Månedsbreve 2019/20

Kære forældre

Vi har haft en super dejlig (og våd) sidste skoledag, og nu er tiden kommet til, at vi skal sige tak for dette skoleår. Det er jo et skoleår, der skiller sig ud fra mængden – vi blev sendt hjem og kom igen under nye og anderledes forhold. Vi har skrevet det før, men det er helt fantastisk, hvordan børn og voksne her på stedet har taget de mange forandringer i stiv arm og med godt humør. I må også gerne klappe jer selv på skulderen – tak for godt samarbejde under alt det her ”halløj”.

Nu har skoleåret heldigvis handlet om meget andet og mere end Corona, og vi har haft et godt skoleår med super oplevelser i form af lejrskoler, emneuger, julebazar, skolefest m.m.– og helt almindelige skoledage med helt usædvanligt søde børn 😊

Desværre, men helt uundgåeligt skal vi skal sige farvel til vores skønne 9. klasse elever: Casper, Edin, Emil, Frida, Mathias, Matthias, Mikkel og Nattali. Også to dejlige 8. klasse elever skal vi tage afsked med, nemlig Asger og Mille, der skal på efterskole. For dem alle gælder det, at vi ønsker held og lykke fremover – de vil altid være vores børn, og vi håber, at de vil komme tilbage og besøge os i ny og næ. Til de forældre i de to klasser, der ikke længere vil have deres gang hos os, siger vi tak for lån af jeres børn og tak for samarbejdet.

Heldigvis skal vi også sige goddag til en del nye børn. I første omgang er det et varmt velkommen til de nye 0. klasser: Bredo, Ester, Frederik, Jonas KD, Karen, Mille, Signe M og Valdemar SiPe. Vi glæder os vildt til for alvor at lære jer at kende og følge jeres udvikling her på skolen. Også et stort velkommen til de af 0. klasses forældre, der er nye på skolen.

I 5. klasse skal vi sige hej til Benjamin JM, som flytter hertil fra Roskilde. I 8. klasse får vi selskab af Noah, som kommer fra Løkken, og 9. klasse er heldige at få en ny kammerat i form af Alberte, som flytter til Ingstrup fra Aalborg. Et kæmpe velkommen til dem og deres forældre – vi håber, I hurtigt falder til og bliver glade for at gå her hos os, og vi glæder os til samarbejdet.

På personalesiden skal vi sige farvel til søde Sophie, Lasse og Andreas. Vi har været usigeligt glade for alt det, de har bidraget med, mens de har været hos os, og vi ønsker dem al held og lykke på deres videre færd. Til gengæld har vi ansat Victoria og Lukas, som skal være i børnehave og fritter samt gøre rent. Victoria er en af vores tidligere elever, så hende vil der være en del, der allerede kender. De er begge unge, sprøde og friske, så det bliver godt lige at få sænket gennemsnitsalderen på personalesiden en anelse 😉

Så er der blot tilbage at minde om hovedrengøringen d. 8. august og ellers ønske for alle, at de får en solrig sommer med mange gode oplevelser.

Mange hilsener fra

Sanne og Malene