Kontakt skolen på  50 70 33 24 - SFO på  50 70 33 34 - børnehaven på  22 39 33 44

Månedsbreve 2019​/20

Månedsbrev August

Kære forældre

Så er det blevet skolestart igen, og vi glæder os så meget til at tage fat på skoleåret 2019/2020 sammen med børnene og jer forældre. Vi håber, I har haft en dejlig ferie og har nået at hygge og slappe lidt af.

Vi skal i år sige velkommen til de fire nye 0. klasse børn, som skal have første skoledag: Konrad, Lucca, Mads og Waldemar og deres forældre. Vi skal også sige velkommen til Sofie, der skal gå i 7. klasse og Asger, der skal gå i 8. klasse og deres forældre. Vi glæder os til at tage rigtig godt imod jer og lære jer at kende. Husk, at alle vi ”garvede forældre” skal være gode til at hjælpe og tage de nye forældre med i vores fællesskab.

På personaleside byder vi velkommen tilbage til Agnete, som har været på barsel, men som nu heldigvis er tilbage😊 Derudover også et stort velkommen til Sophie, som er vores nye pædagogmedhjælper. Hun skal arbejde både i børnehave og fritter samt være vikar i skoledelen

I forhold til kalenderen har vi en rettelse, som er vigtig for de forældre, der har børn i 4.-6. klasse. Deres lejrskole ligger d. 4.-6. september og ikke den 2.-4.

M.h.t. til rengøring bedes man bemærke, at der er kommet nye rengøringsskilte, som er ophængt på alle områder. Husk venligst at læse, så vi kan sikre en nogenlunde ens rengøringsstandart 😊

Udover at glæde os til dagligdagen med jeres søde børn, glæder vi os til mange andre ting som fx lejrskoler, emneuge med dagsudflugt, teaterture, julebazar, skolegårdsrock og maaange andre ting – det bliver SÅ godt 😊

En tredje ting, vi glæder os til, er samarbejdet med jer. Vi glæder os til at fastholde den åbne og kærlige diaglog om de fantastiske børn, som er jeres – men også lidt vores 😊

Med venlig hilsen
Sanne og Malene

Ingstrup Trivselsskole og -børnehave​

Månedsbrev Juni

Kære forældre

Så er vi efter en dejlig begivenhedsrig maj måned klar til at starte på en spændende juni. Vi starter i næste uge med 2 emnedage, hvor temaet er demokrati og folkestyre. Det er vigtige emner, som vi glæder os til at arbejde med på en spændende måde i børnehøjde. Børnene skal mandag og tirsdag gå i skole fra kl. 8-13. Onsdag holder vi grundlovsfris på skolen og torsdag- fredag har vi normalt skema😊

Vi arbejder også på at få næste skoleår skemalagt, og i den forbindelse kommer der lidt ændringer i klassesammensætningen. Vi har jo for første gang en hel klasse, der forlader skolen, så det har bla. givet de rokeringer, der er i skemaet herunder. Vi har fortalt børnene det i dag, og det er dejligt at mærke, at de jo kender hinanden så godt, at de tager godt imod rokeringerne. De vil stadig være på holddeling, så det er ”næste som nu” som en af dem sagde😊Her er skemaet, så I lige kan se, hvordan det ser ud næste skoleår.

Bemærk at nedenstående omhandler kommende 0. klasse, kommende 1. klasse osv.

Apropos det, at vi har en afgangsklasse, så skal vi også skabe nye traditioner. Vi har aftalt med 9. klasse, at de kommer her på vores sidste skoledag og hygger sig sammen med os andre. Det er vi rigtig glade for, at de vil. Mandag den 24. maj klokken 17.00 afholder vi translokation for 9. klasse og deres forældre, bedsteforældre, søskende osv. Hvor de får udleveret deres beviser, og hvor vi er værter med et glas bobler og snack.

Der vil ud over translokation og sidste skoledag også være en idrætsdag i den sidste uge, som vil foregå på stranden. Vi skal nok komme med nærmere info, når vi nærmer os der.

Lørdag d. 22. juni er der hovedrengøring for alle forældre – vi sender snarest en plan ud for, hvem der skal gøre hvad. Hvis man ved, at man ikke kan komme den pågældende lørdag, må man gerne sende en mail til mk@ingstruptrivselsskole.dk. Man vil da få tildelt en rengøringsopgave på et andet tidspunkt. Vi understreger dog, at det kun er muligt for et fåtal 😊

Vi vil gerne ønske alle en rigtig god Kr. Himmelfartsferie.

Hilsner fra Malene og Sanne​

Månedsbrev Maj

Kære forældre

Så er vi på vej ind i maj måned, hvor der er mange ting at glæde sig til : Vi skal for første gang afholde skriftlige afgangsprøver,7. klasserne skal konfirmeres d. 19. maj, og d. 24. maj er der Skolegårdsrock med optræden af dejlige elever og fantastiske Søs Fenger.

I forbindelse med Skolegårdsrock har vi brug for hjælp fra ALLE familier. Fredag formiddag skal der sættes scener op samt borde, bænke og boder etc. Under arrangementet er der brug for hjælp i boderne samt et par sikkerhedsvagter. Efter arrangementer skal der ryddes op på ingen tid – det plejer vi at være verdensmestre til 😊Hvis I gerne selv vil bestemme, hvornår på dagen I skal hjælpe til, skal I sende en mail til Sanne på mail@ingstruptrivselsskole.dk ellers sætter hun jer bare på.

Lasse Toft Sørensen fra 6. klasse startede i torsdags på Saltum Skole. Han har været rigtig glad for at gå her, men han har nogle kammerater i Saltum, som han gerne ville op til, og vi ønsker ham god vind. Vi har stadig hans søskende på skolen, så vi kommer heldigvis til at holde kontakten med familien og Lasse 😊

Generalforsamlingen var både hyggelig og velbesøgt. Sanne og Eva aflagde begge beretninger om året gang og fortalte om mange af de fantastiske ting, der foregår på vores skole. Dernæst fortalte revisoren om økonomien, som er rigtig god, og Mogens Gjerløv, som er vores tilsynsførende, fortalte rosende og positivt om sine oplevelser på skolen. Til slut var der valg til bestyrelsen. Eva Morten fik genvalg, og Louise Møller samt Line Funch blev valgt ind i stedet for Lars Schrøder og Tina Simoni, som ikke ønskede genvalg. Stor tak til de to sidstnævnte for arbejdet, de har lagt i bestyrelsen.

Torsdag d. 9. maj er der idrætsdag for 4.-6. klasse på Vedsted Skole, og det foregår i samarbejde med Aabybro Friskole og Klim Friskole. De involverede klasser vil få nærmere besked en af dagene.

Månedsbrev Marts

Kære forældre

Så er det snart marts, og man kan heldigvis fornemme, at det skønne forår er på vej. Den kommende måned byder bl.a. på projektopgave for 7.-9. klasse (4.-8. marts) samt generalprøve for 9. klasses afgangsprøve (19. marts). I forhold til projektopgaven er det overordnede emne ”Forandring”, og det har givet anledning til valg af mange forskellige spændende underemner, som eleverne får mulighed for at fordybe sig i.

Sidst på måneden er der mulighed for skolehjemsamtaler, og forinden vil man få tilsendt reviderede elevplaner. Husk, at man denne gang kun skal melde sig samtaler, hvis man selv har noget, man ønsker at tale om – lærerne har ikke yderligere at tilføje.

Der er et folketingsvalg på trapperne, og med stor sandsynlighed bliver grundskolen – herunder forholdet mellem folkeskoler og friskoler/private grundskoler - et varmt emne.

Derfor har Friskoleforeningen lavet en »valgpakke«, der indeholder informationer om:

 • Friskolefakta (koblingsprocent, økonomi, social ansvarlighed, skolens lokale rolle, elevandele)
 • Udgiften til en friskoleelev og en folkeskoleelev
 • Hvordan bliver friskolernes finansieret?

Denne valgpakke har vi vedhæftet, så I får mulighed for at forholde jer kritisk til de evt. forkerte eller mangelfulde oplysninger i debatter, som omhandler friskoler/private grundskolers rammevilkår, elevandele osv.

Taget på den gamle skolebygning er nu færdigt, og det er blevet så smukt. Vi er meget taknemlige for, at Jammerbugt Kommune har respekt for de gamle bygninger og sætter dem i stand med tanke for de oprindelige materialer og arkitektur. Om kort tid vil vi også (endelig) få en branddør i gymnastiksalen, så vi kan bruge salen, når vi alle sammen er samlet fx til skolefest o.lign. I sommerferien kommer der nye vinduer i underetagen i den side, der vender ud mod skolegården – det er også hårdt tiltrængt.

OG så kommer vi til det, som vi alle sammen glæder os vildt til: DGI-Nordkraft for alle skolebørn tirsdag d. 26. marts fra 08.00-13.00. Man møder på skolen til sædvanlig tid og er fra dagens start iført idrætstøj, turrygsæk, solid madpakke, drikkedunk med vand og crazy godt humør.

Månedsbrev januar

Kære forældre

Vi håber, alle familier har haft en rigtig dejlig juleferie og er kommet godt ind i det nye år. Vi glæder os til at tage hul på 2019, og vi starter skoleåret med at byde velkommen til Anton, der skal gå i første klasse og hans forældre Mia og Søren. Husk at tage rigtig godt imod ham og hans familie og hjælp dem godt på vej, så de hurtigt føler sig hjemme her.

Skolens generalforsamling afholdes den 24. april klokken 19.00. Vi håber, I alle vil møde op og være med. Hvis man har nogle forslag til generalforsamlingen, skal de være bestyrelsen i hænde senest den 1. februar.

På sidste møde har bestyrelsen besluttet, at der kommer en skolepengestigning pr. 1. august 2019. Den bliver på 100 kroner om måneden på 1. barn, så den økonomiske merudgift er ens for alle. Husk, at man altid har mulighed for at søge om fripladstilskud. Der kommer ansøgningsskemaer ud i løbet af foråret.

Vi vil gerne opfordre til, at man lige tjekker op på skolens kalender, når vi nu tager fat på anden halvdel af skoleåret 2018/2019. Det er vigtigt, man som familie har styr på rengøring og de fælles arbejdsdage, samt ikke mindst bod til børnene, så vi får en hverdag, hvor de praktiske opgaver i fællesskabet bare kører godt.

Som bekendt er vi ved at få skiftet taget på den gamle skolebygning. Det betyder, at der er sat stillads omkring hele bygningen. Det skulle være skærmet af efter alle sikkerhedsforskrifter, men det er vigtigt, I snakker med jeres børn om, at man ikke må være på stilladset, heller ikke efter skoletid. Vi glæder os meget til at se det nye tag, når det står færdigt.

Vi har nu så store børn, at der de næste 2 uger vil blive afholdt terminsprøver i den gamle bygning for vores 7.-9. klasse. Vi glæder os til at øve os, så vi er klar til det første hold elever på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave, der skal herfra med folkeskolens afgangsprøve 😊God fornøjelse de næste uger til overbygningen.

Ellers glæder vi os til et godt og lærerigt år med en masse samarbejde om de børn, som er vores og jeres kerneopgave. Vi og børnene glæder os også helt specifikt til vi ses til skolefest 31. jan fra 17.30 til 20.00. Der skal nok komme noget nærmere info senere.

Et rigtig godt 2019 ønskes til alle.

Hilsner fra Malene og Sanne

Månedsbrev december

Kære forældre

Så står vi lige på spring til december, og vi kan i den grad allerede mærke julestemningen. Børnene er i hvert fald klar til alt, hvad december byder på.

Endnu engang vil vi sige en stor tak til juleudvalget, der stod for at skyde vores julerier i gang med en meget dejlig julebazar, hvor der kom mange mennesker, og hvor der blev hygget og julet rundt omkring i huset. Det var virkelig en dejlig dag for både store og små.

Pakkekalenderpakkerne hober sig op – vær opmærksom på, alle børn skal have en gave med senest mandag. Der bliver kikket langt efter de flotte gaver, der allerede er kommet, og vi ved børnene glæder sig.

I forhold til skoletrøjer og skolebukser minder vi også om, at de skal bestilles senest i morgen. Den samlede ordre bliver afgivet mandag, og husk, at det kun er det tøj, der er betalt for, der bliver bestilt.

Grå Hætte trøje str. 116-128-140-152-164 300 kr. inkl.. tryk.

Blå Hætte trøje str. 116-128-140-152-164 300 kr. inkl.. tryk.

Grå hætte trøje str. s-3xl 325 kr. inkl.. tryk.

Blå hætte trøje str. s-3xl 325 kr. inkl.. tryk.

Grå zip-hætte trøje str. 116-128-140-152-164 325 kr. inkl.. tryk.

Blå zip-hætte trøje str. 116-128-140-152-164 325 kr. inkl.. tryk.

Grå zip-hætte trøje str. s-3xl 350 kr. inkl.. tryk.

Blå zip-hætte trøje str. s-3xl 350 kr. inkl.. tryk.

Sorte bukser str. 116-128-140-152-164 200 kr. inkl.. tryk.

Sorte bukser str. s-3xl 225 kr. inkl.. tryk.

Indbetal venligst beløbet på skolens konto nr. 9033 0001063804. Det er vigtigt, at anføre elevens navn ved indbetaling!!

Vi minder lige om at sidste skoledag er torsdag 20. december, hvor vi holder fast i traditionen med at gå i kirke og holde julefrokost med alle børnene. Der vil i løbet af december blive trukket lod blandt børnene i forhold til, hvad de skal medbringe af mad og drikke. Det skal I nok få nærmere besked om, MEN skulle der være nogen, der gerne vil købe og stege ribbenstege, så kunne vi godt bruge 5-6 forældre til at gøre det.

Juleferien slutter d. 3. januar, hvor vi går i skole fra 8.00-11.45.

Vi vil ønske alle familier en rigtig dejlig december.

Med venlig hilsen

Sanne og Malene

M​ånedsbrev november

​Kære forældre

Lige om lidt skriver vi november, og kulden, regnen og mørket er over os, men heldigvis kan vi skrue op for varmen, tænde stearinlysene og hygge inden døre.

Pædagogisk døgn: I morgen forlader al personalet som bekendt skolen og børnehaven og tager på pædagogisk døgn, hvor vi vil lytte, lære og diskutere. Det er yderst vigtigt, at vi en gang i mellem får mulighed for at tage en dag ud af kalenderen og sammen og uforstyrret fordybe os i vores job – jeres børns skole og børnehave – så vi er glade for, at nogle af jer har tilbudt at overtage undervisningsopgaverne for en stund.

Andespil: Søndag d. 11. november kl. 14 inviteres I til Andespil i Forsamlingshuset. Vi håber, at rigtigt mange af jer vil kommer og spille om de mange skønne præmier, og vi håber også, at I vil tage venner og familie med, idet overskuddet fra dette arrangement går til børnene på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave. Og så er det hyggeligt 😊

Jul lige om lidt: Ja, godt nok er vi endnu kun på tærsklen til november, men alligevel skal vi begynde at forholde os til julen. Alle børn skal senest d. 30. medbringe en pakke til en værdi af max 30 kr. Hvis gaven er ”pige-agtig” mærkes den med et ”P”, hvis den er til drenge, mærkes den ”D”. Husk at bruge store bogstaver, så de ikke kan forveksles. Gaver der kan bruges af begge køn, mærkes ikke. Hver skoledag i december vil der blive trukket kalendergaver til morgensang, og det er vel unødvendigt at nævne, at disse kalenderpakker er et stort hit blandt børnene.

Lørdag d. 24. kl. 10-14 afholdes den årlige julebazar. Her kan man bage, synge, spise, hygge i forskellige værksteder sammen med sin familie. Alle er velkomne til vores bazar, og det er en dejlig start på julen .

Adresseændringer: Husk at meddele kontoret evt. adresseændringer og husk også at informere klasselæreren om flytninger. For de fleste børn er en flytning en stor begivenhed, som påvirker dem, så derfor er det rart for klasselæreren at have viden om 😊

Til slut vil vi ønske jer en glædelig november, og om ikke før så ses vi til skole-hjem-samtaler, som løber af stablen fra d. 12.-19.

Mange hilsner Sanne og Malene

​Månedsbrev oktober 2018

​Kære forældre

​​

Efteråret er kommet med blæst, regn og kølighed, men heldigvis byder den kommende måned også på både teaterkoncert, ferie og andre gode oplevelser.​

Vedligeholdelsesdag

​Vi vil gerne sige mange tak for den store indsats, der blev ydet før, under og efter vores vedligholdelsesdag. Der blev malet i to klasselokaler og hvis I kigger ind i Fuglereden, vil I kunne se, at der er sket store og fantastiske forandringer dér: Indhegnet bålplads med bænke, afskærmet sandkasse, nyt tag på skuret, afskærmet plads til vores affaldscontainere m.m. Det ser SÅ godt ud! Vedligholdelsesdagen er super vigtig i forhold til at få lavet noget praktisk arbejde, men endnu vigtigere i forhold til vores fornemmelse af, at vi har et fælles projekt, som vi alle bakker op om 😊

Teateruge

​Vi ser frem til vores teateruge og ved jo stadig ikke helt, hvor vi ender, men vi glæder os rigtigt meget til at vise, hvad vi har arbejdet med i dagene inden forestillingen. Forestillingen er torsdag den 11. okt. klokken 18.30 og på grund af meget begrænset plads, er det kun forældre, der kan komme til dén forestilling. Hvis man har bedsteforældre eller andre, der gerne vil se os optræde, er der generalprøve klokken 11. samme dag, hvor alle ikke-forældre skal være meget velkomne. Begge forestillinger foregår i Ingstrup Forsamlingshus.

​​

På grund af selv samme teaterkoncert er vores morgensang de næste 2 uger lukket for alle andre end elever og personale, da der forgår hemmelige øveting. I uge 43 vil vi glæde os over at have rigtigt mange af jer med til morgensang igen😊

Diverse info

​​

 • Om fredagen inden efterårsferien rydder vi op efter teaterkoncerten og derefter har vi et motionsarrangement, hvor man enten skal cykle eller løbe. Denne dag skal børnene derfor møde i idrætstøj, og de børn, der ønsker at cykle, medbringer cykel og cykelhjelm. Alle har fri kl. 11.45.
 • Efter efterårsferien har alle klasser idræt indendørs, indtil foråret igen banker på.
 • Dagen på ”Kunsten” i Aalborg for 4.-9. klasse er flyttet fra d. 22.10 til den 29.10. Denne dag slutter desuden først kl. 15.30. Der er denne dag INGEN BOD.

 • Den 2. november står der i vores kalender, at skoledagen slutter klokken 11.45. Det skal rettes til en almindelig skoledag, hvor alle børn går i skole til det tidspunkt, som de plejer om fredagen.
 • Vores andespil blevet flyttet fra den 4. november til den 11. november – reklamér gerne for arrangementet.
 • Sørg for, at der nu er regntøj/varmt tøj i børnenes garderober.
 • Husk at Fritteren er lukket i efterårsferien.

​​

​Vi glæder os til en skøn oktober og vil ønske alle familier en rigtig god weekend.

​​

Med venlig hilsen

Sanne og Malene

​​

Månedsbrev september 2018

Så er vi gået ind i den første efterårsmåned og den er startet med det flotteste vejr. Alligevel er det vigtigt, at der er varmt og praktisk tøj i garderoben. Det kan hurtigt blive koldt og slå om i vejret.

​​

Vejret var vi også heldige med i torsdags, da vi var på tur til Rubjerg Knude, Tverstedsøerne og Ørnereservatet. Vi havde en fantastisk dag, og vi må som voksne endnu engang sige, at vi er så glade for den måde vores børn er sammen med os og hinanden på og ikke mindst, at de er så gode og ordentlige, når vi er ude blandt andre – og det på en måde, så det også bliver bemærket af dem, vi er sammen med. Det er en fornøjelse på alle måder!

Ellers glæder vi glæder os til, vi skal være sammen på lørdag, hvor der skal bygges forskellige ting i Fuglereden, males, gøres rent osv. Vi mødes klokken 10-13. De, der skal arbejde i Fuglereden, må rigtigt gerne medbringe rundsav, stiksav, håndsav, værktøjskasse, kap – og geringssav og boremaskine, hvis man skulle være den heldige ejer af slige instrumenter.

Så har vi desværre måtte sige farvel til Tue fra 8. klasse, som er startet på Saltum Skole. Vi kommer til at savne ham rigtigt meget, men ønsker ham alt det bedste.

Lige i øjeblikket er Jannie Borup vikar for Lars, og det er hun, fordi Lars er blevet far til endnu et dejligt drengebarn. Vi ønsker Lars og Lone et stort tillykke

Så er der en enkelt rettelse til kalenderen, som I bedes være opmærksomme på: Teaterkoncerten torsdag i uge 41 flyttes grundet noget lys-teknisk huttelidut fra kl. 17.00 til kl. 18.30.

Rigtig god september måned til alle

Med venlig hilsen

Sanne og Malene

Månedsbrev august 2018

Så er der kun et par dage til, at vi heldigvis starter skolen op igen. Den – og vi – trænger til, at de skønne børn kommer tilbage igen Vi håber, I alle sammen har haft en rigtig dejlig ferie og har nydt den danske varme sommer

Vi glæder os rigtig meget til, at se alle børnene igen på mandag klokken 8.00 og også til at sige velkommen til nye elever og deres familier. Der starter i alt 109 elever på Ingstrup Trivselsskole og det er fantastisk. De nye 0. -klasser og deres familier er: Amalie, Ditlev, Ellen, Frede, Gustav, Helena, Jeppe, Kristian, Liv, Malte, Mikkel, Stine og Valdemar. Derud over skal vi sige velkommen til Edin, der skal gå i 8.klasse. Han er bror til Alvar og Talima, som vi allerede har på skolen. Vi skal også sige velkommen til Jeppe, der skal gå i 5. klasse. Jeppe er flyttet til Ingstrup Efterskole fra Aalborg med sin familie, da hans mor er forstander på skolen. Et kæmpestort velkommen til alle de nye elever og deres familier. Vi skal huske at tage rigtig godt imod dem, som vi også plejer at gøre, hjælpe dem med alt det praktiske og tage dem godt ind i vores fællesskab.

Vi skal også sige velkommen til Frederik og Birgitte, der er ansat som henholdsvis barselsvikar og lærer, samt Jette, der skal være i administrationen og også være vikar i ny og næ. Vi håber, de bliver rigtig glade for at være her hos os, og vi glæder os over, de skal være en del af vores team. Samtidig med vi starter det nye skoleår op, skifter Malene stilling fra souchef til viceskoleleder, og det er vi glade for, hun har sagt ja til.

Første skoledag.

Vi mødes i Fritteren klokken 8.00. Efter morgensang vil der være klasselærertid, og fra klokken 9.00 starter vi almindeligt skema. Dagen slutter klokken 11.45, hvor man enten har fri eller går i Fritter.

Foto

Alle børn skal ha taget fællesfoto d. 22. august, så husk det, hvis der skal sættes hår

Forældremøder

27. august er der forældremøde i 0.-3. klasse v./Jette og Mette, d. 28. august er det 4.-6. klasse og Birgittes og Anettes tur, og 7.-9. klasses forældre og Malene holder møde d. 29. august. Skulle der være nogle stykker, der kunne tænke sig at bage en kage til en af aftenerne, skal man endelig ikke holde sig tilbage

Udflugtsdag

For at fejre og markere at vi er blevet over 100 elever, laver vi den 30. august en udflugtsdag for alle børn på skolen. Vi skal møde klokken 8.00 til morgensang, som vi plejer, og derefter kommer der busser og kører os rundt i Nordjylland. I vil senere blive orienteret om, hvor vi skal hen. Børnene skal den dag medbringe:

 • Drikkedunk med vand
 • Madpakke til hele dagen i en rygsæk, de selv kan bære.
 • Tøj, der passer til vejret

Dagen slutter med, at vi ankommer til Trivselsskolen ca. kl. 16.45. Vi skal bare have den skønneste dag!!!

Trivselskor

Hvis man har et barn, der gerne vil gå til Trivselskor, der som bekendt er ganske gratis, er det nu, man skal melde sig til. Koret ligger torsdage kl. 14.00 og varer ca. 45-60 minutter. Udover at det på alle måder er fantastisk at synge sammen, viser nyeste forskning faktisk, at det styrker immunforsvaret at synge i kor, så hvis man går i 3.-9. klasse, så kom bare an

Vi ses på mandag. Rigtig god weekend til alle.

Hilsen personalet på Ingstrup Trivselsskole og -børnehave.

Malene og Sanne

Månedsbrev juni

Kære forældre

​Så er det dagen før dagen, og vi styrter rundt som fluer i flaske, men I skal lige have et månedsbrev alligevel

​I morgen

Der er forældre, der er i tvivl, så vi understreger, at selvom man fx har fri kl. 11.45 i morgen, så bliver man bare på skolen og er med til at gøre de sidste ting klar. Der vil selvfølgelig være tilsyn med alle

Nyansættelser

Som bekendt har vi søgt to lærere til næste skoleår, og vi har nu ansat Birgitte Sande, som skal undervise i tysk, dansk og engelsk, samt Frederik Majlund Christensen, som skal være vikar for Agnete, der jo er på barsel hele næste skoleår. Desuden har vores sekretær Karina desværre valgt at sige op, men vi har heldigvis været heldige at kunne få Jette Hosbond Klyver i nogle ugers praktik med henblik på fastansætelse. Vi byder de tre nye ansatte et varmt velkommen i vores hus og håber, at I som sædvanligt vil tage godt imod dem og hjælpe dem til hurtigt at falde til hos os.

​Udeskoledag/festdag i Oasen i Vester Hjermitslev d. 14.6.

Stort set alle børn (førskolebørn-7. klasse) skal til udeskoledag i Vester Hjermitslev i forbindelse med byfest. De vil være sammen med elever fra Saltum Skole. Udeskolebørn samt 0.-2. klasse bliver kørt i bus, 3.-7. klasse cykler. Man skal være iført tøj til idræt og ude-aktiviteter og desuden medbringe en turtaske med madpakke og drikkedunk.

​​

​Førskolebørn-2. klasse skal afhentes i Vester Hjermitslev i tidsrummet 13.00-16.30. Andreas, Mads og Lars vil være sammen med børnene.

​​

​3.-7. klasse cykler hjem igen kl. 13.00 med mindre I sender en mail til mk@ingstruptrivselsskole.dk med besked om, at jeres barn må blive og deltage i de aktiviteter, som der foregår. Der vil ikke være lærere fra vores skole til stede, men derimod frivillige fra Vester Hjermitslev.

Til de børn, der bliver, vil der kl. 13.00 være saftevand og kage, ligesom man som forældre har mulighed for at købe kaffe og kage. Kl. 14.00 åbner festpladsen med sliktelt, stor hoppepude samt børnetelt. Der vil også være mulighed for at deltage i diverse aktiviteter. Kl. 15 kommer YouTuber Com Kean og underholder og giver autografter. Kl. 17 starter fællesspisning. Menuen lyder på Bøf Strofanoff og salatbar til de voksne og kylling og frikadeller til børnene. Det koster 70 kr. for voksne og 40 kr. for børn (til og med 7. kl.), og man mobilepayer 24882 og anfører, hvor mange børn og voksne man betaler for. Børn indtil 3 år er gratis.

Det, der foregår efter kl. 13, foregår altså på frivillig basis og er uden for Ingstrup Trivselsskoles regi, men Vester Hjermitslev gør sig stor umage med at arrangere en festlig dag, så bak endelig op om deres initiativ.

Grundlovsferie og idrætsdag

Husk at skolen er lukket d. 4. og 5. maj pga. Grundlovsferie og vær obs. på at vi har flyttet vores egen idrætsdag fra tirsdag d.26.6. til torsdag d. 28.6.

Skoletandplejen

Vi har lovet skoletandplejen at sige, at de holder ferie fra 30.6. til 10.8.

Så er der vist blot tilbage at sige, at vi glæder os vanvittigt til at hygge os med jer alle i morgen – vi får en helt fantastisk dag Husk at de, der ikke har fået skrevet sig på en opgave, hjælper med oprydning kl. 17.30

Mange hilsner

Sanne og Malene

Månedsbrev maj 2018

Kære forældre

Først et stort tillykke til alle vores 7. klasser, der blev konfirmeret i lørdags. Vi håber alle konfirmander og deres familier havde rigtigt gode fester og hyggede sig i forbindelse med konfirmationen.

Vi skal i denne måned sige goddag til 3 nye børn og deres familier. Den 1. juni starter Valdemar i 1. klasse og Petrea i 2. klasse. De er søskende til Anine, der startede hos os i begyndelsen af året. Velkommen til dem og deres forældre Tine og Henrik, som vi jo kender i forvejen. Endelig starter Gustav Dragsbæk Rasmussen i 2. klasse. Han har i forvejen sine storesøstre Andrea og Johanne her, og hans mødre Winnie og Sanne er i forvejen i forældreflokken Et stort velkommen til jer alle sammen.

Som I sikkert alle har set i kalenderen, har vi Grundlovsferie d. 4. og 5. maj. Hvis I har Fritterbørn, der har behov for pasning disse dage, skal de tilmeldes til mb@ingstruptrivselsskole.dk inden den 9. maj, så vi kan sætte personale på.

Husk, der er ekstraordinær generalforsamling i morgen aften, tirsdag d. 1. maj klokken 19, dog kun med det punkt, der hedder stemmeret til børnehavens forældre i skolebestyrelsen.

Legepladsen er ved at blive lavet. Der arbejdes på højtryk, og vi glæder os rigtig meget, til den er færdige, så der igen kan leges uhindret i skolegården. De har lovet de er færdige til skolegårdsrock den 1.juni.

Skolegårdsrock er lige om hjørnet, hvor vi som bekendt er i skole til langt ud på eftermiddagen. Vi skal til det store arrangement bruge noget hjælp fra jer, og der er derfor nødvendigt, at alle forældre skriver tilbage, hvornår I kan hjælpe, og hvad I gerne vil hjælpe til med den dag. Vi har brug for hjælp til følgende:

Klokken 08.00-14.00: Opsætning af scene, borde og bænke osv.

Klokken 14.00-17.30: Hjælp i boder, vagter.

Klokken 17.30-18.30: Nedtagning af scene, borde, stole osv.

Hvis man ikke har specifikke ønsker til, hvornår på dagen men kan hjælpe, kan man skrive det i mailen, og så sætter vi på der, hvor der mangler folk Vi glæder os helt vildt til at lave den her dag sammen med børnene og med jer.

Hilsner fra Sanne

Månedsbrev april 2018.

Så går vi ind i april måned og nu ønsker vi os, at vi kan mærke og se, at det ER forår Husk, det stadig er omskifteligt vejr, så der skal stadig være lidt varmt tøj i garderoben.

Trivsels-trail:

Vi håber, alle har haft en dejlig påskeferie og har fået påskeæg og har hygget!! Rigtig mange af jer var heldigvis med til Trivsels-trail. Et perfekt organiseret arrangement, som Anja Rasmussen og Eva Mortensen har arbejdet hårdt på at få kørt i stilling. Dejligt at vejret også var med. Stor tak til ALLE, der var en del af arrangementet – som enten medhjælp eller deltager og speciel tak til Anja og Eva som primus motorer på arrangementet. Det blev til 130 deltagere og et overskud på ca. 10.000 kr., som kommer til at gå til renovering af/nyindkøb til legeplads på skolen. Det er vi rigtig glade for!!!

Konflikt:

Konflikten er foreløbig udsat til sidst i april. Den kan dog komme med få dages varsel, hvis forhandlingerne bryder sammen. Hvis det ender i konflikt, vil det på vores skole betyde, at alle lærere med undtagelse af Malene og Sanne er lockoutet. Dvs. at det kun er de timer, Malene underviser på nuværende tidspunkt, hun skal læse, og det skema sender vi ud, hvis konfliktet kommer. Det betyder, at børnene ikke kan være på skolen, med mindre de skal undervises af Malene.

Pædagogerne er ikke udtaget til konflikt på det arbejde, der ikke er undervisning. Dvs. skolens SFO kører som normalt. Man kan komme og være i SFO til den tid man til dagligt møder i SFO. Altså, hvis 1. klasse plejer at gå i SFO klokken 13, er det også det tidspunkt man kan komme i SFO under en eventuel lockout. Så tjek børnenes skema og se, hvornår de må komme.

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi håber, der i sidste sekund kommer en aftale. Vi ønsker på ingen måde at blive lockoutet og ikke kunne forsætte med at undervise børnene. Hvis der er nogen, der har spørgsmål til det praktiske i forbindelse med lockouten, må I endelig komme og spørge. Så skal vi svare, så godt vi kan

Generalforsamling:

Vi sender en særskilt information ud angående vores generalforsamling d. 17.april kl. 19.00. Husk, at der er mulighed for at få en lille forfriskning i det nye skolekøkken klokken 18.30.

Legeplads

Når frosten er helt væk og vejret bliver mere stabilt, påbegynder vi arbejdet med legepladsen i skolegården. Det kommer til at forgå i etaper, og den første etape bliver at få sandet ud af skolegården og få et andet faldunderlag under redskaberne, så vi hele tiden har sikkerheden i orden. Derudover får vi også et gyngestativ. Det glæder vi os rigtig meget til. I den kommende tid vil der derfor være noget arbejde i vores skolegård. Det er bl.a., fordi der er tjent penge til skolen ved trivselstrail, loppemarked, julemarked osv., at vi kan starte på at renovere og senere udbygge legpladsområdet. Det betyder rigtig meget for de muligheder vi har for at lave gode ting til og for børnene, at der bliver lavet disse arrangementer. Vi håber, vi i de kommende år får råd til nye legeredskaber og legemiljøer bl.a. i Fuglereden.

Elevplaner.

Reviderede elevplaner sendes ud den 12. april. Der bliver ikke holdt forældresamtaler som sådan i den forbindelse. Hvis nogen tænker, de har et særligt behov for at tale med lærerne om det, der står i elevudtalelserne, skal man kontakte klasselæreren, og så vil der være mulighed for en samtale for 0.-2. klasses forældre den 16. april, for 3.-5. klasses forældre den 24. april og for 6.-8. klasses forældre den 18. april.

​​

Hilsner fra

Malene og Sanne

Månedsbrev marts

Kære forældre

Hvad var det dog, der skete?

Mit vinterfrosne hjertes kvarts

må smeltes ved at se det,

den første dag i marts.

Hvad gennembrød den sorte jord

og gav den med sit sølvblå flor

et stænk af jordens tone?

Den lille anemone,

jeg planted dér i fjor.

​Kalenderen siger forår – der er umiddelbart ingen blå anemoner at se, men til gengæld masser af vintergækker som allerede i sidste måned brød frem af jorden, så selv om temperaturen ikke er imponerende, er der dog sikre forårstegn at spore.

Teateruge

Som bekendt har vi et par gange udskudt Teaterugen pga. Sannes knæ, og det kommer vi til at gøre igen. Sanne kan på ingen måde arbejde de mange timer, det kræver at stable en forestilling på benene, og eftersom hun er primus motor i teaterprocessen, har vi besluttet at flytte teaterugen til uge 41, altså ugen før efterårsferien. Ydermere har vi bestemt os for at lave en delvis normal uge 12, men bibeholde skolefesten, så i grove træk kommer ugen til at se således ud:

​​​

I forhold til skolefesten minder vi om, at arrangementet kun er for elever og deres forældre. Søskende er velkomne alle andre dage, men ikke til skolefesten Rent praktisk bliver det således, at de forældre, der ønsker at spise på skolen, lige som sidste år kan bestille sandwich. De koster 25 kr. stykket, og man kan vælge mellem æg/rejer, frikadelle eller kylling. Eleverne kan købe pølsehorn til 5 kr. stykket, og de bages af 1./2. klasses forældre og skal ikke bestilles på forhånd. Der er gratis kaffe/te, og øl og vand kan købes. Som sædvanligt vil vi rigtigt gerne have, at nogle af jer vil bage kage, som man kan nyde sammen med sin kaffe. SÅ mail til mk@ingstruptrivselsskole.dk, hvis I skal bestille sandwich og/eller vil bage kage Sandwich bestilles hurtigst muligt og senest d. 10. marts

Trivsels-Trail

Så vil vi gerne slå et slag for Trivsels-Trail, som i år ligger søndag d. 25. marts kl. 11, og det er flittige Anja og Eva, der står for arrangementet:

​​

”Kom og løb et dejligt trailløb i området ved Grønhøj Strand lige syd for LøkkenRuten er ca 5,75 km lang, og du kan vælge at løbe 1-3 runder eller et halvmarathon Halvmarathonløbere bedes være klar på Grønhøj Strand Campings P-plads kl 10.45, hvor man bliver fragtet til startstregen. De øvrige løbere skal være klar til start kl 11 ved start inde på campingpladsen

Der er ingen tidtagning. Et stort ur står til rådighed, og man noterer selv sin tid. Til gengæld er der dampende varm suppe, når man er færdig med løbet

Der vil også være lodtrækningspræmier Der er depot i målområdet med vand og frugt.

Pris: 100 kr. som betales til Eva Mortensen på mobilepay 60 43 15 48. Børn fra Ingstrup Trivselsskole og -Børnehave deltager gratis

Løbet er arrangeret til fordel for Ingstrup Trivselsskole og -Børnehave. Overskuddet går til aktiviteter/legeredskaber til børnene.”

​​

Vi håber, at rigtigt mange af jer vil deltage – hvis man ikke er særlig sportif, kan man sagtens gå ruten Vi vil også være taknemlige, hvis I vil dele begivenheden på Facebook. https://www.facebook.com/events/313397659140198/

Generalforsamling

17. april afholder vi generalforsamling kl. 19.00. Der vil komme en decideret indkaldelse senere, men I må gerne overveje, om der er nogen af jer, der har lyst til at stille op til bestyrelsen. Bestyrelsen holder møde ca. 1 gang om måneden og er en enorm vigtig del af skolen og børnehavens drift, så tænk over det – prik evt. andre på skulderen. I forhold til den nuværende bestyrelse kan vi fortælle, at Kenneth Dunker er trådt ud af bestyrelsen, og Tina Simoni har i kraft af sin rolle som suppleant, overtaget hans plads. Kenneth har gjort et stort arbejde i skolens bestyrelse, og vi siger ham mange tak for indsatsen.

​Så er der blot tilbage at ønske jer en god (og kold) tirsdag

​Mange hilsener

Sanne og Malene

Månedsbrev februar 2018

​Kære forældre

Liden sol i disse uger.

Februar har gjort os mindre.

Sne som tynger. Is som knuger.

Vi kan ingenting forhindre.

Men måske april vil hente

vores hjertebål tilbage.

Sammen vil vi tålsomt vente,

liden sol i disse dage.

I morgen starter vi atter på en ny måned – dagene er blevet længere – vi kan så småt begynde at se frem til forårets komme.

Danmarks Radio: 8. klasse var i sidste uge på besøg hos DR i Aalborg, hvor de bl.a. blev undervist i at genkende fake news. Det var en øjenåbner for alle – også for dansklærerinden, som på trods af høj alder og mange års skolegang havde svært ved at skelne de rigtige nyheder fra de ”fake” – så vær på vagt!

Aflyst teatertur: 0.-2. klasse skulle tirsdag have været på Aalborg Teater og se ”Karlsson på taget”, men ak – tirsdag morgen 5 minutter før bussen gik, blev forestillingen aflyst pga. sygdom. Øv, bøv – eleverne fik dog alligevel en dejlig dag med madpakkespisning og leg på Grønhøj Campings legeplads. Forestillingen henlægges i stedet til fredag d. 23. marts.

DGI-Nordkraft: Husk, at det er fredag, at vi alle tager til Aalborg for at kaste vores kroppe rundt i DGI’s skønne haller. Husk også, at jeres børn skal være iført passende påklædning, medbringe turmadpakke og drikkedunk med vand. Det er også en god idé at medbringe indendørs sko, hvis man vil deltage i indefoldbold o.lign. Der har været forespørgsler om, hvorvidt børnene må medbringe penge og købe mad og drikke i caféerne, og hertil er svaret: Nej, det må man ikke. Vi glæder os super meget til en dejlig dag, hvor vi alle er sammen om at bevæge os og få sved på panden.

Vinterferie: I uge 8 holder skolen vinterferie. De børn, der skal i Fritter har tilmeldt sig, og de vil noget af tiden være sammen med børnehavebørnene, og noget af tiden vil de være alene sammen med Mads eller Lars.

Nye klasselokaler: Om kort tid går vi i gang med at indrette den gamle fritter/det tidligere borgerhus til nyt kreahus. Der skal væltes en væg, men ellers er det et spørgsmål om at flytte krea-tingene over i de nye rammer. Derefter kan vi påbegynde en ”opfriskning” af det nuværende krea-lokale, som i det kommende skoleår skal fungere som en helt almindelig stamklasse. Vi får brug for at en gruppe af jer maler og gør rent – til gengæld kan man slippe for at deltage i vedligeholdelsesdagen i det nye skoleår – jeg skriver ud, når vi helt præcis ved, hvornår vi får brug for assistance.

God februar til alle

Månedsbrev januar​

Kære forældre

“Hvor du sætter din fod,

drysser frø af de drømme, du driver imod.

Ved de veje du finder,

vil man snart plukke minder.

Om du flyver omkring eller står og slå rod,

bli’r der spor af din fod.”

Godt nytår til alle! Så er vi trådt ind i et endnu år med udfordringer, glæder, sorger, møder med nye mennesker og MEGET ANDET spændende

Sanne: Sannes sygemelding bliver desværre forlænget. Sanne har et såkaldt traumeknæ – hun er blevet opereret i det et utal af gange, og derfor tager det længere tid at komme til kræfter. Som en konsekvens af det flytter vi emneugen og skolefesten fra uge 7 til uge 12 – lige inden påskeferien. Skolefesten er altså nu placeret torsdag d. 22. marts kl. 17.30-20.00. Skriv gerne ændringen i kalenderen. Derudover vil Nanna, som indtil videre har haft nogle vikartimer hos os, tage Sannes musiktimer i rotationsfag, så de musikbørn, der indtil nu har været fordelt på Ole, Jettes og Gittes hold, rent faktisk kan få noget musik.

Skolegårdsrock: Som en del af jer sikkert allerede har set på Facebook, er det lykkedes os at få Thomas Buttenschøn med band som hovednavn til Skolegårdsrock i år. Det er super dejligt, og I må gerne sprede det glade budskab, så vi får rigtigt mange besøgende d. 18. maj.

Dagsudflugt: I løbet af januar-februar laver vi en dagsudflugt for alle skolebørn. Nu hvor emneugen og skolefesten er blevet flyttet, trænger vi til et eller andet, der kan skabe lidt hygge og variation i de mørke vintermåneder. Vi har endnu ikke helt styr på, hvornår vi tager en dag ud af kalenderen, men I får en mail, så snart vi har styr på det.

Teater for 0.-2. klasse: Tirsdag d. 30. januar tager Jette, Mette og Mads de heldige børn i 0.-2. klasse med i Aalborg Teater og ser ”Karlson på Taget”. Arrangementet ligger inden for skoletiden, og klasselærerne vil forinden komme med info ang. turmadpakker osv.

Vejarbejde: I næste uge bliver den søndre ende af Præstegaardsvej gravet op – det vil sige, at hvis man kommer syd fra enten kan vælge at parkere ved Sportspladsen, på Skolebakken eller køre ad Hovedgaden og via en af sidegaderne komme til skolen.

Disse var ordene i januar-månedsbrevet

Mange venlige hilsener Malene

Kontakt skolen eller børnehaven

Har du spørgsmål omkring indmeldelse til skole eller børnehave, så udfyld formularen, og du vil snarest få svar.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt

Ingstrup Trivselsesskole og -børnehave

​Præstegårdsvej 26

​9480 Løkken

Få rutevejledning

☎ Skolen: 50 70 33 24

☎ SFO: 50 70 33 34

☎ Børnehaven: 22 39 33 44

CVR: 33550995 ​

Præstegårdsvej 26, 9480 Løkken - Få rutevejledning