Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 34 - børnehaven på  22 39 33 44

Månedsbreve 2019​/20

Månedsbrev Oktober

Så er vi på vej ind i oktober, og vi er begyndt at finde godt ind i det nye skoleår.

Dagens kæmpestore og dejlige nyhed er, at det er lykkedes at lave kontrakt med Erann Drori, som kommer og spiller til Skolegårdsrock i foråret. Vi glæder os vildt meget til at se og høre ham optræde og er sikre på, at han vil være med til at gøre dagen til en kæmpe succes!

Udskolingen samt Anette og Agnete skal i morgen, d. 1. oktober, på naturfagsdag sammen med Marianne Fisker fra ”Fonden Kaj Kær Flora og Fauna”. Fonden tilbyder mange spændende naturprojekter til skoler i lokalområdet, og det samarbejde glæder vi os meget til. Skolens øvrige klasser skal afsted med fonden senere på skoleåret.

I uge 41 har vi emneuge. Den kommer til at handle om kultur og natur i området omkring Skagen. Vi tager til Råbjerg Mile og Skagen onsdag den 9. oktober. Vi kører med busser kl. 8.15 fra skolen (Børnene møder kl. 8.00 som sædvanligt, og så lander vi igen på skolens p-plads omkring kl. 17.00. Når I skal afhente børnene, skal vi bede jer om ikke at holde i vejsiden foran skolen, da busserne skal kunne komme til at sætte børnene forsvarligt af. Alle børnene skal have tøj på til at kunne være ude det meste af dagen uanset vejret samt medbringe en god stor madpakke, drikkedunk og turrygsæk. Mandag, tirsdag og torsdag vil eleverne i grupper rotere mellem 3 forskellige værksteder, og alle møder 08.00-13.00 de dage.

Sidste år var vi som bekendt i Lønstrup, ved Tversted Søerne og i Ørnereservatet, og nu glæder vi os helt vildt til etape 2 af vores ”Kend dit Nordjylland”.

Fredag i samme uge har vi motionsdag. Den dag skal børnene møde i idrætstøj, og vi skal lave forskellige aktiviteter. Undervisningen stopper kl. 11.45, hvor vi siger god efterårsferie.

Vi bringer her en reklame for vores udvalg, som vi har meget brug for, at der er nogle flere forældre i, så send meget gerne en mail, hvor I melder jer til det ene eller andet af udvalgene 😊 Nedenstående er en oversigt over de bestående udvalg, men dels er der måske forældre, der ønsker at blive skiftet ud – dels kan vi rigtig godt bruge flere hænder 😊

Andespil: Thea, Eline, Sven Aksel, Ole Rasmussen, Simon Hessellund

Arrangement til fordel for Kræftens Bekæmpelse: Line VH

Julebazar: Line F, Marie Louise, Tenna, Louise RB, Tina, Kenneth, Ann Louise, Gitte T, Line-Maria, Frank og Lotte LL - eller også er det Lotte J 😊

Til slut minder vi om, at det er væsentligt, at jeres børn altid medbringer (over)tøj, der passer til årstiden, og vi minder også både nye og gamle forældre om, at de parkeringspladser, der ligger i forbindelse med indkørslen til skolegården, af praktiske og sikkerhedsmæssige hensyn altid kun må bruges af personalet.

Rigtig god oktober til alle

Mange hilsner fra Sanne og Malene

Månedsbrev September

​Kære forældre

Så er vi kommet godt i gang med skoleåret, og vi har haft en dejlig start med børnene. De har fået meget ros for vores idrætsdag, hvor de på tværs af alle klassetrin hygger sig og tager sig af hinanden, og hvor det bliver rummet, at nogle går vildt meget op i konkurrencedelen og andre mere har fokus på at få en aktiv og sjov dag.

Vi har i dag været i kirke for sidste gang med Anette Udmark. Vi har været meget glade for at komme hos hende gennem alle årene, og Anette har gjort kirkerummet i Ingstrup til et dejligt og rummeligt sted for os som skole at komme. Anette har fået et nyt embede i Thisted, og hun og familien flytter der til i september. Det betyder også, at vi desværre skal sige farvel til Magda, der går i 4. klasse. Vi ønsker familien rigtig god vind.

Vi vil gerne sige tak til alle for ugens forældremøder. De har været båret af information, planlægning, debatter, meningsudvekslinger og ideer. Det er super, at vi mødes om vores børn og får skabt et grundlag, der kan hjælpe alle vores børn bedst muligt. En af de ideer, der fremkom, var, at alle undervisernes mailadresser kan findes på hjemmesiden. Det er en rigtig god ide, som allerede er sat i værk.
En anden idé, der dukkede op, handlede om nye udvalg, så lige nu søger vi folk, der kunne tænke sig at:
- Arrangere et orienteringsløb for eleverne
- Lave en fælles udflugtsdag for alle elever og forældre
- Være medarrangør på et arrangement, hvor vi samler ind til Kræftens Bekæmpelse
Derudover har vi stadig brug for forældre til julebazarudvalget og andespilsudvalget, så kom glad – udvalgsarrangementerne er af stor betydning for fællesskabsfølelsen på vores skole 😊

Vores næste skoleuge bliver en spændende en af slagsen, hvor alle klasser - med undtagelse af 7. klasse der skal afsted sidst i september - skal på lejrskole i løbet af ugen. Vi kan mærke på eleverne, at de er spændte, og nogle også lidt bekymrede, men det vi allertydeligst kan mærke, er, at de glæder sig!! Det bliver spændende at høre om de forskellige ture, når alle er vel hjemme igen!! 😊 På grund af de mange lejrskoler har 2./3. og 7. klasse fri kl. 13 både mandag og tirsdag.
Husk, at holde godt øje med kalenderen i september, hvor der bl.a. er vedligeholdelsesdag, ”Luthers nøgle” for 7. klasse, Skills for 8.klasse, koncert i kirken osv.

Med venlig hilsen
Sanne og Malene
Ingstrup Trivselsskole og -børnehave

Månedsbrev August

Kære forældre

Så er det blevet skolestart igen, og vi glæder os så meget til at tage fat på skoleåret 2019/2020 sammen med børnene og jer forældre. Vi håber, I har haft en dejlig ferie og har nået at hygge og slappe lidt af.

Vi skal i år sige velkommen til de fire nye 0. klasse børn, som skal have første skoledag: Konrad, Lucca, Mads og Waldemar og deres forældre. Vi skal også sige velkommen til Sofie, der skal gå i 7. klasse og Asger, der skal gå i 8. klasse og deres forældre. Vi glæder os til at tage rigtig godt imod jer og lære jer at kende. Husk, at alle vi ”garvede forældre” skal være gode til at hjælpe og tage de nye forældre med i vores fællesskab.

På personaleside byder vi velkommen tilbage til Agnete, som har været på barsel, men som nu heldigvis er tilbage😊 Derudover også et stort velkommen til Sophie, som er vores nye pædagogmedhjælper. Hun skal arbejde både i børnehave og fritter samt være vikar i skoledelen

I forhold til kalenderen har vi en rettelse, som er vigtig for de forældre, der har børn i 4.-6. klasse. Deres lejrskole ligger d. 4.-6. september og ikke den 2.-4.

M.h.t. til rengøring bedes man bemærke, at der er kommet nye rengøringsskilte, som er ophængt på alle områder. Husk venligst at læse, så vi kan sikre en nogenlunde ens rengøringsstandart 😊

Udover at glæde os til dagligdagen med jeres søde børn, glæder vi os til mange andre ting som fx lejrskoler, emneuge med dagsudflugt, teaterture, julebazar, skolegårdsrock og maaange andre ting – det bliver SÅ godt 😊

En tredje ting, vi glæder os til, er samarbejdet med jer. Vi glæder os til at fastholde den åbne og kærlige diaglog om de fantastiske børn, som er jeres – men også lidt vores 😊

Med venlig hilsen
Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave​

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 34

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning