel. Det er Andreas, der er barselsvikar for Frederik, og Sophie og Lasse der er vikarer for Lars. Vi er glade for, at det kunne lade sig gøre at få de tre skønne unge mennesker til at dække timerne ind, da det som bekendt er nogen, som både børn og voksne kender i forvejen.

Vores store dejlige børn i 8./9. klasse skal skrive projekt i den kommende uge – vi udsætter 7. klasses projekt, idet vores program ville blive lidt presset, nu da Frederik skal på barsel. Derudover skal 8. klasse også i brobygning i de sidste to dage af marts og to første dage af april.

Mandag den 2. marts starter Felicia i 1. klasse her hos os. Hun er lillesøster til Alexandra, der går i 7. klasse, så et stort velkommen til hende. Hun glæder sig til at starte, og børnene i 1. klasse glæder sig til, hun kommer😊

I dag har vi modtaget en mail fra Sundhedsstyrelsen vedrørende Coronavirus (COVID-19). Her indskærpes de helt almindelige hygiejneråd:

  • Vask hænder ofte og hyppigt med sæbe og vand, brug evt. håndsprit
  • Nys og host i ærme eller albuebøjning
  • Ved arbejde med direkte kontakt med sekreter opfordres til brug af engangshandsker

Derudover indskærpes det også, at COVID-19 alene skal mistænkes hos en syg medarbejder/elev, hvis denne har feber OG hoste eller vejrtrækningsproblemer OG rejseaktivitet til områder med udbredt smittespredning ELLER personer med de nævnte symptomer, som har haft tæt kontakt til en person med påvist eller mistænkt COVID-19.

Vi sørger selvfølgelig for at informere vores børn om, hvordan de skal forholde sig rent hygiejnemæssigt, og derudover sørger vi for at fortælle dem om sygdommen på en måde, så det ikke skaber unødig angst. Og så må børnene selvfølgelig altid komme og tale med os, hvis der er noget, de bekymrer sig om.

Vi vil ønske jer alle sammen rigtig god fredag og weekend.

Med venlig hilsen

Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Månedsbrev Februar 2020

Kære forældre

Vi er på vej ind i februar, og vi kan så småt begynde at mærke, at dagene bliver længere. Vi har nydt januar med lidt mere ”dagligdag”, end december kunne byde på. Den kunne til gengæld så meget andet 😊

Skolefest

Om ikke så længe skal vi afholde den legendariske skolefest sammen med jer, og det glæder vi os meget til. Vi må også i år sige, at festen kun er for forældre og elever – søskende, der ikke går på skolen, har vi desværre ikke plads til, hvis vi skal overholde de forskellige sikkerhedsregulativer. Vi har planlagt en rigtig spændende emneuge op til festen, og temaet er ”Universet”, som man sikkert også vil kunne se til skolefesten. Det kan ikke udelukkes, at vi skal møde stjerner, planeter, måne- og marsmænd samt meget andet 😊

8./9. klasse vil ikke deltage i emneugen, men i stedet have forskellige fagdage – torsdag vil 7.-9. klasse modtage undervisning i førstehjælp.

I forhold til forplejning under skolefesten vil det som altid være muligt at bestille sandwich: Man kan få kylling, æg/rejer eller roastbeef til kr. 35,- stk. Send en mail til mk@ingstruptrivselsskole.dk med bestillingen samt navnet på jeres barn – i tilfælde af, at man er så heldig at have flere børn på skolen, opgiver man yngste barns navn. Bestillingen skal være MK i hænde senest torsdag i næste uge. Der vil også blive solgt pølsehorn – dem skal man ikke afgive bestilling på. På selve aftenen sælges sodavand, og der kan betales med kontanter eller mobilepay.

Så håber vi meget, at der er forældre eller børn, der vil bage nogle kager, som man kan spise til dessert – skriv også her en mail til MK, hvis man vil bidrage med det.

Dagen efter skolefesten har eleverne fri klokken 11.45 – Fritteren er naturligvis åben for de børn, der er tilmeldt dér.

Rengøring

Vi minder om, at det er super vigtigt at læse de skilte, der er sat op på rengøringsområderne, således at vi sikrer en vis rengøringsstandard. Dette skal i første omgang ske af omsorg for børnene, så de fx ikke skal ligge og rode rundt i en masse skidt i gymnastiksalen, fordi der ikke er blevet støvsuget under ribberne. I anden omgang vil vi også sikre en fælles opbakning til de forældre, der kommer ugen efter, idet de skal helst ikke bruge ekstra lang tid på deres rengøring, fordi standarden ugen før har været for lav.

Team Rynkeby Skoleløbet

Vi har fået en henvendelse om at deltage i Rynkebyløbet: Team Rynkeby Skoleløbet er Nordens største motions- og velgørenhedsløb, hvor elever fra Danmark, Sverige, Norge og Finland løber til fordel for børn med kritiske sygdomme. I Danmark løber eleverne fredagen før påskeferien, den 3. april 2020, for at støtte Børnelungefondens livsvigtige arbejde for børn med kritiske lungesygdomme.

Hele idéen med løbet er at give eleverne en oplevelse af, at de kan være med til at gøre en reel forskel for børn med alvorlige sygdomme ved at gøre noget aktivt sammen med andre børn. Inden løbet har eleverne mulighed for at indgå mikrosponsorater med familie, venner og lokale erhvervsdrivende, der opfordres til at give et beskedent beløb per omgang eller kilometer, den enkelte elev løber i forbindelse med Team

Rynkeby Skoleløbet. Der kan naturligvis også laves en aftale om et fast beløb.

Vi synes, at Team Rynkeby Skoleløbet er en unik mulighed for at vise vores børn, at via fællesskab og menneskelig omsorg kan man gøre en verden til forskel, så vi håber, at nogle af jer forældre vil gribe muligheden og være arrangører på dette løb. Skolen vil stå for praktiske ting som fx at kopiere, dele sedler ud m.m. og vil selvfølgelig også på selve dagen deltage med alt personale, men selve tilmeldingen (18.2.) og planlægningen (som der ikke er meget af), vil vi gerne have er forældrestyret. Vi havde et super flot forældrearrangeret Knæk Cancer-arrangement i efteråret – lad os se om vi ikke kan gentage succesen 😊 For mere info se https://team-rynkeby.dk/skoleloebet.aspx

Så er der vist blot tilbage at sige, at vi holder vinterferie i uge 8 og starter igen mandag den 24. februar klokken 8.00 😊

Mange hilsner fra personalet

Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -​børnehave

Månedsbrev Januar 2020

Kære alle forældre

Så er det tid til at tage hul på et nyt år, og det glæder vi os til. Vi håber alle børn, familier og personale har haft en rigtig god juleferie og kom godt ind i det nye år.

Vi skal sige velkommen til Christian og hans forældre Trine og Mogens. Christian skal gå i 7 klasse, og vi glæder os til at lærer både ham og hans forældre godt at kende.

I januar er der nogle arrangementer, vi skal være opmærksomme på:

  • Som bekendt er skolefesten flyttet til 13 februar, så vær lige obs på det.
  • I morgen aften kl. 18.30 har vi har skoleindskrivning, og vi glæder os til at møde de forældre, hvis børn skal starte i 0. klasse til sommer.
  • Bestyrelse, personale og forældrerådet i børnehaven afholder nytårskur på fredag.
  • Der er terminsprøver fra den 13.-17. januar for 8./9. klasse i den gamle skolebygning. Der er også tre dage, hvor 7. klasse øver sig i, hvad terminsprøver er. I forbindelse med det, skal vi igen minde både de unge og I forældre om, at karakterer ikke viser, hvor fantastisk og unikke eleverne er. Det viser heller ikke, hvor gode venner de er for hinanden, eller hvor omsorgsfulde, kærlige og nærværende de hver især er. Ej heller, hvor meget de lyser op for andre i vores dagligdag. Vi øver os på de prøver, som staten har bestemt, at vi skal aflægge, og så længe eleverne gør deres bedste, er alt fint.

I forhold til øvrige datoer og arrangementer, vil vi gerne, at alle lige tjekker op på kalenderen, hvad angår bod, arbejdsdage og rengøring her i sidste del af skoleåret 19/20. Det er vigtigt, vi alle har styr på det, så vi får en hverdag hvor de praktiske opgaver i fællesskabet bare kører godt.

Generalforsamling afholdes tirsdag den 21. april 2020. Vi håber, I alle vil møde op og være med. Hvis I har nogle forslag til generalforsamlingen, skal de være bestyrelsen i hænde senest 1. februar.

Vi glæder os rigtig meget til 2020 med samarbejde om de dejligste børn, der er både vores og jeres kerneopgave.

Et rigtig godt 2020 ønskes til jer alle.

Med venlig hilsen


Malene og Sanne
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave
​ 

Månedsbrev december

Kære forældre

Vi har taget hul på julemåneden, og vi synes godt, vi kan mærke, at der er meget glæde og spænding hos vores skønne børn. Denne spænding bliver ikke mindre af, at vi hver morgen uddeler 7 pakker i vores pakkekalender – det er så hyggeligt.

Allerførst kan vi fortælle, at Casper, som i dag blev kørt på Hjørring Sygehus med trykken for brystet og snurren i venstre arm, er frisk igen. Det er vi SÅ glade for 😊

Der skal lyde en stort tak til julebasarsudvalget, som har gjort et kæmpe arbejde for, at julebasaren kun-ne blive til noget. De lavede en super dejlig dag for os alle sammen. Også tak til de forældre der tog en stor tørn på værkstederne. Husk, at det er vigtigt, vi alle sammen giver en hånd med i udvalgene, så vi kan beholde de fantastiske arrangementer, og så opgaven bliver mindre for den enkelte.

Kulturskolen afholder julekoncert på skolen den 12. december, hvor de børn, der har gået til musik i løbet af året, viser, hvad de har arbejdet med.

Den sidste skoledag i dette år er fredag den 20. december, hvor vi går i kirke klokken 9.00 og laver vores eget musik-juleafslutnings arrangement. Alle er velkomne til at gå med i kirke. Bagefter er der julefrokost og juleafslutning for børn og personale, og hvert barn vil få besked på at medbringe en ting til julefroko-sten. Det foregår ved lodtrækning i de enkelte klasser. Vi glæder os til den dag, som slutter kl. 13.00.

Vi mødes igen efter juleferien mandag den 6. januar klokken 8.00, hvor vi har almindeligt skema indtil klokken 11.45, hvor alle får fri.

Rigtig god december til alle.

Hilsner fra Malene og Sanne

​​

Månedsbrev November

November står snart for døren, og det samme gør en del hyggelige arrangementer af forskellig art – se skemaet senere i mailen.

I fredags var der forældrearrangeret indsamling til ”Knæk Cancer”, og på ganske få timer blev der samler 3014 kr. ind. Stor tak til arrangørerne og stor tak for opbakningen. I børnehaven blev der samlet 1135 kr. ind, så vi er ret stolte over vores samlede bidrag.

På skolens kalender er årets skolefest annonceret til d. 30. januar. Af forskellige praktiske årsager flytter vi festen til d. 13. februar. Ændringen er noteret på kalenderen på skolens hjemmeside, men vær lige obs. på det.

Så er der en enkelt ændring i forhold til rengøring: Hidtil er det udendørs toilet kun blevet rengjort i perioden fra påske indtil efterårsferien. Det skal fra nu af rengøres hele året, så når man har område 3 skal man lige huske at tage det med – uanset årstid 😊

Det kan synes, som om der er længe til jul, men før vi ved af det er det den første december, og hvis der er noget, der skal være styr på inden – så er det pakkekalendergaver: Hvert barn skal medbringe en pakke til en værdi af max. 30 kr. Hvis det er en ”pigepakke”, bedes den mærket med et stort P – er pakken til drenge mærkes den med et stort D. Pakker, der kan bruges af begge køn, mærkes ikke. Alle pakker skal være i hus senest d. 28.11. Husk at krydse jer af på sedlen, der kommer til at ligge i Fritteren sammen med pakkerne.

D. 1.11. kl. 17-18

​Syng dansk i Løkken Svømmehal: Syng og svøm på én og samme gang. Der vil være glade mennesker i Spandex samt et toptunet orkester.

D. 3.11. kl. 14

​Ingstrup Trivselsskole og -børnehaves sagnomspundne andespil/bank med fantastisk kage og skønne præmier. Kom, hyg, spil og støt – overskuddet går til udendørs legeting til ungerne.

D. 5.11.

2./3. klasse har naturdag med Lars og Jette

D. 11.11.

Skolehjemsamtaler for 0.-3. klasse

D. 12.11.

Skolehjemsamtaler for 4./5. klasse

D. 13.11.

Skolehjemsamtaler for 7. klasse

D. 14.11.

Skolehjemsamtaler for 6. klasse

D. 19.11.

Skolehjemsamtaler for 8./9. klasse

D. 30.11. kl. 10-14

Super-duper-overmåde-hyggelig julebazar for hele familien, hvor der er rig lejlighed til bl.a. at bage, snakke, spise og bare rå-julehygge. Hvis der skulle være nogen, der har fade, krukker, pynt og lign. til at lave dekorationer på/med, modtages disse materialer med kyshånd

​Til allersidst bringer vi et lille reklamefremstød for den indendørs fodboldsæson, der starter om kort tid

Månedsbrev Oktober

Så er vi på vej ind i oktober, og vi er begyndt at finde godt ind i det nye skoleår.

Dagens kæmpestore og dejlige nyhed er, at det er lykkedes at lave kontrakt med Erann Drori, som kommer og spiller til Skolegårdsrock i foråret. Vi glæder os vildt meget til at se og høre ham optræde og er sikre på, at han vil være med til at gøre dagen til en kæmpe succes!

Udskolingen samt Anette og Agnete skal i morgen, d. 1. oktober, på naturfagsdag sammen med Marianne Fisker fra ”Fonden Kaj Kær Flora og Fauna”. Fonden tilbyder mange spændende naturprojekter til skoler i lokalområdet, og det samarbejde glæder vi os meget til. Skolens øvrige klasser skal afsted med fonden senere på skoleåret.

I uge 41 har vi emneuge. Den kommer til at handle om kultur og natur i området omkring Skagen. Vi tager til Råbjerg Mile og Skagen onsdag den 9. oktober. Vi kører med busser kl. 8.15 fra skolen (Børnene møder kl. 8.00 som sædvanligt, og så lander vi igen på skolens p-plads omkring kl. 17.00. Når I skal afhente børnene, skal vi bede jer om ikke at holde i vejsiden foran skolen, da busserne skal kunne komme til at sætte børnene forsvarligt af. Alle børnene skal have tøj på til at kunne være ude det meste af dagen uanset vejret samt medbringe en god stor madpakke, drikkedunk og turrygsæk. Mandag, tirsdag og torsdag vil eleverne i grupper rotere mellem 3 forskellige værksteder, og alle møder 08.00-13.00 de dage.

Sidste år var vi som bekendt i Lønstrup, ved Tversted Søerne og i Ørnereservatet, og nu glæder vi os helt vildt til etape 2 af vores ”Kend dit Nordjylland”.

Fredag i samme uge har vi motionsdag. Den dag skal børnene møde i idrætstøj, og vi skal lave forskellige aktiviteter. Undervisningen stopper kl. 11.45, hvor vi siger god efterårsferie.

Vi bringer her en reklame for vores udvalg, som vi har meget brug for, at der er nogle flere forældre i, så send meget gerne en mail, hvor I melder jer til det ene eller andet af udvalgene 😊 Nedenstående er en oversigt over de bestående udvalg, men dels er der måske forældre, der ønsker at blive skiftet ud – dels kan vi rigtig godt bruge flere hænder 😊

Andespil: Thea, Eline, Sven Aksel, Ole Rasmussen, Simon Hessellund

Arrangement til fordel for Kræftens Bekæmpelse: Line VH

Julebazar: Line F, Marie Louise, Tenna, Louise RB, Tina, Kenneth, Ann Louise, Gitte T, Line-Maria, Frank og Lotte LL - eller også er det Lotte J 😊

Til slut minder vi om, at det er væsentligt, at jeres børn altid medbringer (over)tøj, der passer til årstiden, og vi minder også både nye og gamle forældre om, at de parkeringspladser, der ligger i forbindelse med indkørslen til skolegården, af praktiske og sikkerhedsmæssige hensyn altid kun må bruges af personalet.

Rigtig god oktober til alle

Mange hilsner fra Sanne og Malene

Månedsbrev September

​Kære forældre

Så er vi kommet godt i gang med skoleåret, og vi har haft en dejlig start med børnene. De har fået meget ros for vores idrætsdag, hvor de på tværs af alle klassetrin hygger sig og tager sig af hinanden, og hvor det bliver rummet, at nogle går vildt meget op i konkurrencedelen og andre mere har fokus på at få en aktiv og sjov dag.

Vi har i dag været i kirke for sidste gang med Anette Udmark. Vi har været meget glade for at komme hos hende gennem alle årene, og Anette har gjort kirkerummet i Ingstrup til et dejligt og rummeligt sted for os som skole at komme. Anette har fået et nyt embede i Thisted, og hun og familien flytter der til i september. Det betyder også, at vi desværre skal sige farvel til Magda, der går i 4. klasse. Vi ønsker familien rigtig god vind.

Vi vil gerne sige tak til alle for ugens forældremøder. De har været båret af information, planlægning, debatter, meningsudvekslinger og ideer. Det er super, at vi mødes om vores børn og får skabt et grundlag, der kan hjælpe alle vores børn bedst muligt. En af de ideer, der fremkom, var, at alle undervisernes mailadresser kan findes på hjemmesiden. Det er en rigtig god ide, som allerede er sat i værk.
En anden idé, der dukkede op, handlede om nye udvalg, så lige nu søger vi folk, der kunne tænke sig at:
- Arrangere et orienteringsløb for eleverne
- Lave en fælles udflugtsdag for alle elever og forældre
- Være medarrangør på et arrangement, hvor vi samler ind til Kræftens Bekæmpelse
Derudover har vi stadig brug for forældre til julebazarudvalget og andespilsudvalget, så kom glad – udvalgsarrangementerne er af stor betydning for fællesskabsfølelsen på vores skole 😊

Vores næste skoleuge bliver en spændende en af slagsen, hvor alle klasser - med undtagelse af 7. klasse der skal afsted sidst i september - skal på lejrskole i løbet af ugen. Vi kan mærke på eleverne, at de er spændte, og nogle også lidt bekymrede, men det vi allertydeligst kan mærke, er, at de glæder sig!! Det bliver spændende at høre om de forskellige ture, når alle er vel hjemme igen!! 😊 På grund af de mange lejrskoler har 2./3. og 7. klasse fri kl. 13 både mandag og tirsdag.
Husk, at holde godt øje med kalenderen i september, hvor der bl.a. er vedligeholdelsesdag, ”Luthers nøgle” for 7. klasse, Skills for 8.klasse, koncert i kirken osv.

Med venlig hilsen
Sanne og Malene
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Månedsbrev August

Kære forældre

Så er det blevet skolestart igen, og vi glæder os så meget til at tage fat på skoleåret 2019/2020 sammen med børnene og jer forældre. Vi håber, I har haft en dejlig ferie og har nået at hygge og slappe lidt af.

Vi skal i år sige velkommen til de fire nye 0. klasse børn, som skal have første skoledag: Konrad, Lucca, Mads og Waldemar og deres forældre. Vi skal også sige velkommen til Sofie, der skal gå i 7. klasse og Asger, der skal gå i 8. klasse og deres forældre. Vi glæder os til at tage rigtig godt imod jer og lære jer at kende. Husk, at alle vi ”garvede forældre” skal være gode til at hjælpe og tage de nye forældre med i vores fællesskab.

På personaleside byder vi velkommen tilbage til Agnete, som har været på barsel, men som nu heldigvis er tilbage😊 Derudover også et stort velkommen til Sophie, som er vores nye pædagogmedhjælper. Hun skal arbejde både i børnehave og fritter samt være vikar i skoledelen

I forhold til kalenderen har vi en rettelse, som er vigtig for de forældre, der har børn i 4.-6. klasse. Deres lejrskole ligger d. 4.-6. september og ikke den 2.-4.

M.h.t. til rengøring bedes man bemærke, at der er kommet nye rengøringsskilte, som er ophængt på alle områder. Husk venligst at læse, så vi kan sikre en nogenlunde ens rengøringsstandart 😊

Udover at glæde os til dagligdagen med jeres søde børn, glæder vi os til mange andre ting som fx lejrskoler, emneuge med dagsudflugt, teaterture, julebazar, skolegårdsrock og maaange andre ting – det bliver SÅ godt 😊

En tredje ting, vi glæder os til, er samarbejdet med jer. Vi glæder os til at fastholde den åbne og kærlige diaglog om de fantastiske børn, som er jeres – men også lidt vores 😊

Med venlig hilsen
Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave​

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 34

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning